Πολιτικές κουκουβάγιες σε ρόλο πλανητικού μεγαλοτουρίστα

Φωτογραφία του Harris Kodopoulos.

πρώην δημοσιογράφος και νυν πολιτικό βαρίδι στην οικονομία μας…

Φρανς Τέρενς Νικόλαος Κουίκ!
60 ταξίδια στο εξωτερικό σε 16 μήνες θητείας!

Από την στιγμή που ο πολυχρονεμένος Τσίπρας έστειλε στο υπ. Εξωτερικών τον πατερούλη του Ασφαλιστικού τερατουργήματος Κατρούγκαλο, αυτός δεν σταμάτησε να ταξιδεύει προσπαθώντας να σπάσει το ρεκόρ του μόνιμου τουρίστα Τέρενς Κουίκ ο οποίος με το ”Kotzias Travel” έκανε ….40 ταξίδια στο εξωτερικό σε 16 μήνες θητείας.
H μόνη τυχερή από τα ταξίδια του Τέρενς είναι η ηρωική σύζυγός του Αντα Γεροσιδέρη η οποία τον ξεφορτώνεται
-Αγαπούλα μου, τώρα έχω δουλειές…Πρέπει να σώσω την Ελλάδα…Ετοίμασέ μου σε παρακαλώ τα κοστούμια μου…Πετάω το βράδι και έχω βαρύ πρόγραμμα….Η Ελλάδα κινδυνεύει, με καλεί το καθήκον…

2 σκέψεις σχετικά με το “Πολιτικές κουκουβάγιες σε ρόλο πλανητικού μεγαλοτουρίστα

 1. Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018
  ____________________________________________________-

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ+ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ !!!

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ
  Ποιος «πανέξυπνος» στον ΕΦΚΑ το σκέφτηκε αυτό ;;; Που θα βρουν οι δικαιούχοι, οι οποίοι σημειωτέον λάμβαναν συντάξεις πείνας, να τις επιστρέψουν μαζεμένες πίσω ;;; Προφανώς όμως το κάνατε επίτηδες ώστε να τους αποτρέψετε από το να διεκδικήσουν τις συγκεκριμένες αυξήσεις…ή μήπως όχι ;;; Στο χέρι σας είναι να το αποδείξετε αλλάζοντας αυτή την προϋπόθεση !!!

  Δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που πήραν συντάξεις πείνας θα δουν αύξηση ως και 80% με βάση εγκύκλιο των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ. Με την εγκύκλιο 70.000 άτομα που αποχώρησαν από τη δουλειά είτε εκδόθηκε στο όνομά τους σύνταξη χηρείας από 1/7/2015 ως 12/5/2016 θα μπορέσουν να πάρουν περισσότερα χρήματα και μάλιστα αναδρομικά.

  Με αίτηση στον ΕΦΚΑ θα πρέπει να ζητήσουν επανέκδοση της σύνταξης και να λάβουν αναδρομικά τα νέα αυξημένα ποσά. Εδώ όμως υπάρχει και μια βασική προϋπόθεση. Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να βρουν και να επιστρέψουν το ποσό που έλαβαν το παραπάνω διάστημα και στη συνέχεια να περιμένουν για να πάρουν τα νέα ποσά που θα προκύψουν από την επανέκδοση.

  Ουσιαστικά με την εγκύκλιο επανέρχεται για τους παραπάνω συνταξιούχους το κατώτατο όριο των 245 ως 384 ευρώ της εθνικής σύνταξης το οποίο δεν ίσχυσε για αυτούς και δίνει το δικαίωμα διεκδίκησης επανέκδοσης των συντάξεων. Με την εγκύκλιο ορίζεται ότι η έναρξη της νέας σύνταξης θα είναι με αναδρομικά από 13/5/2016.

  Τρεις είναι οι κατηγορίες συνταξιούχων που ευνοούνται περισσότερο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”:

  Μητέρες που συνταξιοδοτήθηκαν με διατάξεις ανήλικου τέκνου
  Ασφαλισμένοι με σύνταξη λόγο γήρατος και 4.500 ένσημα
  Συνταξιούχοι που παίρνουν σύνταξη θανόντος η οποία εκδόθηκε από 1/7/2015 ως 12/5/2016

  Μεγαλύτερη θα είναι η αύξηση για όσους είχαν και πέναλτι 10% καθώς δεν είχαν συμπληρώσει τα 67 έτη.

