ΣΥΝΔΡΟΜΙΟ ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΥ : Το τελευταίο σύστημα γενοκτονικής βιολογικής επεξεργασίας II

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ


Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι το υπερβολικό ράντισμα με ρινίδια αλουμινίου γίνεται για την καλύτερη απόδοση του HAARP στην δημιουργία ακραίων καιρικών φαινομένων. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα συντηρούν το Παραμύθι της κλιματικής αλλαγής το οποίο πρόκειται να αποτελέσει είδος θρησκείας και αφαίμαξης πόρων τα επόμενα χρόνια. Το άλλο θέμα είναι ότι το εμβόλιο το οποίο αναπτύσσεται στις ΗΠΑ στοχεύει και στον έλεγχο  του DNA. Για την τιμή των όπλων θα πρέπει να υπάρχουν οι προσφυγές μας στα Διεθνή Δικαστήρια για όλους αυτούς τους βρυκόλακες της ανθρωπότητας.

The Coronavirus Syndrome is not just a simple coronavirus named COVID-19 by the World Health Organization. It’s actually a far more complex pathogenic micro-organism and disease process than the medical authorities are aware of. More significantly, it is the biological etiology and environmental c…


Στέργιος Σμυρλής

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.