Πού θα γίνουν τα 40 νέα hot spots το καλοκαίρι

Πού θα γίνουν τα 40 νέα hot spots το καλοκαίρι


Το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει μέσα από απόρρητα έγγραφα του Γενικού Επιτελείου Στρατού τα μέρη για φιλοξενία προσφύγων  που σχεδιάζει η κυβέρνηση, χωρίς καμία συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς και τις κοινωνίες.

Τη μετατροπή της χώρας σε απέραντο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών προβλέπουν τα επίσημα -αλλά κρυφά προς το παρόν- σχέδια της κυβέρνησης με τη δημιουργία τουλάχιστον 40 νέων δομών φιλοξενίας που θα προστεθούν στα ήδη 41 υπάρχοντα κέντρα που λειτουργούν.

Οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί δημιουργούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό για την ασφάλεια των πολιτών της χώρας, καθώς ήδη η κατάσταση στους περισσότερους καταυλισμούς είναι εκρηκτική. Σε Λέσβο, Σάμο, Χίο και αλλού μετανάστες που διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες και νιώθουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας ξεσπούν σε άγρια επεισόδια. Την ίδια ώρα οι κάτοικοι αυτών των περιοχών που έχουν παραδώσει μαθήματα ανθρωπιάς αντικαθιστώντας τις κρατικές υπηρεσίες που είναι ανύπαρκτες, σήμερα νιώθουν προδομένοι από την κυβερνητική αδιαφορία και εξαπατημένοι από το επικοινωνιακό σόου που έστησε το Μέγαρο Μαξίμου. Η κατάσταση αποδεικνύει, αν μη τι άλλο, ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο αποτυγχάνοντας να διαχειριστεί το πολυσύνθετο και ίσως σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Ωστόσο, η ζοφερή πραγματικότητα δεν εμποδίζει τα αρμόδια υπουργεία να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους για επέκταση των καταυλισμών σε όλη τη χώρα.

Το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει επίσημα έγγραφα του Γενικού Επιτελείου Στρατού που αποτυπώνουν αναλυτικά σε ποιες περιοχές ετοιμάζονται να ανοίξουν τις επόμενες εβδομάδες νέοι καταυλισμοί, ποιες θα ακολουθήσουν σε επόμενο χρόνο, πού λειτουργούν ήδη κέντρα φιλοξενίας και ποια είναι η ακριβής πληρότητά τους.

Συγκεκριμένα, σήμερα λειτουργούν 34 δομές στην ηπειρωτική χώρα και 5 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου υπό την εποπτεία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας (32), του υπουργείου Εσωτερικών (1), της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ (1) και άλλων φορέων (5) που φιλοξενούν 35.158 πρόσφυγες και μετανάστες, αν και έχουν δυνατότητες να στεγάσουν 42.929 άτομα.

Σε αυτά δεν προσμετρώνται οι δύο καταυλισμοί σε Πειραιά και Ελληνικό όπου διαμένουν περίπου 6.200 άτομα. Πρόκειται για κέντρα σε Κυλλήνη, Σκαραμαγκά, Ελαιώνα, Οινόφυτα, Λαμία, Καρδίτσα, Λάρισα, Ιωάννινα, Βέροια, Κιλκίς κ.α.

Σε αυτά θα προστεθούν άμεσα άλλα 13 κέντρα, καθώς έχουν εγκριθεί από τα αρμόδια υπουργεία και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαμόρφωσης των χώρων. Οπως προκύπτει από τον σχετικό κατάλογο, οι δομές βρίσκονται στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, στο κτίριο αντισεισμικών εργαστηρίων στη Νίκαια, σε παιδική κατασκήνωση στη Ραφήνα, στη Στυλίδα, στον βιομηχανικό χώρο «Καραμανλής» στη Σίνδο, σε πρώην δημοτικό σχολείο στη Βόλβη και στο πρώην «Ατλάντικ» στα Τρίκαλα. Επίσης ως χώρος που έχει αναγνωριστεί και έχει πάρει την έγκριση από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες αναφέρεται και η Παιδόπολη Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα.

Επικαιροποιείται έτσι το σχέδιο Βίτσα από τον Μάη του 2017.  Για την Ναύπακτο σχεδιάζεται το Ηοt Sot στον περιφραγμένο χώρο μεταξύ Πούντου και Βιολογικού, την  πρόταση σύμφωνα με πληροφορίες είχε κάνει τότε πρώην αντιδήμαρχος και στέλεχος του τοπικού σύριζα, στον εν λόγω τότε υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής του Τσίπρα.