  Τα ποσά που κερδίζουν οι συνταξιούχοι

  Με μισθό 830 ευρώ

  ______________________________________________________________-

  Με μισθό 830 ευρώ
  Έτη ασφάλισης Σύνταξη από 1/7/2015 ως 12/5/2016 Αύξηση
  15 329 112
  17 345 126
  21 377 146
  23 393 146
  25 409 147
  27 446 127
  Με μισθό 1.000 ευρώ
  Έτη ασφάλισης Σύνταξη από 1/7/2015 ως 12/5/2016 Αύξηση
  15 353 108
  17 374 119
  21 414 138
  23 434 137
  25 455 136
  27 505 106
  Με μισθό 1.150 ευρώ
  Έτη ασφάλισης Σύνταξη από 1/7/2015 ως 12/5/2016 Αύξηση
  15 385 93
  17 407 106
  21 451 126
  23 573 126
  25 495 127
  27 550 96
  Με μισθό 1.300 ευρώ
  Έτη ασφάλισης Σύνταξη από 1/7/2015 ως 12/5/2016 Αύξηση σε ευρώ
  15 447 49
  17 472 61
  21 523 79
  23 549 78
  25 574 79
  27 638 42

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ- ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
  Μαρτίου 29, 2017
  Greek Spirit
  13-10-2016

  Όταν πριν από το 2013 το hellenic sunrise υποστήριζε ότι η Γερμανία προκάλεσε τον πόλεμο στην Συρία από κοινού με το Κατάρ και την Τουρκία κανείς στην Ελλάδα δεν άκουγε. ‘Οσο για το εξωτερικό, καλά..εκεί κυριολεκτικά κοιμούνται με τα τσαρούχια.

  Ο λόγος του πολέμου ήταν και είναι να καμφθεί η αρνητική στάση του προέδρου Άσαντ για την διέλευση αγωγού αερίου από το Κατάρ-Συρία- Τουρκία-Ελλάδας-Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας.

  Η Ρωσία δεν θέλει η Ευρώπη να παίρνει αέριο από αλλού γιαυτό και έτρεξε να βοηθήσει τον Άσαντ. Κανένα πρόβλημά, είμαστε όλοι σύμφωνοι.

  Τελευταία όλο και πληθαίνουν πλέον οι φωνές και διαρροές με τις οποίες σχεδόν απροκάλυπτα πλέον οι Γερμανοί ομιλούν για grexit και δραχμή. Προχθές το κυβερνητικό κλιμάκιο που πηγαίνει στο εξωτερικό για να παρακαλέσει για κανά φράγκο και παρόλο που είχαν ψηφισθεί και τα 15 προαπαιτούμενα, δεν κατάφερε να εξaσφαλίσει το σύνολο της δόσης, παρά μόνο την μισή, 1, 8 δις, τα οποία συνοδεύονταν από πολλούς υπαινιγμούς για grexit.

  Γιατί ο Σόιμπλε θέλει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης ;

  Όπως προείπαμε Γερμανία-Τουρκία και Κατάρ είναι οι συνιδρυτές του Ισλαμικού Κράτους και οι υπεύθυνοι για τον πόλεμο στην Συρία.

  Τουρκία και Γερμανία είναι σύμμαχοι, και μάλιστα από την εποχή του ξεπετάγματος των Νεότουρκων του Κεμάλ, από το 1908.
  Οι Γερμανοί δημιούργησαν την τράπεζα της Ανατολής όπου πρώτα προσέλκυσαν όλα τα κεφάλαια των πλούσιων Ελλήνων εμπόρων της Σμύρνης και Πόντου και κατόπιν την φαλίρισαν και τους κατέστρεψαν.
  Οι Γερμανοί συμβούλευσαν τον Κεμάλ για την σφαγή των Αρμενίων και Ελλήνων.
  Οι Γερμανοί είναι πίσω απ όλα.Για όλα φταίνε οι Γερμανοί.Από την εποχή των σταυροφοριών ακόμα. Από την εποχή της κατάλυσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
  Οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης γιατί δεν θέλουν η χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών να σκάσει στα χέρια τους.
  Επίσης θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης για να μπορέσει η σύμμαχος τους Τουρκία να εισβάλει και να εκβιάσει γι την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
  Όσο η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. κάθε αποτυχία της σε οικονομικό επίπεδο αντικατοπτρίζεται και στο ΕΥΡΩ.

