Αυτός είναι ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων *** Παρατείνεται για έναν ακόμη χρόνο το μέτρο της απόσυρσης

Φόρο από 2 έως 13 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για τα σπίτια, από 3 έως 9.000 ευρώ το στρέμμα για τα οικόπεδα, 1 ευρώ το στρέμμα για τα αγροτεμάχιααλλά και καπέλο συμπληρωματικού φόρου με αφορολόγητο 300.000 ευρώ και συντελεστές που ξεκινούν από 0,1 έως και φτάνουν το 1% επιβάλλει το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων που κατατέθηκε, μετά από αρκετές αναβολές, στη Βουλή.

Στο νομοσχέδιο έχει περιληφθεί πλήθος πρόσθετων φορολογικών διατάξεων, από την επιβολή έκτακτης εισφοράς από την πλευρά των πλοιοκτητών ύψους 500 εκατ. ευρώ την ερχόμενη τριετία, έως την παράταση των κινήτρων απόσυρσης για ένα ακόμα έτος , τη μείωση του φόρου μεταβίβασης ακινήτων στο 3%, μειώσεις φόρου εισοδήματος για τους κατοίκους νησιών αλλά και την απαλλαγή από την υποχρέωση τήρησης βιβλίων για όσους πραγματοποιούν συναλλαγές στο ΧΑ.

Συγκεκριμένα, στις διατάξεις του νομοσχεδίου προβλέπεται:   ………….   >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

· Μείωση φόρου μεταβίβασης στο 3%

· Τριπλός φόρος σε πλοιοκτήτες. Για τα έτη 2014-2016 θα καταβληθεί έκτακτη παροχή της ναυτιλιακής κοινότητας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, ίση με το διπλάσιο του τελικού φόρου που βεβαιώθηκε την προηγούμενη χρονιά για κάθε πλοίο Το ελληνικό Δημόσιο εκτιμάται ότι θα εισπράξει για τα επόμενα τρία έτη 90-100 εκατ. ευρώ ετησίως επιπλέον των ποσών που θα εισπραχθούν από τους φόρους πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία του ν. 27/1975 σε αυτή την τριετία. Συνολικά τα έσοδα από φόρους πλοίων εκτιμώνται σε 500 εκατ. ευρώ.

· Παρατείνονται τα κίνητρα για απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων έως τις 20 Δεκεμβρίου 2014

· Άρθρο 22 . Αυξάνεται από 25.000 σε 37.500 ευρώ το κλιμάκιο εισοδήματος στο οποίο επιβάλλεται συντελεστής φόρου εισοδήματος 22% στη νέα κλίμακα , προκειμένου για φορολογούμενους που κατοικούν σε νησιά με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους. Η διάταξη αυτή θα ισχύσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015

· Εξαιρούνται από την υποχρέωση τήρησης βιβλίων όσοι πραγματοποιούν συναλλαγές σε μετοχές, κρατικά ή εταιρικά ομόλογα, μερίδια προσωπικών εταιρειών αλλά και παράγωγα χρηματοοικονομικά προϊόντα. Η απαλλαγή αφορά σε τίτλους που αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε οργανωμένη αγορά ή ομόλογα που εκδίδονται από εισηγμένες εταιρείες καθώς και για κρατικά ομόλογα εκτός από τις περιπτώσεις όπου ο φορολογούμενος ασχολείται κατ΄επάγγελμα με τις παραπάνω συναλλαγές και οι οποίες καθορίζονται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.

· Εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα επιχειρήσεων , κατά το χρόνο πραγματοποίησής τους, οι δαπάνες επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας προσαυξημένες κατά 30%.

Ο φόρος ακινήτων

Εκτός από το βασικό φόρο ιδιοκτησίας, από το 2014 και κάθε χρόνο, όλοι οι ιδιοκτήτες πάσης φύσεως ακινήτων – πλην αγροτεμαχίων- θα πληρώνουν και συμπληρωματικό φόρο, στα πρότυπα του ΦΑΠ, εφόσον η αξία της ακίνητης περιουσίας τους , υπερβαίνει , σε όρους ξεπερασμένων αντικειμενικών αξιών, τα 300.000 ευρώ.

