Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι ~ Θα δώσουν τα κατασχεθέντα σπίτια των Ελλήνων σε λαθρομετανάστες!!!

ispania
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ??? ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ??? ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ? ~ Ε ΝΑΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ…


Σοκ προκαλεί το πλάνο… του ΟΗΕ για τη φιλοξενία 87.900 μεταναστών σε διαμερίσματα έξι ελληνικών πόλεων με το ενοίκιο να πληρώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει εξαγγελθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία με σκοπό τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης μέχρι και το 2017.

Το πλάνο αφορά κατοικίες που θα ενοικιαστούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λέσβο, Ρόδο αλλά και στον νομό Έβρου ενώ ήδη σε διάφορες περιοχές της Αθήνας έχουν βρεθεί περίπου 400 διαμερίσματα, στα οποία οι πρόσφυγες θα αρχίσουν να εγκαθίστανται από τις αρχές Μαρτίου με τελικό στόχο να ενοικιαστούν 2.400 κατοικίες με 5 άτομα περίπου η καθεμία.

Όπως σημειώνεται η αναζήτηση των διαμερισμάτων θα γίνει από την κοινή αγορά ακινήτων, ενώ οι κατοικίες που θα μισθωθούν θα έχουν ανώτατο όριο ενοικίου ύψους 400 ευρώ.

Επίσης για να καλυφθεί ο μεγάλος αριθμός ατόμων θα γίνουν προσπάθειες εγκατάστασής τους και σε δωμάτια ξενοδοχείων όπου θα πληρώνονται και πάλι από Φορείς είτε μεμονωμένα είτε νοικιάζοντας ολόκληρο το ξενοδοχείο.

Οι ομάδες των μεταναστών θα χωριστούν στα δύο με την πρώτη ομάδα να αφορά 66.400 άτομα που θα προέρχονται από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, τα οποία εντάσσονται στον μηχανισμό μετεγκατάστασης σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η μέγιστη διάρκεια παραμονής τους στα μισθωμένα διαμερίσματα θα είναι έως και δύο χρόνια [ κι άντε μετά να τους βγάλεις κι έξω…]  

ΓΙ’ ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι ~ Θα δώσουν τα κατασχεθέντα σπίτια των Ελλήνων σε λαθρομετανάστες!!!

 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ: ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ» ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ. – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ EVENTS» – ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

  ΜΕΚΕΑ: ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 08/02/2016

  ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ» ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ.

  – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ EVENTS»

  – ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

  Κάποιοι σίγουρα θα αισθάνθηκαν άβολα στην θέα του σκισίματος της σημαίας της ΕΕ από αγρότες στο Ναύπλιο (σημαία που κυματίζει στην ιστορική πλατεία Τριών Ναυάρχων μαζί με την Ελληνική και τη σημαία του Δήμου). [http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Apergia-Ekapsan-simaia-tis-Eyropaikis-Enosis-sto-Nayplio-VINTEO/569284]

  Και λέμε σίγουρα γιατί το αγροτικό κίνημα δεν δείχνει μόνο τις άγριες διαθέσεις του απέναντι στους επίδοξους καταστροφείς του (την δωσίλογη «αριστερή» κυβέρνηση), αλλά στοχοποιεί ξεκάθαρα και χωρίς αυταπάτες τον πραγματικό ένοχο που είναι η Υπερεθνική Ελίτ (δηλαδή οι ελίτ της Παγκοσμιοποίησης που βασίζονται χοντρικά στην Ομάδα των 8 και τις Πολυεθνικές Επιχειρήσεις) και το Ευρωπαϊκό της τμήμα, δηλαδή η ΕΕ. [βλ. «Αγρότες καίνε σημαία της ΕΕ στην Κρήτη και στην Μακεδονία»]

  Ωστόσο η πρωτοφανής δυναμική που επιδεικνύουν οι αγρότες με τις κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις τους δεν προβληματίζει μόνο τις ντόπιες και ξένες ελίτ που έχουν βάλει στόχο να τους εξαφανίσουν. Προβληματίζει και τους διάφορους κομματικούς ποικίλλων αποχρώσεων, επαγγελματίες πολιτικούς τόσο της Δεξιάς όσο και της «Αριστεράς», καθώς βλέπουν ότι οι μορφές αγώνα αλλά και η «γραμμή» σύγκρουσης που επιλέγουν οι αγρότες τους ξεπερνά.

  Έτσι ενώ οι αγρότες βάζουν στο στόχαστρό τους την ίδια την ΕΕ και τις πολιτικές της, κάτι που φανερώνει βαθύτερες διεργασίες συνειδητοποίησης των πραγματικών αιτιών της σημερινής καταστροφής των λαϊκών στρωμάτων, την ίδια στιγμή οι αριστερές ηγεσίες είτε

  Αποφεύγουν να αναφερθούν στην ΕΕ, καθώς όπως ισχυρίζονται ως τώρα δεν είχαμε νίκες γιατί «η γραμμή που επικράτησε ήταν η ρηχή αντιμνημονιακή γραμμή, που απέδιδε τα μέτρα σε κάποιες υποτελείς κυβερνήσεις…» (!) [http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=7/2/2016&id=16103&pageNo=3]