  Βέβαια και η Ευρώπη και η ΕΚΤ αλλά και η DEUTSCHE BANK απειλούνται με χρεοκοπία. Και οι ΗΠΑ με το αστρονομικό χρέος τους. Ωστόσο οι παραπάνω παίκτες μπορούν ακόμα να ελπίζουν σε κάποιο θαύμα για την σωτηρία τους και σε κάθε περίπτωση θα πέσουν σε δεύτερο χρόνο, μετά την Ελλάδα.

  Οι ΗΠΑ πολύ θα ήθελαν να μπορούσαν να έχουν περισσότερη στρατιωτική ισχύ διότι έτσι θα μπορούσαν να επέμβουν μα αποφασιστικότητα στην Συρία από το 2013.Το 2013 ο Ερντογάν είχε στήσει μια σειρά από προβοκάτσιες στην Συρία με βομβιστικές επιθέσεις εναντίον αμάχων για να κατηγορήσει τον Άσαντ στην διεθνή κοινότητα αλλά ο Ομπάμα δεν τόλμησε να οργανώσει χερσαία επιχείρηση του αμερικάνικού τακτικού στρατού στην Συρία.Ο λόγος είναι ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να διεξάγουν στρατιωτικές επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας.Οταν Paul Wolfowitz,ένας από τους πρωτεργάτες και φανατικούς οπαδούς της επέμβασης των ΗΠΑ στο Ιράκ το 2003 δήλωνε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα THE SUNDAY TIMES ότι <<Φοβάται ότι η κόπωση των Αμερικάνων από τους πολέμους στο Ιράκ και Αφγανιστάν θα οδηγήσει τις ΗΠΑ εγκαταλείψουν τους αντάρτες στην Συρίας στην τύχη τους όπως ακριβώς άφησαν και τους Ιρακινούς αντικαθεστωτικούς το 1991 οι οποίοι συνετρίβησαν από τον Σαντάμ. Εξέφρασε την απογοήτευση του για την ελλειπή βοήθεια προς τους αντάρτες στην Συρία αλλά είπε πως η στρατιωτική επέμβαση στην Συρία δεν είναι στο πρόγραμμα .>> τότε καταλαβαίνουμε ότι η πάλαι ποτέ αμερικανική πολεμική μηχανή αποτελεί φάντασμα του παρελθόντος.
  (Περισσότερα στο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ PAUL WOLFOWITZ – Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2013/06/paul-wolfowitz.html)

  Οι ΗΠΑ χωρίς στρατό δεν μπορούν να ασκήσουν εξωτερική πολιτική, γιαυτό και βλέπουμε σήμερα την Αμερική να ΄΄γλείφει» τον Ερντογάν και να τρέχει σαν σκυλάκι από πίσω του στην Συρία όπου ό τελευταίος ότι γουστάρει κάνει και μάλιστα ενώ αποκομίζει τους καρπούς της ενδοτικότητας των Αμερικάνων την ίδια στιγμή τους φτύνει στα μούτρα συνάπτοντας συμμαχία με την Ρωσία.
  Αυτό δεν είναι και πολύ καλό για την Ελλάδα διότι αφού αρνήθηκε την βοήθεια της Ρωσίας, πρώτα ο ΓΑΠ και μετά ο Τσίπρας, παραμένει στο άρμα της δύσης αλλά την ίδια στιγμή βρίσκεται μεταξύ της διαμάχης ΗΠΑ και Γερμανίας .

  Ο Ομπάμα λοιπόν, το 2013 δεν τόλμησε να κάνει χερσαία επιχείρηση, εξάλλου ακόμα και η εισβολή στο Ιράκ το 2003 έγινε με την αμέριστη οικονομική βοήθεια των Σαουδαράβων και Καταριανών οι οποίοι είχαν φοβηθεί ότι ο Σαντάμ Χουσέιν θα τους καταλάμβανε όπως έκανε με το Κουβέιτ.

