Χριστουγεννιάτικες ευχές μέσα απ’ τις φυλακές


Αγαπητοί Συνέλληνες,

 Τα φετινά Χριστούγεννα ο Ελληνισμός βιώνει μια μεγάλη δοκιμασία. Στην πoλυχιλιετή Ιστορία μας ξεπεράσαμε αμέτρητες και απείρως σκληρότερες από την σημερινή. Τα καταφέραμε και κρατήσαμε το κεφάλι ψηλά. Νικητές και οι υπερήφανοι ως Έλληνες δεν υποκύψαμε, γιατί παραμείναμε πιστοί στο ιερό μας τρίπτυχο: « Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια ». Παρ’ ότι οι κήρυκες της αθεΐας και του εθνομηδενισμού σχεδιάζουν ένα μέλλον δυσοίωνο για την Ελλάδα είναι βέβαιο πως εμείς θα είμαστε οι τελικοί νικητές. Εμείς που επιμένουμε να τηρούμε την Ελληνική Παράδοση. Εμείς που αγωνιζόμαστε για το Ελληνικό Έθνος. Εμείς που διαφυλάττουμε την Ορθόδοξη Πίστη. Εμείς που κρατάμε ζωντανή την Ελληνική Φυλή.

 

Εμείς οι Έλληνες για την Πατρίδα.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, που ζω αυτές τις Άγιες μέρες μέσα στη φυλακή. Έχω ξαναπεράσει αυτή τη δοκιμασία, όπως τόσοι καλοί και αληθινοί Πατριώτες, που διαχρονικά διώκονται, γιατί μάχονται ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις και την ανθελληνική εξουσία. Τέτοιες μέρες περνούν μέσα από το μυαλό και την καρδιά μου οι Άγιοι και οι Ήρωες του Ελληνισμού, που άδικα φυλακίστηκαν, γιατί αγωνίστηκαν για την Πατρίδα. Με στωικότητα αλλά και υπερηφάνεια αντιμετωπίζω την δοκιμασία μου. Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες, πότε η Ελευθερία δίχως θυσίες. Έτσι και εγώ, ματώνω καθημερινά ως απλός στρατιώτης στον διαχρονικό αγώνα για την Ελλάδα και την Ελευθερία.

 

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και μακροημέρευση. Προπαντός πίστη στην Ελλάδα και στον αγώνα για το μέλλον αυτού του τόπου. Να είστε δυνατοί και να περάσετε τις ημέρες αυτές μαζί με τις οικογένειές σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Μια χαρά που εγώ έχω απωλέσει προσωρινά, καθώς πληρώνω το τίμημα του δίκαιου αγώνα ενάντια στην άδικη, διεφθαρμένη και αντεθνική εξουσία.

 

Εύχομαι σε όλους τους » Έλληνες για την Πατρίδα » Υγεία, ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη και προπαντός νίκες υπέρ της Ελλάδος!

 

Καλά Χριστούγεννα!

 

Ηλίας Κασιδιάρης

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Χριστουγεννιάτικες ευχές μέσα απ’ τις φυλακές

 1. ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ…
  ===============================

  Το ανεσπερο φως του Θεανθρώπου, που γεννιέται, είθε να φωτίσει την αφεντια μας, ούτως ώστε να πάψουμε να είμαστε… κτηνοτρόφοι! Ας σταματήσουμε να τρέφουμε το κτήνος! Το κτήνος με τα πολλά πρόσωπα…

  Το κτήνος μέσα μας. Τα τέρατα της ψυχής μας. Τον εγωισμό, την αλαζονεία, την λαγνεία, την πλεονεξία μας…

  Το κτήνος, το οποίο ενσαρκώνεται στην ύπαρξη των αηθων, ουτιδανων πολιτικάντηδων! Οι οποίοι μετέτρεψαν την δημοκρατία σε κομματική τυραννία! Οι οποίοι, αντί να πειθαρχούν και να υπακούουν στα κελεύσματα των πολιτών, που τους εξέλεξαν, ως υπηρέτες τους για να επιφέρουν κοινωνική ευημερία, αντ’ αυτού απαιτούν οι ίδιοι από τον Ελληνικό λαό να τους υπακούσει και να πειθαρχήσει σε μέτρα αυτοεξοντωσης του, καθώς και σε πολιτικές πρακτικές… έξωθεν του τρόπου ζωής του και της ψυχοσύνθεσης του με σκοπό να μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο. Σε κάτι (ομοίως) έξωθεν της εθνολογικής και πολιτισμικής του ταυτότητας. (Μειδιω τώρα, που τα γράφω αυτά, διότι πάλι…ενθυμηθην την Αστροβιολογία, παρομοιάζοντας την ανωτέρω διαδικασία με την βροχή των μετεωριτών, οι οποίοι μας έρχονται… ουρανοκατέβατοι, εισερχόμενοι στην ατμόσφαιρα της Γης, στα δε κελύφη των οποίων, ευρίσκονται όλα τα δομικά και λειτουργικά συστατικά του ζωντανού κύτταρου με αποτέλεσμα, είτε να οδηγούν σε καινούργιες μορφές ζωής, είτε να προκαλούν μεταλλάξεις στους οργανισμούς του πλανήτη μας).

