“ΣΟΚ”: Σεξουαλικός παραβάτης ανηλίκων του Τ. Επσταϊν ονομάζεται το αφεντικό του Σαμπί Μιωνή, ο πρ. πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ!!!

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ | Σύλλογος Ιντιφάντα


Ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες του «χτυπήματος» της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου του 2001 ο ίδιος ο… Εχούντ Μπαράκ…!!!…


-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες |  25 Ιουν. 2020  09:28πμ, ώρα Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Ιδού ο ΑΠΑΤΕΩΝ Ελληνο-ΕΒΡΑΙΟΣ Σάμπι Μιωνής, η Λίστα Λαγκάρντ και η οφσόρ της…Eurobank! Δεν τον «άγγιξε» ΠΟΤΕ η Δικαιοσύνη για τις ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥ!!!, σας αποκαλύψαμε κι άλλα επιβαρυντικά στοιχεία για την εμπλοκή του κου Μιωνή στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, κάτι το οποίο ΔΕΝ διερευνήθηκε ΠΟΤΕ από την Ελληνική Δικαιοσύνη!!!
Προσέξτε όμως τις αναφορές στο αφεντικό του, τον κ…ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ…

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΜΠΙ ΜΙΩΝΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΓΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ «ΑΓΓΙΞΕ» ΠΟΤΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΕΛΛΗΝΑ!!!…

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΙΩΝΗ-ΠΑΠΠΑ. ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΔΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΜΙΩΝΗ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Ο Σαμπί Μιονί συκοφαντούσε την Ελλάδα από το 2002

NEWSBOMB

Ο Σαμπί Μιονί συκοφαντούσε την Ελλάδα από το 2002

Αστήρικτες αιτιάσεις από τον ελληνοισραηλινό επιχειρηματία που ελέγχεται για τη Λίστα Λαγκάρντ

guteurls.de→ Read full article here

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 28 Ιουν. 2016 | ανανεώθηκε στις 22 Ιουν. 2020  21:00, ώρα Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Από το 2016 αλλά…ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ, ιδιαίτερα με δεδομένο το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας Μιωνή-Παππά που κατατέθηκε στη Βουλή. Έτσι, για να καταλάβουμε με ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!…

Σε άρθρο του σάιτ logiosermis.net στις 19 Μαϊου του 2016 με τίτλο «Το μεγάλο μυστικό που κρύβει η Λίστα Λαγκάρντ, ακούσει στο όνομα Σαμπί Μινώης» διαβάζουμε τα εξής ενδιαφέροντα για τον Ελληνο-ΕΒΡΑΙΟ επενδυτή Σάμπι Μιώνη που είναι ένα απο μεγάλα ονόματα που ευρέθησαν εις τιν περιβόητην λίσα Λαγκάρντ:

Εντύπωση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον διαβόητο Σάμπι Μιώνης που εκτός από διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων δισεκατομμυρίων δολαρίων και αυτόκλητος μάρτυρας υπεράσπισης της οικογένειας Παπανδρέου, δηλώνει «Έλληνας», αλλά εμφανίζεται και ως ένστολος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων!

 

Ο Σάμπι Μιώνης της Capital Management Advisors που πλέον ανήκει στην EFG International (Eurobank), παραδέχθηκε ότι τα 550 εκατομμύρια δολάρια της λίστας Λαγκάρντ (τράπεζα HSBC) προέρχονταν από μεριδιούχους της δικής του διαχείρησης.

 

Στο παρελθόν κατηγορήθηκε από την ελβετική τράπεζα Julius Baer για διευκόλυνση φοροδιαφυγής (παραδόθηκε λίστα στην Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) και ξέπλυμμα χρήματος, ενώ το ΣΔΟΕ έκανε επιδρομή στα γραφεία του και κατέσχεσε φακέλους και ηλεκτρονικά αρχεία αλλά η υπόθεση αυτή δεν έφθασε ποτέ στη δικαιοσύνη παρά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ν. Υόρκης.

 

Επίσης, ο Σ. Μιώνης, αναφέρεται σε άλλη υπόθεση φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ (το Ισραήλ δεν εκδίδει υπηκόους του) και το όνομά του βρίσκεται σε δικογραφία του IRS με αριθμό 219327706 (29/6/2006).

