Μητσοτάκης: Πεδίο στο οποίο δοκιμάζεται η… αλληλεγγύη η λαθρομετανάστευση!

Μητσοτάκης: Πεδίο στο οποίο δοκιμάζεται η… αλληλεγγύη η λαθρομετανάστευση!


«Μουγγός» για τις τουρκικές παραβιάσεις και… λαλίστατος για τον «ανθρωπισμό» του – Ούτε ο… Καρανίκας δεν έχει μιλήσει έτσι για το «προσφυγικό»!

Ο Μητσοτάκης σε… αυστηρό ύφος, κάλεσε την Τουρκία να είναι προσεκτική όταν αναφέρεται στην Ελλάδα: «Το λιμενικό έχει σώσει χιλίαδες ανθρώπους» είπε ο πρωθυπουργός απαντώντας στην τουρκική ρητορική των τελευταίων 24ωρων.

Μπορεί να παραμένει μουγγός για τις εκατοντάδες παραβιάσεις από την τουρκική πολεμική αεροπορία και το ναυτικό, μπορεί να μην ψέλλισε λέξη για την τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ, αλλά ο πρωθυπουργός μας γίνεται… ΛΙΟΝΤΑΡΙ εάν του αμφισβητήσουν ένα πράγμα: Τον «ανθρωπισμό» που επιδεικνύει το κράτος του σε σχέση με την υποδοχή του στους «πρόσφυγες».

Όλα και όλα: Μπορούν να μας πάρουν νησιά, μπορούν να μας πάρουν την Θράκη, όμως να μην μας πουν και… «ρατσιστές»!

Είπε λοιπόν ο πρωθυπουργός από το βήμα της 4ης ευρωαραβικής συνεργασίας: «Το λιμενικό έχει σώσει χιλιάδες ζωές στη θάλασσα και ταυτόχρονα είναι επιφορτισμένο με τη φύλαξη των συνόρων και με αυτή την κυβέρνηση θα το επιτελεί στο ακέραιο. Αυτοί που εργαλειοποίησαν το μεταναστευτικό για τις δικές του επιδιώξεις να είναι πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται στην Ελλάδα» και συμπλήρωσε «ότι δεν χρειάζονται ρητορικές εξάρσεις για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.»

Μιλώντας γενικότερα για το μεταναστευτικό το χαρακτήρισε «κορυφαία πρόκληση» σημειώνοντας ότι είναι «ένα πρόβλημα που δεν περιορίζεται στους χάρτες της γεωγραφίας αλλά απλώνεται στα όρια της παγκόσμιας συνείδησης και γίνεται το πεδίο στο οποίο δοκιμάζονται η αλληλεγγύη μαζί με την αποφασιστικότητα να αντιμετωπιστει το παγκόσμιο έγκλημα και να προστατεύτουν τα διεθνή σύνορα».

Καταλάβατε πατριώτες; Το «μεταναστευτικό» απλώνεται στα όρια της «παγκόσμιας συνείδησης» και γίνεται το πεδίο στο οποίο δοκιμάζονται η… αλληλεγγύη! Όσο για τα «διεθνή σύνορα», τι να σχολιάσουμε; Νεοφιλελεύθερος διεθνιστής είναι ο άνθρωπος, αυτά θα πει…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μητσοτάκης: Πεδίο στο οποίο δοκιμάζεται η… αλληλεγγύη η λαθρομετανάστευση!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.