Εμπρηστικός εφιάλτης: Πάνω από 60 τα πύρινα μέτωπα !!!

Πάλι η Ελλάδα καίγεται από τα εμπρηστικά φλογοβόλα της πλανητικής Βαρβαρότητας: Τις διεθνείς μαφίες του χρήματος (Νέα Τάξη) και τους μακάβριους μηχανισμούς της (διεθνείς μυστικές υπηρεσίες)…

Πάνω από 40 πύρινα μέτωπα είναι ο σημερινός εμπρηστικός απολογισμός…

Στο ίδιο έργο θεατές επί 41 χρόνια, περίπου, από τη μεταπολίτευση και μετά.

Η χώρα μας, κάθε καλοκαίρι, γίνεται στάχτη και αποκαΐδια ΚΑΙ τα πολιτικά κόμματα και αποκόμματα, καθώς και τα ιερατεία των «νταβάδων» (ΜΜΕ) θορυβούν με τις ίδιες πάντα φαιδρές ανοησίες περί «καταπατητών», «ανικανότητας του κράτους» και άλλων παρόμοιων αστειοτήτων…

Επί 41 χρόνια, κυβερνήσεις, κόμματα, αποκόμματα και ΜΜΕ κοροϊδεύουν και παραπλανούν τον ελληνικό λαό ασύστολα, αραδιάζοντας πλήθος φαιδρών ανοησιών με ένα και μοναδικό στόχο: Τη συγκάλυψη των εμπρηστών της Νέας Τάξης (πολυεθνικού κεφαλαίου), των χορηγών και σπονσόρων του πύρινου εφιάλτη, καθώς και των εκτελεστικών τους οργάνων (μυστικές υπηρεσίες)…

 

 

 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, οι εμπρηστές έχουν πολιτική ταυτότητα και το πύρινο ολοκαύτωμα της Ελλάδας είναι σχεδιασμένο και έχει συγκεκριμένους στόχους: Οικονομικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς.

Οι εμπρηστές-εκτελεστές βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, υλοποιώντας τους στόχους των μεγάλων αφεντικών.

Επί 41 χρόνια μας καίνε ανενόχλητες οι μυστικές υπηρεσίες, και οι μηχανισμοί του καθεστώτος (κόμματα, ΜΜΕ και τα ποικίλα προπαγανδιστικά ιερατεία), αποκρύβουν ΕΠΙΜΕΛΩΣ την αλήθεια, την ταυτότητα των εμπρηστών, τα Μεγάλα Αφεντικά (τους σύγχρονους Νέρωνες) και τις επιδιώξεις τους.

Μας αραδιάζουν ποικίλα παραμύθια και δεν ρωτάνε ούτε το απλό: ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ επί 41 χρόνια και ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ…

Δεν αναρωτιούνται επίσης: ΓΙΑΤΙ δεν καήκαμε το 1997, το 2002 και το 2004; Τότε δεν υπήρχαν «άσχημες καιρικές συνθήκες» ή «οικοπεδοφάγοι» και άλλα φαιδρά που ακούμε επί 41 χρόνια;

Αν προχωρούσαν σε ένα απλό συσχετισμό θα διέκριναν ότι:

α).Το 1997: Ήταν Καλοκαίρι των παγκόσμιων αγώνων στίβου στην Αθήνα, «πρόβα» για την ανάθεση των Ολυμπιακών (ελέω Αμερικάνων) στην Ελλάδα του Σημίτη!

β). Το 2002: Ήταν οι ξένοι πράκτορες που, από κοινού με τους εγχώριους, σκηνοθετούσαν την «εξάρθρωση» της «τρομοκρατίας»!

γ). Το 2004: Καλοκαίρι της πλανητικής φιέστας των Ολυμπιακών Αγώνων!

Επί 41 χρόνια αποκρύβεται συστηματικά και δόλια τούτο: Ότι οι εμπρησμοί είναι μία από τις πιο μακάβριες μορφές τρομοκρατικού πολέμου του πολυεθνικού κεφαλαίου και της Νέας Τάξης, εναντίον εθνών, λαών και κρατών: Είναι ένας πόλεμος των δημίων και ληστών της Νέας Τάξης, με στόχο την οικονομική καταστροφή των κοινωνιών, την εξαθλίωση των λαών και την ΕΠΙΒΟΛΗ των πολιτικών, αποικιοκρατικών στόχων…

Τα ζητήματα αυτά τα έχουμε παρακολουθήσει και αναλύσει εξαντλητικά εδώ και πολλά χρόνια.
Πολλά συγκεντρωμένα κείμενα θα τα βρείτε στο παρακάτω λινκ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3470

Σε αυτά τα κείμενα γκρεμίζουμε όλη τη μυθολογία που αναπτύχθηκε, επί δεκαετίες, γύρω από τους εμπρησμούς (στην αρχή ούτε καν τη λέξη «εμπρησμός» δεν χρησιμοποιούσαν οι πολιτικές και δημοσιογραφικές πόρνες) ΚΑΙ αποκαλύπτουμε τους σχεδιασμούς του πολυεθνικού κεφαλαίου και της Νέας Τάξης: Τους πραγματικούς λόγους των εμπρησμών και τις μυστικές υπηρεσίες που υλοποιούν τα σχέδια της πλανητικής εξουσίας…

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Εμπρηστικός εφιάλτης: Πάνω από 60 τα πύρινα μέτωπα !!!

 1. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ…ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  Εκατώ Σαράντα χρόνια πολιτική αλητεία και ακόμα από την εποχή της Βαβαροκρατίας επί βασιλείας ΟΘΩΝΟΣ..Δημιούργησαν ε΄να κράτος ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΞΕΛΕΤΚΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝ ΑΚΡΑΤΟΣ ΠΕΤΑΛΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.
  Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.
  Αυτός ο πολίτης είναι η αιτία που έφτασε το κράτος μέχρι σ αυτό το σημείο και τούτον γιατί σαν πρόβατο γκαβό ελάμβανε μέρος στις εκλογές χωρίς να γνωρίζει καν το πολιτικόν πρόγαμματα του κόμματός του, αλλά έβριζε τον αντίπαλο σαν ένα ποντίκι μέσα στον κύκλο του διαίρει και βασίλεβε..της αγγλικής βρόμικης προπαγάνδας.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΝΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΡΜΕΞΕΙ Ο ΣΤΟΜΠΑΝ ΑΓΑΣ ΚΑΡΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΙΑΣ.
  Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΝΕ ΜΕΡΗ.
  ΠΟΣΕΣΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821.
  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ.
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΝΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ….ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΞΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ.
  ΜΠΙΡ ΠΑΣΙΑΜ ΕΦΕΝΤΗΜ…ΑΠΟΜΗΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
  ΗΜΟΥΝ… ΗΜΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
  ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ Η ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΟΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΡΝΩ ΣΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΞΕΝΙΤΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ…
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΓΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΝ.
  ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΗ ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΟ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΓΟΝΙΑΔΙΑΚΩΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΡΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΜΕΤΟΧΩΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΗΣ ΝΑΡΚΩΜΑΝΙΑΣ.
  ΕΞΟΥΣΙΑ….ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ….
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΜΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.
  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ…ΔΕΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
  ΕΣΘΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.