Με το νέο μόνιμο και διπλό χτύπημα στα ακίνητα, όσοι φορολογούμενοι έχουν μόνο σπίτια στην κατοχή τους θα πληρώσουν λιγότερο σε σχέση με το «έκτακτο» χαράτσι μέσω ΔΕΗ ενώ ελαφρύνσεις θα έχουν ακόμα και όσοι είναι υπόχρεοι σε ΦΑΠ.

Η κλίμακα του βασικού φόρου για τα σπίτια είναι ηπιότερη σε σχέση με το χαράτσι της ΔΕΗ όπου οι συντελεστές ξεκινούσαν από τα 2,55 και έφταναν έως τα 13,60 ευρώ ανά τετραγωνικό.

Για τους οικοπεδούχους, ο λογαριασμός είναι βαρύς καθώς μέχρι σήμερα εξαιρούνταν από το χαράτσι, αλλά η τελική μορφή του νομοσχεδίου επιφυλάσσει σαφώς ηπιότερη μεταχείριση σε σχέση με το αρχικό σχέδιο.

Για τους αγρότες ο τελικός λογαριασμός μετά την εξαίρεση των αγροτικών κτισμάτων από το φόρο αλλά και τη μείωση του βασικού φόρου στο 1 ευρώ το στρέμμα, οι επιβαρύνσεις είναι μικρές .

Στην τσιμπίδα του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας, με διαφορετική ονομασία, θα συνεχίσουν να πιάνονται οι ιδιοκτήτες ακινήτων αντικειμενικής αξίας άνω των 300.000 ευρώ. Ο ΦΑΠ που ισχύει τα τελευταία χρόνια, με αφορολόγητο όριο τα 200.000 ευρώ αλλάζει όνομα και βαφτίζεται «συμπληρωματικός φόρος», προκειμένου όπως υποστηρίζουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών να υπάρξει δικαιότερη κατανομή των φορολογικών βαρών.

Η κλίμακα του συμπληρωματικού φόρου, ξεκινά με χαμηλούς συντελεστές 0,1% για τα πρώτα 100.000 ευρώ ακίνητης περιουσίας άνω των 300.000 ευρώ και 0,2% για τα επόμενα 100.000 ευρώ. Ο ανώτερος συντελεστής αγγίζει τελικά το 1% αλλά επιβάλλεται για ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Έτσι, φορολογούμενος με συνολική ακίνητη περιουσία 400.000 ευρώ, θα επιβαρυνθεί με ΦΑΠ 100 ευρώ όταν με βάση την ισχύουσα φέτος κλίμακα καλείται να πληρώσει 200 ευρώ.

Στο τελικό κείμενο του νομοσχεδίου, έχουν ενσωματωθεί διορθώσεις οι οποίες προέκυψαν μετά τις παρατηρήσεις γαλάζιων και πράσινων βουλευτών και οδηγούν σε ηπιότερη φορολογική μεταχείριση για γιαπιά , ακίνητα υπό απαλλοτρίωση και διατηρητέα, ενώ γίνονται ελαστικότερα τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τη μείωση του φόρου κατά 50% ή την πλήρη απαλλαγή για τρίτεκνους, πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία.

Πότε πληρώνεται ο φόρος – ποιοι γλιτώνουν

Οικογενειακό εισόδημα έως 9.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία με επιφάνεια κτισμάτων έως 150 τ.μ συνθέτουν το διαβατήριο για τη μείωση του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων στο μισό ενώ πλήρης απαλλαγή προβλέπεται για τρίτεκνους, πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία άνω του 80% που καλύπτουν επίσης τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Ο φόρος θα εξοφλείται είτε εφάπαξ με έκπτωση 1,5%, είτε σε μηνιαίες δόσεις έως το τέλος κάθε έτους, με έναρξη πληρωμής των δόσεων τον επόμενο μήνα από την εκκαθάριση. Κάθε δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη από τα 10 ευρώ.

