Δ Ι Α Γ Γ Ε Λ Μ Α :

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:

———————————————–

Ελληνίδες- Έλληνες,

Η Πατρίδα μας ευρίσκεται ένα βήμα πριν τη καταστροφή.

Ευτυχώς εκλέξαμε τους κατάλληλους ανθρώπους, στις κατάλληλες θέσεις.

Ο Λαός τόλμησε, και φαίνεται να δικαιώνεται.

Η νέα κυβέρνηση φαίνεται αρκετά δυνατή και αποφασισμένη, για να απορρίψει και ακυρώσει τις προδοτικές συμφωνίες (Μνημόνια, κλπ.) που υπέγραψαν οι προηγούμενες δειλές, φοβισμένες, άτολμες, και εφιαλτικές κυβερνήσεις.

Μέσα σε τρείς ημέρες επανήλθε η ελπίδα στους Έλληνες.

 

Αποκτήσαμε πάλιν Εθνική υπερηφάνεια. Τα άλλα κράτη αρχίζουν δειλά-δειλά να μας υποστηρίζουν, έναντι των διεθνών δανειστών αρπακτικών και τρωκτικών.

Ένα ΟΧΙ είπαμε και ήλθαν τα πάνω-κάτω. Μπλέχτηκαν Αμερική-Ευρώπη-Ρωσία-Κίνα.

Οι Αμερικάνοι & Ευρωπαίοι δεν ενδιαφέρονται για εμάς επειδή μας αγάπησαν, το κάνουν επειδή τρέμουν μήπως στραφούμε προς τη Ρωσία.

Ας προσέξουμε οι εφιάλτες υπάρχουν ένθεν & ένθεν του Ατλαντικού. Ο Strattfor (Αμερικανική δεξαμενή σκέψεως) λέγει η Ελλάδα προσέγγισε τη Ρωσία για να διαπραγματευτεί το χρέος

από θέσεως ισχύος. Το χρέος που δολίως μας «φέσωσαν» οι δανειστές,- τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.

Σήμερα οι απόγονοι του Χίτλερ, μας απειλούν και πάλιν.

Ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί Οικονομικών, Εξωτερικών, και Εθνικής Άμυνας, έδωσαν στους εταίρους μας να καταλάβουν πως η Ελλάδα θα εναντιωθεί, και εν ανάγκη, θα πολεμήσει ενάντια στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ή άλλως Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Χαιρετίζουμε τη στάση του Υπουργού Εξωτερικών, και το λόγο που εκφώνησε κατά την παραλαβή των καθηκόντων του, ενώπιον του φοβισμένου πρώην ΥΠ.ΕΞ. Βενιζέλου.

Ο νέος ΥΠ.ΕΞ. κ. Νίκος Κοτζιάς είναι πατριώτης.

Χαιρετίζουμε τη στάση του Υπουργού Οικονομικών, και την αντιπαράθεση αυτού με τους Σιωνιστές επιτελείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά παράλληλα πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι τη μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα την έκανε η Σιωνιστική Νεο-Ταξική ομάδα Σημίτη, ΓΑΠ, Σαμαρά και Βενιζέλου, και η Γερμανία, με τις εν Ελλάδι εταιρίες.

Ο Υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχουν ένα Γερμανικό χρέος από δάνεια, οι Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, και ο αρχαιολογικός πλούτος που μας έκλεψαν, και θα πρέπει να μας επιστραφεί. Για όλα αυτά οι Γερμανοί, κάνουν το «Γερμανό»……….

Να κάνουμε και εμείς τον «Γερμανό» για το χρέος που μας «φέσωσαν»!

Ενενήντα οκτώ χωριά κάηκαν, μαζί με τα Καλάβρυτα και το Δίστομο, και περιμένουν την διεθνή απόδοση Δικαιοσύνης.

Το νέο επιτελείο Οικονομικών να μη ξεχάσει τον λογιστικό έλεγχο που δεν έγινε ποτέ, την ΕΛΣΤΑΤ, και το επονείδιστο χρέος, που μας χρέωσαν οι Σιωνιστικές τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι λεγόμενοι δανειστές!!! Τα νέα δάνεια που μας δίνουν πάνε στη τρύπα του τυφώνα χρέους, δηλαδή στη τσέπη του Προέδρου της Ν.Τ.Π. ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Από το ένα χέρι έπαιρναν οι ΣαμαροΒενιζέλοι τα δάνεια, χρέωναν τον Ελληνικό Λαό, και από το άλλο χέρι τα έδιναν στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και στους δικούς μας ολιγάρχες. Τέτοιους πολιτικούς ψηφίζαμε!!!

Ο Υπουργός Εξωτερικών έκανε αισθητή την παρουσία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οδηγώντας την σωστά στο θέμα της Ρωσίας.

Οι Σιωνιστές Ούνοι και Βάνδαλοι της Βορείου Ευρώπης, μαζί με τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, νόμισαν ότι με τις οικονομικές κυρώσεις θα κάμψουν τη Ρωσία. Εμάς τα μέλη της Ε.Ε. έβλαψαν, και προκάλεσαν οικονομική ύφεση, με κοινωνική καταστροφή.

Τώρα με τις αγώνες της, η Ελλάς θα γίνει παράδειγμα για τις χρεωμένες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου!!!

Η Σιωνιστική Αμερική, έστω και την υστάτη ώρα το κατάλαβε, και τώρα προσπαθεί με δηλώσεις ΟΒΑΜΑ να επισκευάσει τη ζημιά.

Η Ρωσία ήδη έχει καλέσει τον κ. Κοτζιά, για σύσφιξη των σχέσεων, και στενή συνεργασία σε όλους τους τομείς.

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές………..

Αυτό να το λάβουν σοβαρά υπόψιν οι Επικυρίαρχοι του Πλανήτη Γη.

Δεν μπορείτε κύριοι Παντοκράτορες δανειστές,αρπακτικά γύπες και κοράκια, να ζητάτε και άλλα από ένα ξεζουμισμένο Λαό.

Έπρεπε μια μικρή αλλά γενναία χώρα να τα βάλλει με τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να ξυπνήσουν οι Ευρωπαϊκοί Λαοί.

Είμαστε όλοι θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Τέλος ο Υπουργός Έθνικής Άμυνας κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ενόπλων Δυνάμεων, με την αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει, και με τις στρατηγικής σημασίας κινήσεις του, που ισχυροποίησαν την Άμυνα, και έστειλαν το μήνυμα σε όλους αυτούς ντόπιους και ξένους που απεργάζονται την απώλεια της ακεραιότητος της Πατρίδος μας ότι ο λόγος της πρώην Προέδρου της Βουλής, προς το πρόεδρο της Δημοκρατίας, για μείωση των συνόρων μας, δεν θα υλοποιηθεί.

Όπως φάνηκε από τις πρώτες ενέργειες των κ.κ. Νίκου Κοτζιά, και Πάνου Καμμένου, τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, είναι σε πρώτη αναγκαιότητα της συγκυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Τα Εθνικά μας θέματα είναι κόκκινες γραμμές για τη συγκυβέρνηση.

Πρέπει λοιπόν και εμείς οι Έλληνες Δημοκράτες Πατριώτες να ενισχύσουμε τη νέα κυβέρνηση.

Λόγω των Ελληνικών αντιδράσεων, δυνατόν οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. και οι «σύμμαχοι», «φίλοι», και «εταίροι» Σιωνιστές Γερμανοί, να μας ρίξουν σε πόλεμο με τους γείτονες, για να μας τιμωρήσουν.

Η περίπτωση ενός Βαλκανικού Πολέμου είναι πιθανή για αντίποινα από τους «φίλους» μας, δεδομένων των αλυτρωτικών απαιτήσεων των γειτόνων μας, και των χιλιάδων Ισλαμιστών παράνομων μεταναστών, που βρίσκονται στη Πατρίδα μας.

