η νεοταξίτισα Κεραμέως: ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ Η κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ»! ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ Η κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ»! ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Η Υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως, με την κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα απολυτήρια και τα αποδεικτικά σπουδών των μαθητών-μαθητριών, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Και αυτό διότι η δήλωσή της, η δήλωση του Υπουργέιου είναι σαφής: «Καταπολεμούμε κάθε είδους διάκριση, σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις». Άρα, η αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας αποτελεί στοιχείο διάκρισης-ρατσισμού. Οπότε θα έρθουν οι άθεοι ή οι κουσουλμάνοι να απαιτήσουν την κατάργηση της προσευχής από τα σχολεία, την κατάργηση του εκκλησιασμού, καθώς και την κατάργηση του άρθρου 3 του Συντάγματος το οποίον επικαλείται την Αγία και Ομούσιο Τριάδα! 

 

ΤΑ  ΙΔΙΑ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΕΛΕΓΕ  ΚΙ ΕΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ:

ΑρχείοΚυριακή , 13 Σεπτεμβρίου 2015Short Url:indobserver.gr/.iCM
indobserver.gr/.iCM

Είναι επικίνδυνοι στο ΠΟΤΑΜΙ και παίζουν άσχημο παιχνίδι σε βάρος της χώρας. Είναι Δούρειος Ίππος.
Αναπαράγουμε ολόκληρη την πρόταση αναθεώρησης από το blog του ιδίου του κ. Σταύρου Τσακυράκη, εκ μέρους του Ποταμιού για ενημέρωση των αναγνωστών. (Η πρόταση αναδημοσιεύεται στο antibaro.gr/article/11720, απ’όπου και την διαβάσαμε).
Σταχυολογούμε:
1. Κατάργηση του προοιμίου «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος».

(Θυμίζουμε ότι σε όλα τα ελληνικά Συντάγματα, από το πρώτο ως το…

τελευταίο, αυτό το προοίμιο είναι γραμμένο δίπλα στις λέξεις «Το Σύνταγμα της Ελλάδος», το οποίο δείχνει την κεντρική αρχή γύρω από την οποία γράφτηκε, ψηφίστηκε και τηρείται το
Σύνταγμα από ίδρυσης του κράτους. Προφανώς λοιπόν, άρνησή του σημαίνει άρνηση του Συντάγματος εν συνόλω. Συνεπώς, αυτό αφαιρείται μόνο με επανιδρυτική πράξη του Ελλαδικού κράτος.)
2. Κατάργηση της λέξης «ΕΘΝΟΣ» στο άρθρο 1, παράγραφος 3 ως λέξη που δημιουργεί «ΣΥΓΧΥΣΗ» και «ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ»(!!)
Γράφει το στέλεχος του Ποταμιού: «Απαλείφεται από την παράγραφο 3 η αναφορά στο «Έθνος», η οποία, χωρίς να προσθέτει τίποτα το ουσιαστικό στη συνταγματική ρύθμιση, είναι ικανή να δημιουργήσει σύγχυση και παρερμηνείες, στο μέτρο που αντιδιαστέλλει (ατυχώς) την εθνική με τη λαϊκή κυριαρχία».
3. Κατάργηση ολόκληρου του άρθρου 3 χωρίς αντικατάστασή του (περί σχέσεων εκκλησίας – κράτους).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.