Καμαρώστε ποιοί ευελπιστούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα παρέα με το Μητσοτάκη !!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΟΥΛΗΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΛΟΥ – ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΤΗ ΣΑΠΙΑ Νέα Φαυλοκρατία!!!

Καμαρώστε ποιοί ευελπιστούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα παρέα με το Μητσοτάκη

Αυτός ο Ιάσων Φωτήλας πολύ σταθερός τύπος δείχνει!!!

15/40/2016…….24/1/2017!!!

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ  ΡΕ ……!!!


 

ακουστε  κι   αυτό   και  δείτε   τι  εστι  «Πουτάμι» !!!!!!!!!!!!!!!!

2 σκέψεις σχετικά με το “Καμαρώστε ποιοί ευελπιστούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα παρέα με το Μητσοτάκη !!!!!!!!!!!!!!

 1. Αποκαλύπτεται το σκάνδαλο για τα NH-90! Σφίγγει ο κλοιός για τον Παπαντωνίου.

  Αποκαλύπτεται το σκάνδαλο για τα NH-90! Σφίγγει ο κλοιός για τον Παπαντωνίου.
  Ασκήθηκαν διώξεις από την εισαγγελία διαφθοράς κατά Λιακουνάκου, Τραυλού ενώ θα ζητηθεί η διερεύνηση του Γιάννου Παπαντωνίου. Όσοι ευαγγελίζονται την παραγραφή, ας θυμηθούν την ύπαρξη του λογαριασμού στην λίστα Λαγκάρντ που καθιστά το αδίκημα συνεχές για τα πολιτικά πρόσωπα. Ότι ακριβώς έκανε ο Καμμένος και για τον Τσοχατζόπουλο.
  Να θυμηθούμε τις λυσσαλέες επιθέσεις των σεσημασμένων νταβατζήδων κατά του Πάνου Καμμένου όταν αναφερόταν (και) σε αυτό το σκάνδαλο. Η δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει ΠΟΙΟΙ εμπλέκονται από τα ΜΜ»Ε», τους μεγαλοδημοσιογράφους και εκδότες που είχαν μετατραπεί σε κονσομασιόν οπλάδων.

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

  Του Παναγιώτη Στάθη


  Νέα ποινική δίωξη για υπόθεση εξοπλιστικών προγραμμάτων ασκήθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς κατά του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου ο οποίος κατηγορείται ήδη για «μίζα» περίπου δύο εκατ. ευρώ στην υπόθεση των ιπτάμενων ραντάρ. Ο επιχειρηματίας προφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2015, αλλά αποφυλακίστηκε με «βραχιολάκι» (ένας από τους πρώτους κρατούμενους που έκανε χρήση του μέτρου) τον Απρίλιο του 2016.
  Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μέσω offshore εταιρείας (Ιντεράξιον), η οποία -κατ’ ομολογία του- του ανήκει, φέρεται να διακίνησε «μίζα» ύψους περίπου δύο εκατ. ευρώ με τελικούς αποδέκτες τους Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννη Σμπώκο.
  Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.
  Νέος φάκελος με ζημιά τουλάχιστον 11,7 εκατ. ευρώ
  Η νέα δίωξη αφορά την προμήθεια 20 μεταφορικών ελικοπτέρων τύπου ΝΗ90 από την Κοινοπραξία ΝΗ Industries για τον ελληνικό στρατό. Η δίωξη που ασκήθηκε μετά την έρευνα που διενεργήθηκε με παραγγελία της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ραίκου στρέφεται κατά του πρώην γραμματέα αμυντικών επενδύσεων του ΥΕΘΑ, Σπύρου Τραυλού και μελών της Επιτροπής Διαπραγματεύσεων Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων και αφορά στο κακούργημα της απιστίας σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου. Για ηθική αυτουργία στην απιστία ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, προέδρου της εταιρείας SONAK και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Ηλία Αρκουμανέα. Αντίγραφα της δικογραφίας υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να διαβιβαστούν στη Βουλή για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του τότε υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, αλλά αυτές – αν υφίστανται – έχουν υποπέσει, ελέω του νόμου περί ευθύνης υπουργών, σε παραγραφή.
  Τα αντισταθμιστικά
  Η εισαγγελία έκανε έρευνα με τη συνδρομή ειδικού επιστημονικού προσωπικού με βάση τα στοιχεία της επίμαχης σύμβασης που έστειλε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Από αυτή φέρονται να εντοπίστηκαν όροι που ήταν σε βάρος του δημοσίου καθώς μείωναν τα αντισταθμιστικά ωφελήματα που θα έπρεπε η προμηθεύτρια να δώσει στο δημόσιο. Στην πραγματικότητα η ονομαστική αξία των εκτελεσθέντων από την SONAK αντισταθμιστικών ωφελημάτων δεν υπερέβαινε στην καλύτερη περίπτωση τα 6 εκατ. ευρώ και η εταιρεία απαλλάχθηκε από την υποχρέωση παροχής αντισταθμιστικών ονομαστικής αξίας 11,7 εκατ. ευρώ. Επίσης, ενώ η σύμβαση προέβλεπε αναπροσαρμογή ανά τετραετία, εν προκειμένω η αναπροσαρμογή έγινε το δέκατο έτος της ισχύος της, με αποτέλεσμα τα αντισταθμιστικά να μειωθούν τουλάχιστον κατά 4,7 εκατ. ευρώ. Ένα από τα προγράμματα που είχε ανατεθεί στην εταιρεία συμφερόντων Λιακουνάκου προέβλεπε την ανάπτυξη αυτοματοποιημένου συστήματος συντονισμού πυρών υποστήριξης για τον ελληνικό στρατό. Σε αυτό, αν και αποδόθηκε ο υψηλότερος δυνατός συντελεστής, η ανάπτυξή του καθυστέρησε πέραν της δεκαετίας με αποτέλεσμα να μη δικαιολογείται ο χαρακτηρισμός του ως υψηλού ενδιαφέροντος.
  Την έρευνα ανέλαβαν οι ανακριτές κατά της Διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα και Γιώργος Ευαγγέλου.


  http://www.capital.gr

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΚΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

  ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

  ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΑΠ ΤΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΤΙ.

  ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΓΟ ΝΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821.

  ΤΗΣ ΤΑ ΕΨΑΛΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΤΣΙΑΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΟ…ΤΑΤΙΑΝΟ….ΣΟΥΛΤΑΝΟ..ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΑ.

  Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΑΚΗ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΟΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ
  ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΤΑΚΗ…ΘΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΡΩΠΩΝ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΠΑΣ ΜΗ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ…ΑΧ…ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ.

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.
  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΧΑΝΙΖΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.