Πολύ περισσότεροι από 400-500 την ημέρα οι Μουσουλμάνοι εισβολείς

Οι παράνομοι Μουσουλμάνοι μετανάστες που εισβάλλουν τον τελευταίο καιρό στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στον Έβρο, είναι περισσότεροι ή και πολύ περισσότεροι από αυτούς που καταγράφονται επίσημα, οι οποίοι ανέρχονται  σε 300-400 άτομα ημερησίως. Αυτό προκύπτει από πολλές ενδείξεις και ειδικότερα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Σύμης Λευτέρη Παπακαλοδούκα που ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή η Σύμη έχει 500 μετανάστες από τους οποίους οι 80 είναι κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα. Μετανάστες περιφέρονται ελεύθεροι χωρίς να έχει γίνει κάποια καταγραφή, έχουν φτάσει μέχρι το σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο, ελεύθεροι, χωρίς να έχει γίνει κάποια καταγραφή. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εδώ και 45 μέρες. Ήταν γύρω στους 300, χθες βγήκαν 198″.

Είναι προφανές ότι, πολλοί από τους εισβολείς με δική τους ή όχι πρωτοβουλία, δεν καταγράφονται στις υποστελεχωμένες δομές “υποδοχής” στα νησιά και στον Έβρο. Έτσι, τα επίσημα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα από την αστυνομία ή την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, υποεκτιμούν την πραγματικότητα, η οποία είναι πολύ ποιο εφιαλτική από αυτή που εμφανίζεται.

 

Άσφαιρα τα κυβερνητικά μέτρα

Η απόφαση για τη μεταφορά μεγάλου σριθμού απο τους παράνομους μετανάστες στην Ηπειρωτική χώρα, αποφορτίζει τα κέντρα υποδοχής στα νησιά και λειτουργεί ως κίνητρο για μεγαλύτερες εισροές. Σύμφωνα με τις ισχύουσες συμφωνίες με την Τουρκία, οι μετανάστες που έχουν μεταφερθεί στην ενδοχώρα, δεν μπορεί να επαναπροωθηθούν στην ανατολική “καλή” μας γείτονα, αφού θεωρητικά τουλάχιστον μπορεί να έχουν εισέλθει στην Ελλάδα από άλλη πύλη εισόδου.

Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τη σημερινή κυβέρνηση για επιτάχυνση των διαδικασιών διαχωρισμού των πραγματικών προσφύγων από τους παράνομους μετανάστες είναι μεν προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θεωρούνται εντελώς ανεπαρκή για να λύσουν το πρόβλημα.Οι επαναπροωθήσεις, που αποτελούν το κύριο μέσο που υιοθετείται, κάθε άλλο παρά είναι εύκολο να υλοποιηθούν στην πράξη. Με δεδομένο το κλείσιμο των βόρειων συνόρων, οι περισσότεροι από τις πολλές χιλιάδες που μεταφέρονται στην Ηπειρωτική Ελλάδα, θα παραμείνουν μόνιμα στη χώρα, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η εθνολογική της αλοίωση που προωθείται ήδη από καιρό.

Η προοπτική της εθνολογικής μας αλοίωσης φάινεται ότι, δεν αποκλείεται από την ηγεσία της ΝΔ, η οποία υιοθετεί  τη δημιουργία πολυπολιτισμικής κοινωνίας όπως ανέφερε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις του ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Ο ίδιος δηλώνει αντίθετος με διαδικασίες αποτροπής όπως και με την απομάκρυνση των ΜΚΟ που λειτουργούν ως η κεφαλή του φιδιού σε βάρος της χώρας μας. Στην περίπτωσή μας, η πολυπολιτισμική κοινωνία, δεν είναι τίποτα άλλο από μετατροπή της σε Μουσουλμανική κοινωνία, αφού η δημογραφική μας κατάρευση, η μαζική φυγή νέων Ελλήνων στο εξωτερικό και η μαζική εισβολή νέων Μουσουλμάνων, προδικάζει το τραγικό μας μέλλον, το οποίο ορισμένοι κάνουν πως δεν το βλέπουν.

Ο Δήμαρχος Σύμης

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στον συστημικό και υπέρμαχο της εισβολής τηλεοπτικό ΣΚΑΙ, οι πρόσφυγες «έρχονται με φουσκωτές βάρκες στο λιμάνι της Σύμης, σαν τουρίστες, ανενόχλητοι, περνάνε διαβατηριακό έλεγχο αν είναι από τρίτες χώρες. Αυτό συμβαίνει σε καθημερινή βάση. Δεν υπάρχει κυβέρνηση. Δεν ασχολείται ή είναι ανίκανοι. Είναι ελεύθεροι, περιφέρονται στο νησί 420 μετανάστες, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πουθενά. Δεν υπάρχει καμία δομή», είπε και σχολίασε πως από τις αρμόδιες αρχές «δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Σύσκεψη στη σύσκεψη. Να παρακαλάμε τους Τούρκους να μην μας στέλνουν μετανάστες αν είναι δυνατόν. Πρέπει να δώσουμε λύση άμεσα στο πρόβλημα».

«Ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής μου είπε πως δεν έχουν που να τους πάνε. Δεν με ενδιαφέρει, να βρούνε λύση που θα τους πάνε. Θα μείνουνε αυτοί και θα φύγουμε εμείς στο τέλος. Πέντε μίλια από την Τουρκία, ένα ακριτικό νησί, παρακαλάμε τον Τούρκο να μην στέλνει μετανάστες. Έρχονται καταιγίδες που θα πάνε; Έχουν ανοίξει σπίτια, έχουν κάνει τη Σύμη μία τουαλέτα, όπου βρουν κάνουν την ανάγκη τους. Έχουν φτάσει μέχρι την πόρτα του σχολείου, είναι επικίνδυνο. Κοιμούνται σε κεντρικούς δρόμους με κίνδυνο να τους πατήσει κάποιο αμάξι», ανέφερε ο κ. Παπακαλοδούκας.

«Δεν έχουνε λύση είναι η απάντηση του κ. Λογοθέτη, γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής. “Δεν ξέρουμε που να τους πάμε, τα υπόλοιπα κέντρα είναι γεμάτα, άλλα νησιά έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα από εσένα” μου είπε. Το πρόβλημα το έχει η Σύμη γιατί δεν έχει hotspot. Οι μέρες και οι ώρες περνάνε. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι έχουν μωρά παιδιά στο δρόμο θα βραχούνε, θα γίνουν επικίνδυνοι. Δεν έχω ΜΑΤ, δεν έχω Πυροσβεστική, δεν έχω γιατρούς. Είναι ντροπή για τους 3.000 κατοίκους σε ένα ακριτικό νησί πέντε μίλια από την Τουρκία να αδιαφορούν», ανέφερε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: