ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ, Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ 8

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης διόλου μας εξέπληξε. Πολλώ δε μάλλον, την περιμέναμε!
Η ποινή των 2 μηνών με τριετή αναστολή, αποστερεί το δικαίωμα εφέσεως. Υπενθυμίζουμε, ότι ο διερμηνέας της δικής ήταν τραγικός και αγνοούσε την Τουρκική γλώσσα. Καταστρατηγήθηκαν ο κώδικας ποινικής δικονομίας, καθότι δίκη με ανεπαρκή διερμηνέα πάσχει ακυρότητας.
Και τώρα τι;
Θα ακολουθήσει ταχύρυθμη εξέταση των αιτημάτων ασύλου των οχτώ , προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απέλασης. Ενώ οι Επιτροπές Ασύλου είναι ελάχιστες λόγω αδειών και προσφυγικού , για τα αιτήματα των οχτώ θα συγκροτηθούν γρήγορα και άμεσα. Ο Νεο-Οθωμανός Σουλτάνος δεν μπορεί να περιμένει άλλο.
Η προδοσία στο αποκορύφωμά της!
Φαίνεται ότι οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ , έμαθαν καλά το μάθημά τους από τους ΠΑΣΟΚους που διαδέχθηκαν στη νομή της εξουσίας και τα έχουν κανονίσει όλα με τον Ερντογάν. Είναι «μιλημένοι» οι Νεο-Οθωμανοί να μην υποβάλουν αίτημα εκδόσεως. Θα τα τελειώσουν όλα γρήγορα οι υπηρέτες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εξετάζοντας και ολοκληρώνοντας ταχύρυθμα όλα τα στάδια ασύλου προκειμένου οι οχτώ να οδηγηθούν ως πρόβατα επί σφαγή.
Εμείς, σαν Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση θα αντισταθούμε μέχρι εσχάτων στη νέα προδοσία που εκτυλίσσεται. Δε θα ξανασυμβεί ποτέ ότι συνέβη με τον Οτσαλάν.

ΛΕΠΕΝ
Τομέας Δικαιοσύνης

3 σκέψεις σχετικά με το “ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ, Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ 8

 1. Επανάληψη εκπομπής >Μάχης Υψώματος «Κολοκασίδη» Λευκωσία Κύπρου

  Αγαπητοί Συμπολεμιστές και Φίλοι γεια σας νάστε πάντα καλά.
  Σήμερα Κυριακή, ώρα εξι το απόγευμα στην ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Μαρδά
  » Προσωπικά δεδομένα» του τηλεοπτικού σταθμού blue sky, θα γίνει επανάληψη της εκπομπής στην οποία
  ήταν καλεσμένος ο αξιωματικός μας Ανθυπολοχαγός Α Μοίρας Καταδρομών 1974 και ένας από
  τους βασικούς συντελεστές της Νίκης του υψώματος «Κολοκασίδη» ΝΙΚΟΣ ΚΟΙΜΤΖΟΓΛΟΥ».
  ΑΞΊΔΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΈΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΔΏΣΕΤΕ
  Π Αφάλης

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Προώθ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

  από: comandos comandos@hol.gr

  —–Διαβιβάστηκε από το χρήστη comandos/RC/HOL στις 23/07/2016 02:23ΜΜ —–
  Προς: comandos comandos@hol.gr, seethaee@gmail.com
  Από: Ηρακλής Ζαχαριάδης kypriakosellinismos@yahoo.gr
  Ημερομηνία: 16/07/2016 07:51ΜΜ
  Θέμα: Re: Προώθ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

  Αγαπητέ φίλε σας καλούμε να εισθε το Σαββατοστις 7μμ 23 Ιουλιου στην αίθουσα των Ελλήνων Λογοτεχνων για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τα παλληκαριά της Κυπρου που φθάνουν με τις μοτοσικλέτες τους από το Βερολίνο.ΠΡΟΣΟΧΗ μαζί τους η κόρη του Ισαακ Ισαακ.η οποία θα τιμηθεί από τον σύλλογο μας.Ειναι η ομάδα πρωτοβουλίας του Ισαακ -Σολωμου.
  ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΤΟΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ?