Ενώπιον αυτών των προβλημάτων, προτείνω όπως όλες οι Πατριωτικές Δημοκρατικές κινήσεις και μικρά κόμματα να ενωθούμε, προκειμένου να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια της κυβερνήσεως, και του νέου Υ.ΕΘ.Α. κ. Πάνου Καμμένου, για την ενδυνάμωση της Παλλαϊκής Άμυνας της Πατρίδος μας, και όχι μόνο.

«Η ισχύς εν τη ενώσει», έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι!!!

Στους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες που παροικούν στη πατρίδα μας, υπενθυμίζω τι λέει το Κοράνιο για τους Έλληνες.

«Οι Έλληνες πάντα θα νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ».

(Surah XXX, 1-5). (Φυσικά με το ισχυρότερο όπλο στο κόσμο, τον πολιτισμό τους. Τα όπλα σκουριάζουν. Ο Πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)

Δεν μπορεί να υπάρχει πολυ-κομματική πολιτική πανσπερμία, την ώρα που η Ελλάδα κινδυνεύει, επειδή υπάρχει ο ατομικός πολιτικός εγωϊσμός. Ο κάθε Έλληνας αρχηγίσκος θέλει να γίνει πλειοψηφία!!!

Από τα αρχαία χρόνια ήμασταν διχασμένοι, οι Αθηναίοι εναντίον των Θηβαίων, οι Αθηναίοι εναντίον των Κορινθίων, οι Αθηναίοι εναντίον των Σπαρτιατών, κ.λ.π. όμως μπροστά στο κοινό κίνδυνο ενωνόμαστε.

Το ίδιο εύχομαι να συμβεί τώρα.

Ελληνίδες , Έλληνες,

Απομονώστε τα ανθελληνικά Σιωνιστικά κόμματα, δημιουργήματα της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Δικτατορίας, που μέχρι τώρα κυβερνούσαν, και μας κατάστρεψαν.

Αυτά τα κόμματα –παλιά & νέα- υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να καταστρέψουν τον Ελληνισμό.

Μόνον η συστράτευση με τη παρούσα συγκυβέρνηση είναι έντιμη πατριωτική στάση.

 

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος- Αρθρογράφος

3 σκέψεις σχετικά με το “Δ Ι Α Γ Γ Ε Λ Μ Α :

 1. Τουρκία-Ρωσία: Τέλος στον διπλωματικό «μήνα του μέλιτος»; Επίθεση Ερντογάν

  Όνειρο ήταν και πάνε οι καλές σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας, όπως όλα δείχνουν. Γιατί πως αλλιώς θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς τη νέα σφοδρή επίθεση του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, αμέσως κατά του ΟΗΕ, αλλά εμμέσως, πλην σαφώς, κατά της Ρωσίας και της Κίνας, για το βέτο που άσκησαν αυτές οι δύο χώρες στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, σχετικά με την Συρία.

  Ο Ερντογάν, ακολουθώντας την πάγια τακτική του, ζήτησε την «αναδιοργάνωση» του ΟΗΕ, μια αναδιοργάνωση που θα εξασφαλίσει στην Τουρκία θέση μόνιμου μέλους σε ένα μεγαλύτερο Συμβούλιο Ασφαλείας, τις οποίες σήμερα κατέχουν ΗΠΑ, Ρωσία, Βρετανία, Γαλλία και Κίνα. Προφανώς ο Ερντογάν εξακολουθεί να έχει ονειρώξεις σχετικά με την τουρκική ισχύ, θεωρώντας την Τουρκία αντίστοιχα μεγάλη δύναμη με τις προαναφερθείσες.

  Ωστόσο η επίθεση κατά της Ρωσίας και της Κίνας αλλού αποσκοπεί. «Έχουμε επανειλημμένα συζητήσει το ζήτημα της Συρίας με τη Ρωσία και την Κίνα. Περίπου 350.000 έχουν πεθάνει εκεί και δεν υπάρχει επέμβαση», είπε.

