Ιδρύθηκε το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

κρητικοί συλλαλητήριο

Η Ιδρυτική Διακήρυξη του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών:
«Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου τα μέλη της «Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης Για Το Συλλαλητήριο Της Αθήνας», συναντηθήκαμε στο Ηράκλειο και συζητήσαμε τόσο για την επιτυχή έκβαση   του   ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ,   όσο   και   για   την   θετική   κριτική  που δεχθήκαμε από πολλούς συμπατριώτες μας απ’ όλη τη χώρα. Μας απασχόλησε επίσης σοβαρά, η αδιαλλαξία της κυβέρνησης, αλλά και των υπολοίπων κομμάτων της Βουλής, μπροστά στην ξεκάθαρη και δυναμική απόφαση των Ελλήνων, να μην εκχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας, στο κρατίδιο των Σκοπίων για κανένα λόγο. Εκφράσαμε την ανησυχία και την αγανάκτησή μας σχετικά με τις ταυτόχρονες συνεχείς προκλήσεις που δέχεται η πατρίδα μας από γειτονικές χώρες, τόσο στην Ήπειρο όσο στη Θράκη και το Αιγαίο, με το πολιτικό μας σύστημα να παρακολουθεί ανίκανο ή προσχεδιασμένα άβουλο, να αντιδράσει και να υπερασπιστεί  ‘’την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ’’.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από κάθε γωνιά της Κρήτης και όλης της χώρας, είναι  πως επιβάλλεται  να   συνεχίσουμε   τον   αγώνα  που   ξεκινήσαμε   και  η  σπίθα   που άναψε στις 25 Γενάρη στον Αποκόρωνα Χανίων, να γίνει η φλόγα, που θα φέρει την  ελευθερία της πατρίδας μας και την λύτρωση των Ελλήνων. Οι πολιτικές της εξαθλίωσης και του εξευτελισμού του λαού μας, που καταπατούν κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ έννοια, συνεχίζονται ασταμάτητα οδηγώντας μας στην καταστροφή. Ντόπια και ξένα αρπακτικά αρπάζουν τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία  των ΕΛΛΗΝΩΝ με συνοπτικές διαδικασίες. Η ΕΘΝΙΚΗ μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, η ΠΙΣΤΗ μας, Η ΙΣΤΟΡΙΑ μας, τα ΙΕΡΑ, τα ΟΣΙΑ και τα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας, έχουν δοθεί βορά σε όλους εκείνους που θέλουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μικρή και αδύναμη. Η πατρίδα μας διαμελίζεται και χαρίζεται ανάλογα με τις ορέξεις και τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων, που δήθεν, είμαστε σύμμαχοι ή ισότιμα μέλη.
Την αποκλειστική ευθύνη έχει το βρώμικο πολιτικό σύστημα, που για χρόνια λεηλατεί τον πλούτο και τις ψυχές των Ελλήνων και υπηρετεί συμφέροντα άλλα, δημιουργώντας έτσι τέτοιες δεσμεύσεις και εξαρτήσεις απέναντί τους, που και να θέλει, δεν μπορεί πια να υπερασπιστεί ούτε τους Έλληνες, ούτε καν την εδαφική μας ακεραιότητα και ασφάλεια. Γι’ αυτό, ΕΓΕΙΡΟΜΕΘΑ, με όλες μας τις δυνάμεις ως ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ για το γενικό καλό όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, την καταπολέμηση της αδικίας που υφίστανται και την καταστροφή των δολοφονικών πολιτικών νομοθετημάτων, που παράνομα μας έχουν επιβληθεί.
Ας το αντιληφθούν πλέον οι εθνομηδενιστές, τεχνοκράτες πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης, του ερέβους, οι «ελεγκτές και υπονομευτές»  της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας, οι θιασώτες και εκφραστές της νέας τάξης πραγμάτων, ότι αποδεικνύεται εμπράκτως, η παταγώδης αποτυχία τους, αφού οποιαδήποτε ενέργειά τους, ενείχε και ενέχει δόλο, σκοπιμότητα, παραπλάνηση των ανθρώπων και ισχυρές δόσεις ιδιοτέλειας και καταστροφής.
Σεβόμενοι τους προγόνους μας και την ιστορία μας, δεν ξεχνάμε πως  χάριν των θυσιών και των αγώνων που έδωσαν και οι Κρητικοί, έχουμε τα σημερινά γεωγραφικά μας όρια ως χώρα, με τους «όψιμους» όμως πολιτικούς να τα διαπραγματεύονται με μειοδοτικό τρόπο.
Για όλα τα παραπάνω  και επειδή με όλη τη δύναμη της ψυχής και της καρδιάς μας, λέμε δυνατά «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!», ομόφωνα αποφασίζουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα σε κάθε γωνιά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας. Για να στείλουμε το μήνυμα του ξεσηκωμού σε όλη τη χώρα και όχι μόνο,  ορίσαμε το όνομα της κίνησης μας σε «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» και προχωρήσαμε στην σύνταξη και έγκριση της ιδρυτικής μας διακήρυξης.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ»

