Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο Τραμπ είναι ο μόνος παγκόσμιος ηγέτης που έχει πλήξει καίρια τους Ρότσιλντς, με την κατάσχεση της κεντρικής τους τράπεζας (FED) στις ΗΠΑ..

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι


ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ CABAL ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 250 ΧΡΟΝΙΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δέχονται πλήρεις επιθέσεις από τους ίδιους εγκληματίες που χρηματοδότησαν τους Μπολσεβίκους και προκάλεσαν το μεγαλύτερο μέρος της καταστροφής και του χάους στον κόσμο τα τελευταία 250 χρόνια.
Πρόκειται για το πιο επικίνδυνο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος στον πλανήτη.

Έχουν δολοφονήσει προέδρους, ξεκίνησαν πολέμους, ανέτρεψαν κυβερνήσεις, απήγαγαν, βασάνισαν, εκβίασαν, δωροδόκησαν και δολοφόνησαν εκατομμύρια ανθρώπους για να διατηρήσουν τον έλεγχό τους στις περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου μέχρι σήμερα.

Μεταξύ των πιο διάσημων θυμάτων τους περιλαμβάνονται: Ο Andrew Jackson, ο Abraham Lincoln, ο Αρχιδούκας Franz Ferdinand το 1914, ο Τσάρος Nikolai Romanov το 1918, ο JFK το 1963, ο Hendrik Verwoerd, Νοτιοαφρικανός πρωθυπουργός το 1966, και πολλοί άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες που αψήφησαν το τραπεζικό τους σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του Muammar Gaddafi της Λιβύης.
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρώτος ηγέτης που έχει διασπάσει τον έλεγχο των Ρότσιλντς, απομακρύνοντας τους από την εξουσία στις ΗΠΑ και αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της FED.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επιθέσεις εναντίον του είναι τόσο άγριες και αδυσώπητες. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ ήταν πάντα το ισχυρότερο έδαφος και η βάση των Ρότσιλντ – για τον έλεγχο του υπόλοιπου κόσμου, με τον ισχυρό στρατό τους – οι παγκόσμιοι αυτοί εγκληματίες κάνουν ότι μπορούν για να ανατρέψουν έναν νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο. Έχουν ενεργοποιήσει τα πάντα για να το επιτύχουν.
Δεδομένου ότι ο Τραμπ ελέγχει τον στρατό και την FED, το κύριο εργαλείο τους είναι τα mainstream media, τα οποία με τα συνεχή επαναλαμβανόμενα ψέματα και την προπαγάνδα, προσπαθούν να δηλητηριάσουν το μυαλό των ανθρώπων.
Χρησιμοποιούν την ανθρώπινη τραγωδία και το συναίσθημα προς όφελός τους, καταστρέφουν την οικονομία, θα καταστρέψουν πόλεις και μνημεία, θα καταστρέψουν μια ολόκληρη χώρα, θα σκοτώσουν και θα εξαπατήσουν τους πάντες – για να επιτύχουν τη νίκη. Λάβετε όμως υπόψη σας αυτό. Εάν δεν μπορέσουν να εξουδετερώσουν τον Τραμπ – θα καταστραφούν οι ίδιοι τελικά μετά από 250 χρόνια παγκόσμιας εξουσίας. Η νίκη του Trump θα απελευθερώσει όλες τις άλλες χώρες από τον έλεγχο των Rothschild μέσω των κεντρικών τους τραπεζών και θα φέρει την ελευθερία στους ανθρώπους παντού.
Επιτυχία του Trump ενάντια στο βαθύ κράτος δεν αφορά μόνον την επιβίωση των ΗΠΑ, αλλά πρόκειται για την απελευθέρωση ολόκληρου του κόσμου από τον αιματηρό τους έλεγχο.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο Τραμπ είναι ο μόνος παγκόσμιος ηγέτης που έχει πλήξει καίρια τους Ρότσιλντς, με την κατάσχεση της κεντρικής τους τράπεζας (FED) στις ΗΠΑ..

  1. Παράθεμα: Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο Τραμπ είναι ο μόνος παγκόσμιος ηγέτης που έχει πλήξει καίρια τους Ρότσιλντς, με την κατάσχεση της κεντρικής τους

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.