  Φυσικά ο Τούρκος πρόεδρος, πέραν του ότι ψεύδεται, όσον αφορά τον αριθμό των θυμάτων, ξεχνά ότι ο ίδιος προκάλεσε τον πόλεμο στην Συρία, για ίδιο όφελος, φιλοδοξώντας, μετά την ταχεία, όπως ήλπιζε, ανατροπή του Άσαντ να εξουδετερώσει τους Κούρδους της Συρίας και να επεκτείνει την τουρκική επιρροή στην περιοχή, δημιουργώντας ένα κράτος μαριονέτα.

  Πρόσφατα Ρωσία και Τουρκία υπέγραψαν μια σειρά οικονομικών συμφωνιών, μεταξύ των οποίων και αυτή για τον αγωγό φυσικού αερίου Turkish Stream που θα αντικαταστήσει τον ακυρωθέντα South Stream. Αμέσως μετά την υπογραφή οι Τούρκοι άρχισαν να αλλάζουν σκοπό. Κατ’ αρχήν έθεσαν και πάλι θέμα παράνομης ρωσικής κατοχής στην Κριμαία και κατηγόρησαν τη Ρωσία ότι κακομεταχειρίζεται τους «αδερφούς» τους Τατάρους. Τόλμησαν μάλιστα να πουν πως θα στείλουν αντιπροσωπεία στην Κριμαία για να εξακριβώσουν, ιδίοις όμμασι, την καταπίεση που υφίστανται οι Τάταροι από τους Ρώσους. Σε απάντηση οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έκαναν, κυριολεκτικά, ρεσάλτο, στο ταταρικό τηλεοπτικό δίκτυο της Κριμαίας.

  Τώρα ο Ερντογάν επιτίθεται και πάλι στη Ρωσία. Γιατί άραγε ; Μήπως η νέα επίθεση έχει σχέση με το Ιρανικό σχέδιο κατασκευής αγωγού μεταφοράς του φυσικού αερίου της Κεντρικής Ασίας στο Ιράν και από εκεί στην Τουρκία ; Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η κατασκευή αυτού του αγωγού, αν γίνει, εξουδετερώνει πλήρως, ενεργειακά, τη Ρωσία και καθιστά τον αγωγό Turkish Stream εντελώς άχρηστο.

  Ρωσία και Τουρκία είχαν πάντα αντίθετη άποψη για το θέμα της Συρίας. Αυτό το γνώριζε και ο Πούτιν και ο Ερντογάν όταν υπέγραφαν την συμφωνία για τον Turkish Stream. Γιατί λοιπόν ο Ερντογάν θυμήθηκε τώρα την Συρία ;

  Το πιθανότερο σενάριο έχει να κάνει με τη βελτίωση των σχέσεων της Τουρκίας και των ΗΠΑ με το Ιράν και την αξιοποίηση της Τεχεράνης, από τους Αμερικανούς, ως Δούρειο Ίππο κατά της Ρωσίας. Ρωσία και Τουρκία υπήρξαν και θα είναι πάντοτε, φύσει και θέσει, γεωπολιτικοί αντίπαλοι. Η νεοθωμανική Τουρκία του Ερντογάν φιλοδοξεί να αυξήσει την επιρροή της στην Κεντρική Ασία, περιοχή όμως, τον έλεγχο της οποίας επιθυμεί και η Ρωσία, αλλά και η Κίνα. Άρα η Τουρκία, υπαναχωρώντας, όπως όλα δείχνουν, από το σχέδιο του αγωγού με τη Ρωσία, έχει κάθε συμφέρον να στηρίξει το ιρανικό σχέδιο που θα μεταφέρει την επιρροή της στο Αζερμπαϊτζάν και στο Τουρκμενιστάν.

