όσοι θέλετε ν’ απελευθερωθείτε από το νεοταξίτικο & λογοκριτικό facebook υπάρχει το πολύ καλύτερο Telegram


Καθαρό άμεσο μήνυμα – απλό, γρήγορο, ασφαλές και συγχρονισμένο σε όλες τις συσκευές σας. Πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες σε δυόμισι χρόνια.

FAST: Το Telegram είναι η ταχύτερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στην αγορά, που συνδέει τους ανθρώπους μέσω ενός μοναδικού, κατανεμημένου δικτύου κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο.
SYNCED: Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματά σας από όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα. Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε στο τηλέφωνό σας και ολοκληρώστε το μήνυμα από το tablet ή τον φορητό υπολογιστή σας. Μην χάνετε ξανά τα δεδομένα σας.
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ: Μπορείτε να στείλετε πολυμέσα και αρχεία, χωρίς όρια στον τύπο και το μέγεθός τους. Όλο το ιστορικό συνομιλιών σας δεν θα απαιτεί χώρο στο δίσκο στη συσκευή σας και θα αποθηκευτεί με ασφάλεια στο σύννεφο Telegram για όσο διάστημα το χρειάζεστε.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Καταστήσαμε την αποστολή μας να παρέχουμε την καλύτερη ασφάλεια σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης. Όλα στο Telegram, συμπεριλαμβανομένων συνομιλιών, ομάδων, πολυμέσων κ.λπ. κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό συμμετρικής κρυπτογράφησης AES 256-bit, κρυπτογράφησης RSA 2048-bit και ασφαλούς ανταλλαγής κλειδιών Diffie-Hellman.
POWERFUL: Μπορείτε να δημιουργήσετε ομαδικές συζητήσεις για έως 100.000 μέλη, να μοιραστείτε μεγάλα βίντεο, έγγραφα οποιουδήποτε τύπου (.DOC, .MP3, .ZIP κ.λπ.), ακόμη και να ρυθμίσετε bots για συγκεκριμένες εργασίες. Είναι το τέλειο εργαλείο για τη φιλοξενία διαδικτυακών κοινοτήτων και τον συντονισμό της ομαδικής εργασίας.
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Κατασκευασμένο για την παράδοση των μηνυμάτων σας στο ελάχιστο δυνατό byte, το Telegram είναι το πιο αξιόπιστο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων που έγινε ποτέ. Λειτουργεί ακόμα και στις πιο αδύναμες κινητές συνδέσεις.
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Το Telegram διαθέτει ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο και μια ανοιχτή πλατφόρμα αυτοκόλλητων / GIF για την κάλυψη όλων των εκφραστικών σας αναγκών.
ΑΠΛΟ: Παρέχοντας μια άνευ προηγουμένου σειρά χαρακτηριστικών, φροντίζουμε να διατηρούμε καθαρή τη διεπαφή. Με το μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, το Telegram είναι λιτό και εύκολο στη χρήση.
100% ΔΩΡΕΑΝ & ΟΧΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Το τηλεγράφημα είναι δωρεάν και θα είναι πάντα δωρεάν. Δεν πρόκειται να πουλήσουμε διαφημίσεις ή να εισαγάγουμε τέλη συνδρομής.
ΙΔΙΩΤΙΚΟ: Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας και δεν θα παρέχουμε σε τρίτους πρόσβαση στα δεδομένα σας.
Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τα όρια του τι μπορείτε να κάνετε με μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Μην περιμένετε χρόνια για τους παλαιότερους αγγελιοφόρους να ανταποκριθούν στο Telegram – λάβετε μέρος στην επανάσταση σήμερα.

Το Telegram είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με έμφαση στην ταχύτητα και την ασφάλεια, είναι εξαιρετικά γρήγορη, απλή και δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Τηλεγράφημα σε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα – τα μηνύματά σας συγχρονίζονται απρόσκοπτα σε οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνων, tablet ή υπολογιστών σας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “όσοι θέλετε ν’ απελευθερωθείτε από το νεοταξίτικο & λογοκριτικό facebook υπάρχει το πολύ καλύτερο Telegram

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.