  Είτε θεωρούν ότι για να καταστεί νικηφόρος και αποτελεσματικός ο αγώνας, «οι αγρότες θα πρέπει να στραφούν ενάντια στις μνημονιακές κυβερνητικές προτάσεις …στην ίδια την κυβέρνηση, τα μνημόνια, το σύνολο του μνημονιακού πολιτικού μπλοκ (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) αλλά και ενάντια στην νεοναζιστική ”Χρυσή Αυγή”.» (!!)[http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23431:agrotes-tathina&catid=81:kivernisi&Itemid=198] [Για τον πραγματικό λόγο της ανόδου της απήχησης της ΧΑ στα λαϊκά στρώματα και τον δήθεν «φασιστικό κίνδυνο» που απειλεί τη χώρα και τους λαούς βλ. και «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ: Όχι στην προσπάθεια παραπλάνησης των λαϊκών στρωμάτων (Antifa Uber Alles)»]

  Τα σχόλια περιττεύουν…

  Οι αγρότες πρέπει να επαγρυπνούν και να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά. Ο μεγαλειώδης αγώνας τους δεν πρέπει να μετατραπεί σε καύσιμη ύλη των σχεδίων που καταρτίζουν οι πολιτικάντηδες της «Αριστεράς» για την πολιτική-κοινοβουλευτική και, πολλές φορές, την οικονομική τους «επιβίωση».

  Δεν πρέπει να επιτρέψουν σε κανέναν να τους εξαπατήσει για να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά τον αγώνα τους μέσα από κινήσεις φτηνού εντυπωσιασμού (π.χ. ανώδυνες για το σύστημα παρελάσεις μπρος απ’ τη Βουλή).

  Ούτε πρέπει να συρθούν πίσω από ελιγμούς-ξεφούσκωμα του αγώνα, όπως τα διάφορα που ακούγονται για διήμερες κατασκηνώσεις και λοιπά πανηγυράκια, γιατί έτσι μία χωρίς αποκλεισμό της Αθήνας κινητοποίηση την Παρασκευή θα έχει παρόμοια τύχη με αυτή των «αγανακτισμένων». Είτε δηλαδή η κόπωση και το αδιέξοδο θα τους αναγκάσει να βάλουν πολύ νερό στο κρασί τους είτε θα τους διαλύσουν τα ΜΑΤ….

  ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ

  Για αυτό και πρέπει τέλος να απομονώσουν όλους όσοι (από όλο το φάσμα της «Αριστεράς») έχουν βαλθεί να σπάσουν το ηθικό τους (και το άτυπο Λαϊκό Μέτωπο που δημιουργείται από τα κάτω) με αναφορές για νεοναζί κ.λπ., περνώντας με αυτόν τον τρόπο την «γραμμή» της Γεροβασίλη!!! [βλ. http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/2016/02/06/anakinosi-mekea-na-apomonosoume-tous-athlious-tis-pagkosmiopiitikis-aristeras-pou-iposkaptoun-emfilio-sta-laika-stromata/%5D

  Όλοι αυτοί προσπαθούν τώρα με διάφορους τρόπους να τους μαντρώσουν και να τους παραδώσουν αμαχητί στους πολιτικούς απατεώνες τους ΣΥΡΙΖΑ και στην Υ/Ε που διαχειρίζεται την νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση και απαιτεί την καταστροφή του αγροτικού μας τομέα.

  Καλούμε τους Αγρότες μας:

  Να αγωνιστούν ως το τέλος για την νίκη και για την επιβίωσή τους απαιτώντας την οριστική απόσυρση των μέτρων σφαγής.

  Να δημιουργήσουν τώρα «από τα κάτω» ένα συνειδητοποιημένο και νικηφόρο αγροτικό κίνημα, το οποίο θα είχε και την συμπαράσταση όλου του Ελληνικού Λαού αν είχε ως αιτήματα τα παρακάτω:

  Άμεση Μονομερής Έξοδος από την ΕΕ (και όχι μόνο το ΕΥΡΩ, όπως υποστηρίζουν οι νέοι δήθεν “εναλλακτικοί” υποστηρικτές τους που φιλοδοξούν να συνεχίσουν το έργο ΣΥΡΙΖΑ με την ευλογία και του…Σόιμπλε!)
  Μονομερής Διαγραφή όλου του Χρέους για το οποίο ποτέ δεν ρωτηθήκαμε
  Κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων και θυγατρικών Πολυεθνικών, καθώς και των Τραπεζών
  Κοινωνικοποίηση της διανομής των αγροτικών προϊόντων
  Παραγωγικοί συνεταιρισμοί άμεσα ελεγχόμενοι από τις συνελεύσεις των αγροτών για τον συντονισμό της παραγωγής με βάση τις ανάγκες του ελληνικού λαού, όπως θα προκύπτουν από ενδεικτικό Σχεδιασμό
  Αναδιάταξη της Αγροτικής, Βιοτεχνικής και Βιομηχανικής Παραγωγής στη Βάση της Οικονομικής Αυτοδυναμίας, σε αλληλεγγύη και διμερείς ανταλλαγές με άλλους λαούς στο ίδιο επίπεδο Ανάπτυξης, έξω από τις “4 ελευθερίες” της Παγκοσμιοποίησης και τους θεσμούς της Υπερεθνικής Ελίτ (ΠΟΕ, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ κλπ.)

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.