Το υπουργείο Οικονομικών, στο τελικό σχέδιο για τον ΕΝΦΙΑ, έχει προχωρήσει σε βελτιώσεις όσον αφορά τα κριτήρια μείωσης ή πλήρους απαλλαγής από τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων, προκειμένου για φορολογούμενους οι οποίοι βρίσκονται σε πραγματική αδυναμία πληρωμής του φόρου.

Έτσι, το εισοδηματικό όριο αυξήθηκε από τα 7.000 στα 9.000 ευρώ, απαλείφθηκαν τα πρόσθετα κριτήρια για κατοχή οικοπέδων και αγροτεμαχίων όπως άλλωστε και η διάταξη που όριζε ( στο αρχικό σχέδιο νόμου) ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την απαλλαγή είναι ο φορολογούμενος ή τα μέλη της οικογένειάς του να μην έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία.

Στη νέα του μορφή το άρθρο7 για τη «χορήγηση εκπτώσεων και αναστολή πληρωμής φόρου» προβλέπει ότι:
Με πράξη της Φορολογικής Διοίκησης χορηγείται έκπτωση 50$% στο φορολογούμενο, την σύζυγο και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του επί του ΕΝ.Φ.Ι.Α που βεβαιώθηκε στα παραπάνω πρόσωπα, αν διαπιστώνεται οικονομική αδυναμία πληρωμής της συνολικής οφειλής για το οικείο έτος.

Η έκπτωση χορηγείται για τον οφειλόμενο ΕΝ.Φ.Ι.Α κάθε έτους, εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

– Το συνολικό φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα του προηγουμένου φορολογικού έτους δεν υπερβαίνει τις 9.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 1.000 ευρώ για τον /την σύζυγο και κάθε εξαρτώμενο μέλος

– Το σύνολο της επιφάνειας των κτισμάτων στα οποία κατέχουν δικαιώματα, ο υπόχρεος φορολογίας εισοδήματος, ο/η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του (λαμβανομένου υπόψη του ποσοστού συνιδιοκτησίας) δεν υπερβαίνει τα 150 τ.μ .

– Ο φορολογούμενος, ο ή η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του δεν έχουν ή δεν ευθύνονται με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Προκειμένου για τρίτεκνους ή πολύτεκνους ή για άτομα με αναπηρία από 80% και πάνω, προβλέπεται πλήρης απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ εφόσον πληρούνται σωρευτικά και τα παραπάνω κριτήρια.

Η πληρωμή

Μηνιαίες δόσεις, ο αριθμός των οποίων θα προκύπτει ανάλογα με το χρόνο έκδοσης των εκκαθαριστικών σημειωμάτων πληρωμής αλλά και έκπτωση 1,5% επί του οφειλόμενου φόρου σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης, προβλέπει το νομοσχέδιο.

Ο ΕΝΦΙΑ καταβάλλεται εφάπαξ μέχρι την τελευταία εργάσιμη για τις δημόσιες υπηρεσίες ημέρα του επόμενου μήνα από την έκδοση της πράξης προσδιορισμού φόρου, ή σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, καθεμιά από τις οποίες δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα ευρώ. Η πρώτη δόση καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από την έκδοση της πράξης προσδιορισμού φόρου και η τελευταία δόση καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.

Τέλος με τις διατάξεις του νομοσχεδίου μπαίνει φρένο στις μεταβιβάσεις ακινήτων αν προηγουμένως δεν έχει εξοφληθεί ο ΕΝΦΙΑ. Προβλέπεται ότι είναι αυτοδικαίως άκυρη κάθε συμβολαιογραφική πράξη, αν δεν μνημονεύεται και δεν επισυνάπτεται από το συμβολαιογράφο στο συμβόλαιο που συντάσσει, πιστοποιητικό της Φορολογικής Διοίκησης, από το οποίο να προκύπτει ότι είτε έχει εξοφληθεί ο φόρος, είτε έχει υπαχθεί σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής , είτε έχει υπάρξει νόμιμη απαλλαγή.