1) Για την απελευθέρωση από την κατοχή που έχουν επιβάλει στο έθνος μας οι μνημονιακές κυβερνήσεις μαζί με την γερμανόδουλη ΕΕ, για την  ανάκτηση της χαμένης μας  αξιοπρέπειας  και για  την  αποκατάσταση της   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  με μοναδικό σύμβουλο την αγάπη μας για την Ελλάδα και για τους  ΕΛΛΗΝΕΣ,   είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ…
2) Αναλαμβάνουμε   κάθε   απαραίτητη   πρωτοβουλία   και   καλούμε   όλους   τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας, να συναποφασίσουμε και να συναγωνιστούμε μέχρι το τέλος.
3) ΔΕΝ  ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ  ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΔΙΚΑΙΟΣ, ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ  ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ  Ή  ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ..
4) Διαμηνύουμε σε όλους τους τόνους, στους εθελόδουλους πολιτικούς, που με την ψήφο τους ενάντια στην βούληση του λαού, οδηγούν τους ΕΛΛΗΝΕΣ στο θάνατο και ξεπουλούν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, να σταματήσουν αμέσως αυτές τις επιλογές του Εφιάλτη, διότι το τέλος τους έφτασε και πως σύντομα θα μας βρουν μπροστά τους…

Διακηρύττουμε ότι από την πολιτική ελίτ της χώρας μας, καθώς και από τα ντόπια και ξένα οικονομικά συμφέροντα που λυμαίνονται το έθνος μας:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να σταματήσουν, να καταστρέφουν τις οποιεσδήποτε αξιακές, ηθικές, νομοθετικές, περιουσιακές και οικονομικές δομές  της  κοινωνίας των Ελλήνων.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, τα παιδιά μας και εμείς να ζούμε με ασφάλεια και ηρεμία.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να μην υπάρχουν άνθρωποι, που να ζουν στη φτώχεια και τη μιζέρια, που βιώνουμε οι περισσότεροι σήμερα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να κυβερνούν τη ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ πολιτικές ηγεσίες, που θα είναι ταγμένες στην υπηρεσία των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών της και στη δημιουργία μιας θεσμικής πολιτικής πραγματικότητας, που θα προωθεί και θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να είναι η χώρα μας ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ με ένοπλες δυνάμεις ισχυρές, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει η εδαφική της ακεραιότητα, ενώ πρωτίστως να εξασκείται μια υπερήφανη, αξιοπρεπής, ευεργετική ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, με μηχανισμούς που θα είναι απαλλαγμένοι από τις επιρροές και τις εξαρτήσεις σας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να κυριαρχεί νομοθετικά η κοινωνική και νομική δικαιοσύνη με ξεκάθαρους κανόνες σε όλες τις πλευρές της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και οι οποίες θα επιτρέπουν στον κάθε Έλληνα πολίτη, να απολαμβάνει τα προϊόντα του μόχθου του, αλλά και την προάσπιση κάθε πτυχής της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς του.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, την καλλιέργεια της ελεύθερης και δημιουργική ελληνοκεντρικής φιλοσοφικής σκέψης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στα σχολειά και τους χώρους εργασίας και λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ, στα βιβλία-σκουπίδια της παγκοσμιοποιημένης πολτοποίησης του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ,  που ήδη διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, η εργασία, η κατοικία, η ατομική και δημόσια περιουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ, να είναι εξασφαλισμένη ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

Οι ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ μας είναι αδιαπραγμάτευτες και θα τις επιβάλουμε με κάθε τρόπο…

«Ευλογημένη η σπίθα που αψηφά τις φρόνιμες συμβουλές της λογικής.
Στα θάματα χρωστά η Κρήτη  τη ζωή της.» Ν. Καζαντζάκης

