Νέα στοιχεία και ντοκουμέντα για την δολοφονία του Π.Φύσσα,οι αναρχικοί χρυσά παιδιά! ούτε έναν δεν πιάνουν πότε!!!

Νέα στοιχεία και ντοκουμέντα για την δολοφονία του Π.Φύσσα ανατρέπουν το σκηνικό

ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΟΓΩ «ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ»
Ενα χρόνο μετά την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες του εγκλήματος.

Στοιχεία που δίνουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα σε ότι αφορά το πώς διαπράχθηκε η δολοφονία και αν ήταν αποτέλεσμα συμπλοκής δύο αντίπαλων ομάδων ή επρόκειτο για μεμονωμένη συμπλοκή θύτη και θύματος.

 

Ως προς την ουσία της πράξης δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα στυγνό έγκλημα, ένα κλασικό μαχαίρωμα, όπου ο ένας από τους δύο συμπλεκόμενους οπλοφορούσε και έκανε χρήση του όπλου του απέναντι στον αντίπαλό του που σαφώς αιφνιδιάστηκε, δέχθηκε τις μαχαιριές και ξεψύχησε.

Ως προς την πολιτική διάσταση της υπόθεσης (μην ξεχνάμε ότι για την δολοφονία αυτή συντάχθηκε ολόκληρο κατηγορητήριο και αυτή την στιγμή βρίσκονται στην φυλακή το σύνολο των ηγετικών στελεχών του τρίτου ελληνικού πολιτικού κόμματος, του Λαϊκού Συνδέσμου), όσα στοιχεία έχουν απομείνει, δίνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα για την συμπλοκή και εν τέλει την διάπραξη του εγκλήματος.

Και λέμε «όσα στοιχεία έχουν απομείνει» γιατί υποτίθεται ότι το τηλεοπτικό υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων … «σβήστηκε», γιατί «άργησε να το ζητήσει η αντιτρομοκρατική» και επίσης «χάθηκε» μεγάλο μέρος των διαλόγων της ΔΙΑΣ λόγω … «τεχνικού προβλήματος», όπως η ίδια η ΕΛΑΣ αναφέρει

Από τα α στοιχεία που έχουν απομείνει και περιέχονται στην δικογραφία, παραθέτουμε, ορισμένα αποσπάσματα (και ηχητικά) από τους επίμαχους διαλόγους:

Η πρώτη επικοινωνία της Ομάδας ΔΙΑΣ με το Κέντρο γίνεται 50 δευτερόλεπτα μετά τις 12 (σύμφωνα με την ώρα ρύθμισης του μηχανήματος της ΕΛΑΣ): «00:00:50: Κέντρο, επί της Τσαλδάρη έχει κατά τη γωνία αρκετά άτομα και επί της Παύλου Μελά και Κεφαλληνίας έχει γύρω στο είκοσι άτομα. Είκοσι πρέπει να ‘ναι. Είκοσι άτομα της Χρυσής Αυγής, όπου μας ενημερώνουν ότι είχανε μια διαμάχη με κάτι άτομα του γνωστού χώρου (σ.σ.: αναρχικοί). Είμαστε πλησίον. Προσπαθούμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα».

Συμπέρασμα: «Αρκετά ατομα»: Αρα η παρέα του άτυχου Π.Φύσσα δεν ήταν ολιγομελής και οι αστυνομικοί φθάνοντας διαπίστωσαν την ύπαρξη αρκετών ατόμων του «γνωστού χώρου» (δηλ. αναρχικούς) στη γωνία Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας, ενώ πιο κάτω στη γωνία Παύλου Μελά και Κεφαλληνίας είναι μόλις είκοσι «άτομα της Χρυσής Αυγής» και όχι 40 ή 50 όπως είχε εχθεί αρχικά.

