ΠΟΎΤΣΑ και ….ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Έφη Αχτσιόγλου: Απαρνιέται το παρελθόν της και το «σβήνει»

Αποτέλεσμα εικόνας για Αχτσιογλου πουτανακι

 Όταν φτάνεις στο σημείο να ντρέπεσαι για το παρελθόν σου, να θέλεις να το εξαφανίσεις και να το απαρνιέσαι, χωρίς να κάνεις καμιά προσπάθεια έστω και να ψελλίσεις κάποια δικαιολογία για τις επιλογές σου, δείχνει ότι έφτασες στο τελευταίο σκαλοπάτι κατάπτωσης. Και αναφερόμαστε στην συμπεριφορά της Έφης Αχτσιόγλου που σήμερα παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο στο Υπουργείο Εργασίας.

Όπως πληροφορούμαστε από το βίντεο που παραθέτουμε η κ. Αχτσιόγλου, μετά την υπουργοποίησή της θεώρησε σκόπιμο να εξαφανίσει τους λογαριασμούς που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους οποίους περιλαμβανόταν οι προεκλογικές της δηλώσεις. Κάποιες όμως απ’ αυτές υπάρχουν στο youtube και προφανώς θα την ακολουθούνε στην βρόμικη δουλειά που τις έχουν αναθέσει να κάνει. Ας μην ξεχνάμε ότι τα νέα μέτρα που θα εφαρμόσει αποτελούν την χαρά του εργοδότη και την τραγωδία του εργαζόμενου. (εκ νέου απελευθέρωση απολύσεων, επέκταση του θεσμού των επενοικιαζόμενων εργαζομένων, νέοι χαμηλότεροι κατώτατοι μισθοί πολλών ταχυτήτων, νέο καθεστώς για την κήρυξη απεργιών κλπ). Φυσικά οι κυβερνώντες, με πρώτο τον Τσίπρα, δεν έχουν τσίπα. Το να ζητήσεις από την νέα υπουργό Εργασίας να δείξει συνέπεια σ’ αυτά που έλεγε, («κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», «επαναφορά 13ης σύνταξης», «κατάργηση μνημονίων, ΕΝΦΙΑ» κλπ) θα ήταν σαν να έχει απαίτηση από τον Γκουσγκούνη να καταδικάσει τις τσόντες.


Αυτό το απίθανα, ξεφτιλισμένο γύναιο, το βλαχαδερό των Γιαννιτσών, κόρη ψευτοαριστερού, αστού δικηγόρου, αντιδραστικό υποκείμενο, μεγαλωμένο με τις ανέσεις της αστικής Δημοκρατίας, όπως και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες της υπουργοί, όπως κι ο Αρχικαρσιλαμάς Τσίπρας, μας τό’παιζε αντιμνημονιακή, σ`εκείνη την αλήστου μνήμης μικροσυνέντευξη, με τούς άλλους όψιμους… «αριστερούς» στην παραλία τής Θεσσαλονίκης,  πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση!  Τώρα, ως γνωστόν ο καλο~πούτανος, βολεύτηκε σε μια θεσάρα, που, έκ των πραγμάτων, θάθελε άνθρωπο ειδικού βάρους και εκτοπίσματος και απολαμβάνει τις υψηλόμισθες αντιμισθίες της θέσης τού Ξεφτιλισμένου, πλέον, επί Μνημονιακής, Προτεκτοριακής Ελλάδας, υπουργού, κι απο`δώ πάν και οι άλλοι και `είς υγείαν των ηλίθιων κορόϊδων,  που πίστευαν πώς υπήρχε αριστερά στην Ελλάδα!  Το παρελθόν της είναι γνωστόν στους επαΐοντες…  Καζάκος,  Κατρούγκαλος κ.λ.π.! Τί άλλο να προσθέσει κάποιος;  Ντροπή της… Είναι ακόμη νέα και άπειρη και το μέλλον και η εξέλιξή της θά’ναι τραγική! Έχει ο καιρός γυρίσματα για όλους μας και ιδιαίτερα για βρωμερά Σκουπίδια,  τύπου Αχτσιόγλου….

12 σκέψεις σχετικά με το “ΠΟΎΤΣΑ και ….ΚΟΥΚΟΥΛΑ

  1. Έφη, το μόνο που αξίζεις εσύ και οι όμοιοί σου είναι φτύσιμο κατάμουτρα, κλωτσιές και φάπες !!!
    Ότι είπατε προ των εκλογών το κάνατε γαργάρα μετά, χάριν της καρέκλας και της εξουσίας !!!
    Έρχεται ο καιρός που θα παρακαλάτε για έλεος, άθλια ορφανά του Στάλιν !!!
    Όλοι εσείς είστε οι αθλιότεροι φασίστες που υπήρξαν ποτέ !!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. ειναι τοσο μεθυσμενοι απο την εξουσια αυτοι του συχτιριζα που τοχουν χασει τελειως και διορησαν αυτο το αγουρο απειρο αγαμητο κοριτσακι, δηλαδη κι απ το γειλ να βγηκε ποιο ειναι το βιογραφικο της ρε πορδυπουργε, τι καταφερε στη ζωη της…τιποτα…, απλα δεν εχεις ατομα πλεον, οσοι ειχαν λιγο ουσια σε σιχτιρισαν, τουλαχιστον συνηρθες για λιγο και εδιωξες τον φιλη, αυτο ειναι το μονο που καραφερες ως πορδυπουργος κι αυτο γιατι σ εκραξε ο τραγοπαππας – που σαι Χριστοδουλε να δεις τα κανουνε; και κατι αλλο που αναρρωτιεμαι ρε πορδυπουργε, εκανες ανασχηματισμο γιατι αραγε κανενας απο τους απλυτους δεν μπορουσε να κρατησει τετοια σοβαρα ποστα….εσενα ποιος θα σε ανασχηματισει, γιατι αν αυτοι ηταν αχρηστοι εσυ εισαι θλιβερος…ασε ξερουμε, απο τοτε που αρχισες τα ταξιδια στη ευρωπη γυρνας πρησμενος απο τις σφαλιαρες, ακους εκει θα αλλαζες την ευρωπη βρε αγουρε καταληψια, go die somewhere else and save us the funeral expenses, useless φτου

