Σημαντικό μήνυμα για τους Έλληνες απανταχού γαίας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΩΜΕΓΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ

κανάλι  youtube

Σελίδα  στο   facebook

Σημαντικό μήνυμα για τους Έλληνες απανταχού γαίας.

Κάνουμε ομαδικές μηνύσεις και πολύ σύντομα ομαδικές αγωγές για τον ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ και κατά ΤΡΑΠΕΖΩΝ για τους ευνόητους λόγους.

Να τους βάλουμε φυλακή, να σταματήσουμε τον ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, να σώσουμε τις περιουσίες μας, να αποζημιωθούμε για την ανυπολόγιστη ζημία μας και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ.

Έχουμε πολύ καλή νομική ομάδα, δεμένα δικόγραφα και το πάμε με την υπογραφή μας μέχρι τέλους. Μπορεί να λάβει μέρος στις ομαδικές μηνύσεις/αγωγές ΟΛΟ το Ελληνικό Έθνος απανταχού γαίας !!!

Θέλεις να συμμετάσχεις?

Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

  1. Κάνετε εξουσιοδότηση προς δικηγόρο μας με γνήσιο υπογραφής
  2. Πληρώνετε την συμμετοχή σας
  3. Επικοινωνείτε με την ομάδα μας για καταχώρηση στοιχείων
  4. Στέλνετε E-mail στον δικηγόρο μας με την εξουσιοδότηση και τα στοιχεία σας
  5. Κάνετε δράση επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο

Για συμμετοχή πηγαίνετε στον φάκελο ΜΗΝΥΣΕΙΣ από το κυρίως μενού και ανοίγετε έγγραφο με τίτλο: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.3 (Η έκδοση μπορεί να έχει διαφορετικό νούμερο πχ αντί 1.3 να είναι 1.4 αλλά ο κύριος τίτλος παραμένει ο ίδιος). Ακολουθούμε τις οδηγίες ΠΙΣΤΑ !

Δείτε ειδικό επεξηγηματικό video με την διαδικασία βήμα προς βήμα. Εδώ ΠΡΟΣΟΧΗ    

29-4-2020 Το σύστημα της gov.gr άλλαξε την διαδικασία/βήματα έκδοσης της ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης και ζητάει πιστοποιημένο αριθμό κινητού τηλεφώνου κάτι το οποίο δεν υπάρχει. Εκτός από τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο gov.gr ή στο Taxisnet θα πρέπει να έχετε και ηλεκτρονική τραπεζική υπηρεσία (e-Banking) για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική διαδικασία εξουσιοδότησης.

Οι οδηγίες ξαναγράφτηκαν και απεικονίζουν την πραγματικότητα.

Στον φάκελο ΜΗΝΥΣΕΙΣ υπάρχουν όλα τα έγγραφα σχετικά με τις μηνύσεις/αγωγές και οδηγίες για όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης έγγραφο με τα σημεία υπογραφών (λίστα) με τα τηλ επικοινωνίας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στον φάκελο ΩΜΕΓΑ υπάρχουν όλα τα σχετικά έγγραφα για να γίνει κάποιος μέλος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΩΜΕΓΑ, οδηγίες εγγραφής, καταστατικό κλπ. Προτείνουμε σε όλο τον κόσμο να γίνει μέλος στην ΩΜΕΓΑ ανεπιφύλακτα.

Εκτός το ότι η Ένωση Καταναλωτών έχει έννομο συμφέρον για τα μέλη της, δεν χρειάζονται οι επιπλέον υπογραφές/έξοδα για τις ομαδικές μηνύσεις διότι θα γίνονται στο όνομα της Ένωσης.

Τέλος η πατρίδα μας χάνεται με συνοπτικές διαδικασίες λόγω εποικισμού, λόγω τραπεζών, λόγω ανομίας γενικά εκ των αποτελεσμάτων και πρέπει ΟΛΟΙ μας να γίνουμε ΕΝΑ να τελειώνουμε επιτέλους, αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω δυσμενών εξελίξεων.

Τα νούμερα είναι αμείλικτα. Διαβάστε έντυπο Ένωσης για πλήρη κατανόηση.

Έντυπο Ωμέγα

Ερωτήσεις η απορίες στα κατά τόπους σημεία υπογραφών και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Σημεία υπογραφών

Με εκτίμηση

Π. Πολυζωίδης πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών Ωμέγα

  • Κεντρικά γραφεία: Αθήνα Λεωφ. Μεσογείων 15, 1ος όροφος, τηλ.: +302107499307 Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους 14, τηλ.: +306973424312
  • email: isonomia120@gmail.com

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Σημαντικό μήνυμα για τους Έλληνες απανταχού γαίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.