Στις 00:03:35 το περιστατικό έχει ήδη τελειώσει:
00:03:35 (ΠΛΗΡΩΜΑ): «Κέντρο τώρα έφυγαν. Πριν ήταν καμιά είκοσι – είκοσι πέντε που σας διαβιβάσαμε. Τώρα έχουν σπάσει». Αρα οι δύο ομάδες διαλύθηκαν μετά από λεκτικούς διαξιφισμούς.
Η συμπλοκή Ρουπακιά-Φύσσα και η δολοφονία του δεύτερου συμβαίνει αρκετά αργότερα, όπως προκύπτει από την ενημέρωση του πληρώματος της ΔΙΑΣ:
Αυτό το γεγονός προκύπτει ξεκάθαρα και από τις αρχικές καταθέσεις των εμπλεκόμενων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ: Χ.Δ.: «Εκεί στον αριθμό 62, είδα δύο άνδρες να έχουν έρθει στα χέρια»
Α.Λ.: «Μόνο δύο άνδρες συνέχισαν να χτυπιούνται…. Πιάσαμε τον έναν από τους δύο, τον πιο νεαρό και τον τραβήξαμε για να χωρίσουν»

(Πιο νεαρό εννοεί προφανώς τον Φύσσα. Από εδώ προκύπτει ότι οι αστυνομικοί ήταν ακριβώς δίπλα στον δράστη και το θύμα την στιγμή του μαχαιρώματος.)
Α.Τ. (ο αστυνομικός που διαβιβάζει από τον ασύρματο): «Ξαφνικά ενώ κινούμασταν στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, στον οικοδομικό αριθμό 62, είδαμε δύο άτομα να έχουν πιαστεί στα χέρια και να πλακώνονται»
Ρ.Γ.: «Εκεί και συγκεκριμένα στον αριθμό 62, είδαμε δύο άνδρες να έχουν έρθει στα χέρια και να ανταλλάσσουν μπουνιές και κλωτσιές».
Ας περάσουμε πάλι στις συνομιλίες των ανδρών της ΔΙΑΣ με το κέντρο:
Ώρα 00.05:20 (ΠΛΗΡΩΜΑ): «Κέντρο ένα άτομο είναι… έχει… είναι αιμόφυρτο, ενδεχομένως από μαχαίρι. Μας δηλώνει έναν άλλο ότι του έχει επιτεθεί. Υπάρχουν και οι δύο κύριοι στο σημείο»

Τα άτομα φεύγουν

Τα άτομα φεύγουν

Από τα παραπάνω προκύπτουν ξεκάθαρα τα εξής συμπεράσματα:
Α) Προφανώς υπήρξε πριν τις 12 κάποιο επεισόδιο μεταξύ ατόμων. Το εν λόγω επεισόδιο είχε λήξει πριν την δολοφονία και οι εμπλεκόμενοι είχαν φύγει χωρίς να σημειωθεί κάποια σύγκρουση ή τρυματισμός τραυματισμός πολίτη, καμία απολύτως φθορά κλπ. Είναι βέβαιο πως τον χώρο επόπτευε ισχυρή αστυνομική δύναμη που έδινε πλήρη αναφορά στο κέντρο για τα τεκταινόμενα, αλλά δεν παρενέβη. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα γιατί δεν έκανε το καθήκον της η αστυνομία, ενώ φαίνεται πως υπήρξε συμπλοκή – έστω και πολύ περιορισμένης έκτασης – μεταξύ πολιτών. Πάμε όμως στα πιο ουσιαστικά και βαρυσήμαντα στοιχεία:

Β) Το φονικό χτύπημα δόθηκε 5 λεπτά περίπου μετά τις 12 (σύμφωνα με την ώρα ρύθμισης του μηχανήματος της ΕΛΑΣ) και Την ώρα του φόνου βρίσκονται στο σημείο μόνο το θύμα, ο δράστης και ομάδες Αστυνομικών
Πρόκειται δηλαδή ξεκάθαρα για συμπλοκή μεταξύ δύο ατόμων και όχι για επίθεση ομάδας ή «τάγματος εφόδου», όπως μετέδιδαν τα κανάλια. σε βάρος του θύματος. Μετά το κτύπημα ο Γ.Ρουπακιάς εξακολουθεί να βρίσκεται στο σημείο μόνος του με το τραγικό θύμα, δηλαδή οι «δύο κύριοι» (για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του αστυνομικού) και οι ομάδες ΔΙΑΣ.