 

Εκτός από τις τεράστιες οικονομικές του συναλλαγές, ο Σάμπι Μιώνης, παρεμβαίνει αρθρογραφώντας και στην ελληνική πολιτική όπως θα δούμε παρακάτω.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ >> https://www.logiosermis.net/2016/03/blog-post_170.html#.XvIi7ZNKjOQ

Σύμφωνα με δικό μου άρθρο για αυτήν την εταιρεία που λέγεται EFG με τίτλο «Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!» και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι αυτή η επενδυτική εταιρεία ανήκει στην Eurobank, διαβάζουμε τα εξής που είχα γράψει:

Δε μου λέτε παιδιά…ΤΙ ΕΙΝ᾽ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ;;;…αυτό που βλέπουμε παρακάτω. Λέει ότι αφορά ένα «Πιστοποιητικόν Συστάσεως περι Αλλαγής Επωνυμίας» και ότι μια εταιρεία που ονομάζεται EFG Hellas αλλάζει το όνομά της σε ERB Hellas. Αυτό έγινε στις 4 Οκτ. του 2012 στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ!!! Εγώ δεν μπορώ να βρώ πουθενά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας αυτής, αλλά σύμφωνα με το γνωστό σάιτ Bloomberg (πατήστε εδώ) διαβάζουμε ότι:

 

«Η ERB Hellas PLC λειτουργεί ως εταιρεία χρηματοδότησης. Αυξάνει τα χρέη με την έκδοση μεσοπρόθεσμων γραμματίων, που αγοράζουν θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές, καθώς και εμπορικούς τίτλους. Η εταιρεία ήταν παλαιότερα γνωστή ως EFG Hellas PLC και άλλαξε το όνομά της σε ERB Hellas PLC, τον Οκτώβριο του 2012. Η ERB Hellas PLC ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Η ERB Hellas PLC λειτουργεί ως θυγατρική της Eurobank Ergasias Α.Ε.»

Διαβάστε όλο το προαναφερόμενο άρθρο μου και θα δείτε πως η Eurobank έχει συστάσει μια ξεχωριστή εταιρεία στο…Πουέρτο Ρίκο ενώ η θυγατρική της, η ERB Hellas, στα νησιά…Καϊμαν…ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ!!! Σιγά μην είναι καταγεγραμμένες πουθενά στις δημόσιες εγγραφές του Ελληνικού κράτους οι συστάσεις αυτών των δύο εταιρειών, μιας και συστάθηκαν σε δύο απο τους μεγαλύτερους…ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Διαβάστε επίσης για το ΠΟΥ πήγαν ΤΑ ΛΕΦΤΑ απο το πρόγραμμα ELA . . .

Και μου κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως η EFG Hellas το 2012 ήλλαξε το όνομά της σε «η ERB Hellas», ενώ σήμερα εργάζεται ο κ. Σαμπί Μιώνης για την EFG International (που είναι ιδιοκτησίας της Eurobank).  Μήπως δεν ήθελαν το όνομα της EFG International να συνταιριάζει επ’ ουδενί με την δική τους…ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΪΜΑΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΤΟ ΤΟ ΗΛΛΑΞΑΝ??? Πάντως, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως η ERB Hellas (η άλλοτε EFG Hellas) αποτελεί…ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…

