ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το Δόγμα του Σοκ σε πλήρη εφαρμογή.

Η πολιτική της σχολής του Σικάγου σε πλήρη εξέλιξη.

Οι πολιτικοί πιστεύουν πως για λόγους έξυπνης διπλωματίας, δεν πρέπει να ενημερώνεται ο Ελληνικός Λαός.

Άκουσα προσεκτικά τον εναρκτήριο και τελεύτιο λόγο του Προέδρου της Ν.Δ. στο συνέδριο του κόμματος της Ν.Δ.

Ακολούθησε την παλιά συνταγή της Ντόρας, και των παλαιών  Σιωνιστών πολιτικών του λεγομένου Δημοκρατικού Σιωνιστικού Συνταγματικού Τόξου.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες απαγορεύουν στους «Έλληνες» πολιτικούς να αναφερθούν στα Εθνικά μας θέματα, και να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό.

 

Ο Τσίπρας φαντάζεται τα κατορθώματα της Κυβερνήσεως του.

Ο Κυριάκος ανεφέρθη μόνο στα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, και στα αντιπολιτευτικά θέματα .

Το οικονομικό πρόβλημα-(χρεοκοπία)- είναι και αυτό Εθνικό πρόβλημα.

Το Δημόσιο χρέος θα εξωφληθεί με ΔΗΜΕΥΣΗ της λαϊκής περιουσίας.

Έχουμε υποθηκεύσει τα πάντα, ακόμη και τον Ορυκτό πλούτο.

Ο Κυριάκος στα Εθνικά θέματα παρέμεινε μουγγός. Ως να μην υπάρχουν.

Για τη Μακεδονία τσιμουδιά. Άφησε τους Σκοπιανούς να αλωνίζουν γύρω από το όνομα. Το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θέλει η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να το δώσει στα Σκόπια.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εάν χάσουμε τη Ελληνική Μακεδονία για το όνομα, τότε απομονώνεται η Θράκη από τον Εθνικό κορμό, και θα περιέλθει στο έλεος της Τουρκίας.

Για το όνομα των Σκοπίων να προσέξουμε πολύ καλά, με τους Σιωνιστές πολιτικούς που έχουμε μπλέξει.

Τα Σκόπια στην Ιστορία, ονομάζονταν ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ.

Σήμερα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες θέλουν να τους δώσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Όχι Μακεδονία σύνθετη ονομασία με Γεωγραφικό προσδιορισμό , (Βόρεια Μακεδονία), όπως λέει η Ντόρα, για να μη δυσαρεστήσει τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους.

Θυσιάζει την Ελλάδα, για την εύνοια της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ. 

Ούτε Νέα Μακεδονία, γιατί τότε τη χάσαμε τη Μακεδονία.

Το Συμβούλιο πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο Κων/νο Καραμανλή, απεφάσισεν καμία ονομασία που να περιέχει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Οι σημερινοί πολιτικοί Αρχηγοί οφείλουν να σεβαστούν την απόφασην αυτήν.

Ο Κυριάκος, η Φώφη, ο Σταύρος, ετοιμάζονται να σχηματίσουν Κυβέρνηση, μετά τις προσεχείς εκλογές, απολαμβάνοντας την εύνοια των Κοσμοκρατόρων.

Δηλαδή μία νέα Κυβερνητική μορφή Σαμαρο-Βενιζέλων, με το χαράτσι της ΔΕΗ, το οποίο έμεινε με μορφή ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ-ΥΚΩ-ΕΤΜΕΑΡ, κ.λ.π.

Η Βουλή κατάντησε πλυντήριο των Σιωνιστών δανειστών.

Γιαυτό οι Κοσμοκράτορες χρεοκόπησαν την Ελλάδα, και φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό, για να μην μπορεί κανένας Έλληνας να αντιδράσει όταν αρπάξουν την Μακεδονία-Θράκη-Αιγαίο.

Έλληνες Μακεδόνες & Θράκες εάν ψηφίσετε Ν.Δ. τότε θα «φάτε στη μάπα» τη Ντόρα, η οποία θα κάνει κουμάντο στη Κυβέρνηση Κυριάκου, και θα περάσουν όλα τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

Ουσιαστικά Πρωθυπουργός της Ελλάδος θα είναι η Ντόρα.

Η Ντόρα πιστεύει στο Γεωγραφικό προσδιορισμό, στο όνομα των Σκοπίων.

Οπότε αντίο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ.