Ο Ρουπακιάς φτάνει μόνος του

Ο Ρουπακιάς φτάνει μόνος του

Προφανώς στο σημείο βρίσκεται και η σύντροφος του θύματος, αλλά δεν αναφέρεται από τον αστυνομικό.
Πάντως να πούμε ότι και η αστυνομία παρακολουθεί την συμπλοκή και δεν επεμβαίνει, περιέργως. ϊσως να είχε σωθεί ο άτυχος Π.Φύσσας.
Οσο για το «όμορφη αστυνομικό που αφόπλισε τον δράστη», αυτή απλά δεν υπάρχει πουθενά, ούτε στην δικογραφία, ούτε στις συνομιλίες και η υπόθεση θυμίζει αρκετά την «Ιλένα του Πολυτεχνείου».
Τα τεράστια κενά στην υπόθεση γαίνεται πως οι δικαστικοί που διενεργούσαν την ανάκριση τα εντόπισαν και κατανόησαν όμως την βαρύτητά τους. Γι’ αυτό και μήνες μετά τα γεγονότα κάλεσαν τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες για δεύτερη κατάθεση, όπου πήραν πίσω όσα είχαν αρχικά πει και εν συνεχεία κατέθεσαν μία εντελώς διαφορετική ιστορία!

Ο Ρουπακιάς κατευθύνεται μόνος του προς το σημείο που βρίσκεται ο Φύσσας

Ενα μοναδικό βίντεο που υπάρχει εντός της δικογραφίας επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του αστυνομικού της ΔΙΑΣ κατά την επικοινωνία του με το Κέντρο αναφορικά με την σύγκρουση των «δύο ανδρών». Πρόκειται για υλικό από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται σε σχετικά μεγάλη απόσταση από το επίμαχο συμβάν και αυτό διασώθηκε..
Στο βίντεο αυτό φαίνεται ο Ρουπακιάς που φτάνει ολομόναχος στον τόπο του συμβάντος. Λίγο αργότερα και αφού εποπτεύει τον χώρο, κινείται προς το σημείο όπου συνάντησε τον Φύσσα και έγινε το κακό…
Έτσι επιβεβαιώνεται και πάλι αυτό που λέει ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ στον ασύρματο. Ο δράστης έφτασε στο σημείο αφού είχαν αποχωρήσει όλα τα άτομα και έμειναν εκεί μόνο το θύμα και οι αστυνομικοί. Στο σημείο της συμπλοκής διακρίνονται ξεκάθαρα οι φάροι των μοτοσικλετών της αστυνομίας και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ. Φαίνεται επίσης ξεκάθαρα στο βίντεο ότι ο δράστης είναι μόνος.

Ιδού τα στιγμιότυπα (η κάμερα είναι ρυθμισμένη λίγα λεπτά πιο μπροστά σε σχέση με το καταγραφικό του κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ, κάτι που ενισχύει τον ισχυρισμό ότι το έγκλημα έγινε πολύ αργότερα από τον αρχικό «τσαμποκά» της εθνικιστικής ομάδας και των αναρχικών.

Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας. Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά- με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις-να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη.Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν απλώς η αφορμή.

 

s o u r c e

2 σκέψεις σχετικά με το “Νέα στοιχεία και ντοκουμέντα για την δολοφονία του Π.Φύσσα,οι αναρχικοί χρυσά παιδιά! ούτε έναν δεν πιάνουν πότε!!!

 1. «Νέο Πολυτεχνείο», Άγαλμα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα…! θέατρα αλλα αφου τρώει κουτόχορτο ο ελληναρας ποιος φταίει;

  http://1.bp.blogspot.com/-si_Vn4fz_ng/VBr578P5gLI/AAAAAAAAQbA/dRWHWlhOOhY/s1600/fyssas_agalma_660.webp

  Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι. Η δολοφονία του Παύλου, μαζί μ’ αυτή του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αποτέλεσαν το «νέο Πολυτεχνείο» για μια ολόκληρη γενιά, η οποία διψά για να δημιουργήσει τους δικούς της ήρωες…
  του Αριστοτέλη Βασιλάκη

  Δυστυχώς όμως η γενιά του Πολυτεχνείου, αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων δημιουργώντας ένα κλίμα επιτηδευμένης αθωότητας, στο οποίο όλοι οι πραγματικοί «δολοφόνοι χιλιάδων Παύλων», το παίζουν «μωρές παρθένες» και τιμητές. Με το «δεδικασμένο» μιας γενιάς, η οποία με την «τρελάρα της, γέμισε την κοιλάρα της», τρομάζω στη σκέψη, κάποιοι «νέοι επιτήδειοι» στο όνομα του Παύλου και του Αλέξη, να χτίσουν καριέρες και περιουσίες…
  Ψόφος σε όλα τα ακροαριστερά κομματόσκυλα που εκμεταλλεύονται έναν νεκρό για να πουλήσουν προπαγάνδα!!!

