Δεν άλλαξε τίποτα, ετούτοι εδώ είναι τρισχειρότεροι απ’ τον προδότη τσίπρα. Του αναβάθμισαν και τη σύζυγο σήμερα…

Η Μπαζιάνα ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας «υπό άκρα μυστικότητα»

Idiotες

Διαβάζουμε ότι χθες η κα Μπαζιάνα ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας «υπό άκρα μυστικότητα».
Δεν καταλαβαίνουμε, ειλικρινά, τι έχει να κρύψει μια φέρελπις καθηγήτρια που αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα κάθε ικανός άνθρωπος μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: Η ίδια από δασκάλα σε δημοτικό το 2016, τέσσερα μόλις χρόνια αργότερα ορκίζεται καθηγήτρια πανεπιστημίου.
Και στο ΜΙΤ κάτι διάνοιες αντίστοιχη εξέλιξη έχουν …
Εμείς επικαιροποιούμε το σχετικό μιμίδιο που είχανε φτιάξει 2 χρόνια πριν, τότε που η κα Μπαζιάνα ήταν ακόμη μια ταπεινή ΕΔΙΠ στο Μετσόβειο και της ευχόμεθα κάθε επιτυχία στην καινούρια της καριέρα.Άλκης ο Μετεωρικός ΙΙ

ΥΓ: Για την ακρίβεια, η πορεία της κας Μπαζιάνα υπήρξε ακόμη πιο μετεωρική, καθώς το μιμίδιο περιέχει μια μικρή ανακρίβεια: Ορκίστηκε μεν τώρα επίκουρος καθηγήτρια, αλλά είχε ήδη εκλεγεί από τον Δεκέμβριο 2019. Ούτε ο Πατριάρχης Φώτιος τέτοια ανέλιξη!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "Η μετεωρική πορεία της καθηγήτριας Μπέτυς Μπαζιάνα Έως TO 2015 ήταν δασκάλα H/Y σε δημοτικό. Καλοκαίρι 2016 αποσπάται ως διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τέλος 2016 αποσπάται στο ΕΜΠ. Καλοκαίρι 2017 μονιμοποιείται στο ΕΜΠ ως διοικητική υπάλληλος. Πάσχα 2018 διορίζεται ως διδάσκουσα (ΕΔΙΠ) στο ΕΜΠ. idiotes Ιούλιο 2020 εκλέγεται επίκουρη καθηγήτρια στο Παν. Θεσσαλίας ne"
https://www.facebook.com/Idiotes.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.