  • Δουλεύει για την EFG International (που είναι ιδιοκτησίας της Eurobank) μέσω της Capital Management Advisors (CMA) ο Εβραίος Σαμπί Μινώης, του οποίου το όνομα έχει ευρεθεί εις την λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ με το δυσθεώρητο ποσόν των 550 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα σε αυτήν την λίστα έχουν βρεθεί τα ονόματα μεγάλων Ελλήνων, συμπεριλαμβανομένου του κ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ. Ο Σάμπι Μιώνης έχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή (της λίστας Λαγκάρντ) ήταν υπάλληλός του και ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν επίσης διαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου των 550 εκατομμυρίων δολαρίων (το όνομα του Στ. Παπασταύρου υπάρχει στη λίστα). ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;;!!!
  • Η Eurobank ΚΡΥΒΕΙ δύο οφσόρ εταιρείες, μια στο Πουέρτο Ρίκο και μια άλλη στα νησιά Κάιμαν (διαβάστε όλο το άρθρο μου πάνω σε αυτό) και εμείς απο τα Ελληνικά Νέα Τώρα έχουμε όλα τα..ΕΓΓΡΑΦΑ! (πατήστε εδώ) ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;;!!!
  • Η EFG International και η EFG Hellas ανήκουν και οι δύο στην Eurobank. To 2012, η EFG Hellas, όλως περιέργως, αποφασίζει να αλλάξει το όνομά της σε…ERB Hellas ενώ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ, διαρρεόταν το περιεχόμενο της…ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ! ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ??? Όπως έγραψα παραπάνω: «Η εταιρεία ήταν παλαιότερα γνωστή ως EFG Hellas PLC και άλλαξε το όνομά της σε ERB Hellas PLC, τον Οκτώβριο του 2012.»

Στις 28 Οκτωβρίου 2012, ο Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης υποστήριξε ότι είχε στην κατοχή του τη λίστα και δημοσίευσε 2.056 ονόματα από αυτό στο περιοδικό του Hot Doc. Η επόμενη ημέρα συνελήφθη για παραβίαση νόμων περί απορρήτου, ένα έγκλημα με μια πιθανή ποινή το πολύ δύο χρόνια στη φυλακή. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Βαξεβάνης δικάστηκε και βρέθηκε αθώος. Χμμμ….

Εν κατακλείδι, εν όψει των ανωτέρω, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ Ο Κ. ΜΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ???  ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ…ΝΗΣΙΑ ΚΑΪΜΑΝ??? ΛΕΩ ΤΩΡΑ…

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ» ΜΑΣ TO…Κ.Ι.Σ….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Αλλά…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!…

Συνεχίζοντας με το ίδιο άρθρο του logiosermis.net διαβάζουμε τα εξής:

«Εβραϊκά ονόματα υπάρχουν βέβαια και άλλα στη λίστα, και τρανταχτά : όπως ο Πρόεδρος του ΚΙΣ Μωυσής Κωνσταντίνης, Μπενρουμπής, Μάτσα, Μοδιάνο (μάλλον γόνοι μεγάλου εβραίου Τραπεζίτη της Θεσσαλονίκης), και άλλοι πολλοί….

»Γιατί όμως όλοι αυτοί δεν πρόκειται να φορολογηθούν ΠΟΤΕ;

«Διότι, συνέταιρος του Μιώνη, είναι ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ!»

Ειρήσω εν παρόδω ότι ο κ Εχούντ Μπαράκ, (Ehud Barak) είναι από το 2003 στο διοικητικό συμβούλιο της CMA, της Εταιρείας του Μιωνή.

Συνεχίζουμε με το ίδιο άρθρο…

«Τι ακριβώς κάνει στην Εταιρεία του Μιωνή Ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ;;; Ο Εχούντ Μπαράκ παρέχει υπηρεσίες “ασφάλειας” σε πολυεθνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σε επενδυτικά funds ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και η CMA.»

Και ΤΩΡΑ φτάνουμε στο…ΖΟΥΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….Μμμμμμ!!!!….

«Τα παρακλάδια της CMA ανά τον κόσμο , σύμφωνα με το ιστολόγιο “μέσες ακρες” (του Δημοσιογράφου Χάρη Μπότσαρη) είναι περίπου 50 υπό-εταιρείες εγκατεστημένες σε φορολογικούς παραδείσους….και φυσικά ο Σάμπυ Μιώνης διέθετε πολύτιμη πληροφόρηση από τον προστάτη του Εχούντ Μπαράκ ο οποίος τον διόρισε και εκπρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ.

