Η υπόθεση ‘Ελενας Παναρίτη (γιά το ΔΝΤ), ο απόδημος Ελληνισμός και το ελεεινό ψευτο»κράτος» των Αθηνών

Συνηθίζεται σε »πόστα» μεγάλα εκτός Ελλάδας, να μην διορίζονται άξιοι και ικανοί, αλλά κατά προτίμηση »πολιτικοί καριέρας», δηλ. στην πλειοψηφία τους »μηδενικά», που διέπρεψαν στην διαπλοκή-διαφθορά (κατά προτίμηση και μιζολήπτες) στην ΧΩΡΙΣ δικαιοσύνη χώρα των »πολιτικών-κομματικών συμμοριών», του απατεωνίστικου πτωχευμένου ψευτο-κράτους, με τους κρατικοδίαιτους »κοπανατζήδες» του »ρουσφετιού» και της »αρπαχτής» και τους γραφικούς γελωτοποιούς, βουλευτές-πολιτικούς.
Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, αποφάσισε πρόσφατα να διορίσει ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, την ‘Ελενα Παναρίτη, γεννημένη (από ΕΛΛΗΝΕΣ γονείς), μεγαλωμένη και σπουδαγμένη (βασικά) στις ΗΠΑ. Οι ‘Ελληνες γονείς της φρόντισαν να την μεγαλώσουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να την σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (μεταξύ αυτών και το Harvard).
Η νέα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) Έλενα Παναρίτη, κατέχει πτυχίο Οικονομικής Επιστήμης από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Διεθνή Οικονομικά και Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, στην Ιταλία και στις ΗΠΑ. Δίπλωμα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Παγκόσμιες Χρηματοοικονομικές Αγορές και Κρίσεις» από το Πανεπιστήμιο Harvard στις ΗΠΑ. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο INSEAD στη Γαλλία. Έχει άριστη γνώση Αγγλικής, Ισπανικής, Γαλλικής, Ιταλικής και βασική γνώση Γερμανικής. ‘Εχει και εντυπωσιακή επαγγελματική ενασχόληση, μέσω Διεθνών Οργανισμών.

 

 


