Ψεύτης ό «μάγκας» ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για π. καμμενος

Ψεύτης ό «μάγκας» ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ https://www.scribd.com/document/345974685

Που νομίζει ότι έχει να κάνει μόνο με  γίδια-Βερύκιους και βοθρολύματα-Φιλιππάκηδες που σου γράφουν δίστηλο για 100 ευρώ.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΩΡΑ ΠΑΝΟΥΛΗ…

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ο Πάνος Καμμένος, όχι μόνο δεν είπε των Τούρκων «ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ» όπως διέρρευσαν οι «Φιλιππινέζες» δημοσιογράφοι σε μία προσπάθεια να ρετουσάρουν «πατριωτικά» το βρώμικο προφίλ του ΥΕΘΑ της χώρας ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, που μεγάλωσε με το «μαύρο» χρήμα των OFFSHORE του ΠΑΝΑΜΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ:

 

https://www.scribd.com/doc/312096977

https://www.scribd.com/document/332901546

Αλλά έχει συμφωνήσει και από πάνω, στο να μπορούνε οι ΤΟΥΡΚΟΙ να δρούνε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ υπό την σκέπη του ΝΑΤΟ και μάλιστα με ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Διοίκηση…!!!

Κατά τα άλλα, πότε-πότε κάνει τον πατριώτη για το θεαθήναι. ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ είναι αυτός που έχει αποδεχθεί, συμφωνώντας με το ΝΑΤΟ  στο να μπορούνε τα πολεμικά πλοία της Τουρκίας υπο την σκέπη του ΝΑΤΟ να δρούνε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ.

Το έκανε λέι….για να μας «προστατεύουν» από την παράνομη ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, την δράση των διακινητών λαθρομεταναστών, και μαζί άλλων εγκληματικών στοιχείων, που δρούνε ανενόχλητοι στο Αιγαίο χωρίς σύνορα, καθότι η «προστασία» που τους παρέχετε είναι υψηλή…!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΥΠ TOY ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ…. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΜΙΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΒΙΛΕΣ… ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΧΟΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ… ΣΤΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ προφανώς για τους δικούς του λόγους, για αυτό με πρόδωσαν, διότι δεν ήθελαν καμία λύση, ειδικά στο πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης ήθελαν ένα μπάχαλο, διότι μόνο έτσι οικονομάνε όλοι..!!!

ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ με τον τρόπο που βρήκαν να καλύψουν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε βάρος της χώρας μας οι Κυβερνώντες.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  Η συμφωνία της 11ης Φεβρουαρίου 2016 που ΖΗΤΗΣΕ ο ΥΕΘΑ της χώρας μας ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, και περιγράφει ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, και όχι το «αει σιχτίρ» του κάθε σαλιάρη Βερύκιου.

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=iDnDuaaFXYs

το ηχητικό αρχείο-δήλωση του ΓΕΝΣ ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ Γενικού Γραμματέα ΝΑΤΟ με ημερομηνία 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016  Στο 0:40 το επίμαχο σημείο που θα διαψεύσει τον ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, εφόσον τολμήσει να ξεστομίσει καμία από τις σαχλαμάρες του.

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

«Μόλις συμφωνήσαμε ότι το ΝΑΤΟ θα παράσχει υποστήριξη για να βοηθήσει στην κρίση των προσφύγων και των μεταναστών. Αυτό βασίζεται σε κοινό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας.»

Έτσι δεν θα μπερδεύονται τα σκάφη του Λιμενικού Ελλάδας και Τουρκίας…με τα χωρικά ύδατα, αφού αυτό πια θα το πράττουν τα πολεμικά πλοία της Γερμανίας Τουρκίας, Ελλάδας…!!!

Ολα αυτά, πέρα από τα δώρα που στα μουλωχτά ανταλλάσσουνε τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΥΕΘΑ της χώρας μας, συγκεκριμένα το ΤΠΚ Κρυσταλλίδης P69 με αυτό της Τουρκίας F-505 TCG Bafra ενώ έπλεαν παρεούλα στην Μεσόγειο, μετά την αναχώρηση τους από την Βηρυτό του  Λιβάνου, συμμετέχοντας σε αποστολή του ΟΗΕ –

ΑΠΟ ΤΟ 2:15 ΤΟ VIDEO ΕΔΩ: https://youtu.be/fmuYwaBYACw

Ευτυχώς που έχουμε και τον Βερύκιο και ρίχνει στους Τούρκους κανένα «αει σιχτίρ» και μετα τις ειδήσεις στα βοθροκάναλα πάνε και κοιμούνται τα βράδια ήσυχα όλα τα γίδια.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ο ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΕΘΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…!!!

