ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ: 3.500 ΕΥΡΏ ΜΙΣΘΌ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΈΣ ΤΩΝ ΧΟΤΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ. ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ!!!


Κασιδιάρης: 3.500 ευρώ μισθό οι διευθυντές των χοτσποτ για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας. ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Οι ημέρες του ελληνισμού είναι πολλοί λίγες, η διασπορά των ισλαμιστών σ’ όλη την χώρα είναι πραγματικότητα μέσω οργανωμένης κρατικής ισλαμοποίησης μας!!!

Είστε έτοιμοι να γίνετε μειονότητα στην χώρα σας με τα Τζάμπα λεφτά των ΜΚΟ για τους Λάθρο; Ευχαριστώ Σάμος, όλα τζάμπα για τους Πακιστανούς…ΟΧΙ όμως για τους έλληνες. Οι μειοδότες πολιτικοί παίρνουν 100 χιλιάρικα για να γεμίσουν την Ελλάδα με υπανθρώπους. Το Ισλάμ μισεί τον άνθρωπο και την ικανότητα του να σκέφτετε αυτόνομα και ελεύθερα. Όλα αυτά τα ανθρωπιστικά λόγια και δηλώσεις δεν είναι παρά μόνο το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ πίσω από τον αφανισμό του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

Δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει χωρίς την οργάνωση των ελλήνων εναντίον των πολιτικών μειοδοτών, των ΜΚΟ, τον ΑΝΤΙΦΑ, και όλων των μαύρων επιχορηγών μαύρου ισλαμικού σπέρματος, θα σβήνουμε σαν λαός!!!
Ψοφάτε Δεξιά και Αριστερά και θα μάθετε τι σημαίνει το όλα τζάμπα στο Ελλάντα, φυσικά μόνο για τους παράνομους λαθροεισβολείς. Οι ινδιάνοι Νατιβιστές (Νάτιβ=αυτόχθων) πρέπει να παραδώσουν γη και ύδωρ, σύμφωνα με τον μεγάλο μαέστρο ΚΑΡΜΑ-κουλη…

Αχ Δημοκρατία κάτι ήρωες που βγάζεις.

2 σκέψεις σχετικά με το “ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ: 3.500 ΕΥΡΏ ΜΙΣΘΌ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΈΣ ΤΩΝ ΧΟΤΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ. ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ!!!

  1. Παράθεμα: ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ: 3.500 ΕΥΡΏ ΜΙΣΘΌ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΈΣ ΤΩΝ ΧΟΤΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ. ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ!!! – SevenEpsilonSeven

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.