Μεγάλη ΑΠΑΤΗ, σε βάρος φτωχών! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…

Σχετική εικόνα

Το  άρθρο  αυτό  δεν εμπεριέχει  ίχνος ρατσισμού. Προσπαθεί  απλά να περιγράψει  την πραγματικότητα,  για να βγουν χρήσιμα  συμπεράσματα.

Ο Νόμος 1566/1985  υποχρεώνει,  επί ποινή, τους Έλληνες  γονείς να βάζουν τα παιδιά τους σχολείο. Σε σχολεία με μαθητές Ρομά, διαπιστώθηκε   ότι οι γονείς  των,  βρίσκουν τρόπους να ξεφεύγουν, από την υποχρέωση αυτή. Κάποια   παλαιότερη  διάταξη  ανέφερε  ότι όποιος είχε εισόδημα  κάτω από τρεις  χιλιάδες ευρώ  και τα παιδιά του πήγαιναν σχολείο, δικαιούτο  από  το κράτος 300 ευρώ  βοήθημα, με βεβαίωση, που  εξέδιδε  ο διευθυντής του  σχολείου. Οι  Ρομά  γονείς πήγαιναν τα παιδιά τους στο σχολείο κατά το μήνα  Σεπτέμβριο,  μετά τα έπαιρναν,   και τα ξαναέστελναν  στα μέσα Μαΐου  για να πάρουν τη βεβαίωση,  προκειμένου να εισπράξουν το …. επίδομα!

Δηλώνουν, όσα παιδιά θέλουν προκειμένου να δικαιούνται τα ….επιδόματα πολυτεκνίας, διαφόρων κοινωνικών παροχών, τρόφημα, φαγητά, φάρμακα, νοσοκομεία, κλπ! αλλά και το  … Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Δηλώνουν επίσης, χωρισμένοι πολύτεκνοι, οπότε έχουν κι εκεί προτεραιότητα στις προσλήψεις των 8μηνων, στον Δήμο.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τους Ρομά και οσονούπω με τους μουσουλμάνους γειτόνους μας; 

Αντιλαμβάνονται όλοι, ότι πρόκειται   για  μια καταταλαιπωρημένη ράτσα,  που πάντα  προσπάθησε  να ζήσει  σε βάρος  της τοπικής κοινωνίας με απάτες, καμπίνες  και  κλοπές.  Αποτελούν, ένα έντονο κοινωνικό πρόβλημα, αφού ζούν στη μιζέρια και στην τρισαθλιότητα. 

Κανείς από τους υπεύθυνους δεν ξέρει ή δεν είδε, τα πασιφανή με τις θωρακισμένες Mercedes, και BMW, που έρχονται να εισπράξουν τα επιδόματα;

 Η πλειοψηφία των Ρομά, συγκεντρώνουν όλες τις προυποθέσεις που ο νόμος ορίζει, για είσπραξη επιδομάτων και προτεραιότητα σε κάθε πρόσληψη. Υπάρχουν μάλιστα και περιπτώσεις πολλές, σε οικογένειες με πολλά παιδιά, εικονικών διαζυγίων(!!), ώστε το επίδομα να εισπράττεται εις διπλούν… Ενώ δουλεύουν μόνο με μαύρα, φοβούμενοι μην χάσουν τα επιδόματα και το ΚΕΑ;

Γιατί οι αιρετοί όλων των βαθμίδων κάνουν στραβά μάτια, εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων φτωχών; Μήπως γιατί έτσι ελέγχουν καλύτερα τους ψήφους 500.000 Ρομά στην Ελλάδα;

Επισημαίνουμε ότι πολλές οικογένειες με πραγματικές ανάγκες, με όμως λιγότερες προϋποθέσεις, δεν μπορούν να εισπράξουν το κοινωνικό μέρισμα… γιατί δεν μένει τίποτα. Τα σαρώνουν όλα οι απατεώνες και οι κομπιναδόροι, υπό την προστασία των πολιτικών. Τι γίνεται στον Δήμο Ναυπακτίας; Ποιος είναι ο σημερινός νταλαβεριτζής με τους Ρομά; Προσεχώς το όνομα του αντιδημάρχου, με στοιχεία!!

Ενώ πολύ απλά, θα μπορούσε ο Δήμος να συνδεθεί με το σύστημα 

TAXISnet, όπου θα διαπίστωνε ότι οι περισσότεροι …δικαιούχοι, απλά δεν δικαιούνται! 

Όποιος τολμήσει βέβαια να διαμαρτυρηθεί, τότε είναι ρατσιστής και φασίστας!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.