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ https://www.scribd.com/document/340722733

 

2017-04-12 12:56 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>:

Υπόθεση «Ντορελίτα» ΜΕΡΟΣ Β https://www.scribd.com/document/344962291

το  Μαξίμου «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ»  την «Ντορελίτα»

το άλλο με τον ΤΟΤΟ είναι καλύτερο…

Άκρως σκοτεινές και επικίνδυνες καταστάσεις με τα όσα δεν «γνωρίζει» το  Μαξίμου για την εταιρεία  «Ντορελίτα»  και τα 500,000.00 Δολάρια, τα οποία είναι πολύ περισσότερα, επιβεβαιωμένα «πετάνε» υπό την συγκάλυψη πολλών προς την Αμερική για την Κάλυψη κόστους υπηρεσιών για την “ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο, και Αξιωματούχους της…”

Το πώς γίνεται αυτό εν μέσω capital control, κακώς αναρωτιόμαστε, αρκεί να δει κανείς τις φωτογραφίες και να διαβάσει το περιεχόμενο των στοιχείων των αποκαλύψεων για να καταλάβει.

Η δράση της «Ντορελίτα» έχει βάση το Κολωνάκι, με πρωταγωνιστές γνώριμους χαρακτήρες όπως είναι ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής του Τηλεμάχου, κάτοικος Αθηνών, Σπύρου Μερκούρη 35, κάτοχος του Α.Δ.Τ. Χ ΧΧΧΧΧ/24.12.2004 Τ.Α. Παγκρατίου, «ανθρώπου» του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ

Ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής του Τηλεμάχου, είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε λάβει μέρος τουλάχιστον σε ακόμα 2 υποθέσεις με ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ «ΠΛΑΤΕΣ» – ΜΑΞΙΜΟΥ, με αρκετό άρωμα μυστικών υπηρεσιών, παρακράτους, διεφθαρμένων εμπορικών συναλλαγών, με εκατομμύρια δολάρια δωροδοκιών, και πολλά άλλα σχετικά, που ωφέλησαν πολλούς… για τα οποία σήμερα πληρώνουν με αίμα οι Ελληνες.

ΕΔΩ: https://www.scribd.com/document/283309854

ΕΔΩ: https://www.scribd.com/document/98645730

ΕΔΩ: https://www.scribd.com/document/103204348

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ εδώ και πολύ καιρό στις Εισαγγελικές Αρχές της χώρας που φρόντισαν να τα «παραβλέψουν» πολλά άλλα να τα καταστρέψουν, όπως έκαναν και σε πολλές άλλες υποθέσεις, με στοιχεία, και το Γιατί; Έχει μόνο μία απάντηση και είναι πολύ απλή, «ξεματιάστηκαν στο να διαβάζουν «βιβλία» των «Βιβλιοθηκών» τύπου Βγενόπουλου… οι Εισαγγελικές Αρχές της Κολομβίας των Βενεζουέλων των Βαλκανίων!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… οι υπηρεσίες του πρωταγωνιστή και «γνωστού» δικηγόρου Ηρακλή Φιδετζή του Τηλεμάχου, και «ανθρώπου» του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ που «δεν γνωρίζει» το ΜΑΞΙΜΟΥ…!!!

Ο Ηρακλής Φιδετζής

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΙΛΙΡ ΜΕΤΑ !!!

Συγκεκριμένα για αυτούς που συναντιέται το ΜΑΞΙΜΟΥ

2017-04-10 18:34 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>:

Τι ξέρει το  Μαξίμου για την εταιρεία  «Ντορελίτα» και τα 500,000.00 Δολάρια.

https://www.scribd.com/document/344719099  

Κάλυψη κόστους υπηρεσιών για την “ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο, και Αξιωματούχους της”

Από το Κολωνάκι στην Αμερική πετάνε τα εκατοντάδες χιλιάδες Δολάρια…

Πώς γίνεται αυτό εν μέσω capital control;

[Μέρος Α]

Τι ξέρει το  Μαξίμου του Αλέξη Τσίπρα για την εταιρεία  «Ντορελίτα», γνωρίζει κάτι η ΕΥΠ του Γιάννη Ρουμπάτη;

Ποιος ξέρεις να μας πει, γιατί και για ποιους η Εταιρεία  «Ντορελίτα» πληρώνει 500,000.00 ΔΟΛΑΡΙΑ ετησίως τους Αμερικανούς της εταιρείας McKeon Group ως μεσάζοντες για να συνδράμουν  στην ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο και Αξιωματούχους της, κάνοντας απλά και μόνο τηλεφωνήματα…;

Ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ντορελίτα» υπογράφει ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής, και δηλώνει ως διεύθυνση Αθηνών την Οδό Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30, στο Κολωνάκι,

ΣΗΜ.: Κατά τις ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ο «γνωστός» Ηρακλής Φιδετζής είναι δηλωμένος ως Διευθυντής της εταιρείας ««Ντορελίτα».