  Έχουν μιλήσει για τον Παύλο Φύσσα ΑΠΑΝΤΕΣ, σχετικοί και άσχετοι (κυρίως αυτοί). Εκμεταλλεύτηκαν τη θυσία του ΟΛΟΙ εκείνοι, τους οποίους ο Παύλος του Κερατσινίου της διαχρονικά αδικημένης φτωχομάνας του Δυτικού Πειραιά, είχε βάλει κριτικά απέναντι του με τα τραγούδια του. Κι επειδή το hip hop και το metal είναι οι μουσικές του δρόμου, ο Παύλος δεν τους τα έχωνε στη «δήθεν» και στην καθομιλουμένη. Τους τα έχωνε χοντρά. Μαγκιόρικα… Κερατσινιώτικα…

  Μόνο που τα καθυστερημένα μυαλά δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν, πως δεν τους έβριζε επειδή τους μισούσε. Ο Παύλος ακόμα και τον δολοφόνο του θα αγαπούσε. Βρίζοντας τον… Τους έβριζε για να τους ξυπνήσει. Να φύγουν από τον αδιέξοδο δρόμο του μίσους και της μισαλλοδοξίας… Όχι της βίας του πεζοδρομίου, του σχισμένου τζιν και του καρό πουκάμισου… Την βία της γραβάτας, της ευυπόληπτης vipαπατεωνιάς και της εθνικής μειοδοσίας…

  Ο Παύλος πλέον δεν ΖΕΙ ανάμεσα μας… ΖΕΙ μέσα μας. Το «δικό μας» Παύλο Φύσσα δεν κατάφεραν να τον σκοτώσουν οι «εντολοδόχοι» του σαθρού και φαύλου κατεστημένου. Τα παιδιά της φτώχιας έχουν πληρώσει πολλές φορές με το αίμα τους τον φασισμό. Μα κανείς κρυφός ή φανερός φασίστας δεν κατάφερε να τους κλείσει το στόμα.

  Η γενιά των 500 ευρώ είναι εδώ. Αντιστέκεται ειρηνικά και μας δείχνει το δρόμο. Αγαπάει… Δεν μισεί…
  Ο Παύλος, ο μάγκας Κερατσινιώτης ΖΕΙ, χαμογελά και τραγουδάει στις ψυχές μας. Το πνεύμα του και η ψυχή του, μας δείχνει το ΔΡΟΜΟ. Μακριά από το μίσος του ανθρώπου για τον άνθρωπο. Ανεξαρτήτως χρώματος και καταγωγής…

  Το αίμα το Παύλου Φύσσα δεν είναι το πρώτο, αλλά θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας για να είναι το τελευταίο.
  Τα «σταγονίδια» του νεοφασισμού δεν έχουν θέση στην μεγάλη Ελλάδα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού. Και όταν μιλάω για «νεοφασισμό», δεν αναφέρομαι ΜΟΝΟ στην Χρυσή Αυγή… Αναφέρομαι ΚΥΡΙΩΣ στον κουστουμάτο φασισμό των γιάπηδων, των βολεμένων και των μανδαρίνων της εκάστοτε εξουσίας…

  Η γενιά που δήθεν κλαίει τον Παύλο Φύσσα, είναι η ίδια που χορεύει στο τσίρκο της «παραλογίας» για να φτιάξει το κέφι, σ’ εκείνους που της βαράν το ντέφι… Στους αργυρώνητους αδικητές της. Αυτή η νεκρή γενιά δεν πρέπει να αγανακτεί και να δακρύζει για τον Παύλο. Για τον εαυτό της θα πρέπει να θρηνεί!