Ο Κυριάκος είπε ότι θα πατάξει την οικογενειοκρατία, κουμάντο στη Κυβέρνηση Ν.Δ. θα κάνει η Ντόρα, προς μεγάλη χαρά της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ-της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Αποτέλεσμα να διαμελισθεί η Πατρίδα μας.

Ο ΝΙΜΙΤΣ είναι Εβραίος Σιωνιστής, υπάλληλος της ΕΛΙΤ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. η οποία θέλει να ονομαστούν τα Σκόπια σκέτο Μακεδονία.

Η Ντόρα έχει αποδεχθεί όλα τα σχέδια της ΕΛΙΤ των Επικυρίαρχων της Γης, αυτό εφάνη όταν ήταν ΥΠ.ΕΞ.του Κώστα Καραμανλή. 

Για τη Θράκη τσιμουδιά. Άφησε το Σουλτάνο, το Προξενείο της Τουρκίας, τους Ανώτατους Κυβερνητικούς επιτελείς της Τουρκίας, και τους Μουφτήδες, να κάνουν κουμάντο στην Ελληνική Θράκη.

Η Τουρκία προστατεύει τους Μουσουλμάνους της Θράκης. Τους Έλληνες Χριστιανούς ποίος θα τους προστατέψει;;; Ο Τσίπρας;;;; Ας γελάσω!!!

Ο Σουλτάνος τώρα ζητάει και Αρχιμουφτή για την Ελληνική Θράκη.

Ζητάει Μουσουλμάνο Αρχιεπίσκοπο. Που είσαι ΙΕΡΩΝΥΜΕ;;;;;;;

Ο Σουλτάνος Ερντογάν-κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελληνική  Θράκη- είπε σε μειονοτικό σχολείο στους μαθητές, «είμαστε όλοι Τουρκία», ένα Έθνος, μία σημαία, μία θρησκεία, ίδια έθιμα, ίδιο πολιτισμό.

Οι  «Ελληνες» πολιτικοί τσιμουδιά.

Ο Κυριάκος και η Ντόρα τσιμουδιά.

Τα ίδια και ο Τσίπρας, και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Τι Τσίπρας, τι Κυριάκος, λέει ο Λαός.

Όλοι οι πολιτικοί είναι δούλοι των Σιωνιστών Δικτατόρων της Γης.

Ο Κυριάκος ακολουθεί πολιτική υποτέλειας της Ντόρας, για του δώσουν την εξουσία  οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Για το Αιγαίο τσιμουδιά. Άφησε τη Τουρκία να θερίζει και αλωνίζει στο Αιγαίο. Να παραβιάζει τους Ελληνικούς αιθέρες, και τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, κατά το δοκούν.

ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΥΜΒΕΙ…………

Για τους λαθρομετανάστες που κάνουν εισβολή στα Ελληνικά νησιά, ο Κυριάκος τσιμουδιά. Τα Ελληνικά νησιά θα καταληφθούν από τους λαθρομετανάστες, και ο Ελληνικός Λαός, δεν θα πάρει χαμπάρι.

Ήδη στη Λέσβο άρχισαν την επανάστασην.(ΜΜΕ).

Ο Κυριάκος περιορίστηκε σε τετριμμένα πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Πλήρης απουσία ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού, στα Εθνικά θέματα.

Τα άφησε στο έλεος της Ντόρας, και των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Η Ντόρα στο συνέδριο ωριότανε να βγάλει το Κυριάκο Πρωθυπουργό, για να κάνει αυτή κουμάντο στην Ελλάδα.

Ο Διαμελισμός της Ελλάδος είναι επικείμενος, εάν πουλήσουμε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Οι εφιάλτες πολιτικοί υποσχέθηκαν στο Σουλτάνο όλες τις βραχονησίδες του Αιγαίου, που δεν αναφέρονται ονομαστικά στη Συνθήκη της Λωζάνης, για να αποκτήσει η Τουρκία ΑΟΖ στο Αιγαίο.

Νομίζουν πως οι Τούρκοι θα σταματήσουν εκεί………..

Οι Μητροπολίτες της Βορείου Ελλάδος, και του Αιγαίου, οφείλουν να ενημερώσουν το Λαό της Β. Ελλάδος, και των νησιών του Αιγαίου,  για το θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχουν.

Η Δικαιοσύνη αδιαφορεί για τα Εθνικά μας θέματα, τα έχει αφήσει στη «καλή Διπλωματία» των εφιαλτών πολιτικών.

Περίεργη η σιωπή που τηρούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος.

Το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος είναι όπως το γράφουν ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!

Άμοιρη Ελλάς, με τους πολιτικούς που κουβαλάς.

