ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Ενσωματωμένη εικόνα

ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-

Οι Έλληνες θα επιτεθούν.Δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό.
Είναι μέσα στη φύση τους να επιτίθενται, ακόμα κι όταν δεν έχουν «όπλα» …
Τώρα θα δούνε τι σημαίνει έθνος και κόσμος ταυτόχρονα.
ΘΑ δούνε τι σημαίνει να πολεμάς έναν λαό «ευθυγραμμισμένο» σε μια κοινή εθνική γραμμή και ταυτόχρονα να πολεμάς τον καθένα απο αυτούς μόνο του.
Να στριμώχνεις το έθνος και να χάνεις μάχες από άτομα.
Να στριμώχνεις άτομα και να χάνεις μάχες από εθνικές πολιτικές.Ο απόλυτος εφιάλτης.Δεν μπορείς να τους νικήσεις, γιατί δεν μπορείς να τους ξεφορτωθείς.πρέπει να τους εξαλείψεις όλους μαζί απο το πρόσωπο γης και αυτό είναι αδύνατον….
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ του παιδιού του Θεού εναντίον αυτών που ελέγχουν τις ηγεσίες των εθνών και βασανίζουν την ανθρωπότητα .
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ «ΘΑΝΑΤΟΥ».

Στους πολέμους υπάρχει οργάνωση. Υπάρχουν «όπλα» εξειδικευμένα. Υπάρχουν ηγεσίες που συντονίζουν τις μάχες.
Ο Ελληνικός κόσμος έχει πλήρως οργανωμένο στράτευμα για ν’ ανταπεξέλθει στις συνθήκες αυτού του ιδιόμορφου πολέμου.Ενα στράτευμα «θανατηφόρο» για το σύστημα.Το χαρακτηριστικό αυτό του «στρατεύματος» είναι τα τρία διαφορετικά «όπλα» που έχει ο ελληνισμός.Το «πεζικό», το «πυροβολικό» και την «αεροπορία» του.
Οι στρατιωτικοί συνηθίζουν να λένε οτι κατάκτηση σε έναν χώρο υπάρχει όταν υπάρχει μόνον όταν «πατάει» η ΑΡΒΥΛΑ του φαντάρου.
Οι Ελλαδίτες ειναι αυτο το «ΠΕΖΙΚΟ» του ελληνισμού και πρέπει να προχωρήσει σε πράξη κατάκτησης.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ .Δεν μπορούν να πάρουν κανέναν άλλο παγκόσμοιο ρόλο, αν δεν καταφέρουν το στοιχειώδες.
Δεν μπορεί να εμφανίζεσαι ως φορέας ελευθερίας των λαών και να μην είσαι ο ίδιος ελεύθερος στην πατρίδα σου….
*απόσπασμα από το τελευταίο κεφάλαιο από το βιβλίο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ του Παναγιώτη Τραΐανού.

Υ.Γ και με μια κοινοποιήση γιατί τα καλά νέα μαθαίνονται εύκολα…
Ποιος ξέρει πόσοι «τρελοί» Έλληνες μέσα και έξω από την Ελλάδα θελήσουν να «βρούνε» όσους ξεπούλησαν την Ελλάδα, τι θα γίνει αν μάθουνε ότι κάποιοι άλλοι «τρελοί» Έλληνες θέλουν μόνο την τιμωρία τους .Φαντάσου οι Έλληνες που μόνο μαλώνουν μεταξύ τους και ποτέ δν κάνουν επίθεση παρά μόνο άμυνα να θέλουν να μαλώσουν με κάποιους άλλους …αυτό θα είναι μάλλον ο Αρμαγεδώνας

