Ολοι οι λαθροεισαγόμενοι θα ζουν Ελλάδα χωρίς να πληρώνουν Εφορία, την οποία θα χρυσοπληρώνουν οι Ελληνες γηγενείς! Ετσι θέλουν οι γερμανοτσολιάδες του Σαμαρά…

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ …ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ IMAGE > Επανήλθε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με βαριές καμπάνες και τσουχτερά πρόστιμα – Αυστηροποιούνται οι ποινές μεγάλα χρηματικά πρόστιμα για τα φαινόμενα ρατσισμού !!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!

– Αυστηροποιούνται οι ποινές μεγάλα χρηματικά πρόστιμα για τα φαινόμενα ρατσισμού
– Από 15 έως 200 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στα κόμματα που παρακινούν ρατσιστικές επιθέσεις
– Παρόμοιες
ποινές και για όσους δημόσια εγκωμιάζουν τέτοιες ρατσιστικές ενέργειες
–  Αιχμές από τον κ.
Ρουπακιώτη για τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης
– ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Το περιβόητο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε, αποσύρθηκε χωρίς να το γνωρίζει ο αρμόδιος υπουργός και που ξαφνικά ξανακατατέθηκε, ενώ το έψαχναν οι πάντες, βρίσκεται πλέον στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής.

Σε πολιτικό επίπεδο για τους παραβάτες του επίμαχου νομοσχεδίου προβλέπεται στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, αλλά και άρση της άδειας λειτουργίας τους.

Ειδικότερα, το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη», μεταξύ άλλων, προβλέπει ότι σε περίπτωση που ο δράστης ρατσιστικών φαινομένων είναι πολιτικό πρόσωπο (π.χ. βουλευτής), αυτό θα έχει ως συνέπεια την άρση ασυλίας, τη δίωξη και σε περίπτωση καταδίκης, τη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων με συνέπεια την έκπτωση από το βουλευτικό αξίωμα. Σε περίπτωση, μάλιστα που διαπιστώνεται παρακίνηση σε βιαιοπραγίες από αρχηγό πολιτικού κόμματος, ή και από το ίδιο το κόμμα, τότε με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης θα επιβάλλεται πρόστιμο από 15.000 έως 200.000 ευρώ, καθώς και ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας του κόμματος έως έξι μήνες, όπως και αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις. Αντίστοιχες κυρώσεις προβλέπονται ακόμη και αν οι αξιόποινες αυτές πράξεις έγιναν από κατώτερα στελέχη, εφόσον αποδειχθεί έλλειψη ελέγχου από τα διευθυντικά στελέχη του κόμματος. Επίσης, τις ποινές θα τις επιβάλλει το ΕΣΡ εάν οι πράξεις αυτές έχουν τελεστεί σε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή.

Επιπλέον, θα τιμωρείται πλέον με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών και χρηματική ποινή 5.000 – 20.000 ευρώ όποιος με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή την ταυτότητα φύλου.

Επίσης, με τις ίδιες ποινές θα τιμωρείται και όποιος παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε πράξεις φθοράς ή βλάβης πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, ενώ όποιος συμμετέχει σε οργάνωση ή σε ένωση προσώπων (π.χ. πολιτικά κόμματα) που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των παραπάνω πράξεων τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο ετών.

Ίδιες ποινές προβλέπονται και για όποιον δημόσια εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται από το Καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και του Διεθνούς Στρατοδικείου, καθώς και των εγκλημάτων του ναζισμού που στρέφονται κατά των προαναφερόμενων προσώπων, κατά τρόπο που μπορεί να διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος. Ωστόσο, τα παραπάνω εγκλήματα πρέπει να έχουν αναγνωριστεί με αμετάκλητη απόφαση ελληνικού ή διεθνούς δικαστηρίου. Σημειώνεται ότι στους παραβάτες των προαναφερόμενων πράξεων, εάν επιβληθεί φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους, θα επιβάλλεται και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων από ένα έως πέντε χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι το επίμαχο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι βελτιωμένη και αυστηροποιημένη έκδοση του νομοσχεδίου, που είχαν επιχειρήσει να περάσουν κατά τη θητεία τους οι πρ. υπουργοί Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδης και Μ. Παπαϊωάννου, με τον τίτλο: «καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου» σε συμμόρφωση προς απόφαση-πλαίσιο (2008/913) που έχει ληφθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο από τον Νοέμβριο του 2008.

Το υπ. Δικαιοσύνης απαντά στον Π. Μπαλτάκο
Σε απάντηση της ανακοίνωσης του γενικού γραμματέα της Κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου, σχετικά με τη «διαδρομή» που ακολούθησε το νομοσχέδιο τις τελευταίες ημέρες, κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης υπενθυμίζουν ότι την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013, ο υπουργός Δικαιοσύνης απέστειλε προς ενημέρωση στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, τον υπουργό Επικρατείας και τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ το επίμαχο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Σήμερα απεστάλησαν στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης το σχέδιο, η αιτιολογική έκθεση και η έκθεση τροποποιούμενων – καταργούμενων διατάξεων. Ήδη, το νομοσχέδιο παραδόθηκε στην ΚΕΝΕ (Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή) και ορίστηκε η 21η Μαΐου ως ημερομηνία αρχικής συζήτησης επ’ αυτού. Θα ακολουθήσει η ανάρτησή του στο διαδίκτυο για δημόσια διαβούλευση.