  15 Ιουλ 2016, 12:17 μμ, ο/η comandos comandos@hol.gr έγραψε:

  Ο Σύλλογος θα συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις για την 42η επέτειο της Κυπριακής Τραγωδίας, που θα γίνουν στην Αθήνα
  17 Ιουλίου Μητρόπολη Αθηνών, 20 και 24 Σύνταγμα Πρεσβεία κλπ. Να μας ενημερώσετε όσοι επιθυμείτε νάρθετε.
  Παναγιώτης Αφάλης Πρόεδρος

  —–Διαβιβάστηκε από το χρήστη comandos/RC/HOL στις 15/07/2016 12:09ΜΜ —–
  Προς: Comandos comandos@hol.gr, Eldyk74 Info info@eldyk74.gr
  Από: Loizos Loizos loizosloizos@yahoo.gr
  Ημερομηνία: 07/07/2016 09:08ΠΜ
  Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

  (Βλ. συνημμένο αρχείο: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.doc)

  <ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.doc>

  Μου αρέσει!

 3. Η Τουρκική τραγωδία

  Με η χωρίς επιτυχημένο πραξικόπημα, η Τουρκία θα παραμείνει βαθειά λαβωμένη από την μεγάλη πληγή του Κουρδικού προβλήματος των 25.000.000 ανθρώπων, τον βαθύ διχασμό Ισλαμιστών – Κεμαλιστών καθώς και με τις συνέπειες της σκοτεινής συνεργασίας με την τρομοκρατία του ISIS

  Μόλις πριν από δύο εβδομάδες (30/6/2016) στο άρθρο «Τουρκία: Εμφύλιος, τρομοκρατία και συγνώμες!» γράφαμε τα εξής:

  «Η σύγχρονη Τουρκική Δημοκρατία περνάει ένα πραγματικό εφιάλτη υπό τον ασφυκτικό έλεγχο ενός μεγαλομανούς, ανισσόροπου και αντιφατικού ηγέτη. Ένα εφιάλτη που έχει βυθίσει την συντριπτική πλειοψηφία του γειτονικού μας λαού στο φόβο, στην ανασφάλεια και στην επιδεινούμενη οικονομική απαξίωση. Ένα εφιάλτη, με ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα σε αίμα αθώων ανθρώπων που δολοφονούνται χωρίς να φταίνε σε τίποτα.»

  Μόλις δύο εβδομάδες αργότερα, η απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 στην Τουρκία εξελίχτηκε σε οπερέτα γιατί ένα πραξικόπημα δεν ξεκινάει αν δεν έχει σιγουρέψει την σύλληψη των πολιτικών που θέλει να ανατρέψει, ούτε τους αφήνει να κάνουν διαγγέλματα με την μοναδική τέχνη του λαϊκισμού που είναι πασίγνωστο ότι διαθέτουν.

  Η οπερέτα αυτή αποτελεί μια ακόμα σκηνή της ίδιας τραγωδίας που βιώνει η σύγχρονη Τουρκία, με 265 όμως νεκρούς, 1.400 τουλάχιστον τραυματίες και ένα πραγματικό πογκρόμ στα στελέχη των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων: Αρχηγοί, υπαρχηγοί, στρατηγοί, ναύαρχοι, πτέραρχοι ή συνταγματάρχες – κανένας δεν είναι ασφαλής, ακόμα και αν δεν συμπεριλαμβάνεται στους 3.000 στρατιωτικούς που ήδη βρίσκονται «υπό περιορισμό».

  praxikopima-stin-tourkia-60-nekroi-150-travmaties-live

  Παράλληλα, ο αριθμός των νεκρών στρατιωτών από την επίθεση εναντίον του Κουρδικού πληθυσμού της Τουρκίας αυξάνεται καθημερινά, οι αλλεπάλληλες βομβιστικές επιθέσεις γονατίζουν τον τουρισμό και την οικονομία της Τουρκίας και όσοι θεωρούν πως ο Ρ. Τ. Ερντογάν «θριάμβευσε» με την αποτυχία του πραξικοπήματος επιβάλλοντας πλήρως την εξουσία του στο εσωτερικό, ενώ με τις συγνώμες και την διαλλακτική «μεταμόρφωση» κέρδισε πάλι την εμπιστοσύνη Ρωσίας, Ισραήλ, Αιγύπτου, Αμερικής ή άλλων χωρών στο εξωτερικό, πιστεύουμε πως σφάλλουν.