Τι ακολουθεί

Σύμφωνα πάντα με τα επίσημα έγγραφα του ΓΕΣ, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Αμυνας έχουν ήδη εντοπίσει άλλους 27 χώρους που αναμένουν τη σχετική έγκριση από τον κ. Δημήτρη Βίτσα προκειμένου να μετατραπούν σε δομές φιλοξενίας. Οπως μάλιστα αναφέρεται στις παρατηρήσεις της συγκεκριμένης υποκατηγορίας, για τους χώρους «ελήφθησαν αποτελέσματα αναγνώρισης. Εκκρεμεί η απόφαση χρήσης». Πρόκειται για το παλιό Ψυχιατρείο Χανίων, τρία ακίνητα στον Ασπρόπυργο, μεταξύ των οποίων και του ΟΔΔΥ, χώρος λίγο έξω από την πόλη της Ναυπάκτου, το στρατόπεδο «Παπαγεωργίου» στα Ιωάννινα, χώρος του υπουργείου Υποδομών στη Χαλκιδική, το «Hotel Galaxy» στο Πόρτο Χέλι, τέσσερα ακίνητα στη Σπάρτη, τρία στην Τρίπολη, το «Hotel Apollo Resort Art» στα Φιλιατρά, παλιά οινοποιεία στην Καλαμάτα κ.ά. Εκτός αυτών από τα έγγραφα προκύπτει ότι καταυλισμός θα γίνει στο κτίριο Αντισεισμικών Εργαστηρίων που βρίσκεται στη Νίκαια, στις παιδικές κατασκηνώσεις Ραφήνας, στη Σχολή Μαθητείας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, στη Στυλίδα, στη Θέρμη, στο Καλοχώρι και τη Σίνδο. Πάντως, στον Ασπρόπυργο ήδη έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις από τη δημοτική αρχή, η οποία εξηγεί ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκονται διυλιστήρια πετρελαίου και δεξαμενή της ΕΥΔΑΠ.

Αλλες έντεκα περιοχές στην «εφεδρεία»

Η τελευταία υποκατηγορία με τους χώρους που εξετάζονται από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας αφορά ακίνητα που έχουν μελετηθεί αλλά κρίθηκε ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν «προς το παρόν». Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από τον ρυθμό των προσφυγικών ροών. Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει 11 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων η Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας στην Καρδίτσα, το «Mall» Τρικάλων, το αεροδρόμιο Μεσολογγίου και δύο στρατόπεδα στη Θεσσαλονίκη.

 

15 σκέψεις σχετικά με το “Πού θα γίνουν τα 40 νέα hot spots το καλοκαίρι

  1. ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΠΗΘΗΚΙΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ!!ΤΣΑΜΠΑ ΝΕΡΟ ΦΑΙ ΡΕΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΛ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΜΟΝΙΜΑ, ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΠΗΘΗΚΙΑ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ …

    Μου αρέσει!

  2. Ο ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΕΤΟΦΑΓΟΣ ΔΙΔΕΙ ΓΗ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ….ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ…. ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΘΕΡΙΝΗΣ… ΑΠΟΒΑΤΙΚΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ . ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ . ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ – Τ ΑΚΟΥΣ; ΕΣΥΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ …

    Μου αρέσει!

  3. Σημερα πληρωσα ΔΕΗ δινοντας ενα μεγαλο ποσο,μαγκες μου δεν υπηρχε στην ουρα ουτε ενας ξενος για δειγμα. Τι γινεται ρε με κερια τι βγαζουν,το ιδιο τις προαλλες και με το νερο κανεις ξενος. Καντε ενα ρεπορταζ να δουμε πως τη βγαζουν οι λαθραιοι και μη, ποιος τους πληρωνει το νερο και το ρευμα.

    Μου αρέσει!

