Προσέξτε κυνική απάντηση ο Μητσοτάκης: «Πέρασε αυτό (που έχασες την δουλειά σου). Θα ψηφίσεις ΝΔ γιατί πρέπει»
Μπεεεεεεε
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΔΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΔΕΝ ειναι ψευτικη η φωτο, ειναι αληθινη

ΑΥΤΌ ΣΚΈΦΤΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ!!!
Αλλο ενα προβατο που ο ιδιος του ο τσοπανης τον (σουταρε) κ αυτος σκεφτεται να το ξαναψηφισει κ παει κ στα συνεδρια της Ν.Δ. Μνημονια μεχρι να δυσει ο ηλιος με τετοιους τουρμπομαλακες Ελληνες. Φιλε θελω μια τρομπα για το ποδηλατο μου δεν ερχεσαι….😠😠😠
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Συνηθως απο καποιους ευτυχως οχι απ ολους γινεται ο γνωστος εκβιασμος η με διοριζεις στο δημοσιο η δεν σε ψηφιζω. Ποτε θα ξεφυγουμε απ αυτα. Ενας ικανος ανθρωπος με αυτοπεποιηθηση και προσοντα δεν φοβαται την δουλεια και δεν ζηταει διορισμους και δημοσιο απ τους πολιτικους. Οι αλβανοι ηρθαν ξυπολητοι και νηστικοι και εκαναν σπιτια και προκοπη χωρις να εχουν γνωστους και τις πλατες κανενος να στηριχθουν. Και αυτοι δουλευουν ακομα ενω εμεις ψαχνομαστε διαλεγοντας δουλειες.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Τι τον ρωτάς βρε μαλακα νεοδημοκράτη ;;;; Αυτός δεν έχει πεινάσει ούτε πρόκειται να πεινάσει ΠΟΤΕ……..Δεν θα σε καταλάβει !
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Το θεμα ειναι η αντιμετωπιση στον καθε πολιτη που παει να του κανει μια ερωτηση και τον αντιμετωπιζει σαν σκουπιδι
Το αν οι σχολικοι φυλακες επρεπε να απολυθουν η’ επρεπε να καλυψουν αλλες αναγκες στα σχολεια ειναι αλλη συζητηση
Το θεμα για εμενα ειναι η αντιμετωπιση και δεν ειναι μονο ο Κυριακος ειναι ο καθε χρησιμος αχρηστος που κατεχει αμετρητα προνομια λογω της λεγομενης Κυνοβουλευτικης ιδιοτητας…….
Αλλα οσο βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια προσωπα και νοοτροπιες
Τα ιδια και χειροτερα θα ζουμε σαν Ελλαδα
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Το κεφάλαιο αυτό αγαπητέ Κούλη έκλεισε για τον καημένο τον σχολικό φύλακα όπως και για χιλιάδες άλλους που είχαν την ίδια τύχη (έχω προσωπική εμπειρία) δεν θα ειχε κλησει όπως τελικά έκλεισε, αν στις εκλογές του 2015 δεν είχε βγει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά εσύ και οι ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΗΔΕΣ. Έτσι για να εξηγουμαστε και να μην μας περνάτε για πρόβατα που θέλετε και να ξανακυβερνησετε τενεκέδες ξεγανωτοι που έλεγε και ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Για μια θεσούλα στο Δημόσιο σφάζονται παλληκάρια! Κούλη μου το μαντήλι σου γιατί ναι λερωμένο, μήπως απ την πολλή δουλειά, μήπως από τα ξενύχτια; Κούλη αποφάσισες το μαγαζί να κλείσεις και εσύ λαέ Ελληνικέ θα πας να τον ψηφίσεις; Έμαθα τους Έλληνες καθότι Έλλην είμαι, μα έμαθα καλύτερα το τι σημαίνει χρέος μα δεν θα με οδηγήσουνε να παω να αυτοκτονήσω και δεν θα βάλω χρέος για να ζώ και να ανασαίνω πλέον κανένα απολύτος μέσο, και όλους σας μέσα στη βουλή, ολους να σας χέσω! (…και μην μου πείτε πως εκφράζομαι χυδάια για τους ΄΄πατέρες του έθνους» γιατί αυτοί κόβουν και ράβουν τους νόμους στα δικά τους μέτρα και σταθμά ξεπουλώντας την Ελλάδα και παραδίδοντας την χώρα σε ξένα χέρια, αυτοί δεν λέγονται «πατέρες του Έθνους» αλλά προδότες και καταχραστές! Όλα για την ΄΄καρέκλα»! Το λόγο τον έχεις εσύ Έλληνα και όχι αυτοί που κάνανε την Ελλάδα εμπόριο!!!)
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Οταν σε διοριζανε καποιοι εμεναν απεξω γιατι δεν ειχαν μεσο εσενα σε εδιωξε αλλα δεν πηρε αλλον αλλα τωρα κλαις για την παρτη σου αλλα θα μου πειτε η συνηθεια που μας αφησε ο σκατοψυχος ανδρεας παπαδρεου συνεχιζεται οσο που οι αλλοι λενε για τη νεα δημοκρατια να διαβασουν 20 χρονια πασοκ με κλεψιμο λαλιωτη τσοχατζοπουλο τζοβολα και αλλοι και λεφτα υπαρχουν και μετα να μιλανε οι αριστεροι οσο για το συριζα εχει ολο νεο κουρουμπλη μαγδα καρακωστα και αλλοι του πασοκ παληκαρια του σκατοψυχου
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
ήταν μια επώδυνη περίοδος λέει ο πουλημένος.. υποφέρει, φαίνεται.. σκατά σε όλους εκεί στη Βουλή. προδότες.ανθέλληνες. τσιμπουκαράδες. φτηνιάρηδες στην ψυχή. ΑΧΡΗΣΤΟΙ..
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Και ο λογος για να ξσνα ψηφήσης ρε κατακαημενε αργοσχολε ειναι να σε ξαναδιορισει?
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
ΑΥΤΗ Η ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!!!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Ψηφίστε τον βρε παιδιά….πως θα συνεχίσει την παράδοση το Μητσοτακέικο! Πως θα ζήσει ο άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του! Ακόμα ένας Σωτήρας με παράδοση! Βρε ΟΥΣΤ!!!!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΟΠΡΙΤΗ,ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΡΑΓΙΑ,ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ………..
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Να τους ξαναψηφίσουν για να τους πάρουν και το σοβρακο γιατί μόνο αυτο έμεινε ..τοτες μπας και ξυπνήσουν τα πρόβατα…
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Καταλαβαίνω τον πόνο του απολυμένου αλλά …. τον ψήφισε και τον απέλυσε !!! Τώρα τι θέλει, να του εγγυηθεί ότι θα τον επαναπροσλάβει?
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
…απο το 1989 παλιομαλακα και δεν έχεις αλλάξει μυαλουδάκι τώρα άκου τον να σε δουλεύει μέσα στα μούτρα σου….ας μην γυρνάμε στα παλιά του είπε….
Μου αρέσει!Μου αρέσει!