Σε αυτό το επεισόδιο ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλάει ανοιχτά για την πολιτική κατάσταση της χώρας και για το νέο του κόμμα, Έλληνες Για Την Πατρίδα.

Terry Hatziieremias Vlogs - YouTube

Σε αυτό το επεισόδιο ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλάει ανοιχτά για την πολιτική κατάσταση της χώρας και για το νέο του κόμμα, Έλληνες Για Την Πατρίδα. Αυτό το επεισόδιο δεν χάνεται. Έλληνες Για Την Πατρίδα: https://www.ellhnes.net/epikoinwnia Twitter: https://twitter.com/IliasKasidiaris Αν υπάρχουν απορίες παρακαλώ στα σχόλια στο YouTube και θα βάλουμε τα δυνατά μας να τις απαντήσουμε όλες! Καλωσόρισες στο Podcast Eleftheros με τον Terry Hatziieremias. Σε αυτό το podcast θα προσπαθούμε με τους καλεσμένους μας να σου κρατήσουμε ποιοτική παρέα, αλλά και να ανοίξουμε τους νοητικούς σου ορίζοντες με σκοπό καλύτερος άνθρωπος με μπόλικη ελευθερία.

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Σε αυτό το επεισόδιο ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλάει ανοιχτά για την πολιτική κατάσταση της χώρας και για το νέο του κόμμα, Έλληνες Για Την Πατρίδα.

  1. Ουδέποτε νιώθεις μοναξιά όσο σκέφτεσαι, λειτουργείς ομαδικά γιά νά νικηθούν τά Ελληνορθόδοξα εθνικά άδικα.+++

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.