*******************************

Παναγιώτης Τραΐανού :»Γύρω από τη μετανάστευση των φτωχών ανθρώπων προς τις ισχυρές Δυτικές χώρες κρύβονται τεράστια συμφέροντα, που μας «οδηγούν» κατ ευθείαν στις «πόρτες» των ισχυρών της Γης. Όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο, είναι γεγονός ότι από την καθημερινή επιβίωση του φτωχού Πακιστανού στην Αθήνα εξαρτάται η ίδια η επιβίωση των «πλανηταρχών».
Κάποιοι στην Ουάσιγκτον «τρέμουν» στην ιδέα ότι μπορεί αυτός ο φτωχός άνθρωπος να γίνει στόχος του επίσης φτωχού Έλληνα. «Τρέμουν», γιατί, αν αυτός ο φτωχός αλλά ξένος άνθρωπος γίνει στόχος, εύκολα στη συνέχεια θα γίνουν στόχοι και κάποιοι πλούσιοι ξένοι, οι οποίοι πραγματικά υπηρετούν τον ιμπεριαλισμό μέσα στην Ελλάδα. Αν ο Έλληνας αρχίσει και κυνηγάει τους ξένους, εύκολα θα φτάσει και στους δικούς τους ανθρώπους. Φοβούνται μια γενικευμένη αντίδραση εναντίον ξένων μειονοτικών, γιατί αυτό θ’ απειλήσει τα συμφέροντά τους, που είναι κολοσσιαία.»

Υ.Γ Τώρα που ασχολούμαστε όλοι με τους Πακιστανούς στην Θεσσαλονίκη ψάξτε να βρείτε ποιοι έχουν αγοράσει όλη την Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνοντας το παραπάνω γραπτό του Τραΐανού το 2005.