                        ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

                                 Έλληνες Πατριώτες

9 σκέψεις σχετικά με το “ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 1. Ο/Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέει:

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,
  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ.
  Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

   Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ  ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ  ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ  ΤΗΣ ΕΥΡΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
  

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΕΜΦΥΤΗ ΑΞΙΑ, ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΡΥΘΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ.

  Η ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΥΠΟΔΗΛΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΄΄ΚΡΑΤΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ΄΄ δηλ. Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, δηλ. ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΙΣΧΥΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄.
  ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
  ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ – ΠΟΛΙΤΗ, ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΗ ΤΩΝ ΄΄ ΚΟΙΝΩΝ΄΄δηλ. ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ.
  ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ MONON ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (TΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ητοι ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

  (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ = ΔΗΜΟΣ + ΕΡΓΟ).
  ΑΡΑ, ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΛΙΣ –ΠΟΛΙΤΕΙΑ –ΠΟΛΙΤΗΣ –ΠΟΛΙΤΙΚΗ–ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ KAI TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ.

  ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΘΕΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ – ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ – ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, δηλ. ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ ΛΟΓΟ – ΠΡΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΄΄ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ΄΄ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ.

  ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ, ΩΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ (δηλ.ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ) ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΝΤΑΣ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

  Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ, ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ, ΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΡΗΤΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  ΕΝΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΄΄ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΗ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΟΝΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,
  ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ – ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΝ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙMATIKH ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

  ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 185 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΗ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΒΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΟΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ δηλ. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΟΜΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

  ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΘΕΜΙΣ.

  ΕΠΕΙΔΗ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 87 παρ. 2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΤΙ δηλ. ΄΄ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ΄΄, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘ. 90 παρ. 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΄΄. . . . ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ΄΄, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΟΤΥΠΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΟΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.

   ΟΝΤΑΣ  ΛΟΙΠΟΝ  ΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΙΔΙΟΤΥΠΗ  ΟΜΗΡΙΑ, Η  ΟΠΟΙΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ  ΟΥΣΙΑ  ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ,  ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ  ΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ,  ΧΩΡΙΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΑΠΟΔΟΣΗ  ΔΙΚΑΙΟΥ,  ΔΕΝ  ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.
  

  Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

   Ο  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΄΄ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ΄΄ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ  ΟΤΙ  ΜΟΝΟΝ  ΑΥΤΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΜΕ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΣΥΛΛΟΓΗ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ  ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ  ΝΟΜΙΚΗ  ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ, ΝΑ  ΄΄ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ΄΄  ΤΟΝ  ΔΙΚΑΣΤΗ  ΣΕ  ΟΡΘΗ  ΑΠΟΝΟΜΗ  ΔΙΚΑΙΟΥ,  ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ  ΕΤΣΙ  ΤΟΥΣ  ΟΠΟΙΟΥΣ  ΦΟΒΟΥΣ  ΤΟΥ, ΑΠΟ  ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ  ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΦΑΝΕΣ  ΚΑΙ  ΛΟΓΙΚΟ  ΟΤΙ  Η  ΜΕΓΑΛΗ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ  ΤΩΝ  ΔΙΚΑΣΤΩΝ  ΑΝΑΜΕΝΕΙ  ΑΠΟ  ΕΣΑΣ,  ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ  ΤΟΝ  ΟΡΚΟ  ΣΑΣ,  ΝΑ  ΄΄ΤΟΥΣ  ΛΥΣΕΤΕ  ΤΑ  ΧΕΡΙΑ΄΄  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
  

  ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΙΑΣΗΣ.

  Η ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ.

  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ.

  ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΦΥΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΝΤΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, δηλ. ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ.

  Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

  ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

   Η ΑΔΙΚΙΑ,  ΩΣ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΜΗ  ΣΥΝΑΔΟΥΣΑ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ,  ΕΠΙΦΕΡΕΙ  ΤΙΣ  ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ  ΤΗΣ  ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΑΔΙΚΟΥΝΤΕΣ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΥΣ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΄΄ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ΄΄  ΤΗΣ  ΑΔΙΚΙΑΣ  ΚΑΙ  ΔΗ ΣΤΟΥΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΕΧΟΥΝ  ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΟΡΚΟ  ΠΡΟΣ  ΤΟΥΤΟ. 
  

  Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

   ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΗΘΙΚΟΙ  ΝΟΜΟΙ, ΟΙ  ΔΕ  ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ  ΤΟΥΣ  ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ  ΑΜΕΣΑ  ΚΑΙ  ΕΜΕΣΑ  ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  (ΝΕΜΕΣΙΣ), ΘΕΩΡΟΥΜΕ  ΟΤΙ  ΕΣΕΙΣ,  ΣΑΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΥ,  ΕΙΣΤΕ  ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΑΜΕΣΕΣ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΕΜΕΣΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ  ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΟΥ  ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ  ΝΟΜΟΥ  ΤΗΣ  ΝΕΜΕΣΕΩΣ.
  