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Εκπρόσωποι Επικοινωνίας:
ΧΑΝΙΑ:  Καπαρουδάκης Παντελής  6980578056  Κελαϊδάκης Γιάννης 6948236986
ΡΕΘΥΜΝΟ:  Κλάδος Ζαχαρίας  6974650263  Μανωλιούδης  Γιώργος 6970133100
ΗΡΑΚΛΕΙΟ:  Αναγνωστάκης Γιάννης 6974763247   Αλεξάκη Κική 6979733616
ΛΑΣΙΘΙ:  Γερακιανάκης Μανώλης 6932763280 Ψαράκης Μανώλης 6994642927

Ακολουθούν αλφαβητικά τα ιδρυτικά μέλη:
ΑΘΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΛΕΞΑΚΗ ΚΙΚΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΛΑΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΒΕΛΥΒΑΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΕΡΓΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΡΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΓΚΑΝΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΛΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΓΟΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΥΠΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΠΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΚΕΛΑΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΛΑΔΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΙΕΡΕΑΣ, ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΛΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΛΥΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΛΙΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΜΠΑ, ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΟΣ, ΠΑΡΑΒΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΕΤΡΟΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΡΙΝΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΤΣΑΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΧΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΧΛΑΡΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ, ΦΡΟΝΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΘΩΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΨΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

9 σκέψεις σχετικά με το “Ιδρύθηκε το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

 1. Παράθεμα: Ιδρύθηκε Το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» | ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ...ερχόμαστε !!!

 2. 634 INKA KRITIS Να τα επιστρέψουν, όχι μόνο η Αντωνοπούλου Ο κος Πάγκαλος και οι άλλοι που μαζί τα φάγανε 01.03.18.doc

  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 635 01.03.2018

  01.03.18
  Πάγκαλος Όλοι μαζί τα φάγαμε
  https://tinyurl.com/y8ywa74p
  Google : Περίπου 37.400 αποτελέσματα (0,47 δευτερόλεπτα)

  Με αφορμή,

  Το ουρανοσκεπές Σκάνδαλο Novartis που εκτόξευσε το FBI από τις ΗΠΑ.
  Τις 37.400 καταχωρήσεων στην Google, της Δήλωσης του τ. Υπουργού κου Πάγκαλου ότι και αυτός τα έφαγε μαζί με όσους δεν τον αντίκρουσαν εξ αντιδιαστολής.
  Στην σημερινή νεοφανή περίπτωση της πολιτικής ευαισθησίας, δηλαδή της επιστροφής χρημάτων και των διαδοχικών και σημαντικών παραιτήσεων στελεχών της Κυβέρνησης για λόγους οικονομικών τους ασύμβατων σχέσεων, η με πλήθος 37.400 καταχωρήσεων στην Google, κατόπιν της Δήλωσης του τ. Υπουργού κου Πάγκαλου ότι και αυτός τα έφαγε μαζί με όσους δεν τον αντίκρουσαν εξ αντιδιαστολής, παράγει αυτοματικά και δεοντολογικά την υποχρέωση ανάδειξης ανάλογης ευαισθησίας, από τον ίδιο και τους 300 του κοινοβουλίου που περιλαμβάνει, όλους δηλαδή όσοι δεν τον αντέκρουσαν στην δήλωσή του αυτή.

  Με βάση το συλλογισμό αυτό που μας απέστειλε και μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε μέλος του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

  Οφείλουν όσοι εκ των υπαρξάντων εντός του Κοινοβουλίου την ίδια περίοδο που ορίζει με τις 37.400 καταχωρήσεις στην Google, της Δήλωσης ο τ. Υπουργός κος Πάγκαλος ότι και αυτός τα έφαγε μαζί με όσους δεν τον αντίκρουσαν, οφείλουν όλοι τους να επιστρέψουν τα χρήματα που φάγανε, όπως τα επέστρεψε η κα Αντωνοπούλου.

  Μάλιστα, αν το κάμουν αυτό, είναι πιθανή και η πανηγυρική έξοδός μας από τα μνημόνια και η διαχείριση της χώρας θα αποκτήσει καθαρό πολιτικό περιβάλλον, που δεν θα εκβιάζεται από κανέναν μεγάλο ή μικρό Ευρωπαϊκό ή Διεθνή συνεταίρο.

  Τώρα, να πούμε το ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ να το πούμε γιατί να μην το πούμε.

