ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ — ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΛΑΒΑΜΕ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ

«ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΩΝ ΑΛΛΑ

 ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ  ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ,

ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΕΙΖΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ  ΑΤΥΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΤΗΣ ΠΑΙΓΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΗΨΗΣ – ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ  ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ  ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ  ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΕΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ – ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ  ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ -ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ . ΠΈΡΑΝ ΑΥΤΩΝ

 ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ :

Χτες Κυριακή  4 Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου

η κ. Γεωργία Μπιτάκου εμφανίστηκε από νωρίς με ομάδα 20 με 30  μπράβων τους μοίρασε πάσα που δεν είχαν καμία σχέση με εκείνα της οργανωτικής επιτροπής  αρχικά  αφού την πέρασαν μέσα στις ζώνες ασφαλείας σηκώνοντας τη στα χέρια, χωρίς να αντιδράσουν οι υπεύθυνοι ασφαλείας κ. Στάθης Τοπαλίδης και Δημήτριος Κονταρίδες  καθώς δεν υπήρξε αστυνομική υποστήριξη ώστε να απευθυνθούν την άφησαν σιωπηρώς ,

 όμως λίγα λεπτά  μετά την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη , η κ. Μπιτ άκου   κυριολεκτικά  έκανε  κατάληψη από την ομάδα της που  την έφεραν στην εξέδρα σχεδόν διά της βίας  για να μιλήσει! Απειλήθηκε σύρραξη με τους διοργανωτές αλλά αποσωβήθηκε χάρη στην ψύχραιμη στάση των εκπροσώπων των οργανωτών και ειδικότερα του κ. απόστρατου Αξιωματικού της Αστυνομίας κ. κουντουράδες  καθώς επίσης και της ήρεμης στάσης που κράτει σε ο κ. Τεμπέληδες  υπευθύνου ασφαλείας κ περιφρούρησης της εξέδρας!

Προς αποκατάστασης ίση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων  κ. Μπιτάκου δεν ήταν ποτέ  στο συντονιστικό ! Απλά καπέλωνε και εξ αρχής δημιουργούσε προβλήματα καθώς στα κανάλια που τηλεφωνούσε ζητούσε να εμφανίζεται στα super ως διοργανώτρια του συλλαλητηρίου ! Δεν είχε σχέση ούτε με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης! απλά  σε όλες τις εμφανίσεις στα τηλεοπτικά δίκτυα επιχειρούσε να καρπωθεί και να οικειοποιηθεί τον αγώνα των βασικών πρωταγωνιστών Μιχαήλ Πατσίκα και Όθωνα Ιακωβίδη που ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια για τις αντιδράσεις σε αυτό που επιχειρείται από την ελληνική κυβέρνηση και μέρους του ελληνικού πολιτικού συστήματος ως προς το ζήτημα των Σκοπίων και της ονομασίας του γειτονικού κράτους εν όψει εισόδου του στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

 Η παρουσία της στο συντονιστικό   έως την Τρίτη 31 Ιανουαρίου  ήταν δι επιστολής του κ. Δημήτρη Φιλιπίδη , αντιπροέδρου της Πα μακεδονικής ΗΠΑ  (ουδείς και εκ των διοργανωτών  γνωρίζει αν  υπήρχε η κατάλληλη νομιμοποίηση και εκ μέρους του κ. Φιλιπίνη να την διορίσει ως εκπρόσωπο του,  αν είχε δηλ. το δικαίωμα  ο κ.  Φιλιπίδης χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΔΣ της Πα μακεδονικής ΗΠΑ ν πράξει κάτι τέτοιο,  και εξ όσων αναφέρει το ρεπορτάζ τέτοια νομιμοποίηση δεν υπήρξε ΠΟΤΕ)

