Ανάδευση της λάσπης

Ανάδευση της λάσπης

(εστάλη στο στόχο στις 10/2/18. Εδημ . στις 15/2/18. Αρ. φ.847)

Σήμερα σκυλιά Νεοταξίτες (πολιτικοί, Αρχηγοί εκκλησιών, Αρχηγοί Στρατών, Αρχηγοί διαφόρων άλλων σωμάτων, αρχηγοί οργανώσεων και διοργανώσεων και ότι άλλο έχει σχέση με την εξουσία) θα σας πληρώσω με το νόμισμα το οποίο όλος ο κόσμος πληρώνει.

Φυσικά με γάντια θα πιάσω αυτό το νόμισμα, πριν σας το δώσω θα το ποδοπατήσω με αηδία. Εσείς σκυλιά σαν αργυρώνητοι θα απλώσετε αρπαχτά τα παχιά σας χέρια όταν τα νομίσματα θα κουδουνίζουν σαν τενεκέδες.

Θέλω να σας αγοράσω: Είσθε όλοι αγοραστοί!…θέλετε πολλά όμως, θέλετε το πουγκί μου να κουδουνίζει γεμάτο. Έτσι πιστεύω θα δυναμώσω την αρετή της προστυχιάς και της προδοσίας που έχετε πάνω σας.

Βέβαια εσείς προσπαθείτε να φαίνεσθε ενάρετοι, αλλά, η φήμη της αρπαχτείς και η αρετή της προδοσίας ταιριάζουν πάνω σας. Όλος ο ενάρετος κόσμος σήμερα ειδικά πληρώνει την φλυαρία των αρετών σας, μ΄αυτή ακριβώς την φλυαρία ζει ο κόσμος.

Κοπρόσκυλα!!!!… μπροστά σ΄όλους εσάς τους ενάρετους θέλω να είμαι ένοχος, ένοχος σε κάθε μεγάλο πταίσμα!!..ένοχος σ΄όλα τα μεγάφωνα του δικού σας συστήματος, η φιλοδοξία μου γίνεται σκουλήκι ανάμεσα σε τέτοιους αρχηγούς που ζούμε σήμερα. Πολύ μου αρέσει να φαίνομαι ο ευτελέστερος στα διαβολικά μάτια σας.

Σιωπή απλώνεται από μέρους σας γύρω από τα μεγάλα πράγματα. Βλέπω μόνο το μεγάλο!!… πρέπει να σωπάσω ή να μιλήσω δυνατά; ΕΓΩ θα μιλήσω δυνατά. Βλέπω να κυλούν θάλασσες φωτός και πατριωτισμού: Σιωπή, είσαι ένας θανάσιμος σιωπηλός θόρυβος…….Βλέπω διάφορα σημάδια από τις πιο μακρινές αποστάσεις, μια αστραπή κατεβαίνει προς εμάς τους εθνικιστές, ένας Αστερισμός σπινθηρίζει προς εμάς. Αυτός ο Αστερισμός είναι το ΕΙΝΑΙ μας, εμφανίζοντας μπροστά μας έναν πίνακα αιωνίων ελληνικών γλυπτών των προγόνων μας!!!..

Όλα αυτά έρχονται σε μας, έρχεται σε μας, ότι δεν θέλετε να βλέπετε εσείς Κοπρόσκυλα.

Ναι , μια βουβή ομορφιά δεν λέει να φύγει από μπροστά μας.

Είναι αναγκαιότητα να επέμβουμε , να σώσουμε τον πίνακα των αιωνίων γλυπτών των προγόνων μας. Μα βέβαια το ξέρουμε ότι μισείται ό,τι μόνον εμείς αγαπάμε. Δυστυχώς για σας είμαστε αναγκαίοι, διότι η αγάπη μας για την πατρίδα φλέγεται αιώνια μόνο μες στην αναγκαιότητα.
Θα γίνουμε έμβλημα της αναγκαιότητας, θα γίνουμε ο Αστερισμός του ΕΙΝΑΙ!!!…που καμιά δικιά σας επιθυμία δεν τον φθάνει, που κανένα δικό σας ΟΧΙ δεν τον λερώνει.
Θα ακουστεί επιτέλους το αιώνιο ΝΑΙ του ΕΙΝΑΙ, αιώνια θα γίνουμε το ΝΑΙ της Ελλάδος: γιατί σ΄αγαπάμε Ελλάδα σαν την αιωνιότητα!!…

Του Μπέλτσιου Χρήστου

Αξ/κος Ε.Ν

Λάρισα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.