  Οι εξελίξεις στο γεωστρατηγικό μέτωπο Ρωσίας – Τουρκίας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αφορούν άμεσα και την Ελλάδα. Ο καιρός θα δείξει πως θα εξελιχθούν. Τα σημάδια πάντως δεν είναι ενθαρρυντικά και φαίνεται πως ο αντιπερισπασμός Πούτιν, μέσω Τουρκίας δεν αποδίδει. Μάλλον ο Ρώσος πρόεδρος ήρθε η ώρα να κατανοήσει αυτό που κατανόησαν και οι Αμερικανοί, το πόσο αναξιόπιστος συνομιλητής είναι τελικά η Τουρκία.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Μπορούμε να γλιτώσουμε από τον καρκίνο; Μπορούμε να υιοθετήσουμε υγιεινές επιλογές; Κανόνες πρόληψης

  Ο καρκίνος αποτελεί τη 2η αιτία θανάτου στη χώρα μας μετά τα καρδιαγγειακά νοσήματα και μείζον εθνικό αλλά και παγκόσμιο πρόβλημα Δημόσιας Υγείας. Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έως το 2030 εκτιμάται ότι οι θάνατοι, συνεπεία του καρκίνου, θα αγγίξουν τα 11 εκατομμύρια. Αριθμοί που κατατάσσουν τον καρκίνο ως τη δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου, μετά τις καρδιοπάθειες.

  Η αντιμετώπιση της ασθένειας είναι ένας αγώνας δύσκολος και μακρύς. Γι’ αυτό και με το φετινό σύνθημα της εκστρατείας «Μπορούμε!», ο στόχος είναι να ενημερωθούμε για την ασθένεια χωρίς φόβο και προκαταλήψεις, μεταφέροντας το ουσιώδες μήνυμα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης, της θεραπείας και της ανακουφιστικής φροντίδας.

  Κεντρικό μήνυμα της φετινής εκστρατείας είναι ότι η διακοπή του καπνίσματος αποτελεί μέτρο πρόληψης του καρκίνου, αφού το 90% των περιστατικών καρκίνου των πνευμόνων οφείλεται αποκλειστικά στις επιπτώσεις από το κάπνισμα.

  Ο αριθμός των καπνιστών, μάλιστα, είναι τέτοιος που πλέον το κάπνισμα χαρακτηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως επιδημία σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί του μεγέθους του προβλήματος: τα επόμενα 25 χρόνια εκτιμάται ότι ο ετήσιος αριθμός θανάτων από το κάπνισμα, θα αγγίξει τα 10 εκατομμύρια. Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται και μη καπνιστές εξαιτίας των νόσων που προκλήθηκαν από την έκθεση στον καπνό τσιγάρων.

  Η Ελλάδα του 2015 βρίσκει τον χώρο της υγείας να πλήττεται ποικιλοτρόπως. Ο ΕΟΠΥΥ με τεράστιο έλλειμμα και γίνονται περικοπές εξόδων σε όλο τον χώρο της υγείας, από τις αμοιβές των ιατρών, τις εξετάσεις, το φάρμακο, το αναλώσιμο υλικό και περικοπές λειτουργικές με αποτέλεσμα υπολειτουργία νοσοκομείων, κλείσιμο τμημάτων και εργαστηρίων νοσοκομείων. Λόγω των περικοπών πόρων, Ιδρύματα, οργανώσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στην ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου αντιμετωπίζουν θέμα επιβίωσης. Σε όλο αυτό το περιβάλλον εκείνο που συμβαίνει είναι η ταλαιπωρία του πολίτη, που προστίθεται, στην καθημερινή ανυπόφορη πίεση, που υφίσταται ο κάθε Έλληνας αυτήν την εποχή.

