Απολυμαινει την Λιβυη, εξαφανιζοντας τους Τουρκοσπορους ο Στραταρχης Χαφταρ…


Οταν τελειωσει αυτος ο πολεμος, η Λιβυη θα ειναι πεντακαθαρη απο καθε τι Τουρκογενες…
Ηδη μαζευουν τα μπογαλακια τους οι Τουρκοσποροι και καθαριζει ο τοπος…


“Οι Οθωμανοί-Τούρκοι στη Λιβύη, εκδιώκονται συστηματικά από τον εθνικό στρατό του Χαφτάρ, καθώς υποβάλλονται σε αναγκαστικούς εκτοπισμούς.

Ονομάζονται «Turk Kuloglu», επίσης γνωστοί ως «Κουλουγλήδες», ένας όρος που χρησιμοποιήθηκε κατά την οθωμανική περίοδο για να χαρακτηρίσει τους μικτούς απογόνους των Τούρκων, κυρίως αξιωματικών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, με γυναίκες της Βορείου Αφρικής.

“Παρόλο που δεν υπάρχει προφανής διαχωρισμός μεταξύ των αυτόχθονων Λίβυων και των αλλοδαπών, συμπεριλαμβανομένων των Τούρκων, η διαφορά των φυλών αποκαλύφθηκε σκόπιμα από εκείνους που είναι πιστοί στο Χαφτάρ”, δήλωσε ο τουρκογενείς Λίβυος πολιτικός Ali Sait Akın, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην  εφημερίδα Daily Sabah.

Οι Τούρκοι Kuloğlu, αποτελούνται από διάφορες ξεχωριστές εθνότητες, συμπεριλαμβανομένων των Αλβανών ή των Κιρκάσιων, και αποτελούσαν οθωμανικό μουσουλμανικό πληθυσμό στο παρελθόν, ενώ κατοικούσαν κυρίως σε μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως η Τρίπολη και η Βεγγάζη, αλλά και στις πόλεις, Μισράτα, Ντέρνα, κά.

Ο Χάφταρ προκάλεσε τον διαχωρισμό μεταξύ των τουρκογενών Λίβυων και των ντόπιων. Ο στρατηγός ενέτεινε τις εκστρατείες του, εκτοπίζοντας τους Τούρκους κατοίκους από τότε που απέκτησε εξουσία στα ανατολικά μέρη της χώρας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Απολυμαινει την Λιβυη, εξαφανιζοντας τους Τουρκοσπορους ο Στραταρχης Χαφταρ…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.