  Το κτήνος, που ενσαρκώνεται στην μορφή των… αργυρωνητων ειδικών της (ψευτο)επιστήμης! Θα μπορούσαν κι αυτοί με την σειρά τους να παρομοιαστουν με τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας του Ιούδα. Όπως ο τελευταίος πρόδωσε τον Ιησού Χριστού, κατ’ ανάλογο τρόπο και αυτοί οι αχρειοι, προδίδουν την Εκκλησία του Χριστού, (Εκκλησία=σύνολο πιστών) δλδ το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, μετατρεπόμενοι σε τσιράκια της πολιτικής εξουσίας! Μα πάνω από όλα, προδίδουν την ίδια τους την ύπαρξη, την ίδια τους την επιστήμη, (πείραμα+παρατήρηση) στο όνομα της οποίας, συμπορεύονται στο μεγαλύτερο ΠΕΙΡΑΜΑ άσκησης ελέγχου, που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.

  Το κτήνος, το οποίο προσωποποιείται από την παρούσα ηγεσία της Ελληνικής Εκκλησίας. Τόσο δουλοπρεπείς και ψοφοδεεις ιεράρχες ουδόλως έχουν περάσει από τον τόπο μας! Ουδεμία στιγμή της ιστορίας του έθνους μας (ούτε σε περίπτωση πολέμου) έκλεισαν οι Εκκλησίες και αυτά τα υποχείρια του Μαξίμου, με βλέμμα… αγελάδας συνιστούν στον Ελληνικό λαό να μην πατήσει το ποδάρι του στους ιερούς ναούς για να προφυλαχθεί λένε, από την…Θεία Κοινωνία και από τον…συνωστισμο, (άλλη Ρεπούση μας βρήκε) κατά την διάρκεια των ασπασμων, των ιερών εικόνων! Πρόκειται για τις…ιερές αγελάδες του συστήματος, (και του χρήματος) οι οποίοι βλαστημουν κατ’ εξακολούθηση (τούτο αποτελεί βλαστημια του Αγίου Πνεύματος) στον βωμό του…Αγίου Δισκοπότηρου του κέρδους και της πολιτικής ορθότητας! Κάθε μέρα, που περνάει, μας λείπεις όλο και περισσότερο Μακαριστε…

  Το κτήνος, που έχει εμφιλοχωρησει μέσα μας με την μορφή της παθογένειας και του φόβου! Νεκρώνει τον φλοιό του εγκεφάλου, εξοβελίζει στο…πυρ το εξώτερον την κριτική σκέψη, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι, από νοητικές οντότητες να μετατρέπονται σε…ζόμπι, δεχόμενοι οτιδήποτε γουστάρουν και αποφασίσουν οι άνωθεν δυνάστες τους! Η μετάλλαξη του στελέχους του εν λόγω… ιού της αποκτηνωσης έχει τόσο μεγάλη… θνητότητα του εσωτερικού μας εαυτού, όπου το εκάστοτε ανθρώπινο ον αποδέχεται να ανταλλάξει τα πρωτοτόκια της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του με ένα κομμάτι ψωμί ή καλύτερα με ένα…πιάτο φακές!

  Ίσως όλα τα παραπάνω να ΠΡΕΠΕΙ να τα περάσουμε, ως μέρος ενός Συμπαντικού σχεδίου του Δημιουργού. Ας θυμόμαστε όμως το εξής, το οποίο καλό θα είναι να το έχουμε πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού μας: Η ελευθερία βουλήσεως, που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο ευρίσκεται σε τέτοιον υπερθετικό βαθμό, ώστε να μπορεί να ΑΛΛΑΞΕΙ ακόμη και αυτό καθ’ αυτό το σχέδιο του Δημιουργού! Είναι στο χέρι μας…

  Οι Χούντες ουδέποτε πέφτουν από μόνες τους. Τις Χούντες τις ρίχνεις!
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ!

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

  https://lh3.googleusercontent.com/a-/AOh14Gj464ViDVDdmgvIuUh7ROr4s5z1EGZE3IS582SIBw=s40

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.