  Που είναι τα παλληκάρια, να το δούμε.

  Αυτό θέλει δύναμη ψυχής !!!!!!

  Μου αρέσει!

 3. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

  Μου αρέσει!

 4. Ελληνίδες, Έλληνες! Για ό,τι κακό έγινε έως τώρα στην Ελλάδα από όλους αυτούς που γέλασαν και πρόδωσαν τον ελληνικό λαό, το είδαμε πια, το ζήσαμε, το πληρώνουμε κάθε μέρα. Όμως, σοβαρό μερίδιο ευθύνης έχουμε κι εμείς, παρόλο που είπαμε το “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα. Κι αυτό, γιατί δεν είναι μόνο τα οικονομικά, αλλά εν γένει ο τρόπος ζωής μας, ο οποίος ούτε ελληνικός είναι μα ούτε και ορθόδοξος.

  Και ενώ τα ψέματα των κυβερνώντων διαδέχονταν το ένα το άλλο εμείς ανεχτήκαμε την ροή των πραγμάτων όπως την σκηνοθέτησαν αυτοί. Ενώ μας φώναζαν οι Πατέρες μας να αλλάξουμε τρόπο ζωής και να επιστρέψουμε στις διδαχές των Αγίων μας και του γένους μας, εμείς «αγρόν αγοράζαμε». Για δεκαετίες υποκύψαμε στον ανθελληνικό τρόπο ζωής που μας επέβαλλαν. Και φτάσαμε στο σήμερα με μια χώρα λεηλατημένη, να πεινάμε, να μας έχουν αρπάξει τον ορυκτό μας πλούτο, να έχουμε μουσουλμανική παιδεία στα σχολεία μας, και με την απειλή πολέμου να ελπίζουμε σε ποιους; Σε αυτούς όλους που μας οδήγησαν εδώ; Σε αυτούς όλους που έχουν δημιουργήσει μέτωπο εντός των πυλών με τους μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι στο όποιο πολεμικό κτύπημα θα στραφούν εναντίον μας;

  Ήταν ανόητοι οι Πατέρες μας που φώναζαν για μετάνοια τόσο καιρό; Έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να ξυπνήσουμε; Ή ακόμα κοιμόμαστε; Ποιος άλλος εκτός του Θεού μας έμεινε; Είναι όμως μαζί μας ο Θεός ή νομίζουμε ότι είναι; «Μείνατε ἐν ἐμοί, κἀγὼ ἐν ὑμῖν» είπε ο Χριστός· τόσα χρόνια ζούμε όπως μας έδειξε ο Χριστός; Αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας ή βριζόμαστε κάθε μέρα; Είμαστε Ορθόδοξοι στην ουσία ή μόνο στην εικόνα και «παίζεται» κι αυτό; Ας αναλογιστούμε πόσο κοντά στον Θεό είμαστε, και αν δεν είμαστε ας ξεκινήσουμε να κλαίμε όλοι μαζί, γιατί ούτε τον Θεό έχουμε μαζί μας… και είμαστε τελείως μόνοι μας, οδηγούμενοι στον αφανισμό.

  Τελείωσαν τα ψέματα τούτη την ώρα. Τελείωσε κι ο χρόνος. Καιρός μετανοίας και επιστροφής στην αγκαλιά του Πατέρα Θεού. Δεν μπορούμε να ελπίσουμε σε Αυτόν αν εμείς είμαστε απάνθρωποι μεταξύ μας. Δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον Θεό που δεν βλέπουμε, αν εμείς δεν αγαπάμε αυτόν που βλέπουμε, τον συνάνθρωπό μας. «Ό,τι σπείρεις θερίσεις» μας είπε, κι εμείς τόσα χρόνια τι σπείραμε;

  SOCRATESNIOS

  Μου αρέσει!

 5. Έκτακτο ολοι οι Ελληνες πρεπει να ειναι εκει… διαδωστε το !!!
  Αμερόληπτα > αυτην την στιγμη, η μονη αντικαθεστωτική / αντί-συντηρητική πολιτικη κοινοβουλευτικη δυναμη,
  που μπορει και εχει το νεύρο να αντιπαρατεθεί με τους δυνάστες των λαών Δύσης >
  καλεί σε συγκεντρωση την Ελληνικη κοινωνια >

  εναντια στην υποταγη… την αιχμαλωσια… εναντια στο ξεπουλημα της Πατρίδας… > https://ello.co/velos/post/xrqfqucou9nvwk3cckg_tq

  Μου αρέσει!

