Κασιδιάρης στη Βουλή: «Παράνομη και αντισυνταγματική η άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής»

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε στην σημερινή τοποθέτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής ότι συντελείται έγκλημα κατά της λαϊκής κυριαρχίας, καθώς συνεχίζεται η παράνομη κράτηση χωρίς δίκη και χωρίς στοιχεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων Συναγωνιστών βουλευτών, του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος της Ελλάδας.  Την ίδια ώρα ο φάκελος δικογραφίας για την υπόθεση του χρηματισμού του Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη ακόμα δεν έχει έρθει στην Βουλή.

2 σκέψεις σχετικά με το “Κασιδιάρης στη Βουλή: «Παράνομη και αντισυνταγματική η άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής»

  1. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ.

    Αν συνεχίσουν έτσι οι πρώην κατσικοκλέφτες και πασοκονεοδημοκράτες και οι μαύρες αραχνιασμένες αράχνες να κρατούν στην φυλακή άνευ λόγο τον αρχηγό της Χ.Α. Μιχαλολιάκο και άλλους βουλευτές, τότε μια μέρα η χώρα θα γίνει χαλές.ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΑΓΑΣΤΕΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    ΑΜΣΕΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ.
    ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.