Χειρότερος από τα πακιστάνια στα φανάρια και τον Μιχελογιαννάκη που τον βρήκαν με τις μπριζόλες στο Σύνταγμα!

Απεργία πείνας, έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ξεκίνησε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, έπειτα από την απόφαση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας, που αναγκάζει τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα. Πριν 2 εβδομάδες περίπου ανακοινώθηκε η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου. Ο δήμαρχος έσπευσε τότε να πάρει την διαβεβαίωση του υπουργείου  ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία. Μόλις την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του , η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.

 

 

stilida

http://dai.ly/x5l2r2hhttp://dai.ly/x5l2r2h

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Χειρότερος από τα πακιστάνια στα φανάρια και τον Μιχελογιαννάκη που τον βρήκαν με τις μπριζόλες στο Σύνταγμα!

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΣ.

    Τ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΣΟΜΠΑΝΟ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ.

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΗ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ….ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ…ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣΝ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΡΕΛΗ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΚΡΥΝΑ.

    ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ…
    ΓΙΑΤΡΟ…ΝΟΣΟΚΟΜΑ…ΜΑΜΗ…ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ….ΣΥΓΚΟΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ…ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ…ΒΟΥΛΓΑΡΩ…ΑΛΒΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΔΩΝ.

    ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΑΝΕΙΚΑ…

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.