=====================================================================================

=====================================================================================

Παρατείνεται για έναν ακόμη χρόνο το μέτρο της απόσυρσης

Σύμφωνα με διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, το μέτρο της απόσυρσης αυτοκινήτων παρατείνεται μέχρι τις 20/12/2014 με στόχο την ενίσχυση της αγοράς αυτοκινήτου.

Η διαδικασία της απόσυρσης αφορά αυτοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας που θα αποσυρθούν μέχρι 20.12.2014, για τα οποία έχει εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα μέχρι 31.12.2000 και για τα οποία έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας του έτους εντός του οποίου γίνεται η διαγραφή, καθώς και τυχόν οφειλομένων προηγουμένων ετών.

H απόσυρση ισχύει και για τελωνισμένα οχήματα από επίσημους διανομείς ή εμπόρους αυτοκινήτων για τα οποία είναι δυνατή η επιστροφή του τέλους ταξινόμησης, εφόσον ταξινομηθούν σε δικαιούχο αποσυρόμενου οχήματος.

Ορίζεται τέλος, ως καταληκτική ημερομηνία η 31/12/2015 για την υποβολή αίτηση επιστροφής του τέλους ταξινόμησης. Η αίτηση κατατίθεται στην αρμόδια τελωνειακή αρχή μέσα σε διάστημα τριών μηνών από την ταξινόμηση του οχήματος.

=============================================================================================

=============================================================================================

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων

«Μαγικός» φαντάζει ο νέος Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων που θα ισχύσει από το 2014.

Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου που συνοδεύει το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή, το υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει να εισπράξει 2,65 δισ. ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ, έναντι 2,486 εκατ. ευρώ που εισέπραξε φέτος από το «χαράτσι» του ΕΕΤΑ και τον ΦΑΠ. Είναι τόσο σίγουροι μάλιστα στο οικονομικό επιτελείο πως θα βρουν τα λεφτά αυτά, που αποφάσισαν να «θυσιάσουν» και 150 εκατ. ευρώ που κοστίζει, σύμφωνα με την ίδια έκθεση, η μείωση του Φόρου Μεταβίβασης στο 3%, από 8%-10% που πληρώνουν όσοι (ελάχιστοι) αγοράζουν ακίνητα σήμερα.

Ωστόσο από την επιβολή του νέου φόρου ακινήτων δε θα γλιτώσουν τελικά οι οικονομικά αδύναμες ομάδες πολιτών, όπως οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι με χαμηλά ετήσια εισοδήματα. Όπως ρητώς ορίζεται στο νομοσχέδιο (αν δεν αλλάξει κατά τη συζήτηση στη Βουλή πριν ψηφιστεί) η απαλλαγή δεν θα ισχύει αν οι οικονομικά αδύναμοι οφείλουν ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο ή στα ασφαλιστικά ταμεία. Εξαιρώντας αυτομάτως περί τα 2,5 εκατομμύρια οφειλέτες, το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να επιβάλει νέους φόρους και σε εκείνους που ούτως ή άλλως δεν πληρώνουν γιατί, απλά, δεν έχουν να πληρώσουν!

Ποιοι θα πληρώσουν «το μάρμαρο»

Το υπουργείο Οικονομικών αναμένει αύξηση εσόδων παρότι υποστηρίζει πως από τον νέο ΕΝΦΙΑ οι φορολογούμενοι θα δουν μείωση του φόρου που πλήρωναν ως τώρα. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πληρώσουν φόρο και για όσα ακίνητα δεν πλήρωναν. Το «μάρμαρο» θα πληρώσουν έτσι:

-οι κάτοχοι οικοπέδων που ως τώρα δεν πλήρωναν για αυτά,

-ιδιοκτήτες αστικών που θα πληρώσουν και συμπληρωματικό φόρο που αρχικά δεν προβλεπόταν

-ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων και ειδικά κάτοχοι αυθαιρέτων ή όσοι έκτισαν εξοχικό με στρεμματικές άδειες εκτός σχεδίου, γιατί θα φορολογούνται για την έκταση σαν να ήταν οικόπεδο.