»Έτσι λοιπόν, επειδή τό ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυό το ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ο καλός φίλος του Μιωνή, Εχούντ Μπαράκ πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ (1999-2001), και υπουργός εθνικής άμυνας του Ισραήλ (για 6 ολόκληρα χρόνια, από τις 18/6/2007 μέχρι τις 18/3/2013):

»Διόρισε τον Μιώνη ως εκπρόσωπο τύπου του ισραηλινού στρατού για την Ελλάδα….»…

»Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν Έλληνα, ότι όταν έχει ο Μιωνής από πίσω του ολόκληρο το Ισραήλ, δέν υπάρχει περίπτωση να φορολογηθεί εις τον αιώνα τον άπαντα, η Λίστα Λαγκάρντ και τα Εβραϊκά κεφάλαια που κατέχουν τη Μερίδα του Λέοντος…

«Διότι αυτά τα κεφάλαια ανήκουν στο Ισραήλ…»

«Σε ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ….)))))….ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ…)))))…ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ….)))))…»…

Τα συμπεράσματα δεν είναι μόνο «δικά σας», αλλά νομίζω ότι είναι και λίγο…ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

Διαβάστε περισσότερα απο τη πηγή μου: http://www.logiosermis.net/2016/03/blog-post_170.html#.V3ND91fSeHo

Διαβάστε και το άρθρο μου «Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!…: http://greeknewsondemand.com/2016/05/08/η-ξεχωριστή-ιδιωτική-εταιρεία-της-eurobank-σ/

*ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ*


Τώρα, η ακόλουθη είδηση για τον Εχούντ Μπαράκ μόλις έχει «σκάσει» σαν βόμβα σχετικά με τους δεσμούς του με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ. Μιλάμω, επαναλαμβάνω, για το ίδιο το αφεντικό του ίδιου του…ΣΑΜΠΙ ΜΙΩΝΗ….!!!…


Ο διαβόητος παιδόφιλος Jeffrey Epstein (Τζέφρι Επσταϊν) είχε διατάξει την «σκλάβα του σεξ» του, την ΑΝΗΛΙΚΗ Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζούφρε, να κάνει σεξ με τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ, σύμφωνα με μια σφραγισμένη ένορκη κστάθεση που μόλις δημοσιοποιήθηκε.

Οι δικηγόροι του γνωστού δικηγόρου Alan Dershowitz, ο οποίος ήταν φίλος του Epstein καθώς και μέλος της νομικής του ομάδας υπεράσπισης, κυκλοφόρησαν τον ισχυρισμό σχετικά με τον πρώην Ισραηλινό πρωθυπουργό σε κατάθεση δικαστηρίου την Τρίτη.

«Μπορώ να το αποδείξω και θα το αποδείξω», είχε ορκιστεί ο Dershowitz σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο στο «Good Day New York».

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ…

Σύμφωνα με το RT: Η νομική ομάδα του Dershowitz έλαβε τη σφραγισμένη κατάθεση από μια αγωγή δυσφήμισης του 2016, την οποία είχε υποβάλει η κα Giuffre εναντίον της φερόμενης κυρίας («μαντάμ») του Epstein, Ghislaine Maxwell,  παραδέχθηκε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του την Τρίτη.

Το έγγραφο ονομάζει όχι μόνο τον Μπαράκ, αλλά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Victoria’s Secret, κο Les Wexner, καθώς και αρκετούς άλλους που  κατηγόρησε ήδη δημοσίως.

Περισσότερα εδώ >> https://newspunch.com/former-israeli-pm-named-sex-offender-jeffrey-epstein-court-filings-dershowitz/


Δεδομένων των ανωτέρω, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΣ ΤΩΡΑ» συνιστούμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το σύνολον της Νέας Δημοκρατίας να βρούν καλύτερους συμμάχους για να κάνουν «πόλεμο» με το ΣΥΡΙΖΑ, διότι το «Ακόμη με τον Διάβολο θα κάνουμε συνεργασία!»…ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Αααα…ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΙΝ ΞΕΧΑΣΩ!…
Το ξέρατε ότι ο κος Εχούντ Μπαράκ είναι και ένας από τους κύριους «αρχιτέκτονες» του μεγάλου ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, της…ΕΝΔΕΚAΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2001;;; Το «χτύπημα» αυτό, και όπως έχει αποδειχθεί διαχρονικά, ήταν ξεκάθαρα μια δουλειά…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ που έγινε από την κυβέρνηση Μπούς σε συνεργασία με το «αγαπημένο» μας …ΙΣΡΑΗΛ!!!
Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!! για περισσότερα.

