….ΖήΤΩ Ο…γαλάζιος…»ΣΥΡΙΖΑ»!!!!!

lykeio0

Τώρα οι Συριζαίοι ούτε τα έμφυλα δεν μπορούν να περάσουν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Ζαχαράκη…

Απίστευτος διαγωνισμός στα σχολεία καλούσε τα παιδιά να αλλάξουν φύλο για 1 μέρα! 

«Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα!». Αυτός ήταν ο ευφάνταστος τίτλος διαγωνισμού που είχε προγραμματίσει να διεξαχθεί στα σχολεία μας η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων μετά από σχετική εισήγηση του ΙΕΠ.

Τα μεγάλα μυαλά που συνέλαβαν το συγκεκριμένο διαγωνισμό, ήθελαν να διαπαιδαγωγήσουν τους μαθητές, μέσω της αλλαγής φύλου! Η διεξαγωγή του εν λόγω Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα», απευθύνονταν σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων σε σχολεία όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2019 – 2020.

Η Υφυπουργός Παιδείας με επείγουσα χθεσινή της εγκύκλιο ακύρωσε το διαγωνισμό!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχασε τις εκλογές, θα κάνουμε καιρό όμως όπως φαίνεται για να απαλλαγούμε από την νοοτροπία του που είχε επιβληθεί στις κρατικές δομές.


Διαβάστε εδώ την ανάκληση.


Πέρα από το βλακώδες του θέματος, να συνηθίζουμε σιγά-σιγά και στα αμερικάνικα επιφωνήματα και φράσεις: ουψ, χάι, χελόου, μάι γκαντ, τζίζας, σσιτ, φακ … κ.λπ. Επίσης η επιτροπή ισότητας των φύλων (άκρως μειωτικός θεσμός για το γυναικείο φύλο) καλό είναι να μάθει ότι το αρσενικό (γραμματικώς) γένος παρέχει την ιδιότητα αρρένων και θηλέων. Όταν λέμε «οι μαθητές» του γυμνασίου τάδε, εννοείται το «μαθητές και μαθήτριες». Όταν λέμε «οι βουλευτές» του ελληνικού κοινοβουλίου, εννοούμε άντρες και γυναίκες. Όταν λέμε οι γιατροί του νοσοκομείου, εννοούμε γιατροί και γιατρίνες. Άξιος ο μισθός σας…

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:    ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ…………. ΟΤΑΝ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΩΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.-

 «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα!»

Πολιτικό σχόλιο από το  "Μεχμετάκι" 

Στις 18 Οκτωβρίου η Γενική Διεύθυνση Σπουδών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, με βαθμό προτεραιότητας “εξαιρετικά επείγον”, ενέκρινε τον μαθητικό διαγωνισμό της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων για μαθητές/τριες γυμνασίου και λυκείου, σχολικού έτους 2019-2020 με θέμα  «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα!» Η απόφαση αυτή στάλθηκε σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις π/θμιας και δ/θμιας εκπαίδευσης και σε όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές σχολικές μονάδες δ/θμιας εκπαίδευσης. 

Στόχος του διαγωνισμού “είναι να παρέχει τη δυνατότητα στους/τις μαθητές/μαθήτριες να τοποθετηθούν σε ζητήματα που αφορούν στο φύλο, να προβληματιστούν για ζητήματα έμφυλης ισότητας και διαφορετικότητας, να ασκήσουν κριτική για τον σεξισμό, τα έμφυλα στερεότυπα, την έμφυλη βία” και μεταξύ άλλων, να τοποθετηθούν πώς “κατανοούν τις ερωτικές τους σχέσεις, σε ζητήματα στερεοτύπων, διακρίσεων λόγω φύλου και σεξουαλικής επιλογής”!!

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Ανίκανοι, αστοιχείωτοι στο Υπουργείο Παιδείας, εκκεντρικοί ή εγκάθετοι των ΛΟΑΤΚΙ ; Ευτυχώς κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την εκπαιδευτική ηγεσία και κατ επέκταση το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα. Χωρίς πυξίδα λοιπόν το υπουργείο παιδείας και μετά μας κακοφαίνεται για το τι συμβαίνει, εντός και εκτός σχολείου και γενικότερα στην εσπερία του μπάχαλου και της ατιμωρησίας. Αλήθεια, μήπως θα τιμωρηθεί κάποιος για αυτό το «εξαιρετικά επείγον» θέμα που επέβαλε; 

Ευτυχώς την τελευταία στιγμή, ο πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός, «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα!» είχε άδοξο τέλος, αφού η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη ανακάλεσε την έγκρισή του!

Κάτ εμέ όμως κακώς ακυρώθηκε. Θα μπορούσε ο διαγωνισμός να συνεχιστεί με θέμα: «Ουπς, σε μια μέρα, βιώνω ένα σοβαρό εκπαιδευτικό σύστημα».  

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.