ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ


ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

“Όποιος πολεμάει αυτούς, που πολεμάνε το σύστημα, είναι και αυτός του συστήματος”

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε γραπτώς ο Δημήτριος Μαντές, για το μεγάλο ατόπημα του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, σε ζωντανό βίντεο που έκανε στο Facebook, αποκαλώντας μας ως “απατεώνες”.

Από το 13ο λεπτό μέχρι το 23ο λεπτό ο κ. Αντωνιάδης, αναφέρθηκε σε μας, τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς με απαξίωση, με χλευασμό, με ανακρίβειες, ακόμη και με ψεύδη, ενώ οι χαρακτηρισμοί του ότι είμαστε ” Απατεώνες” σηκώνει μέχρι και μήνυση.

Ο κ. Αντωνιάδης με μια πρόχειρη ματιά, στο γόνατο που λένε, αφού “εξέτασε” μερικά έγγραφα, αποφάνθηκε επίσημα:
ΑΠΑΤΗ !!!!
Ποιος;
Αυτός που ζητάει τα ΝΑΙ από τα προφίλ των χρηστών του Facebook να τα παρουσιάσει ως …. υπογραφές και συμμετοχές στον Εισαγγελέα και δεν σκέφτηκε ότι τα περισσότερα προφίλ των χρηστών στο facebook είναι ψεύτικα και με ψευδώνυμα, ενώ ένα φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει δέκα προφίλ!!! ( Μήτσος ο τσίου τσίου, Μπέτυ η αγριόγατα και Λάκης ο γλαρόσουπας).

Τόσο έγκυρος και ενημερωμένος ο κ. Αντωνιάδης!!!

Πάμε τώρα στο κύριο μέρος του κατηγορητηρίου.

Κουβέντα ο κ. Αντωνιάδης για το μέγιστο θέμα της ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ που είναι το κυρίαρχο.
Είναι νόμιμη ως πράξη κύριε;
Ναι ή Όχι;
Σιωπή εκεί.
Κουβέντα για τις έννοιες ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ έτσι όπως αυτοί οι μασκαραδες οι βουλευτές, ορίζονται από το άρθρο 51 του Συντάγματος, παρ.2 και τα άρθρα 181 και 182 του Αστικού Κώδικα.
Αλλά,ποινικολόγος είναι. Από Αστικό Δίκαιο έχει μεσάνυχτα.

Που στάθηκε;
Στα 20 ευρώ στάθηκε!!!
Στη μεγάλη απάτη!!!!
Με έναν πρόχειρο, μπακαλίστικο και παιδιάστικο υπολογισμό, 100 άτομα επί 20€, ίσον 2000€. Έξοδα λέει 4 επιδόσεις, επί 45€ ίσον 200 €. Τα υπόλοιπα στο παντελόνι.
Έτσι πιθανά, στο παντελόνι να τα έβαζε ο κ. Αντωνιάδης, όχι εμείς που βάλαμε και από την τσεπη μας.

Αν μελετούσε όμως λίγο, αν έπαιρνε σωστές πληροφορίες, αν ζητούσε να ενημερωθεί από έναν εκ των Συνδιαχειριστων, θα μάθαινε ότι:
Οι επιδόσεις των Δικαστικών Επιμελητών είναι σε 27 αποδέκτες εντός Ελλάδος ( και όχι 4) και σε 10 τουλάχιστον εκτός Ελλάδος.

Οι σελίδες σε κάθε επίδοση ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες αφού συνοδεύονται με όλα τα κείμενα, τις νέες συμβάσεις και όλες τις υπογραφές χιλιάδων μελών. Στις πρώτες επιδόσεις ήταν 8.500 σελίδες για τα πρώτα 100 άτομα.

Επίσης έγιναν μεταφράσεις επίσημες με οικονομική και νομική ορολογία στην Αγγλική και Γερμανική Γλώσσα και στάλθηκαν παντού στο Εξωτερικό, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τη C.I.A που προΐσταται των νόμιμων διαχειριστών του ΔΝΤ, την Deutsche Bank, τον ΟΗΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και κάθε Κράτος που κάνει συμβάσεις με τη Χώρα μας, να ενημερώνεται ότι δεν μπορεί πλέον να κάνει Συμβάσεις αν δεν ρωτούν κι εμάς, αν δεν έχουν και την υπογραφή των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών, αφού αυτές οι Συμβάσεις αφορούν και τη δική μας Γη και περιουσία, στην οποία είμαστε όλοι συνδικαιούχοι με ποσοστό 100% συνιδιοκτήτες.

Θα μπορούσα να γράψω δεκάδες ακόμη αποδείξεις, ότι ο κ. Αντωνιάδης, είναι εντελώς ανεύθυνος, ανημερωτος, αφελής και έχει άγρια μεσάνυχτα από το τι πραγματικά κάνουμε εμείς οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και πόσο ΝΟΜΙΜΟΙ είμαστε.

Τα έγγραφα μας έχουν σταλεί σε όλους τους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ της Χώρας, πάνω από 60 ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ και ουδείς Εισαγγελέας μας αποκάλεσε ” απατεώνες” όπως βιάστηκε ο κ. Αντωνιάδης να μας αποκαλέσει και φυσικά, έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Τι αντίθετο μάλιστα.
Πολλοί Εισαγγελείς απάντησαν ότι έλαβαν τα έγγραφα μας και προχωρούν σε υλοποιήσεις και δράσεις που τους προτείνουμε ως ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ και επικεφαλής της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Επειδή ” άγει προς φως την Αλήθειαν χρόνος”, σε λίγες ημέρες θα φανεί και θα αποδειχτεί ποιος “δουλεύει” τον κόσμο, αυτός ο ίδιος δηλαδή, που από το προφίλ του τον περασμένο Μάρτη αποκαλούσε “ηλίθιους” και κρετίνους τον κοσμάκη που ξεχύθηκε αλαφιασμένος στις παραλίες.

Τέλος, για αρχή ευχαριστούμε τον κ. Αντωνιάδη για την “διαφήμιση” και τον διαβεβαιώνουμε ότι πολύ σύντομα θα φανεί και θα αποδειχτεί περίτρανα το μέγεθος της προχειρότητας, της ασχετοσύνης και της έλλειψης του ακόμη και σε νομικά θέματα που του ξεφεύγουν επιλεκτικά.

Εύχομαι μόνο να μην αποδειχτεί και τούτο:
Ότι όντως δουλεύει για το Σύστημα και αυτό υπηρετεί.
Γιατί το λέω;
Που ήταν ο κ. Αντωνιάδης από το 2010 που μπήκε η Χώρα στα Μνημόνια;
Με αλεξίπτωτο έπεσε φέτος το έτος 2020 στην Ελλάδα;

Εγώ προσωπικά, φέτος τον άκουσα πρώτη φορά, ενώ έχω πάνω από μια δεκαετία στα πολιτικά πράγματα με χιλιάδες αγώνες, πορείες, διαμαρτυρίες, ομιλίες, παρουσιάσεις, όλα στο διαδίκτυο από το 2010. (Δημήτριος Μαντες απαντά σε 85.000 αποτελέσματα).

Ο κ. Αντωνιάδης ο κριτής και τιμητής πάντων που ήταν όλα αυτά τα χρόνια;
Ψάξτε το φίλοι μου.

Δημήτριος Μαντες
Συνδιαχειριστης
Έλλην Αυτόχθων Ιθαγενής.

Εδώ το επίμαχο βίντεο του κ. Αντωνιάδη !

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω pay pal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.