 6. ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ.

  ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΩ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΙ.

  ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑ…ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΡΗΤΗ….ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΑΝ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΩ.

  ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

  ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ…ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ….ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ.

  ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ…

  Μου αρέσει!

 7. Ίσως να ξεχάσαμε πολλά..
  POSTED ON 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 BY ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
  03
  Μαρ
  Ίσως όλα αυτά που βιώνουμε και θα βιώσουμε να είναι η λογική εξέλιξη όσον Αφήσαμε να χαθούν από τη μνήμη μας..

  Όλων αυτών των συναισθημάτων πού τα παρατήσαμε σε μία γωνιά κυνηγώντας ψεύτικα όνειρα και οράματα…και δεν ευγνωμονούμε τίποτα..

  Ξεχάσαμε πόσο εύκολη είναι η ευτυχία, σε πόσο πολύ μικρά πράγματα υπάρχει το χαμόγελο,η ευχαρίστηση, η συντροφιά, η φιλία, η συντροφικότητα….

  Ξεχάσαμε ακόμα και την οικογένειά μας, τα αδέρφια μας,ξαδέρφια μας… τους ίδιους τους γονείς μας τους παρκάραμε στα γεράματά τους για να πετάξουμε εμείς μακριά με τα φτερά μας και να τσακωσουμε το μεγάλο όνειρο τις επιτυχίας που μας πλάσαρε ένα σύστημα σάπιο!

  θυμάμαι τότε που είχε γίνει ο βομβαρδισμος στη Βοσνία να βρίσκομαι κλασικά πάνω σε μία μπάρα πίνοντας ακόμα ένα ποτηράκι Τζακ και δίπλα μου να έχω μία κακομαθημένη μικρή των βορείων προαστίων η οποία μου τα χει κανει τσουρεκια….. τότε ήταν που κατάλαβα την διαφορά στο τι είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια…. Τότε είναι που κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είναι γεννημένος να πέφτεις συνέχεια…. να κακομαθαίνει… να αφήνετε να επιλέγει πάντα τα εύκολα!

  θυμάμαι τότε ότι έδωσα αυτή την απάντηση στη μικρή που γκρινιάζε για τον έρωτα και την αγάπη… Ότι τη στιγμή που μιλούσαμε οι μοναδικοι ερωτευμένοι πάνω στον πλανήτη γη που νιώθουν αγάπη και έχουν ζωντανά συναισθήματα μέσα στην καρδιά τους πρέπει να είναι οι Βοσνιοι… αυτοι μονο ζουν την κάθε μέρα ολόκληρη γεμάτη με τα πάντα….. σε όλο το εύρος του τι σημαίνει Πραγματικά ζωή.. σε όλο τον κυματισμό των συναισθημάτων που διαδέχονται το ένα το άλλο μέσα σε δευτερόλεπτα…. στη μόνη πραγματική στιγμή που ο άνθρωπος κατανοεί την ανοησία της ταυτότητας και του διαχωρισμού…. την ανοησία της σπατάλης του χρόνου… την τρέλα να αφήνεις τη ζωή να περνάει μουρμούρωντας γκρινιάζοντας….!

  Ξεχάσαμε φιλαράκια μου, ιδανικά,, ιδέες, θυσίες,… ιστορία…. γίναμε μαλθακοί…. γίναμε παιδιά θερμοκηπίου… μας εκπαίδευσαν καλά οι εχθροί μας ετσι ώστε να απολέσουμε τις μνήμες του DNA μας… μας τάισαν καλά… μας έδειξαν πρότυπα να ακολουθήσουν οι νέοι μας…. μας κάνακεψαν… οπως κάνεις υπερτροφία στο γουρούνι που θες τα Χριστούγεννα να το βάλεις στο τραπέζι!

  Αν θες να το γυρίσεις το παιχνίδι σταματά να εισαι μουρμούρας σταματά να συγκρίνεις σταματά να κατηγορείς…. σταμάτα να διαχωρίζεις τον συνάνθρωπό σου για τις ιδέες του…. σταμάτα να θες να είσαι ο ήρωας που θα σκοτώσει τον εχθρό… γιατί για τον εχθρό θα είσαι δολοφόνος…!