παρ όλα αυτά βρισκόταν στις συνεδριάσεις του Συντονιστικού μέχρι και Τρίτη 30 Ιανουαρίου όπου ομόφωνα σε ειδική συνεδρίαση στις 30 Ιανουαρίου αποφάσισε την αποβολή της!  Στη  συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης 01 Φεβρουαρίου  πάλι εμφανίστηκε κατά τον ίδιο τρόπο πάλι έκανε κατάληψη στο πάνελ. όταν ο κ. Κοτζαγερίδης της είπε δεν μπορείς να είσαι εδώ, πρέπει να αποχωρήσεις εκείνη τον αγνόηση και κάθισε.    Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις έγινε αντιληπτό στους Μητροπολίτες τι συνέβη καθώς και στην κ. Γατζούλη αποχώρησαν όλοι από το σημείο καθώς και αρκετοί εκ των συν διοργανωτών !!! φοβούμενοι έκτροπα! μεταξύ της ομάδας Μπιιτάκου και της ομάδας περιφρούρησης- αποτελούμενοι όλοι από εθελοντές απλούς ανθρώπους – προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια αλλά εν τέλει επε κράτησε η σύνεση εκ μέρους των διοργανωτών – συν διοργανωτών και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα …

όλα αυτά τα αναφέρω με την ιδιότητα μου και μόνο ως δημοσιογράφου

και  μόνο για τις ανάγκες κάλυψης του ρεπορτάζ,

αλλά  και ως  δημοσιογράφος που γνωρίζω πάρα  πολύ καλά το παρασκήνιο και  εκ των έσω και  όλες  όσες δυσκολίες συνάντησαν οι αληθινοί πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης υπόθεσης της εθνικής αφύπνισης του ελληνικού Λαού κ.κ. Πατσικάς Μιχάλης  και Ιακωβίδης Όθωνας , Νίνα Γατζούλη , Μίλτος  Κατζογερίδης , και  οι  Δημήτρης  Κονταρίδης, Ευάγγελος  Γατζούλης, Παναγιώτης   Μπαλτατζής , Ιωάννης Αθανασιάδης,  Στέργιος Καλόγηρος ,  Γεώργιος Κασιμάτης ,  Θεόδωρος Χαλκιόπουλος, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος Θεόδωρος  Χαλκιόπου´πος  και Γεώργιος Τάτσιος που αποτελούσαν και το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ!

*προς επιβεβαίωση των ανωτέρων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον  Μιχάλη Πατσικα! ή άλλους εκπροσώπους του συντονιστικού!

στη διάθεση σας

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ! ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΩΝ – ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΩΝ ΑΛΛΆ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ! ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΤ ΑΚΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΆΤΙ ΑΛΛΆ ΟΦΕΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΩ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

όλα αυτά αναφέρονται καθώς  ήμουν παρών ως  υπεύθυνος για τα Media

και αρμόδιος για την συνέντευξη Τύπου της 1ης Φεβρουαρίου 2018 την οποία και εισηγήθηκα στους διοργανωτές   ο ρόλος μου άρχισε και  τέλειωσε εκείνη την ημέρα καθώς αυτή  ήταν η συμφωνία μου με τους κ. Μιχαήλ  Πατσικα και Νίνα Γαζτούλη .

Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκα να συντονίζω τους δημοσιογράφους και τα ξένα ΜΜΕ πάλι με την ιδιότητα του απλού εθελοντή  μόνον! Με την σύμφωνη γνώμη της κ. Γατούλη και του Μιχάλη Πατσικα πάντα με την ιδιότητα   του επαγγελματία δημοσιογράφου αλλά και του ανθρώπου που και το ρεπορτάζ εξ ΗΠΑ γνωρίζω αλλά και την ανθρωπογεωγραφία της όλης αυτής της εθνικής  προσπάθειας  που ξεκίνησαν δυο άνθρωποι! Ο Όθων Ιακωβίδης με το άρθρο του στις αρχές Ιανουαρίου και ο Μιχαήλ Πατσίκας (και οι δυο προερχόμενοι από το κίνημα της ΣΠΙΘΑΣ του Μήκη Θεοδωράκη)

Αλλά ούτε και επιθυμούσα ή επεδίωξα  ποτέ  κάποια οργανική σύνδεση με το συντονιστικό!

