Ηττήθηκε η δεύτερη πιο κρατικοδίαιτη οικογένεια στην υφήλιο !!!

IMG_2132.JPG

Είχαν μαζί τους το χρήμα, τους νταβατζήδες, τα συμφέροντα, τα μέσα, τις δημοσκοπήσεις, και όμως ο λαός τους γκρέμισε. Έρχεται και η ώρα της πλέον κρατικοδίαιτης οικογένεια στην υφήλιο:

img_2131

ΑΥΤΉ ΤΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ….


Με πρόεδρο ΤΡΑΜΠ επόμενος πρωθυπουργός ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ !

3 σκέψεις σχετικά με το “Ηττήθηκε η δεύτερη πιο κρατικοδίαιτη οικογένεια στην υφήλιο !!!

  1. Νευρικό κλονισμό στο επιτελείο Μητσοτάκη προκαλεί η νίκη Τραμπ #ElectionNight

    https://olympiada.files.wordpress.com/2016/07/samaras-venizelos-mitsotakis-aftodioikisi-630×4001.jpg?w=300&h=190

    Οι σύμβουλοι του Μητσοτακη προσπαθούν τώρα να τον πείσουν ότι η νίκη ήταν συμπτωματική, γιατι με τις δημοσκοπήσεις και την στήριξη των καναλιών του φουσκώνουν τα μυαλά ότι θα γίνει πρωθυπουργός όπως η Κλίντον και τώρα προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Η Χρυσή Αυγή για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών – ΒΙΝΤΕΟ

    Στις αμερικανικές εκλογές νίκησαν οι δυνάμεις που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, αντιμάχονται τη λαθρομετανάστευση και είναι υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών, υπέρ της αυτάρκειας στην εθνική οικονομία.
    Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.
    Στην Ελλάδα, όπου θρηνούν όλα τα κανάλια και τα κόμματα του κατεστημένου, που στήριζαν την Κλίντον, η οποία παίρνει μαύρα λεφτά από τον Ερντογάν και υποθάλπει τους πιο ακραίους, αλβανικούς, ανθελληνικούς κύκλους.

    Μαζί τους θρηνούν και τα κοράκια των αγορών, οι διεθνείς τοκογλύφοι που καταστρέφουν την Πατρίδα μας με το μνημόνιο και την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας.

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.