Στην ίδια διεύθυνση, δηλ. Οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30, στο Κολωνάκι, που ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ντορελίτα» δηλώνει ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής, στεγάζεται η Δικηγορική εταιρεία ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Ν.Κ. ΧΛΕΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” γνωστή από την πολύκροτη υπόθεση ανάθεσης των υποθέσεων των Δήμων Λαυρεωτικής και Αρταίων, που εμπλέκετο ο Γιώργος Κατρούγκαλος με την τότε επωνυμία αυτής «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας & Συνεργάτες»

ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με την επισήμανση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Έγγραφο-Συμφωνία «τράβηξε» την προσοχή …μου κάπου εκεί στην Αμερική….!!!

Ευτυχώς που στην Βενεζουέλα των Κολομβιανών των Βαλκανίων υπάρχουν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ που κάνουν καλά την δουλειά τους…!!!

__________________________________________________________________________________________________
από: ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>

2 σκέψεις σχετικά με το “Ψεύτης ό «μάγκας» ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

 1. Αντιεξουσιαστές και οργανωμένο έγκλημα στρατολογούν μετανάστες

  Μεγάλο προβληματισμό στις αρμόδιες ελληνικές αρχές έχουν προκαλέσει στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αντιεξουσιαστές, μπαχαλάκηδες και οργανωμένο έγκλημα προσεγγίζουν και στρατολογούν μετανάστες. Η πληροφορία προέρχεται από αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος εκφράζει την ανησυχία του για το που μπορεί να οδηγήσει αυτή η στρατολόγηση. «Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν και πολλά να χάσουν. Η ενεργοποίησή τους σε συμμορίες ποινικών, αλλά και σε ομάδες αναρχοαυτόνομων που πραγματοποιούν επιδρομές, πιθανότατα θα προσδώσει άλλη διάσταση και στις δύο αυτές απειλές για τη δημόσια ασφάλεια».

  Το πάντρεμα αυτό επιβεβαιώθηκε σε κάποια περιστατικά, με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η αστυνομία. Εντοπίστηκαν όχι μόνο παλιάς κοπής, αλλά και πρόσφατοι μετανάστες σε κατά καιρούς καταλήψεις, επεισόδια και βιαιοπραγίες στην Αθήνα. Η αστυνομία πάντως εκτιμά ότι ο συγχρωτισμός μεταναστών με ομάδες αναρχοαυτόνομων έχει πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της δράσης αλληλέγγυων που προέρχονται από την άκρα αριστερά. Είναι αξιοσημείωτο ότι κατειλημμένα κτίρια έχουν εδώ και καιρό μετατραπεί σε ιδιότυπα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, αλλά και σε αποθήκες βομβών μολότοφ, ενώ ταυτόχρονα εκεί πραγματοποιείται και διακίνηση ναρκωτικών.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από τους στρατολογηθέντες νεαρούς μετανάστες δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Εξαρχείων στην εμπορία ναρκωτικών. Σ’ αυτή τη δραστηριότητα πρωταγωνιστούν άτομα από το Πακιστάν, τα οποία συχνά εμπλέκονται σε πρωτοφανή ένοπλα επεισόδια. Στο στόχαστρο των αρχών ασφαλείας έχουν μπει και μέλη του No Border Camp.

  Κάποιοι από τους νεαρούς αντιεξουσιαστές που συμμετέχουν στις καταλήψεις της συγκεκριμένης ομάδας έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη στρατολόγηση μεταναστών. Οι ομάδες αυτές ασκούν τη δική τους μεταναστευτική πολιτική, καταλαμβάνοντας δημόσια κτίρια και στεγάζοντας σ’ αυτά πρόσφυγες και μετανάστες. Σ’ αυτά τα αυθαίρετα κέντρα φιλοξενίας είναι που γίνεται η επαφή, αλλά και η εκπαίδευση των μεταναστών ακόμα και σε χειρισμό εκρηκτικών υλών.

  Αρμόδια πηγή, μάλιστα, μας είπε πως έχει εντυπωσιάσει τους αξιωματικούς που ασχολούνται το γεγονός ότι μετανάστες που προσχωρούν στον αντιεξουσιαστικό χώρο εκδηλώνουν έντονη αξιόποινη συμπεριφορά, ακόμα και αν βρίσκονται στην Ελλάδα μόνο λίγους μήνες. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν συλληφθεί σε επεισόδια μετανάστες, οι οποίοι λίγο καιρό πριν είχαν συλληφθεί από την αστυνομία για συμμετοχή σε κλοπές, παρενοχλήσεις, βιαιοπραγίες και άλλα τέτοια περιστατικά.
  Ζητώντας να μάθουμε την ανθρωπογεωγραφία αυτής της κατηγορίας, αρμόδιος αξιωματικός μας είπε πως πρόκειται για νεαρούς άνδρες που συνήθως είναι μέχρι 25 ετών και πάντως όχι πάνω από 30. Προέρχονται από τη Μέση Ανατολή και από τη βόρειο Αφρική και έχουν εισέλθει χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα από το Αιγαίο. Σταδιακά εισήλθαν στους συγκοινωνούντες χώρους των αντιεξουσιαστών και των ποινικών. Αρκετοί εξ αυτών έχουν ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός συχνά και στον έναν και στον άλλο χώρο.