Ποιοι γλιτώνουν 50%-100%

Απαλλαγή από το 50% του φόρου θα χορηγείται σε οικονομικά αδύναμους πολίτες μόνο υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις, που πρέπει να πληρούνται σωρευτικά:

α) το συνολικό φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα του προηγούμενου φορολογικού έτους να μην έχει υπερβεί τις 9.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 1.000 ευρώ για τον ή την σύζυγο και κάθε εξαρτώμενο μέλος.

β) το σύνολο της επιφάνειας των κτισμάτων στα οποία κατέχουν δικαιώματα πλήρους ή ψιλής κυριότητας ή επικαρπίας ο υπόχρεος υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του να μην υπερβαίνει τα 150 τετραγωνικά μέτρα και

γ) ο φορολογούμενος, η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του να μην έχουν ή να μην ευθύνονται με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ειδικά για τις οικογένειες που πληρούν σωρευτικά τις τρεις παραπάνω προϋποθέσεις και είναι τρίτεκνες ή πολύτεκνες ή περιλαμβάνουν ανάπηρα άτομα κατά ποσοστά 80% και άνω προβλέπεται πλήρης απαλλαγή από το νέο φόρο.
Έκπτωση 60% θα έχουν ημιτελή η μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.

Από τον φόρο απαλλάσσονται πλήρως όσων τα ακίνητα είναι δεσμευμένα από το δημόσιο (πχ από την αρχαιολογική υπηρεσία κλπ).

Πώς θα υπολογιστεί ο φόρος

Α. Ο κύριος φόρος: θα επιβαρύνει όλες τις κατηγορίες ακινήτων, δηλαδή κτίσματα, οικόπεδα εντός σχεδίων πόλεων ή οικισμών και εκτάσεις γης εκτός σχεδίων πόλεων ή οικισμών (αγροτεμάχια, αγρούς, βοσκοτόπους κ.λπ.). Θα επιβάλλεται αυτοτελώς σε κάθε ακίνητο και θα υπολογίζεται επί των επιφανειών ως εξής:

1. Κτίσματα: Ο συντελεστής του βασικού φόρου θα κυμαίνεται από 2 έως 13 ευρώ ανά τ.μ. ανάλογα με την τιμή ζώνης στην οποία βρίσκεται κάθε ακίνητο. Συνολικά προβλέπονται 12 φορολογικά κλιμάκια. Για κάθε κτίσμα, ο βασικός φόρος θα προκύπτει με πολλαπλασιασμό του συντελεστή βασικού φόρου που αντιστοιχεί στην τιμή ζώνης του ακινήτου επί τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων της επιφάνειας των κύριων χώρων του. Στη συνέχεια ο βασικός φόρος θα πολλαπλασιάζεται διαδοχικά με συντελεστές που «αποτυπώνουν» την παλαιότητα του κτιρίου, τον όροφο και τον αριθμό των προσόψεων που έχει το ακίνητο σε δρόμους. Οι συντελεστές πρόσοψης θα ανέρχονται σε 1, για κτίσματα που δεν έχουν καθόλου προσόψεις σε δρόμους, 1,01 για κτίσματα με πρόσοψη σε 1 δρόμο και 1,02 για κτίσματα με προσόψεις σε 2 ή περισσότερους δρόμους. Σε περίπτωση που το κτίσμα είναι μονοκατοικία προβλέπεται πρόσθετος συντελεστής μονοκατοικίας 1,02, με τον οποίο θα πολλαπλασιάζεται το γινόμενο που θα έχει προκύψει από τους προηγούμενους πολλαπλασιασμούς.

Για τα κτίρια ειδικών συνθηκών (διατηρητέα, υπό απαλλοτρίωση κ.λπ.) προβλέπεται μειωτικός συντελεστής 0,5. Οι βοηθητικοί χώροι για κάθε είδους κτίριο θα φορολογούνται με το 10% του κανονικού συντελεστή βασικού φόρου. Για τα κτίσματα που προορίζονται για αγροτική χρήση (μαντριά, στάνες, στάβλοι, κοτέτσια, θερμοκήπια, χώροι αποθήκευσης προϊόντων φυτικής παραγωγής κ.λπ.) θα προβλέπεται πλήρης απαλλαγή.