  4. Επαναπατρισμος,σχεδον ολοι τους ειναι παρανομοι και παρανομα μπηκαν σε ξενη χωρα,τι σκατα προβλεπει ο νομος?Ας πουμε οτι εσενα σου την εδινε και πηγαινες παρανομα στο Αφγανισταν πες μου τι θα γινοτανε. Απλα επειδη εδω ειμαστε χωρα χαβαλε ειναι ολα στο ποδι και υπο συζητηση.Μας εκλεισαν τα συνορα η Ευρωπη και εμεσως πλην σαφως μας ανακοινωσαν οτι οποιος βρισκεται η μπενει παρανομα στην Ελλαδα θα τον τρωμε στη μαπα εις τον αιωνα των αιωνων.Μπορεις να μας πεις και χωρα σκουπιδαριο δεν χανεις τιποτα.

    Μου αρέσει!

  5. Κύριοι της κυβέρνησης. Δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας και θέλετε να κάνετε όλη την Ελλάδα ένα απέραντο hot-spot. Πάρτε το χαμπάρι όμως. Εμείς δεν τους θέλουμε. Δεν τους θέλουμε δίπλα μας, δεν τους θέλουμε κοντά μας, δεν τους θέλουμε στην χώρα μας. Αρκετά πια. Να τους μαζέψετε και να τους στείλετε όλους πίσω στην Τουρκία ή τις πατρίδες τους. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και ερημικά νησιά αν θέλουν να μείνουν, μέχρι να φύγουν. Αλλά μακρυά από τα σπίτις και τα παιδιά μας. Αυτή η χώρα είναι Ελληνική και έχασαν το αίμα τους πολλές χιλιάδες προγόνων μας για να γλιτώσουν από τους μουσουλμάνους. Διώξτε τους όλους όπως κάνουν και οι γείτονες, Αλβανοί, Σκοπιανοί και Βούλγαροι. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕ

    Μου αρέσει!

    • ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ΄ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΞΕΦΥΓΕ Ή ΑΝ ΤΟΝ
      ΞΕΦΥΓΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ .ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ Σ΄ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΠ΄ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ.ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ
      ΣΤΑ ΣΠΙΤΑ ΜΑΣ .ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ!!!ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ,ΟΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΙΒΙΩΣΗΣ (ΑΓΟΡΑ ΑΓΑΘΩΝ,ΠΕΡΙΠΑΤΟ΄Ή ΤΡΕΞΙΜΟ -ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ,ΚΛΠ).ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.ΕΜΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ…….

      Μου αρέσει!

  6. ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΛΠ. ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΙΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ….. !!!! ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ,ΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ,ΟΙ ΑΙΓΥΤΙΟΙ ,ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ….. !!!

    Μου αρέσει!

  7. Μήπως να φύγουμε κιόλας όλοι οι Έλληνες από δω, για να διευκολύνουμε λίγο τη δύσκολη κατάσταση; Άντε, πολύ το κουράσαμε το θέμα. Τα μαζεύουμε και φεύγουμε όλοι και μένουν οι πρόσφυγες στα μέρη μας και λύθηκε πολύ απλά το πρόβλημα. Και μη σας φαίνεται υπερβολικό, σιγά-σιγά πλασάρουν αυτά που θέλουν, και στο τέλος η συμμορία της ψευτοαριστεράς θα μας το προτείνει (αρχικά) και αυτό.

    Μου αρέσει!

  8. Οι αλητες οι Συριζαιοι,οι πλεον προστυχοι-ψευτες- ιδεοληψιες πολιτικοι που εβγαλε η ελλαδα,ολους αυτους τους λαθρους μουσουλμανους θα τους δωσει δουλεια και λεφτα. Το ίδιο βιολί ακολουθει κι ο Μητσοτακης τωρα! Το Ελληνικο χρειαζεται πολλα χερια και οι αλητες Συριζαιοι εκει πόνταραν….Σκεφτειτε καποιους αλλους αλητες. κατα την κατασκευη των Ολυμπιακων εργων…τους Πασοκους με τους Αλβανους στην πρωτη θεση για δουλεια….. Μια απο τα ιδια…θα εχουμε…..Σε ολη την υφηλιο διωχνουν τους μουσουλμανους και εμεις οχι μονο τους δεχομαστε αλλα τους πληρωνουμε κιολας!!!

    Μου αρέσει!

  9. Ρε μαλακα μητσοτακη, δεν στελνεις την κορη σου προς ΙΡΑΚ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ μερια να ξεκινησεις την ιδεα των «μεικτων» γαμων ? αν θες να αναμιχθεις πολιτισμικα με αλλους λαους τραβα σε αυτους τους λαους να ξεκινησεις απο εκει την ιδεα σου !

    Μου αρέσει!

  10. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ , ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΥΓΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.