  Αυτή η κατάσταση επιβαρύνει την υγεία και φυσικά ανεβάζουν τα ποσοστά των περιστατικών καρκίνου και καρδιάς σε ανησυχητικά επίπεδα. Η καθημερινή πίεση, το στρες των δυσάρεστων ακουσμάτων, η πίεση στην εργασία από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η απώλεια εργασίας, η απώλεια σημαντικού μέρους του εισοδήματος, η κατήφεια και η κατάθλιψη, δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να αυξηθούν τα περιστατικά καρκίνου.
  Μάλιστα πλέον καταγράφεται, αρκετούς μήνες πλέον, ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο και βρίσκονται σε στάδιο θεραπείας ή παρακολούθησης, λόγω οικονομικής αδυναμίας να μην προσέρχονται για τις υποχρεωτικές εξετάσεις τους και ακόμα χειρότερα να μην λαμβάνουν τα θεραπευτικά τους σχήματα όπως θα έπρεπε. Επίσης είναι χαρακτηριστικό ασθενείς, λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης να περιμένουν για μήνες ραντεβού για να εξεταστούν και ας έχουν πιθανή διάγνωση καρκίνου.

  Έμφαση στην Πρόληψη
  Σε όλη αυτήν την κατάσταση εκείνο που μπορεί να βοηθήσει σοβαρά και να μην αυξηθούν τα περιστατικά καρκίνου, είναι να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη. Μεγάλο μέρος των περιστατικών καρκίνου μπορούν να αποφευχθούν μέσω της πρόληψης, και επίσης μεγάλο μέρος των θανάτων από καρκίνο μπορούν να αποφευχθούν μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης. Αποτελεί, δε, μοναδική πρωτοβουλία βάσει της οποίας όλος ο κόσμος μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις του για την καταπολέμηση της παγκόσμιας επιδημίας του καρκίνου.

  Ο καρκίνος έχει μια γενετική συνιστώσα, η οποία δεν μπορεί να προληφθεί. Όμως, δεν αναπτύσσουν καρκίνο όλοι οι άνθρωποι με γενετική προδιάθεση και, αντίστροφα, ο καρκίνος μπορεί να πλήξει ανθρώπους χωρίς οικογενειακό ιστορικό της νόσου. Η καρκινογένεση είναι ένα φαινόμενο που απαιτεί χρόνο για να πραγματοποιηθεί και υπάρχουν συνήθως αρκετά στάδια μέχρι ένα φυσιολογικό κύτταρο να μετατραπεί σε καρκινικό. Στον ανώμαλο πολλαπλασιασμό των κυττάρων του καρκίνου συμβάλλει ποικιλία παραγόντων, που περιλαμβάνουν:

  Ανωμαλίες στο γενετικό υλικό που οδηγούν σε βλάβες του κυττάρου, ενεργοποίηση γονιδίων, ή σε εξάλειψη ογκοκατασταλτικών γονιδίων

  Αδυναμία του αμυντικού συστήματος του οργανισμού να καταστρέψει τα παθολογικά κύτταρα

  Φαινόμενα που με την σειρά τους προκαλούνται από σύνθετους παράγοντες, που περιλαμβάνουν έκθεση σε καρκινογόνα, μικρόβια και ιούς, κληρονομικές προδιαθέσεις, χρήση καπνού, διατροφικές συνήθειες.
  

  Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κώδικα κατά του Καρκίνου, πολλοί θάνατοι από καρκίνο θα μπορούσαν να αποφευχθούν με την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

  Ο καρκίνος μπορεί να αποφευχθεί ακολουθώντας μερικούς κανόνες για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τέτοιοι είναι:
  – Διακοπή του καπνίσματος

  – Σωματική άσκηση

  – Περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ

  – Πρόληψη κατά της παχυσαρκίας
  – Υγιεινή διατροφή

  – Αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο

  – Εμβολιασμός κατά των ιών που προκαλούν καρκίνο
  – Αποφυγή των καρκινογόνων παραγόντων του περιβάλλοντος.

  Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι όσο πιο νωρίς γίνει η διάγνωση της νόσου, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες ίασης του ασθενούς. Θα πρέπει παρά τις δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης, να γίνονται εκείνες οι προληπτικές εξετάσεις (παπ τεστ, μαστογραφία, PSA, ψηφιακή δερματοσκόπηση κλπ) τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο.
  Αξίζει να διαφυλάξουμε την υγεία μας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα άλλα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.