Πάρτε το είδηση, το ισλάμ είναι το χειρότερο σύστημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Αλίμονό μας αν δεν τους εξαερώσουμε…

12ΧΡΟΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

 H «διαφορετικότητα» σε δράση! Μικρής ηλικίας μουσουλμάνοι εισβολείς λιθοβόλησαν έναν Χριστιανό Αιθίοπα ιερέα την περασμένη εβδομάδα ενώ πήγαινε στην εκκλησία, έξω από την Φρανκφούρτη της Γερμανίας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά, με τον πλέον σαφή τρόπο, ποια θα είναι Ευρώπη από εδώ και στο εξής, με την συνεχιζόμενη εισβολή τριτοκοσμικών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Christian Today, ο εφημέριος, ντυμένος με την ιερατική του στολή και με έναν Σταυρό γύρω από το λαιμό του, δέχθηκε επίθεση, ενώ επισκέπτονταν την πόλη του Raunheim στην περιοχή Gross-Gerau στην Έσση, το οποίο αποτελεί μέρος της αστικής περιοχής της Φρανκφούρτης.

Τζαμιά στην Φρανκφούρτη

Ο ιερέας, 47 ετών, ο οποίος επέλεξε να μην γίνει γνωστό το όνομά του, βάδιζε προς τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στην Frankfurter Strasse όταν μια ομάδα μουσουλμάνων αγοριών, ηλικίας από 10 έως 12 ετών, του πέταξε πέτρες, φωνάζοντας «Allahu Akbar».

Η Alexandra Rang, ρωσίδα ιδιοκτήτρια του ορθόδοξου ξενοδοχείου η οποία έχτισε το εκκλησάκι στο οποίο εφημέρευε ο ιερέας, δυσκολεύτηκε να πιστέψει την είδηση όταν την άκουσε για πρώτη φορά. «Το να σου πετάξουν πέτρες είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να φανταστεί ένας ιερέας», είπε.

Φυσικά, το περιστατικό δεν είναι «μεμονωμένο», καθώς υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός τέτοιων επιθέσεων, ακόμα και μέσα στα «κέντρα προσφύγων» στη Γερμανία.

Για παράδειγμα, μια έκθεση νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε ότι υπήρξαν όχι λιγότερες από 743 αναφερόμενες επιθέσεις από μουσουλμάνους κατά χριστιανών σε τέτοια κέντρα στη Γερμανία.

«Οι τεκμηριωμένες περιπτώσεις επιβεβαιώνουν ότι η κατάσταση των χριστιανών προσφύγων στα γερμανικά καταφύγια προσφύγων εξακολουθεί να είναι αφόρητη», αναφέρει η έκθεση, που εκδόθηκε από την ομάδα “Open Doors Germany”, που, όπως καταλαβαίνετε και από το όνομά της, είναι υπέρ της συνεχιζόμενης εισβολής.

«Ως μειονότητα υφίστανται διακρίσεις, ξυλοδαρμούς και λαμβάνουν απειλές θανάτου από μουσουλμάνους πρόσφυγες και εν μέρει από το μουσουλμανικό προσωπικό (ασφάλεια, διερμηνείς, εθελοντές) για θρησκευτικούς λόγους», προσθέτει η έκθεση.

Η έκθεση ανέφερε ότι ο αριθμός των προσφύγων που διώκεται είναι πιθανό να είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου», καθώς πρόκειται για επιθέσεις που έχουν θρησκευτικά κίνητρα, κατά χριστιανών και Yazidis και εκτιμούν ότι μέχρι και 40.000 χριστιανοί πρόσφυγες θα μπορούσαν να έχουν επηρεαστεί.

Αν ληφθεί υπόψη ότι οι μισοί πρόσφυγες που δέχτηκαν επίθεση από μουσουλμάνους, δήλωσαν ότι η «γερμανική ασφάλεια» εμπλέκεται σε τέτοια περιστατικά, καταλαβαίνουμε ότι οι «Γερμανοί» που έχουν προσληφθεί για να εργαστούν ως ασφάλεια σε αυτά τα κέντρα είναι μουσουλμάνοι μη γερμανικής εθνοτικής καταγωγής, που έχουν προφανείς συμπάθειες στους νεοαφιχθέντες ομοθρήσκους τους.

united-kingdom-muslims-stage-anti-alcohol-protest-in-brick-lane-01-jan-14

Ο λιθοβολισμός του ιερέα στο Raunheim είναι, ως εκ τούτου, μόνο το τελευταίο μίας σειράς περιστατικών που προμηνύουν το τι πρόκειται να ζήσει η Ευρώπη, η οποία τείνει να μετατραπεί σε ένα κλώνο της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


 

Πάρτε το είδηση , το ισλάμ είναι το χειρότερο σύστημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Όσο πιο σύντομα το εξαλείψουμε τόσο πιο καλά θα είναι για τον πολιτισμένο κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη ενδιάμεση λύση , δεν μπορεί να συνυπάρξει ο δυτικός πολιτισμός με αυτό το τριτοκοσμικό σατανικό σύστημα.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πάρτε το είδηση, το ισλάμ είναι το χειρότερο σύστημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Αλίμονό μας αν δεν τους εξαερώσουμε…

