7 σκέψεις σχετικά με το “ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ !!!

 1. ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ…ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.

  ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ…
  ΕΦΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ.
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΤΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ
  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΖΟΦΕΣ ΓΑΤΕΣ.
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ.

  Μου αρέσει!

 2. ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ…ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.

  ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΛΙΤΕΙΑΣ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΤΕ ΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΕΣΤΑ ΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1917 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

  ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΚΕΥΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΟ ΝΑΙ.

  ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΧΙ.

  ΕΣΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΟΧΛΟΣ..ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΓΑΜΑ ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΕΙ Ο ΟΠΟΙΟς ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821 ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ.

  ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ…ΕΛΕΥΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ΝΕ ΤΟΠΟΝ ΧΛΟΕΡΟΝ.

  ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

  ΙΣΩΣ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΟΥΤΟΣ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΟΜΑΝΤΡΙ ΒΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ.

  ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΝΕ ΒΓΑΙΝΕΙ.

  ΝΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΟΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΟΥΤΟΣ.

  ΝΑΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΛΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΟΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΤΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΚΟΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΣΛΑΚΩΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΛΚΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ.

  ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.

  ΤΟ ΦΡΟΝΕΙΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΡΑΜΜΝΕΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝ ΤΗΣ ΒΑΒΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.

  ΑΧ…ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΑΙ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΝΕΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

  Μου αρέσει!

 3. ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΤΟΥΝ
  ΤΗΝ ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ
  ΤΗΝ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
  ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ
  ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
  ΚΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
  ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ
  ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΔΙΑΒΟΛΟΙ
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ
  ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.

  ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΘΕΟΙ
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΑΛΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
  ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ
  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΜΑΔΙΚΑ
  ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ
  ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
  ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ
  ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666…

  Ο ΘΕΟΣ ΗΡΘΕ ΕΙΣ ΣΗΝ ΓΗΝ
  ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
  ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΙ…
  Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Η Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ Η ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΣΟ Η ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΟΛΑΣΗ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗΝ.

  ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΖΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΝ ΚΑΤΑ ΒΛΑΚΩΝ ΖΟΥΖΛΟΤΕΡΑΤΩΝ…
  ΑΝΘΡΩΠΟΣ….ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΥΣΗ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ.

  ΕΡΓΑΣΙΑ….ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΕΝ ΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ…ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟΙΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΔΙΚΙΑΩΜΑΤΑ.

  ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΑΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΔΕΛΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΧΑΛΕ.

  ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ….
  ΔΩΣΤΕΙ ΣΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ ΔΛΙΑ….ΦΑΓΙ ΚΑΙ ΜΝΙ ΚΙ ΠΑΡΤΕΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΩΣΤΗ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

  ΠΑΤΡΙΔΑ…ΘΡΗΣΚΕΙΑ….ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΛΩΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΑΛΑΤΑ.
  ΑΝ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ.
  ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΝΕ ΕΙΜΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΛΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….Ο ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ…ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟ 1960 ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΞΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ…ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΨΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ…

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΙΓΓΑΝΟΧΑΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΕ…ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ…ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.

  ΑΛΛΟΙ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.

  ΚΑΨΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΡΑΚΟ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…

  Μου αρέσει!

 4. ΨΩΜΙ ΚΙ ΗΛΙΑ ΚΙ ΚΩΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ.

  ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΤΕΙ ΤΑ ΠΟΥΝΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΑΝ ΤΣΤΠΑΤΗΡΑΔΕΙΣ ΚΙ ΤΣΔΙΚΟΙΤΣ ΤΣΠΑΠΠΟΥΥΔΕΙΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ …ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΙΑ …ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΩΤΑ ΣΑΝ ΤΣΠΟΥΤΑΝΕΙΣ ΤΣΞΕΝΕΙΣ ΛΕΓΟΥΝΤΑΣ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΙΣ… ΤΟΥΝ ΧΟΥΦΤΟΥΣΑ ΓΚΟΥΝΤΙ…ΒΑΛΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΡΕ ΓΚΟΥΝΤΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛ ΑΣ ΜΠΕΙ…ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΟΥ ΚΙ ΗΓΩ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ….

  ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΕΙΣΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΦΕΥΓΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΗ ΣΤΗΘΕΙΑ ΠΟΥΝΗΜΕΝΑ ΚΙ ΠΛΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΙ ΜΕΝΑ ΤΟΥ 1960 ΚΙ ΜΗΤΑ…ΝΑ ΧΕΣΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑ..

  ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜ……ΘΟΥΝ
  ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜ……ΘΟΥΝ
  ΜΑ Σ ΕΠΡΙΞΑΝ ΤΑΡ……ΧΙΔΙΑ
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΟΥΝ.

  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΘΥΡΙΟ…ΕΧ Η ΘΕΙΟΣ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΓΟΥ..ΝΑΙ ΕΧ…ΕΙΧΕΙ ΚΙ ΘΑ ΕΧ Η ΘΕΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΣ ΗΣΥ ΚΙ ΨΟΥΦΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΖΟΥΦΟ ΓΑΤΙ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ…ΓΙΑΤΙ…ΜΗΠΟΥΣ ΣΥ ΦΤΑΙΝ ΑΡΕ ΚΙ ΗΔΩ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΗΡΜΑΝΟΙ ΚΙ ΟΧ ΗΣΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΑΠΟΥΛΟΥΛΟ ΚΙ ΓΚΑΒΟ.
  ΑΝΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΥΚΕΡ ΜΗ ΤΣΛΑΒΟΥΤΣΓΓΑΝΑΡΑΙΟΙ ΣΝΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΗΡΙΑΣ ΚΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ… ΒΡΟΥΜΟΥΚΟΠΡΟΥΣΚΑΤΟΥΜΠΟΥΚΑΛΟΥΧΟΥΡΤΑΡΟΥΖΟΥΖΛΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΚΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ..

  ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΠΠΟΥΣ Η ΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΑ 74 ΚΙ ΠΟΥ ΗΣΥ ΑΚΟΜΑ…θα πει αυτό απόληγαν τότει τα παππούδια μας για τσπουλιτικοί τσμαλάκεις …ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ…ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΥΝΟΥΜΟΥΝ ΚΙ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ…ΟΥΕΙ ΔΟΝΤΙ…ΟΥΤΕΙ ΚΡΙΑΣ ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…

  Μου αρέσει!

 5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ Η ΕΓΩ ΧΑΖΟΥΦΕΡΝΟΥ ΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥ ΤΙ ΛΕΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΧΑΣΩ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΣΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΑΓΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

  ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ.

  ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΑΚΡΥΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ ΨΗΛΑ.

  ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΜΟΜΒΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΝΑΞΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΘΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ ΝΑ ΕΣΚΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΕΝΑ ΜΑΛΙΧΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΚΙ ΒΓΗΚΕ Η ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΑΜ.

  ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΤΡΙΒΕΙ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ….ΚΑΙ..ΚΑΙ…

  ΜΑΙ ΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΓΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ 150 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΣΤΗΝ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΟΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΠΕΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΦΥΓΑ ΚΡΥΦΑ.

  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΕΥΓΕΛΙ ΚΟΝΤΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΟ ΝΟΧΤΑΡΙ…ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο,, ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ,, ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ
  ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
  ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ.

  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΘΕΛΩ ΑΤΗΝ ΠΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ
  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ
  ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

  ΠΑΝΕ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΜΟΥ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ
  Η ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΧΑΡΗ
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ Π ΑΠΟΜΕΙΝΕ
  Ο ΧΑΡΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΠΟΥΜΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ
  ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
  ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑ.

  Μου αρέσει!

 6. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ.

  ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4ΜΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ. ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙ
  ΚΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ. ΕΠΣΗΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΡΝΗ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 15 ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ….ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΥΒΩΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΟΡΤΣΑ…ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΠ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΝΕ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗ.

  ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  Signet by.EVRYDIKI GAZETI
  Reason .ADMTH-ANAPL-PROISTAMENI
  TMHMA GRAMMATEIAKHS YPOSTHRIKSHS -PAROXHS
  PLHROFORION NOMOY PIERIAS.
  Location.Greece-Pieria
  Date and Time.2016.07.25.09.34.00-03.00

  ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΙΚΟΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ.
  ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ.
  ANAPL….PROISTAMENH…….ΤΟ Η ΓΡΑΦΕΤΕΙ Ε Ι ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ… TMHMA ΠΑΛΙ ΜΕ Ι… ΚΑΙ GRAMMATEIAKHS………. ΜΕ GRAMMATAIKIS ΚΑΙ YPOSTHRIKSHS …. ME
  YPOSTIRIKSIS,,,
  PAROXHS…..PLHROFORION…. NOMOY

  ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΛΛΟΓΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΡΑΒΟΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ.
  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
  ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΚΑΤΕΡΙΝΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.6046

  Ταχ.Δι/νση.Κιτρους 41
  Ταχ.κωδικασ. 60100 Κατερίνη.
  Πληροφορίες. Ν.Ευθυμιάδης.
  Τηλεφωνο.23510-74900
  Τηλ-πία.23510-74900
  Ε -mail. nefthim@ damt.gov.gr

  ΠΡΟΣ. 1. κ. Πρόεδρο Δ.Σ. ΔΕΥΑ Κατερίνης.
  2. κ.Δήμαρχο Κατερίνης.
  3. Περριφέραι Κεντρικής Μακεδονίας Δι/νση Δημόσιας Υγείας& Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πιερίας. Τμήμα Πειβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειοομικού ελέγχου.
  ΚΟΙΝ/ΣΗ. κ. ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

  ΘΕΜΑ.,,δΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΤΓΓΕΛΊΑς,,.Σχετ. Η από 21.07.2016 καταγγελία του Θανάσης Θυμιόπουλου.

  Υστερα από την ανωτέρω σχετιή, απευθυνόμενη προς την ΔΕΥΑ Κατερίνης, καταγγελία του Θανάση Θυμιόπουλου, κατοίκου Τόξου Πιερίας, που αναφέρεται τηνπαράνομη άδρευση από το δίκτυο της ύδρευσης και στη μόλυνση του περιβάλλοντος από τα απόβλητα μοναδων που δραστηροποιούνται στην περιοχή, όπως ισχυρίζεται, παρακαλούμε, να εξετάσετε το διαλαμβανόμενα σε αυτή, κατά λόγο αρμοδιότητας και να προβείτε σε όλες τις απαιτούμενες, κατά νόμο, ενέργειες επί του θέματος, ενημερώνοντας τον ενδιαφερόμεο, με παράλληλη κοινοποίηση στην Υπηρεσία μας.
  Μ.Ε.Γ.Γ.Α.Δ. Η Αναπληρώτρια προισταμένη Τ.Δ.Ο. Ζωή Αντονοπούλου
  ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ .Ο Προιστάμενος Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης και παροχής πληροφοριών Ν.Πιερίας. Γαζέτη ΕΥΡΥΔΙΚΗ.

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ.
  Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΛΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΜΠΑΧΤΙΣΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΣΥΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΟ.

  Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΑΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΗΔΑΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ.

  ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…

  ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ….ΕΦΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΟ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  Μου αρέσει!

 7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.

  ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ.

  ΕΦΟΣΟΝ ΗΡΘΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΡΑΣΟΦΩΡΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ…..ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ….ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ.

  ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΒΡΙΟΧΟΧΟΛΩΝ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΑ.

  ΘΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΧ ΚΑΙ Ο ΧΟΤΖΑΣ ΘΑ ΨΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΧ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΙΑΜ ΑΓΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΜ.
  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΝΑΣΤΕΣ..
  ΑΛΑΧ…ΑΛΑΧ…ΜΠΙΡ ΑΛΑΧ…

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1960 ΠΟΥ Η ΚΟΥΦΑΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΑ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΗ ΨΥΕΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  ΤΩΡΑ ΤΣΑΚΩ ΤΑ ΤΡΙΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.