Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ, «ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗ»!!! ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ


Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ, «ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗ»!!! ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Δεν θέλουν να γνωρίζει ο έλληνας ποιοι είναι οι Δούριοι Ίπποι του ελληνισμού, ποιοι κρύφονται πίσω από την οικονομική μας εξόντωση και το γενικό σχέδιο αφανισμού των ελλήνων. Για 100δες χρόνια μας πολεμούν, μάχονται με μίσος την σοφία και το μεγαλείο που παρέδωσε ο ελληνισμός στην ανθρωπότητα. Παντού φώτιζε ο ελληνικός φάρος των τεχνών, της σοφίας, του πολιτισμού, της δημοκρατίας και απελευθέρωσης του ατόμου από τις εξουσίες αποχαύνωσης και εκμεταλευσης του ανθρώπου.
Σ’ όλο τον τότε γνωστό κόσμο από την Μικρά Ασία, Βόρεια Αφρική, Εύξεινο Πόντο, Νότια Ευρώπη και φυσικά την χώρα που τον γέννησε, ο ελληνισμός έδωσε όλες του τις γνώσεις και δόμησε τις κατάλληλες συνθήκες για την ίδρυση ενός ανθρωποκεντρικού πολιτισμού. Παντού ομιλούσαν και έγραφαν την ελληνική γλωσσα. Παντού ζούσαν έλληνες πολίτες που ζούσαν μαζί με Αιγύπτιους, Σύριους, Τούρκους, Αρμένιους, Ρώσους, Ιταλούς, Γάλλους.

Την σήμερον ημέρα, εκεί που άκμαζε ο ελληνσιμός και η γλώσσα μας, όλες οι ελληνικές μειονότητες έχουν εξαφανιστεί από αυτές τις χώρες μετά από οργανωμένες επιθέσεις εναντίον τους.

Αυτή την στιγμή η οργανωμένη επίθεση είναι ασύληπτη και εκ των έσω, μέσω του «δούρειου ίππου». Λαμβάνει χώρα μέσα στο σπίτι και την μήτρα του ελληνισμού. Ο δούρειος ίππος δεν έχει αντιληφθεί από κανένα μας και έχει σκοπό την Πακιστανοποίηση μας.
Πίσω από την Πακιστανοποίηση μας, υπάρχει ο Δράκος με το όνομα Ιουδαίος πολιτικός. Δυστυχώς όσοι κυβέρνησαν την Ελλάδα τα χρόνια των Μνημονίων αλλά και πιο πριν ήταν Ιουδαίοι τύπου Τζέφρυ Μινέικο. «Τις σημαίες που πήρε ο αέρας» γκριζάροντας το Αιγαίο με την υποταγή στα όρκ, «τα λεφτά μαζί τα φάγαμε», «πρώτα ανακήρυξη ΑΟΖ και μετά βγάζουμε πετρελαια» κτλ….
Ο δούρειος ίππος είναι τύπου Ιουδαίου που συνεχίζει να δίνει την Μακεδονία λες και ήταν οβραική, που συνεχίζει να είναι εναντίον του Νατιβισμού δηλώνοντας τα όλα στα αμερικάνικα οβραικά φόρουμ…

ΟΧΙ δεν είναι συνομωσία, ΟΧΙ δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας, είναι η πραγματικότητα μας να μας πουλάει ο παγκόσμιος Ιουδαίος και να δίνει λεφτά τζάμπα στο πακιστανικό υπο-ανθρώπινο είδος!

Σε λίγο αυτοί θα σας σφάζουν στους δρόμους και δεν υπερβάλω καθόλου…και όλα τα λεφτά θα είναι τζάμπα…μόνο που όταν σφάζουν δεν θα λένε ευχαριστώ γιατί θεωρούν όλους τους άλλους, εκτός των μουσουλμάνων, χαράμ και υπανθρώπους.

Εδώ είμαστε, να θυμάστε τα λόγια αυτά..


Πλήρωνε κορόïδο Έλληνα ΕΝΦΙΑ και ένα κάρο άλλους φόρους, για να τα τρώνε οι ξένοι λωποδύτες λουφαδόροι, τα ξένα παράσιτα. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟμετανάστης στην Σάμο έβγαλε απο ΑΤΜ το επίδομα απορίας και γιορτάζει – Τζάμπα λεφτά, ευχαριστώ Σάμος …!!!!!!!!!!!!!!!

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ, «ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗ»!!! ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.