 1. Το Βερολίνο «φτύνει» τον Τσίπρα: Στο πλευρό της Αυστρίας για το κλείσιμο της «Διαδρομής των Βαλκανίων»

  «Σημαντικό τμήμα της λύσης» στο προσφυγικό χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της Βιέννης ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικών, Γενς Σπαν – Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει απαράδεκτη τη στάση της Αυστρίας

  Έπειτα από την έντονη κριτική που είχε ασκήσει στο παρελθόν η γερμανική κυβέρνηση απέναντι στον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε παίξει η Αυστρία στο κλείσιμο της Διαδρομής των Βαλκανίων για τους πρόσφυγες, την περασμένη άνοιξη, τώρα το Βερολίνο αλλάζει στάση και επαινεί τη Βιέννη δια στόματος του Γερμανού υφυπουργού Οικονομικών και μέλους του προεδρείου της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης Γενς Σπαν.

  Σε σημερινή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Cronen Zeitung», με την ευκαιρία επίσκεψης του στη Βιέννη, ο Γερμανός υφυπουργός, επισημαίνοντας την «πολύ καλή σχέση» των δύο χωρών, τονίζει πως «το κλείσιμο της Διαδρομής των Βαλκανίων ήταν ένα σημαντικό τμήμα της λύσης, είμαι ευγνώμων στην Αυστρία. Θα πρέπει και πάλι να συντονιζόμαστε στενά σε αυτά τα σημαντικά ζητήματα».

  Σε σχέση με τη Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας για το Προσφυγικό, ο ίδιος υπογραμμίζει πως η Συμφωνία είναι σημαντική για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων, γιατί με τον τρόπο αυτό τερματίζονται οι πνιγμοί κατά τον διάπλου με λέμβους, ενώ για το ποιος θα έρχεται στην Ευρώπη δεν το αποφασίζουν οι διακινητές. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομικών, πρέπει να ασκείται κριτική στον περιορισμό της ελευθερίας της γνώμης και της ελευθερίας του Τύπου στην Τουρκία.

  Το κλείσιμο της Διαδρομής των Βαλκανίων είχε αποφασιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο στην αμφιλεγόμενη Διάσκεψη της Βιέννης για τα Δυτικά Βαλκάνια στην οποία, οι προερχόμενοι από το συγκυβερνών στην Αυστρία, με τους Σοσιαλδημοκράτες, συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα υπουργός Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς και η τότε υπουργός Εσωτερικών Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ είχαν συγκαλέσει εξωθεσμικά και ερήμην της άμεσα ενδιαφερόμενης Ελλάδας, τους ομολόγους τους από εννέα βαλκανικές χώρες, Αλβανία, Βοσνία, Βουλγαρία, Κόσοβο, Κροατία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Σλοβενία και Σερβία, με αντικείμενο το συντονισμό τους για τη μείωση των προσφυγικών ροών.

  Η απόφαση της Διάσκεψης – που λόγω του εξωθεσμικού χαρακτήρα της, είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες, όχι μόνον της Αθήνας, αλλά επίσης των Βρυξελλών και του Βερολίνου — είχε ως συνέπεια τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, με όλες τις τραγικές εξελίξεις στην Ειδομένη.

  Η Ελλάδα είχε αντιδράσει τότε ιδιαίτερα έντονα, και στη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή, ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ασκώντας αυστηρή κριτική στη συμπεριφορά αυτή είχε χαρακτηρίσει τότε απαράδεκτο από την πλευρά της Αυστρίας, «μιας χώρας, με μεγάλη ιστορία στην Ευρωπαϊκή Ένωση», να συγκαλεί «παρασυσκέψεις» για το προσφυγικό, χωρίς τη συμμετοχή των άμεσα ενδιαφερόμενων χωρών.

  Ο Σεμπάστιαν Κουρτς, απορρίπτοντας τις αντιδράσεις της Ελλάδας στη μη πρόσκλησή της στη Διάσκεψη — που είχαν εκφραστεί τόσο με διάβημα διαμαρτυρίας όσο και με την αργότερα ανάκληση στην Αθήνα για διαβουλεύσεις της πρέσβειρας της Ελλάδας στην Αυστρία – είχε κατηγορήσει εκ νέου την Ελλάδα για έλλειψη βούλησης από μέρους της να συνεργαστεί για τον περιορισμό της προσφυγικής ροής. .

  Σύμφωνα με τους τότε ισχυρισμούς του επικεφαλής της αυστριακής διπλωματίας, τις οποίες είχε κάνει επανειλημμένα και στο παρελθόν, «η ελληνική πλευρά δεν έχει δείξει έως τώρα προθυμία για μείωση της προσφυγικής ροής, αλλά ενδιαφερόταν μόνον για την κατά το δυνατόν παραπέρα μεταφορά των προσφύγων».

  Πρόσφατα, ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών είχε ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ενωση την υιοθέτηση του «αυστραλιανού μοντέλου» στο προσφυγικό ζήτημα και την μετατροπή της Λέσβου και της Λαμπεντούζα σε στρατόπεδα κράτησης προσφύγων, κάτι που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από πολλές πλευρές.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.