Advertisement

Με την αναγγελία του διορισμού της, »ξεσπάθωσαν» τα γραφικά μηδενικά της ελληνικής πολιτικής-κομματικής »θεατρικής σκηνής», οι ανεύθυνοι »λαϊκιστές», πολιτικοί της »κωλοτούμπας» (μαζί με διαπλεκόμενα ΜΜΕ). Κανένα από τα πολιτικά ημιμαθή πολιτικά μηδενικά της Ελλάδας, δεν σκέφθηκε το αυτονόητο: Αν η νέα εκπρόσωπος στο ΔΝΤ έχει τα προσόντα. Και την πολεμούν, με »κατηγορίες» του είδους »είναι μνημονιακή, την έφερε ο GAP… είναι Αμερικανίδα, όχι Ελληνίδα». Μάλιστα. Αν δεν ήθελαν »μνημόνια» δηλ. χρήμα, τότε οι ανεγκέφαλοι »θεατρίνοι» που οδήγησαν την χώρα, με τις σπατάλες, απατεωνιές-αρπαχτές, βόλεμα ημέτερων κλπ στον γκρεμό, γιατί δεν έκαναν το αυτονόητο, δηλ. κήρυξη επίσημα χρεοκοπίας; Σε τελευταία ανάλυση, ελληνική κυβέρνηση ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ από τον »πανέξυπνο», τον πολιτικά ανώριμο λαό της Ελλάδας, ΖΗΤΗΣΕ η »τρόϊκα» και το ΔΝΤ να »χρηματοδοτήσουν» με υπέρογκα δάνεια και να »υποδουλώσουν» την χώρα. ‘Ελληνες βουλευτές, εκλεγμένοι από τον λαό, ψήφισαν, εγκρίνοντας. Αλλά στην Ελλάδα της ανευθυνότητας, αρπαχτής και του »χαβαλέ», ΠΑΝΤΑ φταίνε οι άλλοι, δηλ. »οι ξένοι». Για την μικρασιατική καταστροφή, έφταιγαν οι Γάλλοι. Γιά τον εμφύλιο οι Βρεττανοί, γιά την χούντα οι Αμερικάνοι. Γιά την άγρια σπατάλη, τον αλόγιστο υπερδανεισμό και το υπερτροφικό Δημόσιο με τους »ημέτερους», που οδήγησαν στην τπώχευση και στα »μνημόνια», φταίει, η…»τρόϊκα». Ο »μάγκας» νεο-‘Ελληνας ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ποτέ. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν λαό που »προσκυνά» και υποδέχεται με »τιμές αρχηγού κράτους», τα »άγια λείψανα» και τα »άγια φώτα»;
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η »οικονομική κρίση», εξαιτίας σπατάλης και πελατειακού κράτους. Οικονομικές κρίσεις και χρεοκοπίες υπήρξαν αρκετές. Το σημερινό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ολική παρακμή, η σαπίλα κράτους και »δημόσιου βίου».
Αλλά το πιό ωραίο στο »τρελλοκομείο η Ελλάς» είναι το ακόλουθο: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που διαπραγματεύεται με τους »τροϊκανούς» συμφωνία γιά χρήμα και νέο »μνημόνιο» είναι…αντιμνημονιακή, επειδή έτσι δηλώνει; Μήπως η Ελλάδα έστειλε στον »αγύριστο» δανειστές-»τρόϊκα», βγήκε από τα »μνημόνια» και δεν έχει σχέσεις μαζί τους ή κήρυξε επίσημα χρεοκοπία και δεν το μάθαμε; Τα »μνημόνια», που υποδούλωσαν την χώρα οικονομικά, ζουν και βασιλεύουν από Μάϊο 2010, δηλ. επί κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου, Αντ. Σαμαρά, Αλ. Τσίπρα. Και αυτό ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, δεν μπορεί να  μετα»βαπτιστεί», να μετονομαστεί, όπως θα ήθελε ο κάθε »ρωποπερπερήθρας» ‘Ελληνας πολιτικός.
Μαζί με όλα αυτά »ξεπετιέται» και η νεο-ελληνική απλούστευση των πάντων, μεταξύ φραπέ και »μαγκιάς», όπως περί »Ελλήνων» και »Αμερικανών». ‘Αρα τα παιδιά μας, εμάς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε στην Ελλάδα και ζούμε στις ΗΠΑ, παιδιά που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ και προσδιορίζονται -όπως είναι φυσικό και λογικό- ως Αμερικανοί (ελληνικής καταγωγής), είναι…»μιάσματα», όχι »ελληναράδες». Γιά το Ελλαδιστάν, ουσιαστικά θεωρούνται ΜΗ ‘Ελληνες (τυπικά λέγεται το αντίθετο), άσχετα αν ανατράφηκαν ελληνικά, ομιλούν ελληνικά, ακολουθούν τα ελληνικά έθιμα και παραδόσεις, τα σπουδάσαμε με θυσίες και κόπους στα καλύτερα πανεπιστήμια, αγαπούν την πατρίδα των γονιών τους, ζουν ελληνικά, αισθάνονται υπερήφανα γιά την ελληνική καταγωγή τους. Επισκέπτονται την Ελλάδα, μένουν τα σπίτια των γονιών τους στα χωριά και στις πόλεις (όσα σπίτια δεν μας έχει αρπάξει ακόμα το κράτος-απατεώνας της Ελλάδας).
«Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα», δήλωσε -και πολύ ορθά- η κ. Παναρίτη, απαντώντας έμμεσα στους επικριτές της, του σάπιου πολιτικού-κομματικού μικρόκοσμου της »μπανανίας των Βαλκανίων».
Είμαστε σίγουροι, ότι η Ελλάδα διαθέτει αρκετά πολιτικά-κομματικά »λαμόγια» γιά σημαντικές θέσεις εκτός χώρας. Δεν έχει σημασία αν έχουν τα προσόντα, τις ικανότητες, αλλά έχουν »διαπρέψει» σε τομείς γελοιότητας, μίζας, ρουσφετιού, διαπλοκής, διαφθοράς και βασικά στα τηλεοπτικά »πρωϊνάδικα» των »νταβατζήδων» τους.
Σημ.: Μετά την τοποθέτηση του Χρ. Παπουτσή στην »Παγκόσμια Τράπεζα» και του Μήτσου Αβραμόπουλου ως »Επίτροπου» στην Ευρ. ‘Ενωση, πιστεύουμε ότι καλό θα ήταν να διοριστεί στο ΔΝΤ κομματική »τηλεπερσόνα», π.χ. η Ραχήλ, η Σακοράφα, ο Παπαδημούλης, o Μιχελογιαννάκης, ο Φίλης. Και αν δεν θέλουν αυτοί, υπάρχει ο ‘Ακης (Τσοχατζόπουλος), ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και δεκάδες άλλοι ισάξιοί τους…


Δεν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της Ντόρας Μπακογιάννη;

images
«Εάν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Παρασκευή (29 Μαίου 2015), φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο, που είναι και τριήμερο, θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες, το λεγόμενο capital control, όπως συνέβη και στην Κύπρο… Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι ακολουθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία έως την Παρασκευή», δήλωσε στον »Σκάι» (25 Μαίου 2015) η βουλευτής της »Νέας Δημοκρατίας» Ντόρα Μπακογιάννη.
Συμφωνία δεν υπήρξε και »κούρεμα καταθέσεων» δεν έγινε. Εάν τέτοιες δηλώσεις βουλευτή, που φοβίζουν και τρομοκρατούν τον κόσμο, αδειάζουν τις Τράπεζες κλπ, γίνονταν π.χ. στις ΗΠΑ και οι »προφητείες» δεν επαληθεύονταν, σίγουρα… χειροπέδες και δικαστήριο. Στο »κράτος-ανέκδοτο» ελλαδιστάν -με την ημιανύπαρκτη ελεγχόμενη »δικαιοσύνη»- ποιός δουλοπρεπής, π.χ. υπουργός, τολμά να πράξει το αυτονόητο; 

kalami.net ~(31 Μαίου ’15)

11 σκέψεις σχετικά με το “Η υπόθεση ‘Ελενας Παναρίτη (γιά το ΔΝΤ), ο απόδημος Ελληνισμός και το ελεεινό ψευτο»κράτος» των Αθηνών

 1. Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
  Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΛΩΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

  ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.

  ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΨΕΛΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

  ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ,,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ…ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
  ΕΦΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

  ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΓΩ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩ ΠΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ…ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ….ΔΡΑΚΩΝ..ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

  ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΑΜΑΣΤΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

  ΑΝΤΕ ΝΑΤΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΣΜΑ…ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΥΡΩ…

  ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΧΗ
  ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ
  Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ
  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  GRIECHISCHE KINDER IN DIE FREMDE.
  HyVÄÄ HUOMENTA KREIKKA.
  HYVÄÄ HUOMENTA SUOMI-FINLAND.
  KALIMERA ELLADA.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2014.ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ 2015.ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2016.
  ΣΕΛΙΔΕΣ 212.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ. ΜΕΣΩ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.

  FINNISCHES HONORALGENERALKONSULAT.

  ISMANIGERSTRASSE /%:(!&/% MÜNCHEN GERMANY.

  RAAHEN KAUPUNKI PL 62-92101 RAAHE FINNALAND.
  E-MAIL -SÄHKÖPOSTI. NANA.LANTI @ ROLANDBERGER.COM
  DATUM 19.01.2015.
  Viteteemme VRK-T.Thimiopoulos
  THIMIOPOULOS THANASIS.

  Hei, kirjailija Thanasis Thimiopoulos kävi meilä tänään ja jätti oheisen Raahen kaupunkia koskevan teoksensa ja pyyssi toimittamaan sen teille.
  Kirjailijan osoite ja sähköpostiosoite löytyy kirjan sivulta 17. Jos olette kiinnostuneita käännättämään ja julkaisemaan oheista teosta, niin olkaa yhteydessä kirjajijaan itseensä.
  Hän ei puhu suomea.
  Ystävällisin terveisin.NANA LAHTI.

  Ναι αγαπητοί μου φίλοι, μια μέρα πήγα στο Φινλανδικό προξενείο στο Μόναχο και μίλη σα για αρκετή ώρα με την πρόξενο η οποία πήρε ένα βιβλίο και το έστειλε στην μέσω προξενείου στην περιοχή ΡΑΑΧΕ ΦΙΝΑΛΑΝΔΙΑΣ για να με βοηθήσουν στην μετάφραση και να κυκλοφορήσει και στην ΦΙΝΛαΝΙΔΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ
  ΕΙΜΑΣΤε ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
  ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  XYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA: XYVÄÄA HUOMENTA SZOMI- FINLANAD.

  ME ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ.

  Με τα εγγόνια μου μιλώ
  καθομαι και πασχίζω
  για να τους πω τι πέρασα
  χίλιες φορές δακρύζω.

  Εγώ μιλώ κι αυτά γελούν
  γελούν και χαχανίζουν
  και με΄να τα ματάκια μου
  δάκρυα γεμίζουν.

  Είστε μικρά πολύ μικρά
  δεν πέρνετε χαμπάρι
  τα βάσανα που πέρασα
  αγέρας ας τα πάρει.

  ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥ
  ΜΑ ΤΑΠΕ ΣΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ
  ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ
  ΘΑ ΤΑΧΕΙΣ ΠΟΙΑ ΧΑΜΕΝΑ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ…ΝΤΡΟΑΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ. ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΛΟΣΟΦΙΑΣ. ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

  ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΙΧΩΣ ΟΝΟΜΑ..ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ 666…ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ..ΚΕΡΔΟΣΚΟ ΠΟΙ..ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΛΙΓΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ
  ΣΑΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ
  ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ
  ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ
  Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΥΡΗ ΦΩΤΙΑ
  ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ
  ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΙ
  ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ
  ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
  ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ
  ΤΡΑΝΟΣ ΧΑΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝΕ
  ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ
  ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ
  ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ.

  ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΧΙΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ ΧΙΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
  ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ,

  ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ
  ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ
  ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΤΗΣ
  ΒΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ
  ΣΑΝ ΕΦΥΓΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΕ
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙ
  ΤΥΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
  ΕΙΧΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΟ
  ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΩ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ
  ΣΑΝ ΕΦΥΓΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ
  ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ
  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
  ΞΕΝΙΤΙΑ.
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ
  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ
  ΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΙ
  ΚΑΙ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ
  ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΑΧ…ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΥΜΕΝΗ
  ΜΑΙ ΖΩΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ
  ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ
  ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ
  ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΑΚΑΤΕΜΜΕΝΟΙ
  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗ ΣΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑΒΡΟΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΜΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΕΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ.
  ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΦΑΓΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΙΣΩΣ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΣΙ ΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙ…

  ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ
  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ
  ΘΑ ΦΥΓΩ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ.

  ΠΟΥΛΑΚΙ ΞΕΝΟ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΩ…ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ….ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ.

  XYVÄÄ HUOMENTA SZOMI-FINLAND.

  Kalimera Ellada apo Finlandia.

  TΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕ ΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜIA ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΑMIΚΤΕΣ ΜΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑ ΤΙΑΣΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΦΑΝΤΑ ΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΨΥ ΧΟ ΧΑΡΤΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ Η ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

  ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
  ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΧΑΡΤΙ
  ΑΠ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΗ
  ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑ ΖΩΗ.

  Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΔΕΚΤΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΦΗΝΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΖΕΙ ΜΕΧΡΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

  ΦΥΣΑΕΙ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΩΠΗΓΑΙΝΩ
  ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΣΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ.

  XYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA: KALIMERA ELLADA APO FINLANDIA.
  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ. ΤΟ 2013

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΜΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ
  Μ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ
  ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ.

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑΜΟΥ
  ΦΥΓΑΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ
  ΜΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ
  ΦΥΓΑΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΑΚΡΙΑ
  ΡΑΓΙΣΤΗΚΛΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΜΟΥ
  ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ
  ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ.

  ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
  ΕΓΩ ΤΑ ΓΕΡΑΤΙΑ ΜΟΥ
  Ν ΑΧΩ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

  ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ
  ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ.

  ΠΟΝΟΣ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ
  ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
  ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
  ΠΟΝΟΣ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.

  ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΑΠΛΗΘΗΚΕ
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ
  Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΗ
  ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

  ΦΙΛΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ
  ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΙΑ
  ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΓΥΡΙΖΩ ΜΕΣ ΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΑΘ ΜΑΤΙΑ ΒΡΟΥΚΟΜΕΝΑ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΣΤΙΧΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

  ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΣΑΡΑΝΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ. ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΑ.

  ΦΥΣΑΕΙ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΩΠΗΓΑΙΝΩ
  ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ.

  ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ
  ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ
  ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΛΛΑ
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.

  ΣΑΝ ΠΗΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΗΦΟΡΟ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ
  ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ
  ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ. ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ.
  ΠΡΟΛΟΓΟΣ.
  ΟΧΛΟΣ…ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ
  ΑΠ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΜΥΑΛΟ
  ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΜΠΟΡΑ
  ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ.

  ΝΑ ΒΓΛΑΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ
  ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΙΑ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
  ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΟΤΑΝ Θ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ
  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΩ.

  ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ
  ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ
  ΜΑ ΓΥΣΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ
  Μ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ.

  ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝΕ
  ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΜΑ ΕΓΩ ΓΥΡΝΩ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΣΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ
  ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ
  ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.

  Το παρόν βιβλίο ξεκίνησε σαν αρχική ιδέα και σκέψη τον μήνα τον Απρίλιο το 2009 και τελειοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 με την επίσκεψη μου τα χριστούγεννα στην Φινλανδία. Η τελική επεξεργασία έγινε τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο το 2014 στο πάρκο της Γερμανίας όπου κάθε πρωί έβγαινα όπως τότε στην Φινλανδία και έγραφα στο παγκάκι ενώ τα μικρά τα πουλάκια πετούσαν γύρω μου και τσίριζαν χαρούμενα αλλα και πονεμένα και από μεριά έσκουζαν μερικά κοράκια.

  Τρουηρνούσαν που και που μερικές γριές με τα σκυλάκια όπως συνήθως κάνουν εδώ και χρόνια πολλά, αλλά και πάνε και δίπλα στα νεκροταφεία γιατί εκεί έχουν παραχώσει την δεύτερη ψυχή.

  Συνέχιζα να γράφω με πόνο στην πονεμένη μου καρδιά και έριχνα στα ξαφνικά και κανένα δάκρυ, σαν το πεινασμένο το μικρό πουλάκι που το κυνηγούσε ο μεγάλος άγριος κόρακας να το αρπάξει να το χάψη.

  ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΜΕ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΓΡΙΑ ΜΕΡΗ.

  ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ.

  ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

  WENN DIE DEMÜTIGEN SPRECHEN.
  -DER FREMD EGRIECHE.
  -WENN DIE HAUT BRENNT.
  -DIE VAGABUNTEN.
  -BLINDER LEBEN.

  ΠΕΝΤΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ.

  ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ.
  ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ Ο ΚΟΥΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΣΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.ΑΜΗΝ.

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΛΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ..ΚΑΙ…ΚΑΙ..ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑ ΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΟΙΜΑΤΕ ΕΝΩ Ο ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΗ. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ…ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΕ ΚΙΝΗΣΕΙ ΙΔΕΑΣ ΤΟ 2009 ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΠΟΙΟΥΤΕΡ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

  ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ Η ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩΝΤΟΣ.ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΣΑ.
  ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΝΕ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ.
  ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕΙ.
  ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.`

  ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΑΙΟΝ. ΛΑΣΟ ΚΟΥΤΟΣ/ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

  ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΕΞΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΞΩ. ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΔΟΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΦΙΔΙ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΙΑ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΝΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΟΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΔΞΗΛΗΤΗΡΙΟΣΝ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ ΠΟΥ ΕΠΙΡΕΑΣΤΗΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤ ΚΑΜΥ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
  ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
  ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  ΜΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
  ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΧΑΜΩ.

  ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΚΙ ΟΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΝΤΙΚΙ
  ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ
  ΣΝΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ.

  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ…ΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ..ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ…ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΛΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  ΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ. ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  Xyvää Huomentan SUOMI- FINLAND.

  ΤΣΛΑΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

  ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
  ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΧΑΡΤΙ
  ΑΠ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΗ
  ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑ ΖΩΗ.

  Εγώ περιγράφω αυτά που είδα μέσα σε 15 μέρες επίσκεψη την πρώτη φορά στην Φινλανδία το 2009 στα γενέθλια του μικρού τότε εγγονού μου ενός έτους που γεννήθη
  κε στις 29.4.2008 στο νοσοκομείο της ωραίας πολιτείας ΟΥΛΟΥ.

  Τότε μου μπήκε στα ξαφνικά η ιδέα στο μυαλό, η αρχική ιδέα να γράψω ένα βιβλίο με αυτόν τον τίτλο.ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

  ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΑΠΌ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ. ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΓΙΝΑ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΣ.

  ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΣΑ ΣΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑΤΙΣ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ. ΣΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 86 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΑΔΙΑΚΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΡΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  ΕΓΡΑΨΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ,,ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙ ΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ…

  ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥ
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΓΩ
  ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟ
  ΜΑ ΕΡΙΞΑ ΚΡΥΦΑ
  ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ
  ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΠΕΠΛΙΣΜΕΝΑ.

  Τώρα όπως τότε, παππούς και εγγονός, έχουνε γίνει ένα, διάκριση δεν γίνεται τώρα σε κανένα. ΤΗΝ ΖΩΗ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΤΕΣ.

  ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΖΕΙ ΟΣΟ ΖΕΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗ.

  ΠΕΡΝΩ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ
  ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ
  ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ.

  ΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ. ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΛΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ.

  ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΙΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙ
  ΤΟ ΔΕΙΛΗΝΟ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΑ
  ΝΑ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ
  ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑ
  ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ
  ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.

  ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ..ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 2008 ΜΕ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ.

  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ
  ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΩ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ
  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΑΚΡΥΖΩ.

  Δεν είχα κσοπό να γραψω άλλο βιβλίο γιατί είπα ότι εκείνο θα είναι το τελευταίο μου βιβλίο, διότι η ελπίδα μου ήταν σχεδόν χαμένη αν και όχι πεθαμένη από την σκάρτη και άχαρη ζωή.

  ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
  ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΧΑΡΤΙ
  ΑΠ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΗ
  ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑ ΖΩΗ,

  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΓΓΟΝΟ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΙΟΑ ΣΟΤΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΧΕΝΑΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΑΑΧΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2013. ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΥΛΟΥ 600 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟΜ ΤΟ ΕΛΣΙΝΓΚΙ.

  ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΒΑΝΕΜΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΣΑΝΚΤ ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΜΑΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΚΤ ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟς ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΤΕ,,.,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ 2013 ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΠΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΜΟΥΝΑ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΝΗ ΧΩΡΑ.

  ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΜΟΥ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2013 ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ.

  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΟΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΟΥΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΡΑΑΧΕ.
  ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ,,ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ,,,. ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ.ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΥΘΣΙΤΟΡΗΜΑ ΤΩΝ 900 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΑΟ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΦΕΟΝΤΟΡ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΥ. ΝΑΙ ΝΘΥΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΝΤΑΜΠΕΛ ΑΝ ΑΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝΚΤ ΠΕΤΕΡΣΜΠΟΥΓΚ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΙΒΑΝΟΦΣΚΟΙ.ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΝΑΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

  ΤΟ 1917 ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΒΙΤΣ ΙΒΑΝΟΦΣΚΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ.
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΠΕΤΡΙΑΦΣΚΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΒΙΤΣ ΙΒΑΝΟΦΣΚΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΒΑΣΙΛΗΣ.

  ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ΟΥΓΚΡΝΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΤΕ Ο ΑΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
  ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΒΡΗΛΑ ΕΝΑΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΕΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.

  ΜΕΣΩ ΙΝΡΕΝΕΤ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ.

  ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ,,ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΑΣ,,ΣΤΟ ΡΑΑΧΕ.
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΙΒΑΝΟΦΣΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΦΕΟΝΤΟΡ ΜΙΧΑΙΛΟΒΙΤΣ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΒΙΤΣ ΙΒΑΝΟΦΣΚΥ,,ΝΑ ΤΟ ΠΩΕ ΕΓΩ ΣΤΟ ΒΛΑΔΗΜΗΡΟ..NA SDOROWJE MOI DOROGIJE DURSJA…ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΡΑΦΩ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ. ΕΚΟΨΑ ΛΙΓΑ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΟΤΣΙΓΓΑ ΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
  ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ,,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΑΙΣ,,,ΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΤΙΑΣ…

  ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 2009.
  Καθώς γυρνούσα στα μέρη της Φινλανδίας σαν κάτι να φτερούγισε μέσα στην πονεμέ νη μου καρδιά , κάτι σαν τα μικρά πουλάκια όπως αυτά θέλουν να πετάξουν επάνω στα δέντρα στα κλαδιά. Ναι να πετάξουν στα δέντρα, στα κλαδιά, με σπασμένα τα φτερά.

  ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ
  ΜΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΙ ΜΑΡΑΘΗΚΕ
  ΕΣΒΗΣΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ.

  ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ.

  ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ
  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ
  ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ.

  ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.

  Χωρίς να το θέλω έπεσα πάλι μέσα στον κύκλο του πόνου και τούτο γιατί για μένα, ο πόνος είναι χαρακιά, ο πόνος είναι αίμα, ο πόνος είναι άνθρωπος. μοιάζει πολύ με μένα.Αφιέρωση στα Ελληνάκια της ξενιτιάς.Σε όλα απανταχού της γης τα μέρη, αλλά εδικά εν αρχής στον πρώτο μου εγγονό ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ σήμερα 6 ετών για να τον βάλω μέσα στον χώρο της δικής μου σκέψης, στον κύκλο των ονείρων μου, γιατί είναι ο πρώτος εγγονός.Φυσικά ίσως πούνε πολλοί ότι ένα μικρό παιδί των 6 ετών δεν μπορεί καν να σκεφθεί, αλλά ένα να ξέρουν μόνο, ότι από αυτήν την ηλικία ξεκινάει η δημιουργία των ανθρωπίνων αισθημάτων στον κάθε άνθρωπο.

  Αν και συνταξιούχος εδώ και δέκα χρόνια κάθομαι ακόμα στην Γερμανία για να χαρώ τα πρώτα χρόνια του εγγονού μου και να ξεχάσω το μεγαλύτερο έγκλημα που έκανα στην ζωή μου, να αφήσω τα δυο παιδιά μου στην Ελλάδα για χρόνια 7 στον παππού και στην γιαγιά…

  Η αφήγηση ξεκινάει από όταν γεννήθηκε στην οποία συμμετείχε και αυτός, γιατί μεγάλωσε 3 χρόνια μέσα στο δικό μου σπίτι και πότε εκεί στην Φινλανδική γη να δει τους παππούδες του.

  Θυμάμαι μια φορά όταν ήταν 2 ετών και τον πήγα στο πάρκο στο Μόναχο για να παίξει τα πρώτα του παιχνίδια και σε μια στιγμή πήρε από κάτω μια γόπα και μου έδωσε να καπνίσω και λέγοντας για πρώτη φορά παππού και μια άλλη φορά μόλις γυρίσαμε σπίτι είπε στην μάνα του στα Φινλανδικά ότι ο παππούς έκανε πίσσα, στο πάρκο, δηλαδή κατούρησε.

  Σήμερα σε ηλικία 6 ετών κελαιδάει στην γλώσσα της μάνα του και του πατέρα του αλλά και στα αγγλικά και ειδικά στα γερμανικά που βγαίνει πρώτος στο νηπιαγωγείο στο οποίο εργάζεται και μια Ελληνίδα προιστάμενη. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ.

  KALIMERA ELLADA: XHVÄÄ HUOMENTA KREIKKA:

  ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΔΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ…ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ.
  ΣΚΕΨΗ…ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 22 ΤΟ 1947, ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΝΑΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ,,,ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ…ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΥΚΕ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.

  ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΟΡΦΑΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗ ΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ 2013.

  ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΤΕΡΑ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ
  ΝΑ ΒΑΛΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ
  ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

  ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
  ΚΛΑΙΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΚΛΑΙΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΓΙΑΤΙ ΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝΕ
  ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΟΛΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΜΑ ΕΓΩ ΓΥΡΝΩ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΣΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ.

  ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ
  ΤΑ ΔΥΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  Ο ΕΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ
  ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ
  ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ
  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΠΑΤΕΡΑ
  ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
  ΓΙΑΤΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ
  ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ.

  Τώρα εγώ θέλω να μεταβιβάσω την σκέψη μου στον μικρό μου εγγονό, μιας και το αίμα είναι ένα, αλλά και το γονίδιον της σκέψης και ήδη άρχισε να γράφει στο κομποιύτερ και να διαβάζει, κάτι που έχει κολλήσει από εμένα και σίγουρα είναι ο ποιος μικρός συγγραφέας, γιατί ακόμα γράφει επάνω στα τσαλακωμένα χαρτάκια και τα κόβει με το ψαλίδι και βάζει και υπογραφές επάνω στα βιβλία μου.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΓΓΟΝΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΒΑΒΑΡΕΖΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΡΚΗ ΜΠΑΛΕΡΙΝΑ. ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ 30 ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΓΓΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΜΕ 10 ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,,ΤΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ,,. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΕΠΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΠΑΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ
  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΑ
  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΡΑΧΩΜΕΝΑ.
  ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΑ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  GRIECHISCHE KINDER IN DIE FREMDE:

  HYVÄÄ HUOMENTA SUOMI FINLAND:
  HXVÄÄ HUOMENTA KREIKKA:
  KALIMERA ELLADA:

  ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΦΥΣΑΕΙ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΩΠΗΓΑΙΝΩ
  ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ.

  ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ. ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ 2009.

  ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ.
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ…ΣΕ ΑΦΗΓΗΣΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΗ. ΦΑΝΤΑΣΙΑ…ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ.
  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΣΦΥΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
  ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ…ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.

  ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ.ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ 2009.

  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ 212 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙ…
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 1960 ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΓΡΑΨΑ 5Ο ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΕΙΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΡΙΑ ΚΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΓΙΓΙΑ ΘΑΝΑΣΑΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΝΕ ΗΜΟΥΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΓΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.

  ΕΚΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΔΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΕΤΡΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

  ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ
  ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΘΕΕ ΜΟΥ..ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΛΑΔΑ.

  ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ 2009.

  Στα γενέθλια του εγγονού μου που γεννήθηκε στις 29.Απριλίου το 2008 στο νοσοκο μειο του ΟΥΛΟΥ και πήρε το όνομα ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗΣ.ΕΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟ ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ.
  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ.
  HUOMENTA SUOMI FINLAND: HUOMENTA KREIKKA:

  ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

  Την πρώτη φορά που πήγα στην Φινλανδία τον Απρίλιο του 2009 έμεινα κατάπληκτος από την πολιτεία του ΟΥΛΟΥ κα μου άρεσε πάρα πολύ η περιοχή αυτή, μια βιομηχανική, βιολογική, αγροτική και άψογη στην συνδιαλλαγή κράτους και πολίτες.
  Εκεί υπάρχει και ένας ελληνοφινλανδικός σύλλογος γιατί είναι μερικοί ΕΛΛΗΝΕΣ από χρόνια αρκετά εκεί με μικτούς γάμους.
  ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΩ.
  Σαν εκεί γίονονται διάφορες εκδηλώσεις τα ελληνοφινλανδάκια τρέχουν χαρούμενα εδώ και εκεί και χορεύουν ελληνικά τραγούδια.
  Τώρα όμως την δεύτερη φορά πήγα και στην περιοχή ΡΑΑΧΕ 70 χιλιόμετρα ποιο βόρεια από την περιοχή αυτήν κατάγονται οι πρόγονοι της νύφης μου ΧΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΙΕΡΩΝΩΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

  Ο εγγονός μου από 3 ετών χορεύει, όταν ακούγει το μπουζούκι να παίζει και η ορχήστρα κάτω κατεβαίνει όπως έγινε μαι φορά στην ΚΡΗΤΗ το 2012 ΠΟΥ ΧΌΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΖΩΝΑΡΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΚΟΡΝΤΑΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.
  ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ.
  ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΗΛΟΡΙΤΗ.
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  Αλλά ακόμα είμαστε αγαπητοί μου φίλοι στην πρώτη επίσκεψη το 2009 στο ΟΥΛΟΥ σε μια πολιτεία γύρω στις 120.000 κατοίκους 600 χιλιόμετρα από το ΕΛΣΙΝΓΚΙ.

  Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΩΡΑ ΕΙΝΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

  Στο Ουλού κάθισα τότε δυο εβδομάδες στο σπίτι της νύφης μου ΧΕΑΝΑΣ. Σχεδόν γύρισα όλη την πολιτεία και τι δεν είδα, νοσοκομεία, σχολεία, γηροκομεία, βιβλιοθήκες κρατικές και εστιατόρια και μεγάλα σουπερμάρκετ.

  Τα σχολεία είναι πολύ μεγάλα με μεγάλη έκταση ίσως και δέκα στρέμματα και πάνω.
  Το νοσοκομείο γενικών παθήσεων είναι δίπλα στην εκκλησία και γίνονται στα τριάντα λεπτά της ώρας οι εξετάσεις και όσο για συντονισμός είναι το κάτι άλλο τελείως πράγμα από τα δικά μας νοσοκομεία.
  ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

  Ας γυρίσω λίγο ποιο πίσω πριν τα μάτια μου σφαλίσω.
  Φύγαμε από το αεροδρόμιο του Μονάχου με την ΛΟΥΦΤΧΑΝΣΑ στις 12 το μεσημέρι και στις 2 είμασταν στο ΕΛΣΙΝΓΚΙ κάτι που γίνεται το ίδιο και για την δικιά μας την ωραία πολιτεΊΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΡΜΑ AVIS στην οποία ο γιος μου είναι προιστάμενος στο Μόναχο για χρόνια πολλά και δεν θέλω να διαφημίσω την εταιρεία αλλά είναι άψογη.

  Γυρίσαμε σχεδόν όλη την Φινλανδία 1200 χιλιόμετρα πάνε και έλα και χώρια μέχρι την Σουηδία. Στο γυρισμό παραδώσαμε το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του ΕΛΣΙΝΓΚΙ μέσα σε πέντε λεπτά, το οποίο αεροδρόμιο είναι άψογο και σωστό στην λειτουργία του.

  Ξεκινήσαμε από το ΕΛΣΙΝΓΚΙ για το ΟΥΛΟΥ. ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ.

  ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΥΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΡΟΥΣΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΑ ΜΕΡΗ, ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ. ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΟΛΟΙ. ΕΙΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΑΝ ΨΥΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΖΑΡΚΑΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.

  ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥ ΑΚΟΥΓΩ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΙΚ 1.

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.GRIECHISCHE KINDER IN DIE FREMDE:
  HYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA:::XYVÄÄ HUOMENTA SUOMI- FINLAND:
  KALIMERA ELLADA LENE OI FINLANDOI:

  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΥΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΤΑΒΕΡΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.

  ΜΕΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΟΧΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΑΝΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ.

  ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝ ΑΛΛΑ ΒΑΡΑΝ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝ ΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΒΕΣ ΓΑΤΕΣ.

  ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΓΗ.

  ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕ ΣΜΠΡΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΝΤΟΖΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΠΟΛΝΤΟΖΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

  ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΙΑΣ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ.
  ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΜΑΝΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΦΙΝΛΑΝΔΕΖΑ
  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΕΚΝΑ.ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ,ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΕΙΝΟΙ…

  ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΒΑΝΕΜΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΝΑΚΤ ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟς ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ,,,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ,,,ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΓΚΩ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΕΚΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΑΡΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΒΑΝΕΜΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΠΙΕ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,,,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ,,,ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΚΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

  ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ
  ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΝΕ ΓΥΡΙΖΕΙ
  ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ
  ΣΝΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΙ ΛΥΓΙΖΕΙ.

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ..
  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ 2013.

  XYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA; XYVÄÄ HUOMENTA SUOMI- FINLANAD:

  THANASIS THMIOPOULOS DEZEMBER

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΙ.

  ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΡΕΒΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΛΗΣΤΗΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ.

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ.

  ΝΑ ΕΚΛΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΕΡΙΑΣ ΝΑ ΒΡΟΝΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΒΑΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ Η ΖΑΛΑΔΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ 1960 ΚΑΙ 1964 ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ.

  ΤΡΑΒΗΞΑ ΕΝ ΑΡΧΗΣ ΤΡΙΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΙΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΒΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 5 Η 6 ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

  ΚΑΙ Η ΜΑΡΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ.

  ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΝΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΡΟΒΟΛΙΕΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΤΙΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ.

  ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΑΝΕ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1964 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΤΙΣ ΜΠΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ.

  ΑΦΟΥ ΖΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,,ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΙ,,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ..Η ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ..ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ.
  ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ….

  ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ
  ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΑΟΤΙ ΗΝΟΥΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΣ.

  ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΒΡΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΑΛΕΒΑ ΤΟΤΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ.

  ΝΑΙ….ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΤΟ 1964 ΠΡΙΝ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΑΒΟΥΖΑ ΡΑΚΙ ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,,,ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΙ,ΕΦΥΓΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

  ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΔΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΗΡΩΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩ ΡΕΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΙΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ ΔΙΟΝΥΣΗ…ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ….ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ ΣΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ…ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΡΑΜΑ ΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ,,,,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,, -ΣΥΜΜΟΡΙΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ 1947-. ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΤΟΤΕ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ….ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑΚΙΑ.

  ΕΥΡΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 9. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ…ΦΥΣΙΚΑ ΦΥΓΑΝ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΓΗ ΑΥΤΩΝ.

  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ…ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ….

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ.

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ…

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟ ΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΕΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΩΝ ΠΟΥ Ο ΟΧΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.
  ΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2015 ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΟ 2016 ΟΠΟΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕ ΝΑ ΦΕΞΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΓΚΟΓΚΛΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ.ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΓΚΑΒΟΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ…ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΓΩ ΤΑ ΤΙΝΑΞΩ ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

  Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΗΓΕΤΗ…Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΛΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.

  ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.

  ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΙΤΣΑΝΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΜΕ ΑΓΡΙΟΥΣ ΚΟΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΝΑΡΚΩΘΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗ ΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΑΚΟΜΑ.

  ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ….ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ…ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΟΙ…ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ…

  ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΥΣ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 10. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…ΜΑΣΟΝΟΤΕΡΑΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΟΝΤΑ..

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΧΝΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕΛΙΔΑΣ.

  ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΓΑΡΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ….ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ.

  Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
  thanasis.dev.jp.de…ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ…www.thanasis.com…ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ…από το 2014 και μετά.

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ…Google ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΔΩΣΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ…

  ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΡΥΦΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ….ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΑ 25 ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

  ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΡΠΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ… ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ…ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ…ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΟΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΥΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ.

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ…ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΝΔΙΑΝΑΟΣ.

  ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666…ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ,,ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ,,…ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 11. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  http://www.athanasios.thimiopoulos.com….Google...

  ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2017 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ Τ ΑΔΡΕΦΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΥΘΑΚΙΑ…

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΡΝΙΘΙΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΦΙΔΙΑ ΜΕΛΙΤΣΑΝΙ.

  Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ…ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΗ ΤΟΥ ΜΝΙ ΑΣΧΟΥΛΟΥΜΕΙ ΜΗΝ ΤΝΠΟΥΛΙΤΙΚΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΞΕΝΙΤΙΑ.,,,ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ.

  ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ….ΨΑΞΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΑ ΚΑΙ ΠΑΣΙΑ,ΜΠΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΦΑΓΑ.

  ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΝΤΑΜΑ.

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΩ ΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ….ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ…

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΣΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΑΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΜΠΛΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΟΡΑΣ..

  ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΕΔΙΑΣ ΝΕΑ…ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΠΛΕΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΛΟΓΕΡΟΥΣ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΠΟΚΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΕΛΝΩ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΛΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ..ΚΑΙ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ…..

  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΣ ΕΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ…..

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.