  Ο Ομπάμα δεν ήθελε αυτή την φορά η Αμερική να ζητήσει λεφτά από τους πλούσιους Άραβες του ΟΠΕΚ για μια στρατιωτική επιχείρηση εφόσον όπως πολύ σωστά τον είχαν πληροφορήσει οι σύμβουλοι σε δύο χρόνια από τότε, το 2015, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αυτονομηθούν ενεργειακά από την Μ.Ανατολή με την εξόρυξη των εγχώριων ,αμερικανικών, κοιτασμάτων σχιστολιθικού αερίου, κάτι που έγινε πραγματικότητα.Έτσι ο Ομπάμα μπορούσε πλέον να αρχίσει την υλοποίηση του οράματος του για την απεμπλοκή της Αμερικής από την Μ.Ανατολή και να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση της Κίνας.

  Ωστόσο ο Δημοκρατικός Ομπαμα όπως γραφει εδώ και χρόνια το hellenic sunrise,δεν μπόρεσε ποτέ να ελέγξει το βαθύ αμερικανικό κράτος που ανήκε στους Ρεπουμπλικάνους οι οποίοι έχουν και το χρήμα στην Αμερική, χρήμα το οποίο απέκτησαν με ΄μπιζνες΄΄ με την Μ.Ανατολή και οι οποίοι μπορεί μέσω Γουλφοβιτς να παραδέχονταν την αδυναμία για πόλεμο αλλά δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν στην τύχη τους τους συνεταίρους τους Σαουδάραβες και Καταριανούς . Οι ρεπουμπλικάνοι τελικά βρήκαν την λύση με το Ισλαμικό Κράτος.

  Ο Ομπάμα εκτός από τις εκκρεμότητες που άφησε στην Μ.Ανατολή άφησε και άλλες στην Ευρώπη. Ο Ομπαμα εγκαταλείποντας της πλούσιες αραβικές πετρελαιοπαραγωγές χώρες στην τύχη τους απέναντι στο εχθρικό Ιράν άφησε και το θέμα της ενεργειακής αυτονομίας της Ευρώπης ανοιχτό.

  Η Ευρώπη, δηλαδή η Γερμανία, τροφοδοτείται σε ποσοστό περίπου 50% με αέριο από την Ρωσία, ποσοστό τεράστιο, και από το 2009 σχεδίαζε με το Κατάρ,όπως γραφει εδώ και χρόνια το hellenic sunrise, την κατασκευή ενός αγωγού που θα διέσχιζε το Κατάρ-Ιορδανία-Συρία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία-Αυστρία για να μπορέσει επί τέλους να ανεξαρτοποιηθεί από την Ρωσία.

  Η Συρία αρνήθηκε να συμπράξει στο πρότζεκτ διότι είχε στα σκαριά έναν άλλο αγωγό, αυτόν που θα διέσχιζε το Ιράν-Ιράκ και Συρία .Ο αγωγός αυτός θα διέσχιζε το σιιτκό Ιράν, τις σιιτκές νότιες επαρχίες του Ιράκ και την φιλική προς τον σιιτισμό Συρία. Κατάρ-Σαουδική Αραβία είναι σουνιτικές χώρες και για λόγους που δεν είναι του παρόντος τρέφουν θανάσιμο μίσος προς τις σιιτκές, και το αντίστροφο.
  Έτσι το Κατάρ και Σαουδική Αραβία και Γερμανία ζήτησαν βοήθεια από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από την ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση του Ομπαμα η οποία ελέγχει την CIA.