   ΕΠΕΙΔΗ,  Ο  ΒΑΣΙΚΟΣ  ΣΤΟΧΟΣ  ΚΑΙ  ΣΚΟΠΟΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΦΟΡΕΑ ΄΄ΈΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ΄΄ ΕΙΝΑΙ Η  ΣΥΝΕΝΩΣΗ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΙ  Η  ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΙΔΙΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ  ΣΤΟ  ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΑΞΙΑΚΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ (ΛΟΓΙΚΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΑΡΕΤΗ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΤΗΣ–ΑΦΘΟΝΙΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΑΡΜΟΝΙΑ – ΑΝΔΡΕΙΑ – ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ – ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ),  
  

  Η ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (αρ. πρωτ. 6199/04-09-2015 ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΒΙΑΙΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΑΣ κ.α. ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

  ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.Α. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ 2010, (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ) ME ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΑ ΠΑΓΜΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

  ΕΠΕΙΔΗ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥBΕΥΜΑ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΡΥΠΤΟΝΤΟ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, Φ.Ε.Κ., ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ κ.α.)

  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΗΣ ΗΔΗ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ.

  ΕΠΕΙΔΗ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  ΕΠΕΙΔΗ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΔΙΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

  ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ
  ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚ ΠΡΟΙΜΙΟΥ ΕΜΦΟΡΕΙΣΘΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
  ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

  https://www.e-synews.gr

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέει:

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  ΑΡΑΓΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?
  ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΥΝΤΑΣΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015.

  ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ (ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΕΛΕΚΤ. ΣΥΝΕΔΡ., http://www.elsyn.gr) ΣΤΗΝ ΣΕΛ. 112 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 770,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ 694 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ. ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ. ΟΠΩΣ Π.Χ. ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ Ή ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΞΙΑΣ.

  ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ (ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝΤΑ ΚΑΤΑ 675 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΥΤΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) ΠΡΟΕΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ 2015 ΣΕ ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΣΑ ΠΡΑΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ «ΚΟΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ»(Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΟΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ», ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΕ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ.

  ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΖΗΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Δ.ΔΗ.Χ. ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
  1ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ «ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ» ΧΩΡΑ?

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ο.Δ.ΔΗ.Χ. ΠΟΥ ΑΨΗΦΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?

  ΤΟ «ΚΟΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ» ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600+ ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ?

  ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ «ΚΟΙΝΟΥ ΚΕΦΕΛΑΙΟΥ» ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΠΟΝΟΜΑΤΙ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ«, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 35% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ?

  ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ-ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ 67650/13 Κ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 15/11/17?

  ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 320 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ?

  ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡ. 4444/Α234 ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ, ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣ ΠΛΑΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ (www.et.gr)?

  ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΙΟΝΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ?
  ΓΙΝΕ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

  ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !!!
  Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ !!!

  ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέει:

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ

  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ
  ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ -ΕΦΟΡΙΑ – ΔΗΜΟ – ΔΕΗ – ΝΕΡΟ
  ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

  ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

             67650/2013  ΚΑΙ   107376 /2017
  

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
  ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

  Μου αρέσει!

  • Ελλήνων συνέλευσης! Βροντερός τίτλος!

   Δυσκολεύομαι βέβαια να πιστέψω ότι αυτό σου το πάθος για την…Ελλάδα ντε!
   Πηγάζει από Εθνικά αισθήματα, παρά αποβλέπει στα πέτσινα δολάρια του μεγαλοαπατεώνα ψώρα, του διςεκατομμυριούχου ντε που δεν έχει μια!

   Το να εξαπατηθεί κάποιος από έναν απατεώνα, είναι μια υπόθεση, το να το
   κάνεις συνειδητά αυτό με στόχο μήπως και γλείψεις κάνα κοκαλάκι, σημαίνει
   ότι είσαι φοβερά κατώτερος βλάκας, με το μπαρντόν αλλά κάποιος πρέπει
   να απαντήσει στα κατουρημένα σεντόνια σου

   Μου αρέσει!

 4. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΛΛΑΔΑ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ 1944 ΟΤΑΝ Ο ΟΒΡΙΟΤΙΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟΑΝΤΙΧΡΙ ΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΙΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΓΡΙΑΣ ΣΟΒΙΕΤΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΟΡΩΣΟΟΒΡΙΟΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ 1917 ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΜΙΣΟ ΡΟΣΩΟΒΡΑΙΩΝ.

  Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΗΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ 3ΟΟ ΣΤΕΙΡΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ…

  ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΝΟΤΙΑ ΟΥΤΕ ΝΕΑ…

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ. ΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΛΑΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

  ΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΒΑΙΚΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΥΨΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΘΕΟ….ΝΕΚΑΜ ΑΔΩΝΑΙ…ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΟ…ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΒΡΑΙΟ ΘΕΟ ΒΑΑΛ ΚΑΙ ΡΕΜΦΑΝ…ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

  Η ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΧΓΕΙ Η ΟΒΡΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΤΗΝ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ.

  ΕΝΑ ΗΓΕΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΞΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΟ…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ…ΜΑΣΟΝΙΑ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ…ΑΓΓΛΟΜΑΖΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΒΑΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ….

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  Μου αρέσει!

  • Ωραία τα λες ρε φίλε για τον Mega Αλέξανδρο και τα σιωνιστικά εβραϊκά σκυλιά,
   ο jushua δεν ήταν βεβαια εβραίος, άκουσα ότι ήταν από τα Τρίκαλα και η
   μάνα του Χαλκιδικιώτισα, αλλά δεν παίρνω όρκο για αυτό!

   Μου αρέσει!

  • Και για του λόγου του αληθές:

   Πᾶσαι οὖν αἱ γενεαὶ ἀπὸ ᾿Αβραάμ ἕως Δαυῒδ γενεαὶ δεκατέσσαρες
   1 ΑΒΡΑΑΜ
   2 ΙΣΑΑΚ
   3 ΙΑΚΩΒ
   4 ΙΟΥΔΑΣ
   5 ΦΑΡΕΣ
   6 ΕΣΡΩΜ
   7 ΑΡΑΜ
   8 ΑΜΙΝΑΔΑΒ
   9 ΝΑΑΣΩΝ
   10 ΣΑΛΜΩΝ
   11 ΒΟΟΖ
   12 ΩΒΗΔ
   13 ΙΕΣΣΑΙ
   14 ΔΑΥΪΔ
   «καὶ ἀπὸ Δαυῒδ ἕως τῆς μετοικεσίας Βαβυλῶνος γενεαὶ δεκατέσσαρες»
   1 ΔΑΥΪΔ
   2 ΣΟΛΟΜΩΝ
   3 ΡΟΒΟΑΜ
   4 ΑΒΙΑ
   5 ΑΣΑ
   6 ΙΩΣΑΦΑΤ
   7ΙΩΡΑΜ
   8 ΟΖΙΑΣ
   9 ΙΩΑΘΑΜ
   10 ΑΧΑΖ
   11 ΕΖΕΚΙΑΣ
   12 ΜΑΝΑΣΣΗΣ
   13 ΑΜΩΝ
   14 ΙΩΣΙΑΣ
   «ἀπὸ τῆς μετοικεσίας Βαβυλῶνος ἕως τοῦ Χριστοῦ γενεαὶ δεκατέσσαρες»
   1 ΙΕΧΟΝΙΑΣ
   2 ΣΑΛΑΘΙΗΛ
   3 ΖΟΡΟΒΑΒΕΛ
   4 ΑΒΙΟΥΔ
   5 ΕΛΙΑΚΕΙΜ
   6 ΑΖΩΡ
   7 ΣΑΔΩΚ
   8 ΑΧΕΙΜ
   9 ΕΛΙΟΥΔ
   10 ΕΛΕΑΖΑΡ
   11 ΜΑΤΘΑΝ
   12 ΙΑΚΩΒ
   13 ΙΩΣΗΦ
   14 ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

   Και μην ακούσω κανέναν να λέει για Ηράκλειτο, Πυθαγόρα, Ευκλείδη, Δημόκριτο,
   ή για Μέγα Αλέξανδρο και Περικλή, γιατί θα τον αφορίσω όπως αφόρισε
   η Εκκλησία την επανάσταση του 21!

   Μου αρέσει!

 5. NTOUΝΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΚΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…..ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΟΛΟΥΡΑ Α ΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΘΟΛΗ ΟΜΙΧΛΗ.
  ΤΟ ΡΠΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ.
  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ…ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΣΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΟΣΝ ΓΝΩΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΤΣ ΕΦΕΝΤΗΜ ΠΑΣΙΑΜ ΚΑΙ ΑΓΑΜ ΣΦΑΞΥΜΕΙ Ν ΑΓΙΑΣΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΑ ΝΤΑΞΟΥ…ΗΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕΙ ΣΗΜΗΡΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.