2. Οικόπεδα εντός σχεδίων πόλεων ή οικισμών: Ο βασικός φόρος θα κυμαίνεται από 3 έως 9.000 ευρώ το στρέμμα, σε 25 κλιμάκια.

3. Αγροτεμάχια και εκτός σχεδίου εκτάσεις: Ο βασικός φόρος ορίζεται στο 0,001 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Προβλέπεται επίσης συντελεστής θέσης κλιμακούμενος από 1 έως 3, συντελεστής άρδευσης 1,1, συντελεστής χρήσης κλιμακούμενος από 0,1 για τις δασικές εκτάσεις έως 8 για τις υπαίθριες εκθέσεις! Στις εκτάσεις υπό απαλλοτρίωση θα εφαρμόζεται μειωτικός «συντελεστής απαλλοτρίωσης» 0,75, ενώ για τις εκτάσεις που περιλαμβάνουν και κατοικία εξοχική ή κύρια και μοναδική άνω των 150 τετραγωνικών μέτρων, θα εφαρμόζεται συντελεστής κατοικίας

5.Ο υπολογισμός του φόρου θα γίνεται ως εξής: ο βασικός φόρος 0,001 ευρώ ανά τ.μ. θα πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων της επιφάνειας της έκτασης και εν συνεχεία με τον συντελεστή θέσης, τον συντελεστή άρδευσης (αν η έκταση είναι αρδευόμενη), τον συντελεστή χρήσης και τον συντελεστή κατοικίας (αν υπάρχει).

Β. Ο συμπληρωματικός φόρος: θα έχει τη λογική του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) που ισχύει και σήμερα. Δηλαδή θα επιβάλλεται στο σύνολο της αξίας των κτισμάτων και των οικοπέδων εντός σχεδίων πόλεων ή οικισμών που κατέχουν τα φυσικά πρόσωπα, αλλά με αφορολόγητο όριο αυξημένο στις 300.000 ευρώ και προοδευτική φορολογική κλίμακα με συντελεστές που θα ξεκινούν από 0,1% για ακίνητες περιουσίες συνολικής αξίας λίγο πάνω από το αφορολόγητο όριο των 300.000 ευρώ και θα φθάνουν το 1% για περιουσίες αξίας άνω του 1.000.000 ευρώ.

Από την εφαρμογή των ρυθμίσεων για την επιβολή του ΕΝ.Φ.Ι.Α. αναμένεται να προκύψουν μειώσεις φορολογικών επιβαρύνσεων κατά 4,4% έως 21,6% για τη συντριπτική πλειοψηφία των φορολογουμένων που κατέχουν ηλεκτροδοτούμενα διαμερίσματα και μονοκατοικίες που έχουν καλύψει πλήρως τους συντελεστές δόμησης των οικοπέδων τους.

  protothema.gr

4 σκέψεις σχετικά με το “Αυτός είναι ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων *** Παρατείνεται για έναν ακόμη χρόνο το μέτρο της απόσυρσης