  Οι αρχές ασφαλείας, όμως, έχουν έρθει αντιμέτωπες και με ανήλικους μετανάστες, οι οποίοι μυήθηκαν στα κέντρα φιλοξενίας και μην έχοντας συγγενείς ή φίλους βρήκαν στους χώρους αυτούς μία μορφή οικογένειας. Βρίσκουν καταφύγιο σε συλλογικότητες των Εξαρχείων και εντάσσονται στα περιβάλλοντα αυτά. Αυτό, όμως, που προβληματίζει κυρίως είναι ότι πρόκειται για μία δυναμική ροή και όχι για κάποιες περιπτώσεις.

  Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι λίγοι οι μετανάστες που εξαφανίζονται χωρίς στοιχεία και χαρτιά, χωρίς να γνωρίζει κανείς την τύχη τους. Η ανησυχία των αρχών ασφαλείας έγκειται στο ότι αυτά τα άτομα, εξαιτίας των εμπειριών τους και των απάνθρωπων συνθηκών στις οποίες μεγάλωσαν, είναι σε θέση να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα, μην μπορώντας ακόμα και ο πιο έμπειρος αξιωματικός να αποκλείσει ιδιαίτερα βίαια περιστατικά στο προσεχές μέλλον.

  stavroslygeros

  http://katohika.gr
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 1:08 μ.μ.

  Μου αρέσει!

 2. ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια- Τι συμβαίνει με τα αεροδρόμια σε καιρό πολέμου;

  FRAPORT – 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια
  Τι συμβαίνει με τα αεροδρόμια σε καιρό πολέμου;
  ……………………………………………………………………………………….

  Τι συμβαίνει με τα αεροδρόμια σε καιρό πολέμου;

  «….β) Εκτός αν άλλως ορίζεται στο άρθρο 23 ή/και στο Παράρτημα 20 της Σύμβασης Παραχώρησης, όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας εξαιρούνται της επίταξης, με την εξαίρεση επίταξης σε περίπτωση εμπόλεμης κατάστασης για τις ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων και
  για όσο χρονικό διάστημα αυτή διαρκεί. Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία δικαιούται εύλογη αποζημίωση σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 11 παρ. 2 του νομοθετικού διατάγματος 2687/1953.»
  ………………………………………………………………………………………..
  Αναφορά στο Φ.Ε.Κ. A 51 – 07.04.2017 «ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 28»

  Click to access %CE%A0%CE%94-28-2017.pdf

  ……………………………………………………………………………………….

  “Δείτε τη φωτογραφία και καταλάβετε το μέγεθος του “δουλέματος”.

  Τα χρήματα 1,234 δις. ευρώ από της γερμανικής FRAPORT έφυγαν υπό τη μορφή δανείων από τις τράπεζες τους έφτασαν στην FRAPORT πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ και από εκεί πίσω στις γερμανικές τράπεζες.
  Πολύ ωραίο επιχειρηματικό κολπάκι και εμείς σαν χώρα χάσαμε για 40 χρόνια 14 αεροδρόμια για το απόλυτο τίποτα.

  Το αστείο είναι τόσο δυνατό που ο “κύριος” στα δεξιά (Κοπελούζος) δεν μπορεί να συγκρατηθεί…
  Αφιερωμένο στον κ. Τσίπρα του οποίου η ομάδα διαπραγματεύθηκε «σκληρά»…

  ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ… για αυτό το πλεόνασμα πήγε για το 2016 7,5 δις (3,9% του ΑΕΠ) για το οποίο πανηγυρίζει η κυβέρνηση και αποτελεί διαπραγματευτικό χαρτί για το χρέος με ΔΝΤ και ΕΕ;

  ΜΗΠΩΣ τα 1,2 δις (το ύψος της επένδυσης των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων) τα χαρίσαμε στους γερμανούς; εκτός αυτού τους χαρίζουμε την εκμετάλλευση 14 αεροδρομίων για 40 χρόνια…

  ΜΗΠΩΣ για αυτό δεν τελειώνουν οι αξιολογήσεις, ΓΙΑ να βρεθεί «νόμιμος» τρόπος κλοπής με την βούλα της ΕΕ;

  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 11:38 π.μ.

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/04/14.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.