Με τον Σαλεμένο Σουλτάνο ή την Ευρωπαϊκή Ενωση;;; Κύριοι Κατσαπλιάδες εξ Αλβανίας, αποφασίστε με ποιούς είστε και τι θέλετε! ! !???!!!


Η τωρινή κυβέρνηση του χασικλή Έντι Ράμα, που χαρακτηρίζεται για τα φιλοτουρκικά της αισθήματα, σχεδιάζει να εγκαταστήσει στις λεγόμενες «καρφίτσες» της Ελληνικής Κοινότητας μερικές χιλιάδες  παράνομους μετανάστες.

Αλλά ποιοι κρύβονται πίσω απ’ αυτούς; Και γιατί στο χώρο της Ε. Ε. Μειονότητας και κοντά στα ελληνικά σύνορα; Τι είναι αυτό που ωθεί τον Αλβανό Πρωθυπουργό να πάρει μια τέτοια απόφαση όταν όλη η Ελλάδα σύσσωμοι υπερασπίζεται τα σύνορά της που είναι και σύνορα της Ε. Ένωσης, έχοντας τελικά και την υποστήριξή της; Πώς θα πάρει το στάτους των ενταξιακών διαπραγματεύσεων η Αλβανία, όταν έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες και τους νόμους της;

Τελικά να ξεκαθαρίσει τη θέση της ή με τους δεσμούς και κανόνες της Ε. Ε. (που μέσα τους εντάσσονται κι αυτοί περί μειονοτήτων) ή με το φίλο Σουλτάνο Ερντογάν, που η ίδια η Ευρώπη κατάλαβε τους σατανικούς του σκοπούς.

Γνωρίζει ο Πρωθυπουργός την Σύμβαση -Πλαίσιο για την Προστασία των Εθνικών Μειονοτήτων και συγκεκριμένα το άρθρο 16 της Σύμβασης που τονίζει ότι: Τα Μέρη (Κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης και άλλα Κράτη που υπογράφουν την παρούσα Σύμβαση-Πλαίσιο) απέχουν από τη λήψη μέτρων τα οποία, μεταβάλλοντας την πληθυσμιακή αναλογία σε μια γεωγραφική περιοχή όπου κατοικούν πρόσωπα που ανήκουν σε εθνικές μειονότητες, αποσκοπούν τα πλήξουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που απορρέουν από τις αρχές που υιοθετεί η παρούσα Σύμβαση-πλαίσιο.

Γνωρίζει ο Πρωθυπουργός;

-Ότι η Ε. Ε. Μειονότητα έχει νομική υπόσταση και διεθνή αναγνώριση την οποία αποδέχεται και αναγνωρίζει ακόμα και η ίδια η Αλβανία ενυπογράφως;

-Ότι διέπεται από την αρχή της προστασίας των μειονοτήτων με συγκεκριμένα προστατευτικά δικαιώματα που περιβάλλονται στις Διεθνείς περί μειονοτήτων συμβάσεις;

-Ότι προστατεύεται και από την Παγκόσμια Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων;

-Ότι έχει ηθικό, νομικό και πολιτικό δικαίωμα να επικαλεστεί το ενδιαφέρον και την προστασία της μητέρας Ελλάδος, έναντι κάθε αυθαιρεσίας σε βάρος της;

Βεβαίως και τα γνωρίζει. Τότε γιατί τα κάνει; Και είναι στη σειρά οι παραβιάσεις. Σίγουρα κάποιου εντολοδόχου σχεδίου εφαρμόζει.

Είναι καθήκον μας ν’ αντιδράσουμε. Είναι καθήκον της Ελλάδος να διαμαρτυρηθεί. Και να διαμαρτυρηθεί «πριν, Βλάχε, την ταγή».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.