  Ούτε εμείς κλαίμε τον Παύλο Φύσσα. Έχουμε μάθει να κλαίμε τους νεκρούς, όχι τους αθάνατους! Και νεκροί είναι όσοι αγνοούν τα λόγια του ποιητή P. Neruda: «Αποφεύγουμε το θάνατο σε μικρές δόσεις, όταν θυμόμαστε πάντοτε ότι για να είσαι ζωντανός / χρειάζεται μια προσπάθεια πολύ μεγαλύτερη από το απλό γεγονός της αναπνοής neakeratsiniou.blogspot.gr

  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΥΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ! , ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ !!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ!ΞΑΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΥΦΤΑΡΙΑ… ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΣΤ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ!! ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 74

  1«Ο Ρουπακιάς, πήρε εντολή να σκοτώσει τον Φύσσα, αλλά όχι από εμάς», αναφέρει ο Κασιδιάρης, ο οποίος αναφερόμενος στην στυγερή δολοφονία αναφέρει ακόμα πως:
  Η δολοφονία είναι μια πράξη που δεν είναι απλά καταδικαστέα για ηθικούς λόγους από μένα, αλλά είναι και για κάτι παραπάνω. Είναι η πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής. Δεν ξέρω τι παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει και για ποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε εν ψυχρώ. Δεν μου δίνει την εικόνα του στυγερού δολοφόνου. Δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν έχω στοιχεία

  2 Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας. Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά- με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις-να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη.Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν απλώς η αφορμή(μπορεί να τον εκτέλεσαν αυτοί για να τα ρίξουν στην χ.α), καθώς οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής θα είχε δρομολογηθεί με κάποιον τρόπο ούτως ή άλλως.

  3Το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι θέλει να έχει στα χέρια του καταδικαστικές αποφάσεις προκειμένου – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- να προβεί και οι Εβραίοι να ζητήσουν δικαστικά την τιμωρία των στελεχών της Χρυσής Αυγής για την άρνηση του Ολοκαυτώματος. (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΑΎΤΩΜΑ! )
  ΕΒΡΑΙΟΣ ιστορικός ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΜΥΘΟΣ ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ! !
  ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Η φάρσα του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος!ολα τα στοιχειά που δείχνουν την απάτη!!

  4 Τι είπε στην απολογία του ο χρυσαυγίτης δολοφόνος,«Έχω μια χαλαρή σχέση»Δήλωσε πως ήταν οργανωμένος πρώην κομμουνιστής, ενώ όσον αφορά στη σχέση του με την Χρυσή Αυγή ανέφερε: «Έχω μια χαλαρή σχέση». Όπως είπε συμμετείχε σε συγκεντρώσεις του κόμματος και βοηθούσε στη διανομή τροφίμων. Αναφερόμενος στο περιστατικό είπε: «Έπινα τον καφέ μου σε κάποια καφετέρια και στη συνέχεια σηκώθηκα να φύγω. Είδα μια ομάδα συγκεντρωμένη και στο απέναντι πεζοδρόμιο άλλη παρέα. Έκανα αναστροφή με το αυτοκίνητο γιατί δεν έβρισκα να παρκάρω . Δέχθηκα επίθεση από οκτώ με δέκα άτομα την ώρα που πήγαινα να μπω στο αυτοκίνητό μου και πήρα το μαχαίρι για να αμυνθώ, γιατί με χτύπησαν».

  5 Η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!Το γερμανικό υπουργείο των Εξωτερικών, ήτοι η κυβέρνηση της Μέρκελ, χρηματοδότησε την κατάπτυστη έκδοση του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, το οποίο φέρει την υπογραφή του βασικού ψευδομάρτυρα κατά της Χρυσής Αυγής, στρατευμένου μαρξιστή δημοσιογράφου Δ. Ψαρρά και τον πομπώδη τίτλο:
  «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα της η “Χρυση Αυγή” στην επίσημη ιστοσελίδα της.

  ΤΟΝ ΠΛΥΡΩΜΕΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΩΝ 2 ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ Ο ΤΑΧΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ?? ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΣΑΚΚΑΣ ΚΤΛ? ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ Ε? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΛΔ ΤΟ 70% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΕΝΩ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΡΙΑ!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Αηδιαστικές κραυγές του βουλευτή Χρήστου Παππά σε μικρά παιδάκια: “Χαιλ Χίτλερ”

  (ΔΕΙΤΕ βίντεο από τη δικογραφία)

  Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη για στελέχη της Χρυσής Αυγής.

  Όπως έφερε στη δημοσιότητα αποκάλυψη εφημερίδας , στη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα βίντεο, τραβηγμένα από το κινητό του Χρήστου Παππά. Σε αυτά, μαθαίνει σε ένα ανήλικο αγόρι να λέει σωστά «Heil Hitler».