GREEKNEWSONDEMAND

Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ.: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΜΑΣΤ

guteurls.de→ Read full article here
Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ όπου βλέπουμε τον Εχούντ Μπαράκ μόλις μια ώρα μετά το «χτύπημα» αυτό, στο κανάλι BBC του Λονδίνου, όπου λέει τα εξής απίστευτα σε μια στιμή…ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ:
«Αν δεν λάβουμε τώρα τα απαραίτητα μέτρα δεν θα υπάρχει καμία Νέα Τάξη Πραγμάτων»…!!!
Και στην ίδια συνέντευξη, είναι ξεκάθαρο ότι ο Εχούντ Μπαράκ ήξερε ΠΟΙΟΙ έκαναν το χτύημα αυτό, πριν ακόμη καταρρεύσουν οι λευκοί πύργοι…!!!  Μεγάλο ονόματα έχουν κατηγορήσει διαχρονικά τον Μπαράκ για τον ρόλο του στην 11η Σεπτ., όπως ο Δρ Alan Sabrosky (πατήστε εδώ), πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Στρατηγικών Σπουδών του US Army War College (της Πολεμικής Σχολής των ΗΠΑ)!!!…
Israeli Gov’t Just Condoned the Slaughter of Men, Women and Children by Calling Them ‘Nazis’

Israeli Gov’t Just Condoned the Slaughter of Men, Women and Children by Calling Them ‘Nazis’

An Israeli official claimed Palestinians are “Nazis” and the number of civilians who are killed by Israel does not matter.

GreekNewsOnDemand.com comments: We are republishing this article from TheFreeThoughProject.com (FTP) just point out the heinous crimes of Isra-HELL against the people whose land they STOLE and whose people they are steadily EXTERMINATING. The FTP, though, wants to have their cake and eat it, too, saying things below like “Israel has a right to exist, too” which B/S because, again, they STOLE that land from the Palestines on the basis not of “biblical prophecies” that say they had a “right” to, but on the basis of a sinister, nationalistic plan of the Rothschilds to take over the Middle East and use…PALESTINE as their base of operations to do so! They whole world knows this by now!
Jew have the right to…GET THE HELL OUT OF PALESTINE and like Hellen Thomas said…GO BACK TO POLAND!!! They are the descents NOT of the “Israelites” but of the…KHAZARS which, according to scores of ancient records, were called “The Serpent People” by the rest of the world due to the fact that they worshiped the great…SERPENT (SATAN!) and that’s precisely why all of Christian Europe sought to kick then out of their countries and/or…DESTROY THEM because they committed the most atrocious crimes against humanity. Guess what though…NOTHING’S CHANGED!!!

While the world was shocked by the news that Israeli forces killed more than 60 Palestinians in one day last week, Israeli officials have refused to cooperate with a United Nations investigation into the slaughter, and have defended the death toll by calling Palestinians “Nazis.”

May 14 marked the bloodiest day in Gaza since 2014 when Israel opened fire on Palestinian protesters who were demonstrating within 100 meters of their border fence. More than 2,700 Palestinians were injured, and the majority of them were hit by live fire. The death toll was around 60, and at least six of the civilians who were killed were under the age of 18, according to reports from the Gaza Health Ministry.

In response to concerns about the number of Palestinians killed and injured, Gilad Erdan, Israel’s minister of Strategic Affairs and Hasbara, released a statement on Twitter justifying the actions by equating Palestinians to “Nazis.”

 “Despite the number of dead, we need to remember and remind: We’re not speaking about demonstrations. We’re talking about terrorists of a terrorist organization who endanger Israeli residents. All responsibility for the bloodshed lies with the leaders of Hamas, who, with Nazi anger, endlessly shed blood to erase from people’s memories their own failures in the management of the Gaza Strip. Here it is, the truth,” Erdan said, as translated by Mondoweiss.

Erdan continued, and claimed that Israel was the side working to de-escalate the situation and that the number of Palestinians who were killed “doesn’t indicate anything.”