 1. MΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ….από τις 26.ΜΑΡΤΙΟΥ 1821.

  Εγώ ο βλάκας και ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ πήρα ένα σπίτι από την μάνα μου όταν πέθανε και πλήρωσα ένα σωρό λεφτά μέχρι τώρα για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και για μεταφορές και βάλε ακόμα πόσα. Το έκανε η μάνα μου το 1968 με ένα δάνειο από τον Παπαδόπουλο άτοκο 40.000 δραχμές το οποίο πλήρωσα εγώ με το μάρκο της κακιάς Γερμανίας που με ξεπούλησε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΣ που τσάκωσε εκατομμύρια μάρκα από την Γερμανία την Ναζιστική και ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και έστειλε του ΚΟΥΤΟΥΣ δεξιούς στην Γερμανία και τους κομμουνιστές τους διόρισε στον κρατικό ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
  Μέχρι τώρα έβαλα χιλιάδες μάρκα και ευρώ και γαμώ το διάβολο γαμώ και μαζί και τον ΝΕΚΡΟ ΘΕΟ. Μέχρι τώρα πλήρωνα το χαράτσι του ΒΕΝΙΖΕΛ ΑΓΑΜ μέσω της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΚΖΛΑΣ ΔΕΗ…Πήρα τηλέφωνο στον αντίκλητο που έχω για να δω αν ήρθε το χαράτσι και μου είπε ότι δεν ήρθε ακόμα και πήγε στον λογιστή και του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί ο πελάτης αυτός δεν κάνει δήλωση φορολογική διότι είναι κάτοικος εξωτερικού και δεν έχει έσοδα στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΜΕΗΑΛΗ ΙΡΩΙΚΗ ΧΩΡΑ.
  Επίσης δεν πήγε και το ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ για το νούμερο αυτοκινήτου το οποίο κυκλοφορώ μόνο όταν έρχομαι κάτω για τρεις μήνες.
  Το 2014 πριν φύγω πήγα στην εφορία ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και στην τράπεζα να πληρώνεται μέσω τραπέζης αλλά τα ΞΑΤΣΙΚΙΑ δεν ξέρανε τίποτα.
  Του χρόνου τον Ιούνιο που θα έρθω κάτω θα πάω και στην εφορία να δώσω τα τρία.
  ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝ ΦΥΣΥΚΑ ΕΧΟΥΝ.
  Περιμένουν από τον ΑΦΕΝΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ.
  Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ τα ΟΠΟΙΑ πέφτουν από του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.
  ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΡΔΗ.
  ΕΦΟΡΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.
  Από αυτήν την εφορία έχω πιστοποιητικό ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΛΙΤΟ στην χώρα ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
  Αν κανείς με διαβάσει από τα κρατικά σκυλιά να πει χρόνια πολλά στον ΚΑΜΑΚΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ.
  Μαλακισμένα όντα κυβερνούν την χώρα.

  Μου αρέσει!

 2. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ…ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ…..ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ….

  ΔΕΚΑ ΕΚΑΜΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΙΣΜΕΝΑ ΦΥΓΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ….

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΨΕΛΝΕΙ…ΤΟ ΣΩΣΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ…ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ. ΑΜΗΝ.

  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΟΣΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΓΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΤΕΡΜΑ.
  ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΩΝ.
  ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΑΖΟΥΝ ΘΑ ΠΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΡΕΜΜΑ ΧΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…….ΕΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ………ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΑΜΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΝ ΟΡΒΙΟ.
  Η ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.
  ΟΠΟΤΕ Ο ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..ΧΙΛΙΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣ….. ΣΤΡΕΜΜΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ………
  ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΧΙ….ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ…
  ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ….
  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΓΙΑΤΙ Η ΟΒΡΙΟ….ΤΟΥΡΚΟ…ΑΛΒΑΝΟ….ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ…ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666…ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ….ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ…ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΕΚ ΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΠΡΩΣΩΠΟΥΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΘΕΩΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ….ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΑΝΩ.
  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΜΑΣΟΝΟΙ….ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ….ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΧΑΡΟΥΤ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΤ…ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ….
  Ω ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ
  ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ
  ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑΨΥΨΧΟ ΧΑΡΤΙ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΕΣΕΝΑ.

  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ
  ΠΑΤΡΙΔ ΑΞΑΚΟΥΣΜΕΝΗ
  ΛΑΜΠΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΜΑΝΤΙΑ
  ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

  ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ.
  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΑ ΤΡΥΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ.

  Μου αρέσει!