  Μάλιστα, στο βίντεο, το στέλεχος της Χρυσής Αυγής επαινεί το αγόρι που κρατάει τη σημαία των ναζί, περιβραχιόνιο με τη σβάστικα και χαιρετά ναζιστικά, λέγοντάς του «Μπράβο λεβέντη μου». Σε άλλο σημείο, ένα κοριτσάκι βοηθά, δίνοντας οδηγίες στο αγόρι για το πώς θα πρέπει να σηκώσει σωστά το χέρι του προκειμένου να χαιρετήσει ναζιστικά.

  Εξίσου αποκαλυπτικές είναι και οι ηχητικές συνομιλίες που περιγράφουν τις βιαιότητες χρυσαυγιτών βουλευτών στο Μελιγαλά, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μάλιστα, περιγράφεται με λεπτομέρεια η επίθεση εναντίον του Αστέριου Χάμου, που ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής, αλλά με τη στήριξη της ΧΑ στις εκλογές του 2009.

  Το περιστατικό περιγράφει λεπτομερώς σε τηλεφωνική του συνομιλία ο κατηγορούμενος Γιώργος Τσακανίκας, μέλος του κλειστού πυρήνα της ΧΑ στη Νίκαια, στον πρώην οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκο.

  http://www.kathimerini.gr/784836/interactive/epikairothta/ereynes/h-nyxta-twn-megalwn-syllhyewn-ths-xa

  Η «Κ» αποκαλύπτει μέρος από τα τουλάχιστον 4 βίντεο που υπάρχουν στην δικογραφία της Χρυσής Αυγής, στα οποία ο Χρήστος Παππάς μαθαίνει σε ένα ανήλικο αγόρι πώς να λέει σωστά «Heil Hitler».
  Δείτε και διαβάστε ολόκληρη την έρευνα στην «Καθημερινή της Κυριακής» 21 Σεπτεμβρίου 2014.

  Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη για στελέχη της Χρυσής Αυγής.

  Όπως έφερε στη δημοσιότητα αποκάλυψη εφημερίδας , στη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα βίντεο, τραβηγμένα από το κινητό του Χρήστου Παππά. Σε αυτά, μαθαίνει σε ένα ανήλικο αγόρι να λέει σωστά «Heil Hitler».

  Μάλιστα, στο βίντεο, το στέλεχος της Χρυσής Αυγής επαινεί το αγόρι που κρατάει τη σημαία των ναζί, περιβραχιόνιο με τη σβάστικα και χαιρετά ναζιστικά, λέγοντάς του «Μπράβο λεβέντη μου». Σε άλλο σημείο, ένα κοριτσάκι βοηθά, δίνοντας οδηγίες στο αγόρι για το πώς θα πρέπει να σηκώσει σωστά το χέρι του προκειμένου να χαιρετήσει ναζιστικά.

  Εξίσου αποκαλυπτικές είναι και οι ηχητικές συνομιλίες που περιγράφουν τις βιαιότητες χρυσαυγιτών βουλευτών στο Μελιγαλά, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μάλιστα, περιγράφεται με λεπτομέρεια η επίθεση εναντίον του Αστέριου Χάμου, που ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής, αλλά με τη στήριξη της ΧΑ στις εκλογές του 2009.

  Το περιστατικό περιγράφει λεπτομερώς σε τηλεφωνική του συνομιλία ο κατηγορούμενος Γιώργος Τσακανίκας, μέλος του κλειστού πυρήνα της ΧΑ στη Νίκαια, στον πρώην οδηγό του Νίκου Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκο.

  http://www.kathimerini.gr/784836/interactive/epikairothta/ereynes/h-nyxta-twn-megalwn-syllhyewn-ths-xa

  Η «Κ» αποκαλύπτει μέρος από τα τουλάχιστον 4 βίντεο που υπάρχουν στην δικογραφία της Χρυσής Αυγής, στα οποία ο Χρήστος Παππάς μαθαίνει σε ένα ανήλικο αγόρι πώς να λέει σωστά «Heil Hitler».
  Δείτε και διαβάστε ολόκληρη την έρευνα στην «Καθημερινή της Κυριακής» 21 Σεπτεμβρίου 2014.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.