Παρακολουθούσα το ρεπορτάζ ως δημοσιογράφος καθώς τυχαίνει να γνωρίζω άριστα την κ. Νίνα Γατζούη από τους πολυετείς αγώνες της στο ζήτημα των Σκοπίων!

βοήθησα ως απλός υποστηριχτής με τα συνεχή άρθρα και ρεπορτάζ μας στην ΠΡΩΙΝΗ (ΗΠΑ) και το  GreekAmericanNewsAgency αλλά ως εκεί. Κατά τα άλλα υπήρξα απλός υποστηριχτής της όλης εθνικής προσπάθειας και τίποτα περισσότερο.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ  ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ…

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ «

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  Μ.  ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τηλέφ.:  697 ******2

CEO – GreekAmericanNewsAgency.com

Η ΠΡΩΙΝΗ (ΗΠΑ)


Αλέξανδρος Στεφανόπουλος

 

4 σκέψεις σχετικά με το “ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ — ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 1. Αγαπητές Συμπατριώτισσες και

  Αγαπητοι Συμπατριώτες,

  Πειτε μας τη γνωμη σας

  Δρ Δημοσθενης Κωνσταντατος

  Greenwich CT USA

  Εάν το βρίσκεις
  ενδιαφέρον,
  προώθησέ το
  ============================== ======
  Γιάννης Μακρυγιάννης

  «…αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια,

  λευτερώθη με άρματα και θυσίες…»

  Melenchon: Να αποβληθεί
  ο ΣΥΡΙΖΑ από το Κόμμα
  της Ευρωπαϊκής Αριστεράς

  Από Iskra -31/01/2018
  Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου, το Κόμμα της Αριστεράς (PG) του Jean Lyc Melenchon ζήτησε την αποβολή του ΣΥΡΙΖΑ από το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, προκειμένου να υπάρξει σαφήνεια του ΚΕΑ στο μέτωπο ενάντια στη νεοφιλελεύθερη ΕΕ.

  “Για το PG, όπως αναμφίβολα και για πολλά άλλα κόμματα του ΚΕΑ, έχει καταστεί πράγματι αδύνατον να συγχρωτίζεται, στο ίδιο κίνημα, με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα” εκτιμά το κόμμα στην ανακοίνωσή του που εκδόθηκε κατόπιν απόφασης της εκτελεστικής γραμματείας του. Το PG εκφράζει τη λύπη του γιατί, όπως υποστηρίζει, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας προωθεί “τη λογική της λιτότητας μέχρι του σημείου να περιορίζει το δικαίωμα στην απεργία, ανταποκρινόμενος έτσι ολοένα και πιο δουλικά στις επιταγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής”.

  “Έχει έρθει η ώρα για καθαρότητα απέναντι στον φιλελεύθερο μανδύα που στραγγαλίζει τους λαούς και ενώ σχεδόν όλα τα κόμματα του ΚΕΑ αγωνίζονται, το καθένα στη χώρα του, ενάντια σε τέτοιες πολιτικές”, εκτιμώντας ότι το ΚΕΑ “δεν μπορεί να συγκεντρώνει στους κόλπους του ταυτόχρονα τους αντιπάλους και τους υποστηρικτές αυτής εκεί της Ευρώπης”.

  Δυστυχώς στη θέση αυτή του κόμματος του Jean Lyc Melenchon φέρεται σύμφωνα με το left.gr να αντέδρασε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκή Αριστεράς Grecor Gizi.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΑΣΟ.

  Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΑΓΑΣ ΣΑΤΑΝΑΣ 666…

  ΠΟΛΛΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΑΣΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΨΑΛΤΗΡΙΑ…

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ….ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΝ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ…Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΡΑΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1960 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.

  Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ.ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ…

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  Μου αρέσει!

 3. ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΧΙ…

  ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΒΟΡΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΟΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΩ, ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΕΜΕ, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, ΜΠΡΕ ΣΚΟΠΙΑΝΕ ΝΤΡΑΚΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΜΠΑΧΑΛΕ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.