ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Αυτά είπε κατά την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης της συμφωνίας για την Μακεδονία στις 7/12/2018, η εξωνημένη αυτή, στην οποία δίνουν αντίδωρο την θέση του ΠτΔ για την νομιμοποίηση της προδοσίας της
Μακεδονίας μας!

Αρχικά μας ζήτησε να ολοκληρώσουμε την συζήτηση σε 20 λεπτά 3 δικηγόροι.
Οι δυο παριστάμεθα για την αίτηση ακύρωσης των Παμμακεδονικών και της ομοσπονδίας πολιτιστικών σωματείων Μακεδόνων και ο άλλος δικηγόρος για αυτοτελή δική του αίτηση ακύρωσης κατά της συμφωνίας
των Πρεσπών.
Οι άλλοι δυο άρρενες δικηγόροι της ζήτησαν ευγενέστατα να μας επιτρέψει τουλάχιστον μισή ώρα ανά δικηγόρο δεδομένης της σπουδαιότητας της υπόθεσης και των δυο ξεχωριστών αιτήσεων ακύρωσης.
Ήταν αγενέστατα ανένδοτη φωνάζοντας στους δυο δικηγόρους ότι δεν ακούει κουβέντα γιατί όλες οι υποθέσεις είναι εξίσου σημαντικές (!) και πολλές (!) και δεν μπορούν να ασχοληθούν οι κύριοι δικαστές περισσότερο
με οποιαδήποτε υπόθεση.

Επιτακτικά είπε δεν «ακούω τίποτα μοιραστείτε 20′». Τότε φανερά εκνευρισμένη της είπα «δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Δεν μπορούμε ούτε θα συζητήσουμε σε 10 λεπτά τον διαμελισμό της Ελλάδας». Εκείνη μου απάντησε «δεν πάμε καλά»….
Φράση του συρμού από πρόεδρο ανώτατου δικαστηρίου δεν έχει ξανακουστεί….

Και συνέχισε «είναι απλό το θέμα. Τι θα μας πείτε; η πράξη αφορά τις εξωτερικές σχέσεις της χώρας»…..
Απλό τον κατάλαβε αυτή τον εδαφικό ακρωτηριασμό της πατρίδας μας συνέπεια του πολιτιστικού και ιστορικού ακρωτηριασμού μας….
Τελικά πράγματι επέτρεψε περισσότερο χρόνο στις αγορεύσεις με συστηματική παρενόχληση εμού.
Μάλιστα σε κάποια στιγμή που μιλούσα για την ΙΔΡΥΣΗ του τρίτου ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ στην Μακεδονία μας, αυτού στην περιοχή ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, τα οποία σωματεία ήδη επιδιώκουν τον διαμελισμό της
πατρίδας μας με την δημιουργία «ανεξάρτητης Μακεδονίας» μου απάντησε: «Είναι ελεύθεροι να κάνουν ο,τι θέλουν» !!!
«ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ»!!! οι αυτονομιστές (για τους οποίους μιλούσα), στον χώρο της Μακεδονίας μας!!!!!!! (Δηλαδή να διαλύσουν την Ελλάδα!)
Για να της απαντήσω » Ε όχι! Οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ».

Τότε οι Μακεδόνες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα της ολομέλειας του ΣτΕ ξέσπασαν σε γιουχαΐσματα στα λόγια της και σε χειροκροτήματα στα δικά μου λόγια.

Τρομοκρατημένη από την ζωντάνια του κόσμου η κυρία αυτή αποχώρησε μαζί με τους δικαστές της κι έντρομη μου ζητούσε διαβεβαιώσεις μέσω του φρουρού της ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ που είχαν
πράγματι δικαίως αγριέψει, ώστε να ξαναβγεί και να συνεχίσει την διαδικασία.

ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ, όπως τους πρότεινα.
Τουλάχιστον δεν θα μας την φόραγαν ως πρόεδρο της δημοκρατίας με αγωγή κακοδικίας στον φάκελο της,
Αγωγή η οποία θα ευσταθούσε τουλάχιστον ως προς το ότι η απόφαση ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ, γι αυτό και δημοσιεύθηκε 20 ώρες μετά την κατάθεση τους (Πέμπτη στις 3 κατατέθηκαν οι Φάκελοι Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι είχε δοθεί στην δημοσιότητα η απόφαση της)…….

Δηλαδή κανένας δικαστής ούτε ΚΑΝ ξεφύλλισε τους φακέλους…..

ΑΥΤΟ Επέτρεψαν οι σύμβουλοι του συμβουλίου της επικρατείας που απέρριψαν την αίτηση μας στις 14/12 μια μόλις ημέρα μετά την κατάθεση των υπομνημάτων, λιγότερες από 20 ώρες….

Η κυρία Σακελλαροπούλου, πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, στις 7 Δεκέμβρη με διέκοψε τουλάχιστον 4 φορές για να τελειώνω τα μόλις 18 λεπτά αγόρευσης μου, για να ακυρώσουν την κατάπτυστη.

Όταν τους είπα τελικά ότι 3ο αυτονομιστικό σωματείο ξεφύτρωσε στην Αριδαια με τίτλο «μακεδονική κίνηση για την διδασκαλία της ντόπιας γλώσσας κιρτσε μαικο» κι ότι αυτό το έκανε η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ που δήθεν δεν
ισχύει κι ότι αυτό πρέπει να ακυρώσουν, η κυρία αυτή, αντι-δικονομικά (γιατί δεν κάνουμε διάλογο την ώρα της αγόρευσης), μου απάντησε: «Είναι ελεύθεροι να κάνουν ο,τι θέλουν….»

Η κυρία αυτή διορίστηκε στα τέλη Οκτώβρη ως πρόεδρος του Στε. Είναι πανθομολογουμένως η νεότερη, και η λιγότερο εμβριθής περί τα νομικά….

Την περίμεναν να συμπληρώσει το χρονικό διάστημα που έπρεπε ως αντιπρόεδρος για να μπορεί να γίνει πρόεδρος του ΣτΕ.
Γι αυτό το ΣτΕ ήταν ακέφαλο 6 ολόκληρους μήνες!!!!!!
Η κυρία αυτή και οι υπόλοιποι σύμβουλοι πλην ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΤΑΜΙΑ, έχουν συνεργήσει στην επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. Βοήθησαν τον διαμελισμό της Ελλάδας.
Άμεσα θα δοθεί στην δημοσιότητα η κατάπτυστη απόφαση τους.
Για να γνωριζόμαστε…


ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ

ethnikismos.net

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.