Ενσωματωμένη εικόνα

ΤΡΑΪΑΝΟΥ :για ιερές Γραφές
«Η Ελλάδα για άλλη μία φορά αγωνίζεται υπέρ του συνόλου τής ανθρωπότητας, για να καταφέρει το αδύνατο. Αντιστέκεται με πάθος τώρα, που όλοι τη θεωρούν «τελειωμένη» και απολύτως νικημένη.
Γιατί είμαστε αισιόδοξοι; …Γιατί πιστεύουμε στον Θεό …Γιατί δεν πιστεύουμε ότι η ανθρωπότητα «τιμωρείται» από τον Θεό για αμαρτίες του παρελθόντος ….παρά εργάζεται υπό την Καθοδήγησή Του για ένα καλύτερο μέλλον …Γιατί δεν πιστεύουμε ότι όλο αυτό το αίμα και το δάκρυ χύθηκε άνευ λόγου και σκοπού …Γιατί πιστεύουμε στο Μυστικό Σχέδιο τού Θεού …Γιατί πιστεύουμε σ’ αυτό το οποίο μας «λένε» οι Γραφές, οι οποίες περιγράφουν με τρόπο μυστηριώδη το Σχέδιο αυτό …Οι ιερές Γραφές όλων των θρησκειών …Οι Γραφές των Ελλήνων …Οι Γραφές τού χριστιανικού κόσμου, στον οποίον ανήκουν οι Έλληνες όπως κι άλλοι λαοί …Οι Γραφές των μωαμεθανών «γειτόνων» των Ελλήνων, οι οποίοι ζουν όλους αυτούς τους αιώνες «παράλληλα» μ’ αυτούς.
Όλα αυτά περιγράφουν το ίδιο πράγμα …Περιγράφουν το τέλος και τον θρίαμβο του ανθρώπου …Τον θρίαμβο του ανθρώπου, ο οποίος πίστεψε και βοηθήθηκε από τον Θεό. Αυτό περιγράφουν τα Ομηρικά Έπη. Αυτά είναι οι Ιερές Γραφές των αρχαίων Ελλήνων, αλλά και των σύγχρονων …Οι Ιερές Γραφές, οι οποίες τους αφορούν ως άτομα μέσα στον δικό τους κόσμο-οίκο …Οι Γραφές, οι οποίες θέλουν τον όμοιό τους Οδυσσέα να «επιστρέφει» όταν ακριβώς παίρνονται οι αποφάσεις για την απόλυτη «ήττα» του μέσα στο Παλάτι του …Όχι στο «παρά πέντε», αλλά και στο «και πέντε»…
…Όταν οι ξένοι άρπαγες έχουν εξασφαλίσει μια «νόμιμη» διαδικασία να αποκτήσουν το παλάτι του και είναι πλέον καθαρά στα δικά τους «χέρια» η τύχη του …Τότε επιστρέφει ο Οδυσσέας …Όταν δεν έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή ούτε καν σαν Μνηστήρας και ο ίδιος …Όταν όλα φαίνονται χαμένα …Όταν κανένας δεν θα «πόνταρε» τίποτε πάνω του …Τότε επιστρέφει ο μεγάλος ήρωας και λυτρωτής των Ελλήνων …Επιστρέφει ως «γνήσιος» Έλληνας την τελευταία στιγμή – και εκτός προθεσμιών – για να αγωνιστεί με την «πλάτη στον τοίχο» …Επιστρέφει να διεκδικήσει μια υπόθεση, η οποία για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους είναι χαμένη …Να κερδίσει ένα στοίχημα, το οποίο δεν θα το έπαιζε ούτε ισοβίτης.
Τα ανάλογα περιγράφονται και από τις χριστιανικές Ιερές Γραφές …Τις Ιερές Γραφές, οι οποίες αφορούν τους Έλληνες ως λαό ανάμεσα σε ομόθρησκους λαούς …Τις Ιερές Γραφές, οι οποίες σε αυτήν την περίπτωση περιλαμβάνονται στο Ευαγγέλιο …Πότε επιστρέφει ο Κύριος των χριστιανικών λαών και άρα και των Ελλήνων; …Την τελευταία στιγμή …Κι αυτός στο «και πέντε» επιστρέφει …Όταν ακόμα και οι «Παρθένες», οι οποίες είχαν ταχθεί να περιμένουν, θα δοκιμάζονται για την υπομονή τους και την πίστη τους …Όταν κάποιες απ’ αυτές δεν θ’ αντέξουν να περιμένουν και θα αμελούν τα καθήκοντά τους …Όταν θα έχουν χάσει την υπομονή τους και θα Τον αμφισβητούν …Τότε θα επιστρέψει… Όταν οι μωρές Παρθένες θα ανακαλύψουν πως δεν είχαν αρκετό «λάδι» για ν’ αντέξουν στην καθυστέρηση.
