Τελεσίγραφο Κασιδιάρη σε Μιχαλολιάκο: «Κάνε επειγόντως συνέδριο και ξεκουμπίσου απ’ το κόμμα, που θ’ αλλάξει κι όνομα…» !!!

Τελεσίγραφο Κασιδιάρη στον “Πατριώτη της Κονόμας”   –   “Κάνε αμέσως συνέδριο, άλλαξε όνομα στο κόμμα και φύγε”

Είναι προφανές ότι η έλλειψη πρωτοβουλιών από τον Ηλία Κασιδιάρη, απέναντι στην ερήμωση και πολιτική απαξίωση της Χ.Α. εξαιτίας κατά κύριο λόγο της οικογενειοκρατίας και του νεοπλουτισμού που επέβαλε ο “Πατριώτης της Κονόμας” έχει δημιουργήσει στα ελάχιστα μέλη που έχουν παραμείνει στο άλλοτε 7% % 15%, μόνον απογοήτευση και τίποτα άλλο. Η έλλειψη πρωτοβουλιών όμως, εκ μέρους του Ηλία Κασιδιάρη, όπως μαθαίνει το site  μας  από ανθρώπους του περιβάλλοντος του οφείλεται σε 2 λόγους.
Ο πρώτος είναι ότι έχει ολοκληρωτική οικονομική αδυναμία να στηρίξει μια τέτοια προσπάθεια και ο δεύτερος ότι περιμένει την υπόσχεση για τις σχετικές πρωτοβουλίες, επί αυτού, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, όπως του έχει πει ο “Ηγέτης της Φακής”. 

Ο Κασιδιάρης όμως επειδή διδάσκεται από το παρελθόν συμπεριφοράς του Ηγετίσκου ξέρει ότι αυτό θα πρέπει να μεθοδευτεί με συγκεκριμένες ενέργειες. Αυτός είναι ο λόγος που όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το  site  μας   ζήτησε την δέσμευση του  “Πατριώτη  της Κονόμας”  πριν λίγες μέρες για άμεση διενέργεια συνεδρίου μετά την δικαστική απόφαση, με κύριο άξονα την αλλαγή ονόματος στο κόμμα και την απόσυρση του “Τεμπέλη της Πεύκης” παίρνοντας τον τίτλο του επιτίμου γραμματέα και με ψηφοφορία να εκλεγεί ο νέος γραμματέας. 

Είναι προφανές ότι σε μια τέτοια ψηφοφορία ο Κασιδιάρης θα εκλεγεί με σταλινικό ποσοστό. Ο τεμπέλης της Πεύκης όχι μόνο δεν συμφώνησε με αυτά που πρότεινε ο Κασιδιάρης αλλά του διαμήνυσε ότι δεν πρόκειτε να παραιτηθεί και αυτά που είχε πει ανήκουν στο παρελθόν. Είναι βέβαιο ότι οι εξελίξεις θα οδηγήσουν, μετά την δικαστική απόφαση θα είναι ραγδαίες και θα προκαλέσουν έκπληξη.  Εμεις φυσικά θα σας κρατάμε ενήμερους, διότι με την απόσυρση του ψευτοηγετίσκου οικογενειοκράτη μιχαλολιάκου, το κόμμα θ’ αποκτήσει νέα δυναμική στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, κάτι που περιμένουν εναγωνίως εκατομμύρια κομματικά άστεγοι έλληνες εντός κι εκτός της επικράτειας…  Μείνετε συντονισμένοι.

____________________________
Άρης Σπίνος-Δημοσιογράφος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.