  Λεφτά υπήρχαν από το Κατάρ, τεχνογνωσία από την CIA και το Ισλαμικό Κράτος έγινε πραγματικότητα.Στόχος του ΙΣ ήταν είτε η κατάληψη του δυτικού Ιράκ και το πέρασμα του αγωγού από εκεί ( γιαυτό και όλα τα ηγετικά στελέχη ήταν σουνίτες πρώην στρατιωτικοί του Σαντάμ Χουσέιν) είτε η πτώση του ‘Ασαντ και και το πέρασμα του αγωγού από την Συρία.
  Η Ρωσία επενέβη για να αποσοβήσει τον κίνδυνο του αγωγού ο οποίος θα οδηγούσε στο χάσιμο της ενεργειακής αγοράς της Ευρώπης .
  Ο Ομπαμα υπέκυψε στο θέλημα της αντιπολίτευσης του και έκανε τα στραβά μάτια ή τέλος πάντων στήριξε το Ισλαμικό Κράτος εξαναγκασμένος από τις συνθήκες.
  Η Τουρκία από το 2011 έγινε ο αποδέκτης τόνων χρημάτων από τους Σαουδάραβαες και το Κατάρ για να αναλάβει τον υποστηρικτικό ρόλο του Ισλαμικού κράτους.
  Ο Ερντογάν ανέταξε την οικονομία του, τσίμπησε και ο ίδιος δεκάδες δις δολάρια, βόλεψε την οικογένεια του, τον γαμπρό του, τον εαυτό του, νοικοκυρεύτηκε αυτός και η Τουρκία, όλα καλά.

  Ο Ερντογάν σιγά σιγά κατάλαβε ότι οι ΗΠΑ αποτελούν ένα γεωπολιτικό ψοφίμι, ούτε στρατό διαθέτουν πλέον ούτε λεφτά. Γιαυτό και σήμερα ο Ερντογάν δουλεύει τους Αμερικάνους ψιλό γαζί .
  Εκτός από τον Ερντογάν και οι Γερμανοί βλέπουν ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν ούτε την θέληση ούτε την δύναμη να αντιπρατάξουν ικανές στρατιωτικές δυνάμεις στην Συρία αλλά και…..που πονάει η Γερμανία; …..μα στα ρωσοπολωνικά σύνορα.Τα γραφει εδώ και χρόνια το hellenic sunrise αλλά κάποιοι έχουν μείνει στις αναλύσεις των καφενείων του 1980.Ούτε η ίδια Γερμανία βέβαια έχει στρατό ικανό για κάτι σοβαρό.Έτσι η Γερμανία είναι αναγκασμένη, ακόμα και μετά από 5 χρόνια πολέμου στην Συρία, να εξαρτάται από την Ρωσία ενεργειακά.

  Από την άλλη οι ΗΠΑ επιμένουν να πείσουν την Γερμανία να προσυπογράψει την συνθήκη τελωνειακή ένωσης ΗΠΑ-Ευρώπης TTIP , αλλά ο Σόιμπλε αρνείται εφόσον καταλαβαίνει ότι οι ΗΠΑ δεν αποτελούν πλέον ισχυρό εταίρο και ότι η Γερμανία θα μπορούσε μόνη της να κυριαρχήσει στην Ευρώπη ολοκληρώνοντας το Δ΄Ράιχ, ίσως.. και με λίγη βοήθεια από την Ρωσία. Γιαυτό μην εκπλαγείτε εάν Γερμανία και Ρωσία τα »βρουνε» στην Ουκρανία με την διχοτόμηση της.
  Οι ΗΠΑ θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα σχετικά με το χρέος της, αλλά η Γερμανία δεν υποκύπτει στις προτάσεις για κούρεμα του.Η Αμερική δεν φοβίζει πια κανένα. Την βάψαμε…
  Ωστόσο η Γερμανία δεν μας θέλει εντός ευρωζώνης διότι γνωρίζει ότι σύντομα θα χρεοκοπήσουμε με άμεσες συνέπειες στο γόητρο του ΕΥΡΩ.

  Εάν όμως μας πετάξει έξω από την ευρωζώνη τότε η Γερμανία γνωρίζει ότι οι ΗΠΑ θα μαζί με την Ελλάδα θα προσεταιρισθούν και τα τεράστια ενεργεικά αποθέματα της. Η Γερμανία δεν θέλει αυτά τα κοιτάσματα για τον εαυτό της, τα έχει τάξει στο Κατάρ και την Σαουδική Αραβία η οποία΄΄στεγνωνει’΄από πετρέλαιο.
  Η Γερμανία βρίσκεται σε δίλημμα, ή κρατάει την Ελλάδα εντός ευρωζώνης με κίνδυνο την χρεοκοπία της και την κατάρρευση του ΕΥΡΩ, ή μας πετάει έξω και κάνει ένα ανέλπιστο δώρο στις ΗΠΑ αθετώντας τις υποσχέσεις της στο Κατάρ.