Οι «παρθένες» είναι οι χριστιανικοί λαοί …Οι λαοί, οι οποίοι «περιμένουν» τον Κύριο, αλλά που έχουν το περιθώριο ο καθένας ν’ αναπτύξει τη δική του ιδιαίτερη συμπεριφορά σ’ ό,τι αφορά την πίστη του και βέβαια την αφοσίωσή του. Κάποιοι απ’ αυτούς, χάνοντας την υπομονή τους, έχουν πάψει τον τελευταίο καιρό να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα ή να πενθούν το ΠΑΣΧΑ, γιατί δεν «βλέπουν» επιστροφή …Κυρίως αυτοί, οι οποίοι είχαν την τάση να «διαμαρτύρονται» και να δέχονται τις απόψεις των Δαρβίνων και των Σιωνιστών τύπου Μαρξ κλπ.. Οι Έλληνες σε αυτήν τη «βιασύνη» και την αμφισβήτηση δεν συμμετείχαν ποτέ. Οι Έλληνες ήταν πάντα ανάμεσα στους ευσεβείς λαούς και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μείνουν από καύσιμο «λάδι» …Πόσο μάλλον τώρα, που έχουν πλέον το άπειρο «υδρογόνο» και κάποιοι άλλοι έχουν το πεπερασμένο «πετρέλαιο» – το οποίο επιπλέον ρυπαίνει – και οι οποίοι φέτος έχουν αποφασίσει να μην γιορτάσουν Χριστούγεννα.
Τα ανάλογα επίσης περιγράφονται και από τις μωαμεθανικές Ιερές Γραφές …Τις Ιερές Γραφές, οι οποίες αφορούν τους Έλληνες μέσα στον χριστιανικό κόσμο …με το μάτι ενός «γείτονα» …Τις Ιερές Γραφές, οι οποίες περιγράφουν την πορεία των Ρωμιών, γιατί οι Έλληνες ήταν και είναι οι Ρωμιοί τού χριστιανισμού. Οι Ιερές Γραφές σε αυτήν την περίπτωση περιλαμβάνονται στο Κοράνι …Το Κοράνι περιγράφει με τον ίδιο απόλυτα τρόπο τον τελικό ελληνικό θρίαμβο, ο οποίος οδηγεί σε γενική λύτρωση όλου του Κόσμου και όχι μόνον των Ελλήνων. Από τον θρίαμβο των Ελλήνων δεν θα επωφεληθούν μόνον οι Χριστιανοί, αλλά και οι ίδιοι οι πιστοί τού Αλλάχ.
Θα επιβεβαιωθεί το ΚΟΡΑΝΙ που στη Σούρα ελ Ρουμ, που αφορά τους Ρωμιούς, μάς «ανακοινώνει» τα μελλούμενα μέσα από τους στίχους του.
Σούρα (30)
ΡΩΜΙΟΙ
1) Α.Λ.Μ. (Έλιφ, Λαμμ, Μιμμ)
2) «Νικήθηκαν οι Ρωμιοί».
3) Σε μια γη πολύ κοντινή.
Αλλά αυτοί και μετά την ήττα τους σύντομα θα ξανανικήσουν.
4) Σε λίγα χρόνια όμως.
Με τον ΑΛΛΑΧ βρίσκεται η απόφαση και για (ό,τι έγινε) στο παρελθόν
και για (ό,τι θα γίνει) στο μέλλον.
Θα είναι η Ημέρα που οι Πιστοί θα χαίρονται.
Αυτό μας λέει το Κοράνι …Οι Ρωμιοί, όταν θα ηττηθούν, θα νικήσουν …Μας διαβεβαιώνει ότι οι ΠΑΝΤΕΣ θα χαρούν τη νίκη τους …Όλοι οι Πιστοί και Ευσεβείς αυτού του Κόσμου και άρα και οι Μωαμεθανοί. Πότε όμως υπάρχει πιθανότητα να χαρούν όλοι μαζί οι άνθρωποι σε αυτόν τον Πλανήτη; …Όταν ολοκληρωθεί αυτό το οποίο ονομάζουμε Μυστικό Σχέδιο …Όταν το σύστημα χάσει τον έλεγχο και η Ελλάδα αλλάξει τα δεδομένα …Τότε θα έχουμε εξελίξεις …Η Ελλάδα θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη δωρεά που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην ιστορία τού Κόσμου …Τη μεγαλύτερη δωρεά ανθρώπων σε ανθρώπους …Τη μόνη δωρεά που μπορεί να συγκριθεί με τη Δωρεά του Θεού …Ο μεγαλύτερος «κατακλυσμός» από την εποχή τής Δημιουργίας …Ο μεγαλύτερος «κατακλυσμός» γνώσης όλων των τύπων και ειδών. Η Ελλάδα θα δώσει στην ανθρωπότητα καί «ενέργεια» να «ζήσει», αλλά και ενέργεια για να ζήσει.
Η Ελλάδα θα «λάμψει», όπως ο ΗΛΙΟΣ τού Υδρογόνου
Ε Λ Λ Α Σ = Φ Ω Σ
Η ανθρωπότητα θα βγει επιτέλους από το «σκοτάδι».
13 Δεκ 2015Τραϊανού Παναγιώτης-PanagiotisTraianou

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.