  Σταμάτα να σαι πολεμοκάπηλος… σταμάτα να κυνηγάς την ευτυχία έξω από σένα..βρες τον εαυτό σου ξανά μέσα στο χρόνο σου μέσα στο λίγο χρόνο προσφοράς που έχεις σε αυτή την σφαίρα που ονομάζουμε γη…

  ζήσε για σένα και όχι για τους άλλους… Όχι για τις ταμπέλες τους… Όχι για τα πρέπει τους… κάνε ξανά τον χρόνο να είναι το πιο σημαντικό αγαθό που γνωρίζεις…. σταματά δηλαδή να αυτο παραμυθιάζεσαι… και δες την πραγματικότητα όπως είναι…. δεν είναι το ευρώ η αξία… αξια ειναι ο χρονος που με κάποιον τρόπο κάποιοι σου κλέβουν κάθε μέρα..!

  Και αυτό είναι ο κοινωνικός σου εχθρός και κανένας άλλος… αν φτάσεις και στον πνευματικό Έχθρο Θα δεις ότι είναι συγκεκριμένη οντότητα και ενέργεια η οποία έχει άμεση σχέση με το χρήμα που κυνηγάς..

  Και όταν θα φτάσουμε και εμείς στην εποχή που θα μας χρησιμοποιήσουν πλέον σαν κρέας… στην εποχή της φρίκης και της παράνοιας που φτάσανε όλοι οι γείτονές μας… τότε είναι που θα πρέπει να θυμάσαι και να γνωρίζεις και να έχεις αποδεχτεί όλες τις παραπάνω αλήθειες…

  Και θα το εξηγήσω πλήρως αυτή τη φορά αυτό το άρθρο για να μην υπάρχουν οι Άντινοητές να πουν την οποιαδήποτε πληροφορία..

  Θες δεν θες Είσαι σε ένα βούρκο… σε μία φυλακή άδικη… και σε ελέγχουν παρανοϊκοι… αποδέξου το… την αδικία. δεν προλάβαμε να την αλλάξουμε.. Ούτε τους παρανοϊκούς… Ούτε τους προδότες!

  Θες δεν θες αύριο Θα ακολουθήσεις ξανά εντολές οι οποίες θα σου φανούν σκληρές αδίκες στημένες φρούδες…αλλά από την άλλη… θα υπάρχουν ιδιοι άνθρωποι με σένα που έχουν ακούσει τα ίδια…. και αυτοί θύματα είναι… και αυτοί οι αθώοι σαν και σένα είναι…. αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει κάτι… πρέπει να ακολουθήσεις και να πράξεις χωρίς κανένα δισταγμό!

  Ποιος θα είναι ο νικητής ξέρεις; αυτός που πραγματικά κατανόησε, θυμήθηκε ποια είναι η πραγματική ζωή και πόσο μεγάλη αξία έχει ο χρόνος μας πάνω στη γη… αυτός που πραγματικά είναι ερωτευμένος με τη ζωή….. με τις αξίες. με τα ιδανικά…. αυτός Δηλαδή που πραγματικά μέσα στο Κύτταρο του γνωρίζει Τι προστατεύει σε αυτή την παράνοια!

  Είναι οξύμωρο το ξέρω, να είσαι όλα αυτά, να κατανοείς όλα αυτά… και ταυτόχρονα να οδηγηθείς στο να σκοτώσεις τον απέναντι… σε αυτή την άδικη ζωή είναι καθήκον απαράβατο να επιβιώσεις….. είναι καθήκον να καταφέρεις να βιώσεις αυτά που θυμήθηκες….. Αφού λοιπόν δεν είσαι ο υπεύθυνος αυτής της παράνοιας… τότε σε συμβουλεύω σαν ερωτευμένο παιδί προστάτεψε αυτά τα οποία αγαπάς χωρίς να διστάσεις ούτε μία στιγμή!

  Μετά το τέλος της παρανοιας θα έχεις πολλούς περισσότερους λόγους μέσα στην ψυχή σου που θα λυσσάξεις για να αλλάξεις αυτό τον πολιτισμό της χεστρας..

  Δυστυχώς μέχρι στιγμής αποτύχαμε από το να μην έρθει η στιγμή αυτής της παράνοιας…. Άρα χρησιμοποιούμε την υγιή σχιζοφρένεια για να προστατεύσουμε όλα όσα θυμηθήκαμε ότι μας ανήκουν και Πρέπει κάποια στιγμή ζωντανοι να τα διεκδικήσουμε από αυτούς που έκαναν το έγκλημα!

  Stranger…

  NIKOS

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.