“Israel does not wish to escalate and doesn’t want the death of residents of the Gaza Strip. Those who want this are solely the leadership of the Hamas terrorist organization, which uses a cynical and malicious use of bloodshed. The number of killed doesn’t indicate anything—just as the number of Nazis who died in the world war doesn’t make Nazism something you can explain or understand,” Erdan said

Israeli officials then announced on Friday that they will refuse to cooperate with a UN investigation into the killings and that they insisted that the idea of launching such a probe clearly shows that the UN Human Rights Council has an “anti-Israel bias,” and supports terrorism. The United States also voted to block the investigation.

However, the claim that the only people shot by Israeli forces were “terrorists” or “members of Hamas” simply is not true. While Israel’s rules of engagement allow sniper fire on anyone who is within 100 meters of their border fence, as long as the snipers claim that they believe the individual’s intent was to “penetrate Israeli territory,” several of the people shot and injured last week were women, children, journalists, and paramedics.

Yaser Murtaja, a Palestinian photojournalist, was wearing a jacket that clearly said “PRESS” when he was shot in the chest and killed by an Israeli sniper last month. As The Intercept noted“Either the Israeli sniper could not clearly see who was in the rifle scope—in which case the claim that the use of live fire is precise is shown to be untrue—or the soldier intentionally fired at a journalist, which is a war crime.”

Just as The Free Thought Project advocates for the freedom of Americans, we advocate for the freedom of Israelis and the Palestinians. Only through discussion and peaceful criticism will peace ever be achieved.

While there are Palestinians who claim that Israel has no right to exist, there are Israelis who say the same thing about Palestine. A documentary from Empire Files released in October 2017 showed that a number of Israeli citizens support their government’s occupation in the Gaza Strip, and believe the land is rightfully theirs to own.

As a report from Amnesty International noted, Israel “maintains an illegal air, sea and land blockade on Gaza and maintains a so-called ‘access-restricted area’ or buffer zone within Gaza. These have cut off more than 2 million Palestinians from other parts of the Occupied Palestinian Territories and the outside world for 10 years.”

The report also noted that while there have been more than 1,000 complains of torture submitted to Israel since 2001, none of them have been investigated, and Israel continues to build new settlements on occupied territory:

“For the last 50 years, Israel has been forcing thousands of Palestinians off their land, occupying and illegally using it to create settlements that exclusively house Jewish Israeli settlers.

Entire Palestinian communities have been displaced by these settlements. Their homes and livelihoods have been destroyed, they’ve had restrictions enforced on their movement, access to their own water, land and other natural resources. The communities have also been violently attacked by the Israeli military and settlers.”

Israel has the power to limit the most basic resources in Gaza, and Palestinian residents are lucky to receive four hours of electricity a day. Earlier this year reports also revealed that while the Gaza Strip endured a massive drought, Israel cut off fresh water and as many as 2 million residents were left to suffer without it.

The conditions from the occupation have become so egregious that many Palestinians who join in protests against Israel claim they do so because they have nothing to lose. Samer, 27, told the Jerusalem Post last month that he risked his life to join in the protests because he wanted to take a stand.

“Israel took everything from us, the homeland, freedom, our future,” Samer said. “I have two kids, a boy, and a girl, and if I die, God will take care of them.”

As for Hamas, a 2014 report from the Washington Post noted that the terrorist organization actually “has the Jewish state to thank for its existence.” The report noted that Hamas was originally created by Israel in the 1960s to combat Yasser Arafat’s Fatah party, formed by the Palestinian Liberation Organization, which was Israel’s enemy at the time.

In the same way that the United States blatantly ignores the blowback that has resulted from its reckless decisions to arm and train extremists in Syria in an attempt to overthrow President Bashar al-Assad, Israel also ignores its involvement in helping Hamas become the group that it is today.

While Israel continues to claim that anyone who joins in on the protests is a member of Hamas, it plays the same game as the United States by giving the group more credit than it deserves and failing to acknowledge the fact that many Palestinians who participate in protests against Israel are doing so because they are begging the world to stand up against Israel’s occupation of their land and control over their resourcess o u r c e 

Μια σκέψη σχετικά μέ το ““ΣΟΚ”: Σεξουαλικός παραβάτης ανηλίκων του Τ. Επσταϊν ονομάζεται το αφεντικό του Σαμπί Μιωνή, ο πρ. πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.