  Άρα η μόνη λύση είναι η εισβολή στην Ελλάδα της συμμαχικής προς την Γερμανία Τουρκίας Εάν η Τουρκία εισβάλει στην Ελλάδα, η έστω προβεί σε ένα ΄΄βαρύ΄΄ θερμό επεισόδιο με κατάληψη ακόμα και ενός μεγάλου κατοικημένου νησιού ή τον ναυτικό αποκλεισμό του, τότε θα συμβούν τα εξής ωφέλιμα για τις Τουρκία και Γερμανία :
  α. Η Ελλάδα ως χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμο καθεστώς θα εξαιρεθεί από κάθε εκτίμηση, αξιολόγηση σε ότι αφορά τα οικονομικά της και οποιαδήποτε αστοχία στον τραπεζικό τομέα θα αποδοθεί στην εμπόλεμη κατάσταση και όχι στο ΕΥΡΩ.Με άλλα λόγια να κάψουμε το μαγαζί πριν αυτό επίσημα χρεοκοπήσει.
  β. Η Τουρκία θα συντομεύσει κατά δέκα περίπου χρόνια την διαδικασία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, διαδικασία που μέχρι σήμερα προσπαθεί με την αμφισβήτηση των συνθηκών που διέπουν το καθεστώς του και τον εποικισμό ΄των νησιών όχι μόνο με πρόσφυγες αλλά και με επιλεγμένα ΄΄ατομα από την μεσαία και υψηλή τουρκική τάξη τα οποία δήθεν θα καταφύγουν στην Ελλάδα λόγω μεταπραξικοπηματικών διωγμών από τον Ερντογάν.
  Το μόνο που σταματάει τους Γερμανούς και Τούρκους ακόμα είναι ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ.

  Εάν η Τουρκία εισβάλει στην Ελλάδα και οι ΗΠΑ δεν ενεργοποιηθούν εναντίον της τότε θα δικαιωθεί ο Ρώσος εθνικιστής Ζιρινόφσκι ο οποίος λέει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί στην Τουρκία χωρίς να ανησυχεί ότι το ΝΑΤΟ θα αντιδράσει.

  Οι ΗΠΑ θα ξεφτιλισθούν και το ΝΑΤΟ το οποίο προσπαθεί να παρουσιασθεί ως σωτήρας της Πολωνίας και των Βαλτικών χωρών θα χάσει κάθε αξιοπιστία.

  Από την άλλη οι ΗΠΑ είναι εξαναγκασμένες να κάνουν όλα τα χατίρια της Τουρκίας ,όπως ήδη κάνουνε, διότι στην Συρία το μισθοφορικό ισλαμικό κράτος απέτυχε και διότι δεν μπορούν να στείλουν τακτικό στρατό αλλά και γιατί η Τουρκία ελέγχει τα στενά του Βοσπόρου και όχι μόνο αυτό αλλά και βελτιώνει συνεχώς τις σχέσεις της με την Ρωσία δηλαδή όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα θα υπακούσει στις ΗΠΑ για το κλείσιμο των στενών για να περιορίσει την Ρωσία εάν ποτέ χρειαστεί να γίνει αυτό.
  Η μόνη λύση για τις ΗΠΑ είναι ο συμβιβασμός, δηλαδή η άδεια προς την Τουρκία-και Γερμανία- για την διεξαγωγή ενός θερμού επεισοδίου το οποίο θα είναι πολυπιο σοβαρό από αυτό των Ιμίων και το οποίο θα σύρει την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις για τον διαμοιρασμό του Αιγαίου. Μισό η Τουρκία-Γερμανία και μισό οι ΗΠΑ.

  Κατόπιν το ΝΑΤΟ θα επέμβει σε ρόλο διαμεσολαβητή και έτσι θα σώσει το γόητρο του
  Η Ελλάδα είναι αντικείμενο πλειστηριασμού πλέον

  ΠΗΓΗ: https://hellenicsunrise.blogspot.gr/

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.