Στη συνέχεια το επίμαχο νομοσχέδιο θα διαβιβαστεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να συνταχθεί γι’ αυτό η κατά νόμο προβλεπόμενη έκθεση και ακολούθως να τηρηθεί η διαδικασία εισαγωγής του ενώπιον του Κοινοβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπαλτάκος, στην ανακοίνωσή ανέφερε: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο κατατέθηκε στην Βουλή και θα αρχίσει η συζήτησή του στις 21 Μαΐου, θεωρούμε σκόπιμο να σημειώσουμε τα ακόλουθα, προς αποφυγή άσκοπων παρανοήσεων:

1. Τα νομοσχέδια δεν κατατίθενται στην Βουλή, αλλά στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, η οποία τα ελέγχει, με τη νομική της Υπηρεσία και την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, για την διαπίστωση τυχόν νομικών ή άλλων ατελειών. Μετά την έρευνα αυτή και εφόσον ουδεμία ατέλεια διαπιστωθεί, τα νομοσχέδια κατατίθενται στην Βουλή από τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης.

2. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο κατατέθηκε σήμερα στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

3. Την Παρασκευή 10 Μαΐου προσκομίσθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, προς ενημέρωσή μας, ανυπόγραφο σχέδιο του νομοσχεδίου, μη συνοδευόμενο από έκθεση συνεπειών της ρύθμισης, έκθεση τροποποιούμενων – καταργούμενων διατάξεων και έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

4. Το σχέδιο αυτό παραδόθηκε στον πρόεδρο της ΚΕΝΕ, αρεοπαγίτη ε.τ. κ. Καϋμενάκη και ορίστηκε η 21η Μαΐου ως ημερομηνία ενημέρωσης των μελών της ΚΕΝΕ και αρχικής συζήτησης επί του νομοσχεδίου».

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ -ΕΛΛΑΔΑ

2 σκέψεις σχετικά με το “Ολοι οι λαθροεισαγόμενοι θα ζουν Ελλάδα χωρίς να πληρώνουν Εφορία, την οποία θα χρυσοπληρώνουν οι Ελληνες γηγενείς! Ετσι θέλουν οι γερμανοτσολιάδες του Σαμαρά…

 1. Ούτε ένα ευρώ φόρο δεν πληρώνουν οι ξένοι που έχουν εξοχικό στην Ελλάδα!
  —————————————————————————————————

  Eνώ έχει κυριολεκτικά καταληστεύσει το κράτος με χίλιους δύο φόρους, τον Έλληνα που είχε την… ατυχία να αποκτήσει ένα σπιτάκι, το όνειρο μιας ζωής τής κάθε ελληνικής οικογένειας, μέχρι σημείου να πληρώνει νοίκι στο Δημόσιο για το σπίτι του, οι ξένοι που αγοράζουν εξοχική κατοικία
  σε διάφορες τουριστικές περιοχές της χώρας μας δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ φόρο!
  Απίστευτο θα πείτε, δυστυχώς όμως όλα τα απίστευτα συμβαίνουν στην Ελλάδα… Είναι τα μόνα που… υλοποιούνται.

  Και να έλεγε κανείς, ότι αυτοί που έρχονται και αγοράζουν κάποιο σπιτάκι, 2Χ3 στην Ελλάδα είναι… φτωχαδάκια και πεινάνε, να βοηθήσουμε να χορτάσουν λίγο ήλιο και θάλασσα κι αυτοί οι… κατατρεγμένοι, οι κακομοίρηδες… Έλα όμως που αυτοί που έχουν μόνιμη εξοχική κατοικία στη χώρα μας είναι πλούσιοι, έχουν χρήμα με ουρά.

  Σ’ όλους αυτούς λοιπόν τους ξένους -και μιλάμε για χιλιάδες- το ελληνικό κράτος φέρθηκε πάρα πολύ φιλικά, σχεδόν φιλανθρωπικά…

  Αρχικά καθόρισαν ότι μέχρι του ποσού των 400.000 ευρώ η αγορά ακινήτου από ξένους είναι αφορολόγητη! Στη συνέχεια μειώθηκε το αφορολόγητο για την αγορά εξοχικής κατοικίας στο μισό, στα 200.000 ευρώ. Όμως επειδή τους είχαμε κακομάθει, βρήκαν άλλο μονοπάτι για να μην πληρώνουν φόρο. Δεν έχουν, βλέπεις, κυρία Μέρκελ μου, μόνο οι Έλληνες την αποκλειστικότητα της φοροδιαφυγής.

  Αμ’ έπος, αμ’ έργον λοιπόν… Έφτιαξαν κοινοτική εταιρεία, με έδρα οι περισσότεροι την Κύπρο, στην οποία μέτοχος εμφανίζεται κάποιος αχυράνθρωπος, ως ιδιοκτήτης του ακινήτου που έχει στην Ελλάδα, και δεν πληρώνει δεκάρα.

  Ασφαλώς αντιλαμβάνεστε, κ. Στουρνάρα, υπουργέ Οικονομικών, τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχει χάσει το Δημόσιο, την ώρα που έχει ασφυκτική ανάγκη εσόδων και αναγκαστικά, για να πληρώνουν τους… ληστές μας, κόβει συντάξεις και μισθούς, καταργεί επιδόματα, περιορίζει ακόμα και τα προνοιακά.

  Ένας φόρος, 10% επί του ακινήτου, ανεξάρτητα σε ποιον ανήκει, θα ήταν μια δίκαιη απόφαση και κανένας δεν θα αντέλεγε.

  Μου αρέσει!

 2. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΔΡΑΚΟ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΚΙΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ….ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1947.

  ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΙΣΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ.

  Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
  ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ….ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ,,,ΑΛΛΑ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟ ΕΚΑΨΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΕ ΞΙΑ ΠΑΡΑΡΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ.

  Ο ΛΑΣΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΜΑΖΙ.
  ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΚΑΒΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.