 3. ΜΟΝΙΜΟ Φ0ΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  Εδώ και χρόνια εκατό οι ελληνικές κυβερνήσεις αλλάζουν και βγάζουν σαν τα βρακιά τα στενά, αλλά όχι κρατικά, τα βρακιά λέω που βγάζουν οι πουτάνες που προσφέρουν όμως τις καλές υπηρεσίες προς του πολίτες, έτσι και η κάθε κυβέρνηση των μαλακισμένων όντων αλλάζει κάθε μήνα τον φορολογικό νόμο η κατά αυτούς φορολογικός συντελεστής.
  ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΝΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΌ ΤΟ 1930 ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΚΙ.
  ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΤΕ ΡΟΜΑΝΟΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΙ ΟΒΡΙΟ ΜΑΣΟΝΟΙ…ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟ ΟΒΡΙΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΣΡΑΗΛ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΜΟΥΣ ΑΟΥΤΟΜΠΑΝ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.
  ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΝΟΜΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΠΑΡΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
  ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΛΕΙΟΤΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ.
  ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 86 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967…ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
  ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΤΟΜΕΙΣ…..ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΝΕ ΘΕΛΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΟΣΣΑΡ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΙΑΝΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΩ…ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ.
  ΖΟΥΖΛΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
  Συγνώμη αν έθιξα τις επαγγελματίες πουτάνες, αλλά για μένα προσφέρετε ένα μεγάλο έργο κοινωνικό και για αυτό ζητάω να γίνεται μόνιμες κρατικές με σταθερό μισθό και τούτον και γιατί αν δεν ήσασταν εσείς τα μισά ανδρόγυνα θα είχαν χωρίσει.
  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΑΡΚΙΚΕΣ.
  Θανάσης Θυμιόπουλος
  ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015. ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΑΙΝΕ.
  Ο ξενιτεμένος κακός για πολλούς από εσάς ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ της ξενιτιάς.

  Μου αρέσει!

 4. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ.

  ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΗΕΡΜΑΝΙΚΑ….ΑΛΛΑ Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΑ Η ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.

  Αναδιοργάνωση του σημερινού ελληνικού κράτους εκ βάθρων σε όλους τους τομείς βρε χοχόλοι μαζί και οι διαβόλοι. Πόσες φορές θα το πω ακόμα. ΜΟΝΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  Μόνο τότε θα επενδύσουν οι ντόπιοι αλλά και οι ξένοι.
  ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΔΘΙΑ ΣΩΣΤΗΝ ΛΕΙΟΤΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.
  ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ.
  ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΕΛΟΣ.
  ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΙΑ ΤΕΛΟΣ.
  ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΕΛΟΣ.
  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

  ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞ ΕΓΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ.
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ….ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΘΑ ΜΑΖΕΟΥΝ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ.

  ΒΟΥΛΩΜΑ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΥΤΟΥΝ Μ,ΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΤΟΣΥΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΩΝ ΚΑΙ ΧΟΧΟΛΩΝ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

  ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ.
  ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΦΟΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 200 ΕΥΡ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΑΓΡΟΕΤΕΣ.
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΓΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΟΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΕΙΤΕ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΙΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΕΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΕΩ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ.

  ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ…ΑΛΛΑ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.

  ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΟΙΞΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

  ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΝΑ ΨΟΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΚΑΤΑΣΛΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΕΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ….ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΘΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ…ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Η ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΙΔΟΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΤΡΙ.
  ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΕΠΙΝΕ ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ….ΑΧ…Μ ΕΦΑΓΕ Η ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ….ΠΑΜΕ ΑΝΤΡΑΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…ΠΑΜΕ ΑΝΤΡΑΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΦΙΝΑ…ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ…ΣΑΝ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΙΑ…ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΚΗ ΧΩΡΑ…ΜΕ….ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΕΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΕΚΝΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ.

  ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΩΖΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΑΝ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΕ 6 ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΙΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΨΩΣΕΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ…ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΜ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ.

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ.
  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ… Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΦΟΝΙΑ…Η ΜΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 26.ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821…ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ…ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ….ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΥΓΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο ΚΑΚΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΑΥΓΕΤΟ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…..ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ….ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ.

  ΕΙΣΤΕ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.
  Ω..ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΣΙ ΤΩΡΑ.
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΡΗΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΙΝ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
  ΗΛΗΘΙΑ ΟΝΤΑ…ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ…ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ…ΟΧΛΟΣ…ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ…ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ… ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΑΙΟΝ……

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.