ΑΥΤΟΣ είναι ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε το Su-24! (φωτο)

tourkos1

Αυτός είναι ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε το ρωσικό Su-24 σύμφωνα με στρατιωτικό πόρταλ.

Κακό ψόφο σκατομογγόλε. Σε περιμένουν τα Su 34! Θα φάτε καλά…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΑΥΤΟΣ είναι ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε το Su-24! (φωτο)

  1. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ..

    https://plus.google.com/u/1/_/focus/photos/public/AIbEiAIAAABECKjPmcHtn8_TtwEiC3ZjYXJkX3Bob3RvKig4Yjg1ZjY2OWI2M2JkMGQxYTc3NWY4YjhkMDI1ZTBkMzhhMjg1MzI2MAHXK2bbxYvxPxVc25G-ummfpi9fxA?sz=64

    Την Παρασκευή 20/11/2015,
    ως είχα υποχρέωση σαν Απόστρατος, πήγα στην συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, αν και ήμουν σίγουρος εκ τον προτέρων ότι θα ήταν ένα φιάσκο.
    Δυστυχώς δεν έπεσα έξω.
    Δεν άκουσα κανένα ομιλητή να λέει για την πατρίδα μας που την πούλησαν,για τον εξαθλιωμένο Έλληνα , για τους νέους μας που τους ανάγκασαν να μεταναστεύσουν, για τα παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία από ασιτία,για τα προσφυγόπουλα που πνίγονται κάθε ημέρα στη θάλασσα,για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που είναι χωμένοι σε κάδους απορριμάτων για ένα ξεροκόμματο,για τους συνανθρώπους μας που αυτοκτονούν,για την διαλυμένη υγεία και πολλά άλλα.
    Άκουσα μόνο να φωνάζουν ότι μας έκοψαν τις συντάξεις και πολλές άλλες τρίχες.
    ΝΑΙ φίλοι μου,μας έκοψαν τα πάντα. ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ??
    Ο Ελληνικός λαός όταν σας ακούει να λέτε τέτοιες βλακείας,να διαμαρτύρεστε μόνο για την πάρτη σας, σας συχαίνεται.
    Αλλά? Τι να περιμένει ο ταλαίπωρος Έλληνας από εσάς,όταν ο ένας γλύφει το Σύριζα,ο άλλος τη Ν.Δ, ο άλλος το ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρω ποιον άλλο διάβολο, μήπως και βολευτεί κάπου. Είναι ΝΤΡΟΠΗ!
    Ο Στρατιωτικός δεν έχει το δικαίωμα να υπερασπίζετε κανένα προδότη πολιτικό,μόνο την πατρίδα του.
    Έχετε ξεχάσει ότι δώσαμε έναν ιερό όρκο? όρκο τιμής, να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας και να προστατεύουμε τον Ελληνικό λαό μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μας.
    Για μένα όσοι δεν τιμούν αυτό τον όρκο είναι χειρότεροι προδότες και απο τους πολιτικούς.
    Και μη μου πει κανένας ότι ήμασταν Αξιωματικοί,τώρα είμαστε πολίτες,γιατί τότε δεν λέτε συνταξιούχος και λέτε Αξιωματικός ε.α. Αφού δεν έχεις σχέση γιατί το λες.??
    Μερικές φορές ντρέπομαι γιατί υπήρξα Αξιωματικός.
    Αν είσαστε πατριώτες, που εγώ αμφιβάλλω και θέλετε το καλό της πατρίδας, του Ελληνικού λαού και το δικό σας,γιατί δεν πολεμάτε μέσα από το κόμμα που ιδρύθηκε από αποστράτους, τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας????
    Ο αγώνας εκεί είναι δύσκολος, εσείς θέλετε κόμμα μεγάλο, μήπως και πετύχετε καρεκλιτσα. Στα παιδιά και στα εγγόνια σας τι θα πείτε??…
    Θερμή παράκληση,
    αν ενοχλείτε κάποιος με αυτά που γράφω,παρακαλώ να με διαγράψει άμεσα από φίλο του.
    Εγώ θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την πατρίδα μου και το λαό και θα τα βάλω με οποιονδήποτε, μόνο με το ΘΕΟ δεν θα τα βάλω.

    Νικόλαος Δ Στρατιδάκης

    ///ΕΛΛΗΝΑΣ///

    https://plus.google.com/u/1/_/focus/photos/public/AIbEiAIAAABECKjPmcHtn8_TtwEiC3ZjYXJkX3Bob3RvKig4Yjg1ZjY2OWI2M2JkMGQxYTc3NWY4YjhkMDI1ZTBkMzhhMjg1MzI2MAHXK2bbxYvxPxVc25G-ummfpi9fxA?sz=64

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.