  Ο διχασμός μέσα στην Τουρκία είναι βαθύτατος, οξύτατος και εκρηκτικός. Η έλλειψη εμπιστοσύνης από το εξωτερικό, ακόμα και από στενούς φίλους, εμφανέστατη. Ο Ρ. Τ. Ερντογάν διαθέτει αναμφισβήτητα μεγάλη επιρροή σε ευρύτατα λαϊκά στρώματα, μια επιρροή όμως που «αντισταθμίζεται» από την αντίθεση του μισού πληθυσμού της Τουρκίας στην διοίκηση «άνευ κανόνων» που ασκεί, ενώ η «απόλυτη» βεβαιότητα της ασφάλειας του, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις εικόνες του βομβαρδισμένου προεδρικού μεγάρου.

  Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α: Η Τουρκική τραγωδία συνεχίζει την πορεία της. Ο Ρ.Τ. Ερντογάν θα σπεύσει να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του πρόσφεραν οι πραξικοπηματίες για να εδραιώσει την εξουσία του χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, δηλαδή την κατάλυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας του τύπου, της διάκρισης των εξουσιών και φυσικά της Δημοκρατίας την οποία χρησιμοποιεί όπως και όποτε τον εξυπηρετεί «εν ονόματι του λαού».

  Με η χωρίς επιτυχημένο πραξικόπημα, η Τουρκία θα παραμείνει βαθειά λαβωμένη από την μεγάλη πληγή του Κουρδικού προβλήματος των 25.000.000 ανθρώπων μέσα στην Τουρκία, τον βαθύ διχασμό των ισλαμιστών που προσπαθούν να επιβάλλουν ένα θεοκρατικό καθεστώς και των Κεμαλιστών που μάχονται για το κοσμικό κράτος που εγκαθίδρυσε ο Μουσταφά Κεμάλ καθώς και με τις συνέπειες της σκοτεινής συνεργασίας με την τρομοκρατία του ISIS.

  Ο πολύπλοκος πόλεμος εξουσίας στην γειτονική μας Τουρκία θα συνεχιστεί αδυσώπητος και η Ελλάδα πρέπει να παραμένει σε διαρκή επαγρύπνηση. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα σου, είναι πιθανό η φωτιά να επεκταθεί και στο δικό σου. Συνεπώς, πρέπει να έχεις συνεχώς τα μάτια ορθάνοιχτα!

  Πηγή: http://www.analyst.gr/2016/07/17/o-tourkiki-tragodia/

  Σχετικά με τον Αρθρογράφο

  Λεωνίδας Κουμάκης
  Λεωνίδας Κουμάκης

  Ο Λεωνίδας Κουμάκης, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και επί τρεις δεκαετίες, με την ιδιότητα του Διευθυντού Εξαγωγών Ελληνικής Οινοβιομηχανίας, ταξίδευσε στις 4 από τις 5 ηπείρους του πλανήτη μας, δημιουργώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε 32 χώρες.

  Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Το Θαύμα-Μια πραγματική ιστορία» (πρώτη έκδοση 1992, η τέταρτη έκδοση το 2008 – περισσότερα στο e – shop της ιστοσελίδας) και «Ματιές στις ρίζες του Ελληνισμού» (1997). Τον Δεκέμβριο 1996 κυκλοφόρησε τον σύντομο «Aποχαιρετισμό».

  Ειδικότητα: Εξαγωγικές Αγορές / Τρόφιμα & Ποτά

  Rubrik: FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  Λεωνίδας Κουμάκης 17. Juli 2016

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.