ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…. Νέο Κόσοβο πάει να γίνει η Θράκη μας ! ! !


Συνεχίζεται το κρεσέντο των προκλήσεων στη Δυτική Θράκη, από διάφορους θρησκευτικούς αξιωματούχους, όπως ο μη διορισμένος Μουφτής Α.Μετέ, που εγκαλεί την πατρίδα μας για “παραβίαση των δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας της Θράκης”.

Δυναμιτίζεται το κλίμα στη Δυτική Θράκη με την τουρκική προπαγάνδα να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Σε πλήρη συντονισμό με Άγκυρα και ΜΙΤ, άνθρωποι κλειδιά στη Δυτική Θράκη δημιουργούν συνθήκες έντασης και διεκδικήσεων, ενώ με προφανή τρόπο προσπαθούν να φανατίσουν τους μουσουλμάνους κατά της χώρας μας.

Η δήλωση του Αχμέτ Μετέ, υπογράμμισε ότι “η 29η Ιανουαρίου έγινε ιστορία, ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων στην ελευθερία της πίστης των μουσουλμάνων Τούρκων της Δυτικής Θράκης, αναφέρει ο τοπικός μειονοτικός τύπος.

«Στις 29 Ιανουαρίου 1988, οι μουσουλμάνοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, οι οποίοι εκτελούσαν το καθήκον τους με τον καλύτερο τρόπο και οι οποίοι ήταν εξαιρετικά σεβαστοί και υπάκουοι στην πατρίδα και το κράτος τους, δεν μπορούσαν να αντέξουν τις διαφορετικές πολιτικές καταστολής και καταπίεσης που τους εφάρμοζαν εδώ και χρόνια και είπαν «STOP».

Απόσχιση της Δυτικής Θράκης απαιτεί τουρκόφιλη οργάνωση: »Γκριζάρει» την περιοχή η Άγκυρα
Είναι μια έντιμη μέρα, στην οποία θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, προστατεύοντας την ύπαρξη της «ΤΟΥΡΚΙΑΣ» μέσα μας, και δεν θα κάνουμε για αυτό τις παραμικρές παραχωρήσεις.

Η 29η Ιανουαρίου, είναι ένα ορόσημο της εθνικής μας αντίστασης, καταλήγοντας ιστορία, ως αποτέλεσμα των πραξικοπημάτων που μας στέρησαν την τουρκικότητα μας εδώ και πολλά χρόνια, η διοίκηση της Μουφτείας ήταν υπό κατοχή και οι μουσουλμάνοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, διεκδίκησαν και πήραν την ελευθερία στις πεποιθήσεις τους.

Η Μουσουλμανική Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης θα συνεχίσει να τιμά την ιστορική αυτή μέρα ως κληρονομιά, μιας τιμητικής πάλης, εναντίον κάθε είδους περιορισμών και παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως συνέβη μέχρι σήμερα.

Σήμερα πρέπει να πούμε όμως με λύπη ότι, παρά τις κραυγές αυτές, το κράτος στο οποίο ζούμε ως μειονότητα, εξακολουθεί να μην παραιτείται από τη στάση του και εξακολουθεί να υλοποιεί τις ίδιες πολιτικές ακόμα και σήμερα.

Σε αυτόν τον αιώνα ζούμε. Δυστυχώς, εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα το να είσαι Τούρκος σε αυτή την πατρίδα, να ανοίγεις ενώσεις που έχουν τουρκικό όνομα, να λατρεύεις όπως επιθυμείς στα τζαμιά μας, να έχεις ένα μουφτή που να εμπιστεύεσαι και να τον επιλέγουν οι άνθρωποι μας, καθώς και να προσφέρεται κατάλληλη εκπαίδευση στα παιδιά μας.

Παραμονές της επετείου των Ιμίων στη Θράκη κάνουν εκδήλωση για την “τουρκική παρουσία” !
Παρά τους 240 νόμους τους νόμους για τους μουφτήδες, τις κυρώσεις που επιβάλλονται στον μουφτή μας και όλες τις αντιδράσεις, ακόμη και τις πορείες που έλαβαν χώρα, οι απόψεις που φαίνονται στα μειονοτικά σχολεία είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού του γεγονότος.

Ως μουσουλμανική τουρκική κοινωνία της Δυτικής Θράκης, το καθήκον μας είναι να προστατεύουμε την ενότητα και τη ζωντάνια μας με ένα αίσθημα ευθύνης. Ας μην ξεχνάμε ποτέ ότι είμαστε μουσουλμανική τουρκική κοινωνία. Αυτό που μας κάνει μια τέτοια κοινωνία, είναι η γλώσσα μας, η ιστορία μας, η θρησκεία μας, οι παραδόσεις και τα έθιμά μας.

Εάν προσκολληθούμε σε αυτές τις αξίες που μας κρατούν ζωντανούς, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Μουσουλμάνοι Τούρκοι στη Δυτική Θράκη. Είθε ο Αλλάχ  διατηρήσει την ενότητα και την αλληλεγγύη μας, ενώ εύχομαι ευτυχισμένη ς 29 Ιανουαρίου, «Ημέρα Εθνικής Αντίστασης», την οποία αναβιώσαμε για 32η φορά φέτος!”, κατέληξε ο ίδιος.

Όλοι οι Έλληνες πολίτες ανεξαιρέτως θρησκεύματος, απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από το ελληνικό σύνταγμα, σε αντίθεση με την γειτονική Τουρκία, που δεν ξέρουν τα μέλη των διαφόρων μειονοτήτων (Κούρδοι, Αλεβίτες, Αρμένιοι, Έλληνες) τι τους ξημερώνει καθημερινά από το στυγνό καθεστώς Ερντογάν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.