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Δεν είναι άεργη η τύπισσαη Αχτσιόγλου είναι κάτι πολύ χειρότερο, σιτιζόμενη από τον κρατικό κορβανά για να δολοφονεί κοινωνικά τους φτωχοτερους και τους εργαζόμενους και την ίδια την γενιά της. Απάντηση στο άλλο βίντεο με το ίδιο θέμα στο κανάλι του άλλου οικόσιτου των συριζανελ 😉 μια και δεν ήξερα αν θα επιβίωνε το σχόλιο

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. Ρε συ, υπαρχει μια παροιμια που λεει ο σοφος λαος που παει ετσι «ελα δω παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου» . Εσυ θα μ πεις για ταξιδια ; Η πιστευεις οτι μιλας σε ενα μικρο παιδι που δεν εχει κριτικη σκεψη και υποσταση ; Και δεν περιμενω στην ηλικια μου να μου μαθει κανεις ποια ειναι τα πραγματα που σε μορφωνουν γιατι οταν βγηκα στην κοινωνια δεν ειχα ψωμι να φαω. Εκανα οτι εκανα μονος μου, οποτε ακουσε με ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα και απο πολλους τι ειναι η μορφωση και πως την απεκτησα. Και οσον αφορα για το αριστερος η δεξιος. Εισαι πολυ μικρος ανθρωπος για να ασχολεισαι με ενα θεμα που δεν ξερεις τι εχει προσφερει στην Ελλαδα. Ειμαι πολυ μεγαλος για να ασχολουμαι με ανθρωπακια σαν εσενα. Και προσεχε οταν γραφεις αγγλικα, γιατι κανεις μεταφραση απο τα ελληνικα και τουμπαλι. Δεν μιλας. Alright you little bastard ?

    Αρέσει σε 1 άτομο

  5. Το γνωστό γκεμπελίστικο ρεπερτόριο των ΜΜΕ: ανακολουθία των προεκλογικών δεσμεύσεων (Δεκέμβριος 2014).
    Βρε γελοίοι του Ε channel, τις εκλογές που ακολούθησαν 9 μήνες μετά ΓΙΑΤΙ τις εκαναν? Μήπως γιατί απέτυχε η διαπραγμάτευση άλλάζοντας όλα τα δεδομένα? Μία ήταν η λύση: δικαίωμα ψήφου στον ελληνικό λαό να αποφασίσει. Τη λέξη δημοκρατία τη γνωρίζετε εκεί στο ρυποκάναλο του Μένιου Φουρθιώτη?

    Αρέσει σε 1 άτομο

  6. H «λαμπρότερη» στιγμή στην αντιμνημονιακή καριέρα της Αχτσιόγλου! «Με ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες θα κοιμούνται δίχως άγχος…»
    Θλιβερές σκηνές με σοβαρά επεισόδια μεταξύ συλλογικοτήτων και ΜΑΤ εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και πλέον τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόλογοι για ακόμη μια φορά σε σχέση με όσα έλεγαν προεκλογικά. «Στο σφυρί»
    βγήκαν ακόμη και πρώτες κατοικίες ακόμη και για όχι και τόσο υψηλά χρέη, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα από την κυβέρνηση. Ένα από τα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου προεκλογικά είχε σηκώσει τη «σημαία επανάστασης» κατά των πλειστηριασμών, λέγοντας μεταξύ άλλων σε ομιλία της:«Δεσμευόμαστε ότι οι Έλληνες και Ελληνίδες με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κοιμούνται δίχως άγχος στα σπίτια τους, αναστέλλουμε τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, δε θα επιτρέψουμε στις τράπεζες να ακουμπήσουν την πρώτη κατοικία, το σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη από τη Δευτέρα θα γίνει πραγματική πολιτική…».

    Αρέσει σε 1 άτομο

  7. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΟΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΠΟΥΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΤΕΙΣ….

    ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΘΟΥΝ…..ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΑΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΥΠΑΤΟΥΝ…
    ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ,ΟΤΕΙ ΚΡΙΑΣ, ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ….
    ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ….ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝΕΙ ΤΝΠΟΥΤΣΑ….
    ΔΕΝ ΤΣΑΓΜΑΣ ΤΗ ΜΑ…………ΝΑ….ΑΠ ΣΤΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ…

    ΚΙ ΣΥΠΜΛΗΡΩΝΟΥ ΤΩΡΑ ΗΓΩ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ….ΑΡΤΣ,Ι ΜΠΟΥΡΤΙΣ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ, ΠΛΗΡΟΥΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ…ΟΥΤΕ ΔΟΝΤΙ,ΟΥΤΕΙ ΜΝΙ,ΟΥΤΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΒΡΑΚΙ, ΤΑΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΕ ΓΚΟΥΝΤΗ……ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΟΥΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ…

    ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΥ ΚΑΜΝ ΚΙ ΣΥ Γ……Α…..Μ……ΟΥΝ….ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ ΚΙ ΑΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΧΩΝ…ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ…

    Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Η ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ….ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…ΝΑ ΠΑΤΕ…
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΕΒΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ….

    Αρέσει σε 1 άτομο

  8. Παράθεμα: ΠΟΎΤΣΑ και ….ΚΟΥΚΟΥΛΑ | ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ …ερχόμαστε !!!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.